Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

senın vajı problemın olmamıs ne guzel suan rahatsın anladıgım kadarıyla umarım bızlerde öyle oluruzzzzz haklısın gevsemek ve gercekten ıstemek gerekıyo egzersızlerde bıze bunları ögretıyo ınsallah olacak olacak:)

oldu aslında.dediğim gibi tüm gücüyle itiyodu.ama bir milim ilerlemiyodu.parmakla falan denedim bi süre.sonra o denedi.ama parrmakla bozulmadı.aslı girince bozuluo.Allah yardımcınız olsun.benim de başka bi derdim var (( http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...nasil-anlasilirkorkuyorum-5.html#post20558171

canım, nasılsn? bugün egzersz yaptın mı? görüyorsun değil mi bu sıralar gelinlerimiz çoğaldı maşallah.. ben de motive oluyrm onları duyunca.. ama dün egzerszde ilerlemk yerine geriledm..moralm bozuldu.. bugün de deneycğm ama yine aynısı olur diye endişeleniyrm..

Sağol canım inşallah, hemen gittim kalınlaştırdım aparatımı. ben de bir an önce bitsin istiyorum bayrama kadar yenmek istiyorum
yakınlarım biliyor ikide bir soruyor bıktım cevap vermekten, bayramda dahi gitmek istemiyorum memlekete.

canım benim gelinler almış başını gidiyor maşallaaaah :) inşallah biz de sıradayız...

bugün yapmadım daha egzersiz.benim de arada oluyor öyle hem ilerleyemiyorum hem geriliyorum. sakin olmaya çalış yaa bozma moralini.. hepimizde oluyor..hiiiiç endişelenme benim canım egzersiz yapmak istemiyo bazen ama yapınca bi adım daha ilerlediğimiz için sona daha da yaklaşmış oluyoruz ve mutlu oluyoruz... bugünün işini yarına bırakma sen de :) ben buralardayım egzersizini yap mutlaka ben de yapınca yazarım sen de yaz tamam mı :)

canım benim gelinler almış başını gidiyor maşallaaaah :) inşallah biz de sıradayız...

bugün yapmadım daha egzersiz.benim de arada oluyor öyle hem ilerleyemiyorum hem geriliyorum. sakin olmaya çalış yaa bozma moralini.. hepimizde oluyor..hiiiiç endişelenme benim canım egzersiz yapmak istemiyo bazen ama yapınca bi adım daha ilerlediğimiz için sona daha da yaklaşmış oluyoruz ve mutlu oluyoruz... bugünün işini yarına bırakma sen de :) ben buralardayım egzersizini yap mutlaka ben de yapınca yazarım sen de yaz tamam mı :)

kımseyı dinleme boşver onlar bu sorunun nasıl oldugunu bılmedıklerı ıcın konusmak kolay gelıyor kendını basaracagına odakla insanların sorularına kulagını tıka gelecek olan guzel gunlerını dusun mılletı boşver canım

Merhaba arkadaşlar,
uzun zamandır bu konuyu takip ediyordum ama birşeyler yazmaya cesaret edemiyordum.Ben de 14 aylık evliyim ve 2 gün önce başardım :) Gerçekten çok zorlu bir süreç ama inanın tamamen psikolojik birşey.5 ay önce doktora gittim ve bana parmak egzersizini önerdi.En sağlıklı tedavinin de bu olduğunu söyledi.Toplam 4 kez gittim doktora.Gittiğim doktor da psikiyatristti.Her gün en az 40 dk parmak egzersizi yapmamı söyledi doktor.bazen yaptım,bazen yapmadım,yapamadm.aklımın bir köşesinde başaramama korkusu vardı.Neyse işte sonunda oldu.doktorum oraya bir parmak girerse herşey girer diyordu :) yani aparatlarla falan büyütmeye uğraşmayın.amaç beyne vajinaya birşeylerin girebileceğini hissettirmek.Bu nedenle egersiz yaparken en az 40 dk yapmalısınız ki beyin uyarılsın.Ben parmak egzersizi olarak tek parmakla başladım,daha sonra iki parmağa geçtim (ki bunu başarmam çok zamanımı aldı) en son olarak da penis egzersizi yaptım ve oldu :) şimdilik bu kadar.egzersizlerden sıkılmayın,eminim mutlu son size de çok yakın.İyi akşamlar...

ne güzel canm kurtulmuşsun işallah bizde biran önce bu illetten kurtuluruz

olmadı yine.. ne oluyr anlamıyrm ya.. bir an önce egzersz yapaym ilerleyeym diyrm, aksine 2 gündr geriledm...moralim bozuk...

buseumut mihrimahh sorun ne kızlar yıne suratlar asılmış??????????

Egzersizi aşkla şevkle yaparken dünden beri takıldım kaldım.. geriliyorum... ve bu benim moralimi çok bozuyr, ben vuslata gün sayarken gerilediğimi görmek üzücü.. eşim destek olup, moral vermeye çalışıyr ama ben yine de üzgünüm.........

sorunun tam olarak ne cnm yanı egzersızın hangı asamasındaydın ve gerılemeye basladın?

canım ben de gün saydımğım zaman daha çok gerildim daha az verim aldım hatta hiç alamadığım da oldu sakın sıkma canını bunlar sana azim olsun bugün yapamadım yarın daha iyisini yapayım de kendine ve sakin ol başka şeyler mi takılıyor ki kafana??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…