- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.181
canım uzun süre ben de yapamadım.gerçi ben gönülsüzdüm evlenmeden olmasın diye.ilk zamanlar çok sıkıyodum kendimi.bi gün yine sıkıyodum kendimi olmasın diye.ama nası oldu anlamadım bi an bi rahatlama geldi bıraktım kendimi.nişanlım o an girdi.ben bıraksın diye acıo falan dedim ama baktım o esnadatamamı içerdeydi..gevşe ve iste.onu içeri alma isteğin olsun.bende 2. defada hatta 3.de de kanama oldu.ama 2. ve 3. de gerçekten içime almak istedim ve rahattım.nişanlım çok gayret gösterdi yavaş davrandı.korkmana gerek yok.bi kere girse zaten gerisi kolay.
senın vajı problemın olmamıs ne guzel suan rahatsın anladıgım kadarıyla umarım bızlerde öyle oluruzzzzz haklısın gevsemek ve gercekten ıstemek gerekıyo egzersızlerde bıze bunları ögretıyo ınsallah olacak olacak:)
inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
ben de dün 10cm kalınlığında aparatımı 12 cm uzunluğunda alabildim sonra da p...s denmesi yaptık eşimle yarısını alabildim.. adım adım ilerliyorum bakalım nasip.. ben de emla kullansam mı ilkinde kullanmasam mı diye düşünüyorum..
tebrıkler canım önemlı bı adım atmıssın gunden gune nasıl ılerledıgını gör bakönemlı olan ıkısıde canım kalınlıgı penıs boyutuna gelmesı önemlı cunku vajıyı penıs boyutundakı aparatla esnettıgımız ıcın Allahın ıznıyle penis denemesınde zorlanmıcaz nekadar gırdıgıde önemlı dedıgım gıbı ıyıce esnemesı lazım vajının ben 1 hafta önce mumla baslamıstım 3 gun ıcınde penıs boyutuna yakın oldu aparatım :) ama araya regl gırdı suan yapamıyorum umarım sende böyle cok cabuk ılerlersın bayram gelını olursunnn
canım, nasılsn? bugün egzersz yaptın mı? görüyorsun değil mi bu sıralar gelinlerimiz çoğaldı maşallah.. ben de motive oluyrm onları duyunca.. ama dün egzerszde ilerlemk yerine geriledm..moralm bozuldu.. bugün de deneycğm ama yine aynısı olur diye endişeleniyrm..
canım, nasılsn? bugün egzersz yaptın mı? görüyorsun değil mi bu sıralar gelinlerimiz çoğaldı maşallah.. ben de motive oluyrm onları duyunca.. ama dün egzerszde ilerlemk yerine geriledm..moralm bozuldu.. bugün de deneycğm ama yine aynısı olur diye endişeleniyrm..
Sağol canım inşallah, hemen gittim kalınlaştırdım aparatımı. ben de bir an önce bitsin istiyorum bayrama kadar yenmek istiyorum
yakınlarım biliyor ikide bir soruyor bıktım cevap vermekten, bayramda dahi gitmek istemiyorum memlekete.
Merhaba arkadaşlar,
uzun zamandır bu konuyu takip ediyordum ama birşeyler yazmaya cesaret edemiyordum.Ben de 14 aylık evliyim ve 2 gün önce başardım :) Gerçekten çok zorlu bir süreç ama inanın tamamen psikolojik birşey.5 ay önce doktora gittim ve bana parmak egzersizini önerdi.En sağlıklı tedavinin de bu olduğunu söyledi.Toplam 4 kez gittim doktora.Gittiğim doktor da psikiyatristti.Her gün en az 40 dk parmak egzersizi yapmamı söyledi doktor.bazen yaptım,bazen yapmadım,yapamadm.aklımın bir köşesinde başaramama korkusu vardı.Neyse işte sonunda oldu.doktorum oraya bir parmak girerse herşey girer diyordu :) yani aparatlarla falan büyütmeye uğraşmayın.amaç beyne vajinaya birşeylerin girebileceğini hissettirmek.Bu nedenle egersiz yaparken en az 40 dk yapmalısınız ki beyin uyarılsın.Ben parmak egzersizi olarak tek parmakla başladım,daha sonra iki parmağa geçtim (ki bunu başarmam çok zamanımı aldı) en son olarak da penis egzersizi yaptım ve oldu :) şimdilik bu kadar.egzersizlerden sıkılmayın,eminim mutlu son size de çok yakın.İyi akşamlar...
canım benim gelinler almış başını gidiyor maşallaaaah :) inşallah biz de sıradayız...
bugün yapmadım daha egzersiz.benim de arada oluyor öyle hem ilerleyemiyorum hem geriliyorum. sakin olmaya çalış yaa bozma moralini.. hepimizde oluyor..hiiiiç endişelenme benim canım egzersiz yapmak istemiyo bazen ama yapınca bi adım daha ilerlediğimiz için sona daha da yaklaşmış oluyoruz ve mutlu oluyoruz... bugünün işini yarına bırakma sen de :) ben buralardayım egzersizini yap mutlaka ben de yapınca yazarım sen de yaz tamam mı :)
buseumut merhaba, sen ne durumdaydın?
buseumut mihrimahh sorun ne kızlar yıne suratlar asılmış??????????
canm ben berbat bi durumdayım yani egzersiz için uğraşıorum uğraşıorum bitürlü yyapamıorum off nebilim yaa kafayı yiyecek moddayım anlayacağın
olmadı yine.. ne oluyr anlamıyrm ya.. bir an önce egzersz yapaym ilerleyeym diyrm, aksine 2 gündr geriledm...moralim bozuk...
Egzersizi aşkla şevkle yaparken dünden beri takıldım kaldım.. geriliyorum... ve bu benim moralimi çok bozuyr, ben vuslata gün sayarken gerilediğimi görmek üzücü.. eşim destek olup, moral vermeye çalışıyr ama ben yine de üzgünüm.........
Egzersizi aşkla şevkle yaparken dünden beri takıldım kaldım.. geriliyorum... ve bu benim moralimi çok bozuyr, ben vuslata gün sayarken gerilediğimi görmek üzücü.. eşim destek olup, moral vermeye çalışıyr ama ben yine de üzgünüm.........
canım bu konuda ben de muzdaribim.. egzersizin hangi aşamasındasın, ne zamndr yapıyrsn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?