Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sorunun tam olarak ne cnm yanı egzersızın hangı asamasındaydın ve gerılemeye basladın?

ben 11-12 gün önce başladm egzersize..parmk aşamalrını geçtm.aparat deniyrm. onu da 1 er cm kalınlaştırark egzersz yaptm. 5 cm kalınlıkla başladm,en son 10 cm kalınlıktakini yaptm..buraya kadar her sey rahattı.. sonra devam ettm kalınlaştırmaya 11 cm yaptm zorlandı, sızlamaya başladı.. diğerleri gibi olmadı..o gün bıraktm. ertesi gün 10 cm denedm olmadı, 9 yaptm olmadı.. bugün yine yapaym dedm, aparattan önce parmk deneyeym dedm. o bile rahat olmadı eskisi gbi.. moralm çok bozuldu..aparatı daha da inceltp deneddm, kendmi hiç kasmadığm halde olmuyr ve sızlıyr biraz zorladığımda..2 gün önce kayıp giden apartlar, parmklrı 2 gündr vajına kabul etmiyr..

ben yeni başladım ama tam korkumu yenip cesaret edip ilerleyemiorum..bayrama kadar da bu işi bitirmek istiodum ama tabi yinede umudumu kaybetmiorum

canım sen hangi aşamadasın? kızlar moralinizi bozmayın yaa sevindirmeyelim şu illeti...onun istediği de bu zaten... neden yapamayasınız ki sizin ne eksiğiniz var biraz cesaret hadi kızlar...

canım, egzersize bşladıktn sonra bir an önce sona gelmk için ara vermemk için regl geciktirici kullanıyrm..7 -8 günü kayıp olark görüyrm.. bayrama kadr olması lazım diye şartlandırdm kendimi.. sonra okullar açılıyr ve konsantre olamaycğmı düşünüyrm.. geçen sene içinde de denemeleri hep bu yaza ertelemiştm..yazın kurtulmam gerek diye şartlandırdm kendimi..

canım, egzersize bşladıktn sonra bir an önce sona gelmk için ara vermemk için regl geciktirici kullanıyrm..7 -8 günü kayıp olark görüyrm.. bayrama kadr olması lazım diye şartlandırdm kendimi.. sonra okullar açılıyr ve konsantre olamaycğmı düşünüyrm.. geçen sene içinde de denemeleri hep bu yaza ertelemiştm..yazın kurtulmam gerek diye şartlandırdm kendimi..

Oluyor arada böyle zamanlar,sıkma canını,yarın 10 cm ile tekrar denersin,bu arada bu çevresi oluyor sanırım.Bir de ben mum denerken girmediği zamanlarda yatar pozisyondayken hafif havaya kaldırıyordum kalçayı o zaman daha rahat giriyor,yönü de önemli neticede esnek şeyler değil aparatlar.

Noldu kızlar egzersiz yapmak mı istemiyorsunuz aparatları mı alamıyorsunuz anlamadım?

canım, ben egzersz yapma konusunda son derce istekliym, aparatları da alıyrdm 2 gün öncesne kadar ..ne olduysa bilmiyrm 2 gündr rahatlıkla sokabldğm apartlar hiiç ilerlemiyr..biraz zorlayınca da sızlamaya başlıyr.. korkum yok egzersizde, kasmıyorm da kendimi..

diamant1 tebrik ederim, mutluluğun daim olsun. Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu.
-----------------
kızlar kızlar size haberim var. Yeni gelin olmak meğer ne güzel bişeymiş. Hediye nedir bilmeyen, kaç senedir hediye almadığı için benden azar işitmeye doymayan kocam bugün bana hediye almış. Ne zamandır istediğim bi kaçıkla bi kilo patates kızartan tefal şeysinden almış. Ağlamak istiyorum
Ama yok ağladığım yetti artık oynama vaktidir
Allahım herkesin yüzünü güldür
Çocuk mevzusunu konuştuk nihayet bugün, ne saadet Gözlerim dolmadan, heyecanla konuştuk çok şükür Allahım sana binlerce şükür.

evet canım kalınlığı oluyr. ben de dediğn gibi yapıyrdm zaten hafif havaya kaldırark ..daha rahat giriyrdu.. ama..

biyolojik bir durum olduğunu sanmıyorum yine psikolojiktir,kendini rahatlatmayı dene,öncesinde ılık bir duş veya egzersiz aşamasında müzik dinleyerek rahatlatmaya çalış kendini,kolay kolay da pes etme olmuyor deyip bırakma,azmedince oluyor.

cnm gec gördum yazdıgını kusura bakma gec cvp verıyorum bende aynen senın gıbıydım regl olmadan önce kalınlastırdım aparatımı vajımı esnetmıstım baya ama gırmedı 10 dk falan ugrastım eger pes edıp kalksaydım moralım dahada bozulacaktı pes etmedım ılk gırıste bıraz zorladım sızladı ama yavas yavas ucunu sokup cıkardıkca baktım esnemeye basladı bıraz daha ugrastım kayganlastırıcı surdum yavas yavas esnedi ve gırdı bıraz gıt gel yaptım cıkardım sonrasında cok rahat gırdı sana dıyecegım su kı sakın moralını bozma bıraz ugras yavas yavas olacagını goreceksın ınan olmuyor dıye bısı yok sakın uzulme senın basına gelen buradakı cogu ınsanın basına gelıyor emın ol

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ve bu konu dikkatimi çekti. bu konudan hayli muzdarip olmuş bir yakınım vardı. o dereceydi ki evliliğinin ikinci yılı bitmişti ve hala sürüyordu. şunu da düşünün etraftaki herkes bu konudan haberdardı ve bir de bunun bunalımını yaşıyor, evden dışarı çıkmıyordu. ne zaman ki zorla onu dışarıya çıkardık ve bunun utanılacak bir şey olmadığını telkin ettik, yavaş yavaş rahatladı. psikolojisi de düzelince zamanla yaşadığı sorun da bitti. daha önce de söylenmiştir muhtemelen ama ben de tekrar edeyim: her şey kafada biter:)

onu da biraz emri vaki yaptın sanki adama müjdeyi verirken hediyeyi garantiledingüzel günlerde kullan canım:)

allah mutluluğunu daim etsin tatlımayy negüzel yeni gelin olmak bende istiorum Allah ımcanm ne ağlıosun artık sevinç gözyaşı bile yasak sana ona göreee birazda oyna bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…