Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Neyse ben ortaya sorayım,yeni yenme döneminde olan veya geçen arkadaşlar,pnsin girmesi sizde de ıkınma,ittirmeyle mi oluyor yoksa direkt kolayca giriyor mu?ben belli noktalarda biraz efor harcıyorum da normal midir bu durum?

canım kullandığın hapla mı alakalı acaba? ben de kendimi şartlandırdım bayrama kadar diye ama ben de yarın bir gün regl olcam hem de 9 gün ama şunu unutma geçen günlerimiz bunu aşacağımız günlerden daha az! bunu biliyorsun dimi? okullar da açılsa nolcak ki akşam yine denersin sanırım milli eğitimdesin e haftasonu da denersin bu şekilde rahatlatman lazım kendini... hapı doktora danışarak mı aldın?

ben de bugün ilerleyemedim ama 14 günde ne kadar yol katettiğimi görüyorum ve seviniyorum... 4 ay uğraşan arkadaşlar var 10 sene sonra başaranlar... illa ki başarcaz biz de ama inan sadece olmuyor deyip kendine küsme...

nazlıcm sanırım kilo aldım
bebekten değildir herhalde de mi
bebekten dolayı bu kadar erken kilo alınır mı
doktor iki kişilik yeme dedi ama kocam iki kişilik yemem için elinden geleni yapıo

onu da biraz emri vaki yaptın sanki adama müjdeyi verirken hediyeyi garantiledingüzel günlerde kullan canım:)

hayııır bunun yeri ayrı ödülüm bayramdan sonra gelecek inşallah.

allah mutluluğunu daim etsin tatlımayy negüzel yeni gelin olmak bende istiorum Allah ımcanm ne ağlıosun artık sevinç gözyaşı bile yasak sana ona göreee birazda oyna bakalım

Doğru söylüyosun ağlamak yok gülmek var Ama her yeni gelin haberi alışımda ağlamak istiyorum, hadi hepiniz gelin olun hem oynayalım hem sevinçten ağlayalım.
Hep yeni gelin olmayı düşünün, başardığınız zaman eşinizin gözlerindeki mutluluğu düşünün. Eşim bana ilk defa bugün karıcığım dedi :78: Darısı hepinizin başına herkes teker teker dökülecek bayrama kadar Allahın izniyle

herkese merhaba. foruma öncelikli olarak bu konu için üye oldum. ben de sizlerle aynı dertten muzdaribim.
1 ay oldu denemelere başlayalı. hep hüsran. bazen büyük ölçüde ilerleme kaydediyorum. ama bi sonraki denemede yine kasılıyorum. forumda konuyla ilgili bir çok yazıyı okudum. özetler "her şey kafada biter" fikrini iyice içime sindirdim. bütün gün bu fikri beynimde dolaştırdım. akşam ılık bir duş aldım, gevşedim ve tekrar denedik. ben inanamasam da büyük bir bölümünü aldım. tabi pek rahat olduğum söylenemez ama sanırım o da zamanla olacak. bir diğer denemede yarısını bile alamadım ama bunu dert etmiyorum. eminim ki bir kaç gün içinde bundan kurtulacağıııımmmmmmm :) umuyorum ki herkes de en kısa sürede kurtulur. her şey kafada biter

akayyy sen nerdesın gelıyor dayak gelıyoooooooorrrr

ne dayağı kıss ben şu günlerde egz yapmıyorum bilmiyomusun.. dün gece ağrıdan uyuyamadım, onun yerine gündüz 3e kadar uyumuşum canım.. gündüzden beri pek bişeyim yok gibi, bazen hafif sızlıyor, yarın öğleden sonraya randevu aldım gitcem inşallah doktora.. yarın da iyi olursam egzersize başlııcam tatlım.. sen napıyosun nasılsın?

bu arada Felif tebrik ederim bize de dua et de yenelim inşallah en yakın zamanda..

napıyım cnm ya bende reglımın tamamen bıtmesını beklıyorum egzersızlere baslıcam..yarın doktordan geldıkten sonra yaz tmm mı ne dedı doktor bıleyım merak ederım

tebrikler arkadaşım Rabbim başka sıkıntı vermesin ne güzel darısı diğer kızların başına inşallah...

tebrikler canım
ben yeni başlamıştım canm evet hakkaten biraz cesaret ama işte oda bende yok çok korkak bi insanım yaa
terlik geliyorrrrrrrrrneden korkuyorsun bakım...ucunda ölüm olsa egzersizlerin biz ölürdük...yada çok acı ağrı olsa yapamazdık.sonuçta bizde vajili hatunlardık azim ettik çalıştık yendik.bu iş sende bitiyor cesaretini topla kendine güven ve egzersizlere devam et.inan erteledikçe daha da uzayacak vaktin heba olup gidicek.önce kendin için sonra eşin için bunu yenmelisin tatlım...egzersizleri yaparsan bu iş biter sıkı çalış atlama inan en fazla 1 haftada biter bu kabus...hadi şimdi falakaya yatırmadan egzersiz yap

canım enfeksiyon olmuş olabilirsin.yada farkında olmadan kasıyorsun.sıkma canını:26::26:

Neyse ben ortaya sorayım,yeni yenme döneminde olan veya geçen arkadaşlar,pnsin girmesi sizde de ıkınma,ittirmeyle mi oluyor yoksa direkt kolayca giriyor mu?ben belli noktalarda biraz efor harcıyorum da normal midir bu durum?
normaldir canım ben yeneli 5,5 ay oldu bazen ıkınarak alıyorum:26::26:

nazlıcm sanırım kilo aldım
bebekten değildir herhalde de mi
bebekten dolayı bu kadar erken kilo alınır mı
doktor iki kişilik yeme dedi ama kocam iki kişilik yemem için elinden geleni yapıo

sürekli açlık hissin oluyorsa ve yiyorsan alırsın canım...ama 2 kişilik yeme bence hamileliğin ilerleyen zamanlarında çok kilo alıcaksın.dikkat et kendine eşine söle çok yedirmesin:26::26::26:ben 5,5 aylık hamileyim 3 kilo aldım hala kıyafetlerimi giyiyorum

napıyım cnm ya bende reglımın tamamen bıtmesını beklıyorum egzersızlere baslıcam..yarın doktordan geldıkten sonra yaz tmm mı ne dedı doktor bıleyım merak ederım

birlikte başlarız inşallah.. tamam canım yazarım benim şimdi çıkmam lazım tatlım.. Allaha emanet ol:) öpüyorum:90: hayırlı sahurlar herkese..

Son düzenleme:

inşallah, inşallah... bu arada ilacı doktora danışmadm.. ilk kez kullanıyrm..

Aslında açlık hissetmiorm oruç tutuorm ve zorlanmıorm ama yemeğe başlayınca duramıorm sanki
pilatese başlayacam hem kilo kontrol hem kolay doğum için

inşallah, inşallah... bu arada ilacı doktora danışmadm.. ilk kez kullanıyrm..

belki onunla ilgili bi sıkıntı olabilir canım ya hiç dengeni bozmasaydın keşke ama yine de kasma kendini üzülme rahat ol nasıl olsa yeneceksin üzülürsün ertelersin ertelersen yine üzülürsün... ama üzülmezsen ertelemezsin rahat olursun daha erken yaparsın sonra çooooooooook daha mutlu olursun inşallah... bu arada diğer msnimi ekledin mi sana msnden yazmıştım ama?

nazlı abla sanada yazmıştım :)

Aslında açlık hissetmiorm oruç tutuorm ve zorlanmıorm ama yemeğe başlayınca duramıorm sanki
pilatese başlayacam hem kilo kontrol hem kolay doğum için

dikkat et canım oruç tutan hamile kadınlar daha kolay kilo alırmış.ben tutamıyorum maalesef gün içinde çok terliyorum acayip su kaybım oluyor kş zaten doktorlar da izin vermedi bebeğin suyu eksilir diye

canım ben de öyle kolayca olmuo ilkinde biraz nefes teknikleri ile oluo sonrasında kolay oluo

ekledim tatlım benim diğer msn ye de ekledim nznn ile başlayan msn adresi ok

evet, ekledm canım..

dikkat et canım oruç tutan hamile kadınlar daha kolay kilo alırmış.ben tutamıyorum maalesef gün içinde çok terliyorum acayip su kaybım oluyor kş zaten doktorlar da izin vermedi bebeğin suyu eksilir diye

canım senin hamileliğin epey ilerledi belki o yüzdendir.
doktor bulantın çoksa tutma dedi ama
çok rahatsız etmior o yüzden tutuyorum ilerde zor olur
seneye de emzirme dönemine gelir en iyisi tutmak
neden oruç tutan hamileler daha çok kilo alıo acaba :44::44:

sana son bi sorum olacak
doktorun folik asit için verdiği hap harici özel hiçbi şey yapmıorm
yani eskisi gibi yiyo içiyorum
yanlış mı yapıorm :44::93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…