- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.221
kelebekk engin tecrübelerine ihtiyacım var burda mısın?
ben 11-12 gün önce başladm egzersize..parmk aşamalrını geçtm.aparat deniyrm. onu da 1 er cm kalınlaştırark egzersz yaptm. 5 cm kalınlıkla başladm,en son 10 cm kalınlıktakini yaptm..buraya kadar her sey rahattı.. sonra devam ettm kalınlaştırmaya 11 cm yaptm zorlandı, sızlamaya başladı.. diğerleri gibi olmadı..o gün bıraktm. ertesi gün 10 cm denedm olmadı, 9 yaptm olmadı.. bugün yine yapaym dedm, aparattan önce parmk deneyeym dedm. o bile rahat olmadı eskisi gbi.. moralm çok bozuldu..aparatı daha da inceltp deneddm, kendmi hiç kasmadığm halde olmuyr ve sızlıyr biraz zorladığımda..2 gün önce kayıp giden apartlar, parmklrı 2 gündr vajına kabul etmiyr..
onu da biraz emri vaki yaptın sanki adama müjdeyi verirken hediyeyi garantiledingüzel günlerde kullan canım:)
allah mutluluğunu daim etsin tatlımayy negüzel yeni gelin olmak bende istiorum Allah ım canm ne ağlıosun artık sevinç gözyaşı bile yasak sana ona göreee birazda oyna bakalım
FELIF arkadasım cok tebrık ederım aramızdan bırının daha bu ılletten kurtulmasına cok sevındım sızler bızlere umut ısıgı oluyorsunuz Rabbım tez zamanda bızede kurtulmayı nasip etsin.. akaycımm napıyosun bakıyım nasıl oldun agrın azaldımı bıraz bugun arayacaktım senı esın evde rahatsız etmeyeyım dıye aramadım cnm merak ettım seni umarım ıyısındır..
akayyy sen nerdesın gelıyor dayak gelıyoooooooorrrr
ne dayağı kıssben şu günlerde egz yapmıyorum bilmiyomusun.. dün gece ağrıdan uyuyamadım, onun yerine gündüz 3e kadar uyumuşum canım.. gündüzden beri pek bişeyim yok gibi, bazen hafif sızlıyor, yarın öğleden sonraya randevu aldım gitcem inşallah doktora.. yarın da iyi olursam egzersize başlııcam tatlım.. sen napıyosun nasılsın?
bu arada Felif tebrik ederimbize de dua et de yenelim inşallah en yakın zamanda..
tebrikler arkadaşım Rabbim başka sıkıntı vermesin ne güzel darısı diğer kızların başına inşallah...BAŞARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
tebrikler canım Rabbim başka dert sıkıntı vermesin
Arkadaşlar ben yaklaşık 1.5 aydır siteye giremedim çok rahatsızlandım sürekli doktorda ve yatarak geçirdim tatilimi.tam parmak egzersizlerine başladığım anda herşey yarıda kalmıştı.dün gece 1 yılı aşkın kabus bitti.
salı gecesi denedik hiçbirşey olmadı.dün gece ilk deneyişimizde de olmadı.sonra eşim artık pes etti bana saki ömür boyu olmayacak gibi geliyo dedi.moralim bozuldu eşimin de tabi.sessizce oturduk yatakta eşim hadi bir daha deneyelim dedi.ben sırf gerginlik olmasın diye tamam dedim.bu sefer o yattı ben uzerinde oturur vaziyette yavaş yavaş içime aldım.eşim girdi dedi ben inanamadım elimle yokladım hepsi girmiş.o anı anlatamam hüngür hüngür ağlamaya başladım.ucu bile girmezken nasıl oldu anlamadım girdi.sonra bir daha denedik yine oldu.sonra eşim üstte denedik o da çok rahat oldu.kan yok acı yok inanamadım.zevk de almadım ama hiç olmayacak sandığım kabus bitti sonunda.şu anda hala inanamıyorum eşimle çocuk yapma zamanını konuşmaya başladık.
arkadaşlar lütfen pes etmeyin parmak egzersizlerine devam edin yön çok önemli.ben bu sitedeki sayfaların başından 500 sayfayı aşkın okudum ve 19 mayıstan beri de üyeyim ne kadar illet bir şey olduğunu biliyorum.bunu sakın ertelemeyin.her zaman giremeyebilirim nete ama mutlaka sorunuza cevap veririm.ben bu sitedeki insanlarla konuştum dertleştim rahatladım hakkınız ödenmez artık ben de burdayım işim el verdiği sürece allah herkesi kurtarsın bu illetten.
tebrikler canımSelam Arkadaslar..
Ben bu siteye iki gün önce rasladim ve bir gecede 700üncü sayfaya kadar okudum..
burda yazilanlar, arkadaslarin birbirine verdigi motivasyonlar..bu illeten kurtulma önerileri.. vee bircok BASARILARI okudum!
bu site benim beynimi o kadar rahattlat ki anlatamam.. Hayatimi kurtardi!!
tam bir senelik evliyim ve hic cinsel iliskiye giremedik.. bastan bir kastim 1 sene boyunca devam etti..
hic böyle bir problemin (hastalik demiyorum cünkü degil kesinlikle) var oldugundan haberim bile yoktu.. taaa ki gerdek gecesini yasayip internette cözüm bakarken karsima vaginismus cikti.
hemen doktora gittim.. alkol al gevsersin dedi.. ne sacmalik yapmadim tabiki.. malesef yurtdisinda yasadigim icin burda pek fazla yaygin degil bu problem o yüzden alman doktorlar pek fazla anlayamadi piskoloklara git konus falan filan dendi.. onuda yapmadim..
Esim hic beni yipratmadi bunca zaman süresinde hep destek verdi elbet birgün basarcaksin dedi.. her ne kadar bana motivasyon verdiysede birtürlü gevseyemiyordum bacaklarim sanki demir gibi oluyor hic acamiyordum.. geceler boyu aglayip ise hic uyumadan gittigim kac günler yasadim... isyan etmedim ama kurtulcagimi da zannetmedim..
En cok canimi acittanda esim bana destek verdikce benim ona yasattigim izdirabi görmekti...
Ve arkadaslar.. burda yazilan parmak egzersini denedim.. pek beceremedim onu.. ama burundan nefes alip agizdan verme uygulamasi beni vaginismusdan kurtardi..
Ne kadar basit birsey degil mi.. bumu yani dedirtecek birsey aslinda.. AMA en cok burdaki arkadaslarin umutsuz baslayip BASARILARINI okumak beni motive etti..
Onlar basardi bende basarcam diy beynime kazidim..
Ve bugün basardim... cok mutluyum sanki yeniden basladi evlilik hayatim..
COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOk sagolun !!!
terlik geliyorrrrrrrrrben yeni başlamıştım canm evet hakkaten biraz cesaret ama işte oda bende yok çok korkak bi insanım yaa
canım enfeksiyon olmuş olabilirsin.yada farkında olmadan kasıyorsun.sıkma canını:26::26:canım, ben egzersz yapma konusunda son derce istekliym, aparatları da alıyrdm 2 gün öncesne kadar ..ne olduysa bilmiyrm 2 gündr rahatlıkla sokabldğm apartlar hiiç ilerlemiyr..biraz zorlayınca da sızlamaya başlıyr.. korkum yok egzersizde, kasmıyorm da kendimi..
normaldir canım ben yeneli 5,5 ay oldu bazen ıkınarak alıyorum:26::26:Neyse ben ortaya sorayım,yeni yenme döneminde olan veya geçen arkadaşlar,pnsin girmesi sizde de ıkınma,ittirmeyle mi oluyor yoksa direkt kolayca giriyor mu?ben belli noktalarda biraz efor harcıyorum da normal midir bu durum?
nazlıcm sanırım kilo aldım
bebekten değildir herhalde de mi
bebekten dolayı bu kadar erken kilo alınır mı
doktor iki kişilik yeme dedi ama kocam iki kişilik yemem için elinden geleni yapıo
napıyım cnm ya bende reglımın tamamen bıtmesını beklıyorum egzersızlere baslıcam..yarın doktordan geldıkten sonra yaz tmm mı ne dedı doktor bıleyım merak ederım
birlikte başlarız inşallah.. tamam canım yazarımbenim şimdi çıkmam lazım tatlım.. Allaha emanet ol:) öpüyorum:90: hayırlı akşamlar herkese..
canım kullandığın hapla mı alakalı acaba? ben de kendimi şartlandırdım bayrama kadar diye ama ben de yarın bir gün regl olcam hem de 9 gün ama şunu unutma geçen günlerimiz bunu aşacağımız günlerden daha az! bunu biliyorsun dimi? okullar da açılsa nolcak ki akşam yine denersin sanırım milli eğitimdesin e haftasonu da denersin bu şekilde rahatlatman lazım kendini... hapı doktora danışarak mı aldın?
ben de bugün ilerleyemedim ama 14 günde ne kadar yol katettiğimi görüyorum ve seviniyorum... 4 ay uğraşan arkadaşlar var 10 sene sonra başaranlar... illa ki başarcaz biz de ama inan sadece olmuyor deyip kendine küsme...
inşallah, inşallah... bu arada ilacı doktora danışmadm.. ilk kez kullanıyrm..
Aslında açlık hissetmiorm oruç tutuorm ve zorlanmıorm ama yemeğe başlayınca duramıorm sanki
pilatese başlayacam hem kilo kontrol hem kolay doğum için
Neyse ben ortaya sorayım,yeni yenme döneminde olan veya geçen arkadaşlar,pnsin girmesi sizde de ıkınma,ittirmeyle mi oluyor yoksa direkt kolayca giriyor mu?ben belli noktalarda biraz efor harcıyorum da normal midir bu durum?
belki onunla ilgili bi sıkıntı olabilir canım ya hiç dengeni bozmasaydın keşke ama yine de kasma kendini üzülme rahat ol nasıl olsa yeneceksin üzülürsün ertelersin ertelersen yine üzülürsün... ama üzülmezsen ertelemezsin rahat olursun daha erken yaparsın sonra çooooooooook daha mutlu olursun inşallah... bu arada diğer msnimi ekledin mi sana msnden yazmıştım ama?
nazlı abla sanada yazmıştım :)
belki onunla ilgili bi sıkıntı olabilir canım ya hiç dengeni bozmasaydın keşke ama yine de kasma kendini üzülme rahat ol nasıl olsa yeneceksin üzülürsün ertelersin ertelersen yine üzülürsün... ama üzülmezsen ertelemezsin rahat olursun daha erken yaparsın sonra çooooooooook daha mutlu olursun inşallah... bu arada diğer msnimi ekledin mi sana msnden yazmıştım ama?
nazlı abla sanada yazmıştım :)
dikkat et canım oruç tutan hamile kadınlar daha kolay kilo alırmış.ben tutamıyorum maalesefgün içinde çok terliyorum acayip su kaybım oluyor kş zaten doktorlar da izin vermedi bebeğin suyu eksilir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?