- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.241
terlik geliyorrrrrrrrrneden korkuyorsun bakım...ucunda ölüm olsa egzersizlerin biz ölürdük...yada çok acı ağrı olsa yapamazdık.sonuçta bizde vajili hatunlardık azim ettik çalıştık yendik.bu iş sende bitiyor cesaretini topla kendine güven ve egzersizlere devam et.inan erteledikçe daha da uzayacak vaktin heba olup gidicek.önce kendin için sonra eşin için bunu yenmelisin tatlım...egzersizleri yaparsan bu iş biter sıkı çalış atlama inan en fazla 1 haftada biter bu kabus...hadi şimdi falakaya yatırmadan egzersiz yap
aynen canm doğru sölüosun kim ölmüşki zaten bende öleyim ama işte aptal beynimde bunu kabullense.. tamam canm söz pes etmicem işallah bayrama yeni gelin olarak gircem zaten aminnnnnnnnnnnnnn
canım senin hamileliğin epey ilerledi belki o yüzdendir.
doktor bulantın çoksa tutma dedi ama
çok rahatsız etmior o yüzden tutuyorum ilerde zor olur
seneye de emzirme dönemine gelir en iyisi tutmak
neden oruç tutan hamileler daha çok kilo alıo acaba :44::44:
sana son bi sorum olacak
doktorun folik asit için verdiği hap harici özel hiçbi şey yapmıorm
yani eskisi gibi yiyo içiyorum
yanlış mı yapıorm :44::93:
yani bulantın ağrın yoksa tut tabi bende çok istiyorum ama havalar sıcak ev acayip sıcak oluyorbugün bile acayip bunaldım sıkıntı bastı hep canım süt iç günde en az bir bardak haftanın 5 günü haşlanmış yumurta yiyceksin,et,tavuk,balık ve meyveni ihmal etme.birde günde 3-4 ceviz veya badem yada fındık yemelisin.hoş ben de düzenli yiyemiyorum.balık-tavuk-sütten tiksindim sütü artık içmeye başladım şükür yumurtamı da düzenli yiyorum
doktorun bunları söylemesi gerekmez miydi.tamam canm çok sağol ne kdarını yapabilirim bilmiorm ama öğrendiğim iyi oldu
ben de istiyorum şu hamilelik sohbetine katılmayıbakın ne kadar yakıştı
Bişey sorcam kızlar. Ben korunmayacam folik asite başlıycam hemen gebelikten en az 4 hafta önce alınsın diyorlar, makbulü 3 ay önceymiş. bu ayın sonu hamile kalma olasılığım yüksek, kalırsam folik asit için gecikmiş olur muyum bu ay korunsam daha mı iyi.
yakışmaz mı canım benim eeee artık sırada bebek var...canım ben folik asit kullanmadım hamileyken 1 ay kadar verdiler kullandım...yani onları düşünme hamileykende aabilirsin.Rabbim yeterki versin o bi şekilde beslenir
gerekir canım özele mi gidiyorsun...ben bir kere özele gittim bana gebelikle ilgili 2 kitapçık verdi hem doğru beslenma diyeti var hem egzersizler...ama şuan devlete gidiyorum sölüyorlar ne yapmam gerektiğin sağlık ocağında ki ebem ve doktorum da çok iyi onlarda uyarıyorlar
evet canm özele gidiorm ama daha küçücük bi kesecik die ciddie almadı galibailerde söyleyeceklerdir zaar
folik asite ben de yeni başladm ama üç ay öncesinden başlanması gerektiğini okumuştum
gebelik forumları çok sıkıcı kimsecikler yok burdaki vajililer yensin hamile kalsınlar burdan devam edelim
bu forumu seviormmmm
ben çıktım kızlar hoşçakalınn:79::79:
evet canm özele gidiorm ama daha küçücük bi kesecik die ciddie almadı galibailerde söyleyeceklerdir zaar
folik asite ben de yeni başladm ama üç ay öncesinden başlanması gerektiğini okumuştum
gebelik forumları çok sıkıcı kimsecikler yok burdaki vajililer yensin hamile kalsınlar burdan devam edelim
bu forumu seviormmmm
:2:
ben diyorum işte çenemizi çalıştırdığımız kadar vajinamızı çalıştırsak hiç problemimiz olmucak
gebeler de uyuyordur şimdi sizin gibi vajinismus geçmişleri olmadığı için gevezelik etmiyolar
he valla doğru diyon...ama yardım için burdayız çoğunlukla herkes yensin bu illeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?