Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yani bulantın ağrın yoksa tut tabi bende çok istiyorum ama havalar sıcak ev acayip sıcak oluyorbugün bile acayip bunaldım sıkıntı bastı hepcanım süt iç günde en az bir bardak haftanın 5 günü haşlanmış yumurta yiyceksin,et,tavuk,balık ve meyveni ihmal etme.birde günde 3-4 ceviz veya badem yada fındık yemelisin.hoş ben de düzenli yiyemiyorum.balık-tavuk-sütten tiksindimsütü artık içmeye başladım şükür yumurtamı da düzenli yiyorum

doktorun bunları söylemesi gerekmez miydi. tamam canm çok sağol ne kdarını yapabilirim bilmiorm ama öğrendiğim iyi oldu

doktorun bunları söylemesi gerekmez miydi. tamam canm çok sağol ne kdarını yapabilirim bilmiorm ama öğrendiğim iyi oldu

gerekir canım özele mi gidiyorsun...ben bir kere özele gittim bana gebelikle ilgili 2 kitapçık verdi hem doğru beslenma diyeti var hem egzersizler...ama şuan devlete gidiyorum sölüyorlar ne yapmam gerektiğin sağlık ocağında ki ebem ve doktorum da çok iyi onlarda uyarıyorlar

ben de istiyorum şu hamilelik sohbetine katılmayı bakın ne kadar yakıştı
Bişey sorcam kızlar. Ben korunmayacam folik asite başlıycam hemen gebelikten en az 4 hafta önce alınsın diyorlar, makbulü 3 ay önceymiş. bu ayın sonu hamile kalma olasılığım yüksek, kalırsam folik asit için gecikmiş olur muyum bu ay korunsam daha mı iyi.

yakışmaz mı canım benim eeee artık sırada bebek var...canım ben folik asit kullanmadım hamileyken 1 ay kadar verdiler kullandım...yani onları düşünme hamileykende aabilirsin.Rabbim yeterki versin o bi şekilde beslenir

evet canm özele gidiorm ama daha küçücük bi kesecik die ciddie almadı galiba ilerde söyleyeceklerdir zaar
folik asite ben de yeni başladm ama üç ay öncesinden başlanması gerektiğini okumuştum

gebelik forumları çok sıkıcı kimsecikler yok burdaki vajililer yensin hamile kalsınlar burdan devam edelim
bu forumu seviormmmm

Son düzenleme:

evet orada kimsecikler yok bende çok nadir uğruyorum

:2:
ben diyorum işte çenemizi çalıştırdığımız kadar vajinamızı çalıştırsak hiç problemimiz olmucak
gebeler de uyuyordur şimdi sizin gibi vajinismus geçmişleri olmadığı için gevezelik etmiyolar

he valla doğru diyon...ama yardım için burdayız çoğunlukla herkes yensin bu illeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…