Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

rabbim insallah en kisa zamanda ya benim canimi yada onun canimi alsin. her zaman kendini 1sey saniyor, kendini bulunmaz hint kumasi saniyor, kendini benim sabibim saniyor, sanki benim efendim havasi,vajiden önce hep bunu derdi, bana kaldirir onuruma kadinligima dokunacak 1sey söylerdi bende her zaman kapi orda derdim.simdi banlanmayacagimi bilsem onun söyledigini kendi söyledigimi yazardimda ama küfre giriyor. o.bana laf söyler ben ona kapi orda derdim. oda buna karsilik her zaman sen benzis ne yapacan perisan olursun, söyle olursun böyle olursun pisman olursun her zaman giderim ha ben de her zaman buna en cok yakisan küfrü söylerdim. kusura bakmayin arkadaslar.suan o,kadar dolu dengesiz yaziyorum, beni hos karsilayin. ben ondan biraz böyle ol mesela erken gel/ yada beni hic gezdirmiyon diye dile getirsem, hep gec geliyor diye tartissam yada sizlansam cevabi hazir: kendine öyle 1rini bul.her zaman benim mutlu olmami cekemeyen ne zaman gülsem onu 1sekilde bozan.benimle ne normal hayatda nede yatakda nasil davranacagini nasil sevecegini nasil yasayasagini bilmeyen beceremeyen, dengesiz 1insan. biz hic 1zaman ne 1mutlulugu ne hüznü ne kötü olay nede güzel olayi bu duygulari beraber paylasamiyoruz. bunu bazen kasitli bazen kasitsiz yapiyoruz. her zaman beni severkende kizarkende agzi bozuk 1.insan hic hosuma gitmeyen huylari yönleri öyle kabul ediyorum,ama bazi huylarinada gecim icin susuyorum ve 1sey desem her zaman elini kaldirmaya hazir. cogu zaman odun duygusuz, her zamanda beni severken canimi acitiyor. 2bucukdaki olayi anlatayim: oturuyorduk hadi kalk yatak dedi, böyle bana arkadan sarili olarak yürüyoruz,romantik] böyle koluyla sardi boynumu, damarima baziyor ama s....... farkinda deyil hani insan böyle ani öpme yada genel olarak 1sey yapmak istediginde kendi yaklasmazda karsidakini kendine pat diye cekerya, iste öyle.böyle kolu gecti boynuma benim kafayi biraz geri beni öyle öpmeye calisiyor. manyak ya geri zekali,tabi can tatli bende kolunu siktim, kasitli yapmadim tam anlatamiyorumda hemen sinirlendi köpek cani pek tatlidir, 1tane tokat gecirdi eli kirilasica ölü haberi gelesice, bana her zaman derki canimi acitma sanki kadin: ne kadar tatli nazik 1cildi vardir bunu gurur yapar cok nazlidir istedigini yapmim hosuna gitmicek 1sey yapim söyledigine ters cevap verim, bazen sex istesin ben yok diyim bunu 1büyütür büyütür büyütür bana hirsini alana kadar küfrede küfrede 1.hal olur. cani acisin benim de canimi yakmadan artik cimdikmi dersin ne olursa olsun, uyuyamaz. offffffffff offffffffff

Son düzenleme:
Dün Salıydı naptın gönlüne göre oldu mu sürprizin

sali günü aksama kadar heyecandan ölen aglayan yaslandim esime söylerken, soka girdim sacmaladim böyle insan kendini sasirirya öyle oldu, söyledimde 23.cümle konuyla alakasiz 1.2 cümle eksikle söyledim doktorda oturma odasinda söyledim. bizden haric 1.kisi daha vardi. ikimizinde hali böyleydi

/ 1.kisa an beni gögsüne basti onun titredigini hissettim. baskada 1seyini görmedim gelin oldugumda yani vajiyi yendigimde ondan ne gördümki bu günümde görim. insan 1sevgisini heyecanini dile getirir yada hissettirir, yada gösterir. 1incelik hediyede görmedik yaslandimin her zaman hayatda en cok istedigi sevinecegi menmun olacagi sey eve erken gelmesi. onu bile yapmadi, kaldiki hediye alsin ama sunuda söylim dengesiz ne zaman ne yapilmasi gerektigini bildigi halde yapmaz ama nasil olduysa cok komiktir: ben ameliyat oldum adam bana cicek 1.de 27tl.parfüm almis getirmis, salak a geri zekali. ameliyata parfüm beyinsiz ya. ben bunla ne yapacaksam bilmem

canim sikiliyor asagida 1kisi gözüküyor , cik ortaya ya benden ya senden konusalim yoksa ben yatacam aslinda hic yatasim yok ama boynm agridi, yastik yatak odasinda kaldi yaa:84::84::84::84::84::84::84: ben yastiksiz nasil yaticam anca ceket kiyafet katlayim yastik yapayim kendime. ama benim koltugumda rahat deyil yaa

asagidaki 1kiside kaybolmus, neyse ben kendime yaticak 1seyler hazirlayim

Canım ben yaklaşık 2 aylık evliyim ve balayıdnan döner dönmez doktora gittim, çünkü parmak egzersizi vs. hiçbirşey yapamıyordum, doktor sihirli değnek ya sanki, hemen şıp diye çözecek sanıyordum:)) İnternetten araştırdım 3-4 seansta kesin çözüm diye özel bir klinikte başladım. Başlayalı yaklaşık 5 hafta oluyor. İlk muayenede sadece vajina girişine baktı ve sıkıntım fizyolojik mi değil mi onu söyledi ki benimki de birçoğumuz gibi sadece psikolojikti. Tedaviyi nasıl yapıyor, bu süreç nasıl işliyor sana bu knouda ilk muayenede bilgi vermezler. Muayeneden sonra, tedavi paket ücreti bu kadar vs. dedi bitti ve 250 tl bayıldım sadece bir bakmaya ben de. İlk seansımda, bana vajinannı anatomik yapısın ıanlattı ve rahattlatı sonra, parmak egzersizi yapamadıgım için parmak kalınlığında aparatla egzersiz yapmaya başladım ve her seansta bu aparat kalınlaştırıldı. Doktor sana bu egzersizleri muayenehanesinde 15-20 dakika yaptırıyor en fazla sonra sen evde devam ediyorsun egzersizlere. Ben şu an son aşamadayım, p..s boyu aparatı alabiliyorum, son bir kontrole daha gideceğim ve ondan sonra denemeye başlayacağım. Bu arada tedav iboyunca eşimle denememi de yasakladı beim doktorum, başarosızlık sonucunda moralimin bozulmaması için. Bu anlattığım benim doktorumun tedavi şekli.

Benim kuzenim de vajinismus terapisti, psikiyatrist. Onlar da mesela seni eşinle beraber tedaviye alyorlar ve burada kızların anlattığı parmak egzersizlerini yaptırıyorlar.

Demem o ki, bütün dotorların tedavi şekli hemen hemen aynı. Ben doktora giderken sihirli bir rdeğnmek değecek şıp diye özecek doktor diy düşünmüştüm ama öyle olmuyor yine bu egzersiz sürecinden geeceksin kaçarın yok :)) Ben böyle olacağını bilsem sıkar dişimi yapardım burdaki egzersizleri, aynı şeyleri yaptırıyor diye doktora extradan bir dünya para veriyorum. O nedenle sana buradaki egzersizleri denemeniz tavsiye ediyorum önce:))

noluyo kızlar size, hmm!!! Bizz sözleşmedik mi bayarma kadar hepimiz gelin olacaz diye??? Ka kere yazdık burada, egzersiz yaparken bazen bir iki adım geriye gidilebilioyor, yapamayabiliriz bazen diye!!! HMM?? Ohoo, siz yelkenleri erken saldınız valla. Şekerlerim, yapamadığımız noktada pes etmiyoruz, vajinismusun bizi yenmesine izin vermiyoruz, biz onu yeniyoruz!! Hadi bakalımm, üzerimizden o kötü ruh halini atıp, egzersizlere asılıyoruz:)) Geliyo yoksa terlik!!

Sabah sabah bi sürü şey yazdım günaydın demeyi unuttum kızlar yaa:)) Hepinize günaydın:)) Yeni gelinlerimiz olmuş, pek mutlu oluyorum sabahları bu haberleri okuyunca, tebrikler kızlar, darısı bizim de başımıza inşallah:))

Benim reglim çok şükür ki bitti ve dün gece hemen egzersizime kaldığım yerden başladım. Bundan önceki egzersizlerde p..s boyu aparatı almadan önce bir küçük boyla birka dakika çalışıp, sonra p..s boyu aparatı alabiliyordum ama dün gece dedim ki kendime, madem yakında kocanla deneyecen al şunu! Ve başardım, direkt p..s boyu aparatla çalışmaya başladım. İlk girişte o baskı hissini hissedip korkuyodum ama farkettim ki dün gece bir kere girdiktebn sonrasında hemen aılıyo kaslar ve sonra gir çık yaparken çok kolay oluyor. 15-20 dakika egzersizimi yaptım:)) Cumartesi gününe kadar devam edeceğim süreyi artırarak ve cumartesi günü kocille deneyeceğiz. Bu akşam ve yarın akşam misafri vs. derken hiç fırsat yok çünkü denemeye :)) Açın yolu yeni gelin ben olacam Çok fena azimli ve inatçıyım:))

nazlıcm sanırım kilo aldım
bebekten değildir herhalde de mi
bebekten dolayı bu kadar erken kilo alınır mı
doktor iki kişilik yeme dedi ama kocam iki kişilik yemem için elinden geleni yapıo

kesınlıkle ıkı kısılık yememek gerek ınsanlar hamıleyım dıye ne bulursa yıyor kı bazen ıstemesede yedırıyorlar yok senın canın cekmez cocugun canı ceker sen bılmezsın dıyorlar sınır oluyorum sevmedıgım seylerı bıle canımın cektıgını soyluyorlar....ınsanlardakı bu zıhnıyetle yenırse 30 kılo almak gerek...sen saglıklı beslen zararlı seyler yeme yeter tabı gercekten canının ıstedıgını yemelısın. ben dıyetısyen kontrolunde devam edıyorum(hem seker hastasıyım hem zaten kıloluyum) cok sukur gıdıyor 16 haftalık hamıleyım sımdılık kılo almadım hatta 4 kılo verdım kusmalardan dolayı, ama bundan sonra az da olsa almam gerek ama aksılık alamıyorum kaynanam soklarda sen hıc bısey yemıyorsun dıyor ona gore bı oturusta bı kılo meyve yemek gerek ben porsıyonla yedıgım ıcın sasırıyor bı oturusta bı pıde yemek gerek ben her ogunde 3 dılım yıyorum vs. lıstemde sut yogurt(gunde 3 kere) meyve(gunde 3 kere) sebze, tavuk et balık var herseyı abartmadan yıyorum yasak lıstesınede uyuyorum:cıps, hazır gıdalar, sucuk sosıs salam sakatat yemıyorum,kola kahve cay ıcmıyorum. netten arastır guvenılır dr sıtelerınden bak orda ayrıntılı anlatıyor canım

yedıklerıne dıkkat et saglıklı beslen yeter suyunu ıc mutlaka gunde 2-3 lıtre. ben gunde 6 ogun yapıyorum(3 ana-3 ara ogun)

tam sana guzel seyler yazayım derken bu yazdıklarını okudum sok gecırdım bu nasıl zıhnıyettır nasıl bır mantıktır ınanamadım. helede hamıle bı kadına ne dıyecegımı bılemedım Allah yardımcın olsun hayatım dıyecek baska bısey bulamıyorum Rabbım esınıde ıslah etsın ınsallah duzelır. tamda bu kadar guzel bı olay yasanırken Rabbım mucızenızı sıze lutfetmısken... ama naparsın nasıp bu ısler hayatta kımın karsına cıkacagı kader bırazda sen kendıne dıkkat et bebegını koru beslenmene falan ozen goster esınde yanlısını anlayıp duzelecektır elbet sonucta babalık erkeklerı degıstırecek bı olay, o ne yaparsa yapsın sen annesın bunu unutma en buyuk ıs sana dusuyor moralını bozma(yapması zor bılıyorum...) bebegın etkılenır senın artık ıkı kısılık yasaman gerek, ve sakın bela okuma nolursa olsun o senın esın, cocugunun babası ınsallah duzelmesı yakındır arkadasım canının acısından boyle soylenıyor tabı

günaydın arkadaşım sabah sabah okudum moralim bozuldu bende mutluluğu en cok hakedenlerden biri şu an mutluluktan uçuyordur diye düşünüyordum, eli kırılsın inşallah, bebek bekliyosun sen kendini mutlu etmeye bak bebeğine odaklan damarına basma birgün yaptıklarından utanır.

kızla masallah ne kadar azımlısınız ne guzel bır gun gırmedım bı suru taze gelın haberı var konumuz bereketlenmıs masallah sızlerde bu azım ve ıstek olduktan sonra lıste uzar gıder....valla bu kadar ateslı hatunlar oldugunzu bılmezdım kudurukmussunuzda haberımız yokmusyakında baslıkta nufus patlaması yasanacak benden soylemesı

canını sıkma yaslandım bız kadınlar ılgı sevkat alaka beklentısı ıcerısındeyız erkekler ıse sex beklentısı ıcındeler...ben daha evlılıgımızın dorduncu gununde esımden su sözlerı duydum...sen neden evlendın o zaman?ben şoookkk...sonra özur dılemeler vss...tabı surec uzayıncada ılgı alaka azaldı hanı bız sexx yapamıyorduk yaa...ben vajıydım cunku..eşım kötu bırı demıyorum ama ılgısız bazı seylere..haa bız sevmeyerek mı evlendık aksıne cok ısteyerek severek konusarak evlendık..evlılık aşkı bıtırıyor dıolarya aynen dogru...bunu eşıme defalarca soledım daha ıkı gun oncesınde tartısmamız oldu sen neden bölesın dedım ılgı yok senı sevıyorum demek yok eve gel kumandayı al gec tv nın basına uyuya kal...sabah olsun işe gıtsın..bı ıkı benı arasın nasılsın tak tel kapansın...ben bunları ıstemıyorum dedım...sen ne ıstıosun dıoo ılgı gosterıyorum...vss...kendıne gore o haklı...her neysee gel geleleım hırpalama olayına zamanında oda benı hırpalardı bende onu hırpaladım...etkıye tepkı mısalı...sonra askım bız neden böle olduk dedı bı daha yapmıcam dedı suan hırpalama olayından eser yok cok şukur...

ben sen vss kızlar aılelerın goz bebegı olur ve her dedıklerı olur esınden de o ılgıyı alakayı beklersın yada o anda onu getırmesını ıstersın fakat o gıder alakasız bısı alır getırır...her seferınde ısyan ederız...sen asırı kızmıssında yazmıssın bu satırları hamılelıgın de verdıgı psıkolojıyle tabı daha fazla ılgı gormek senın en dogal hakkın...
ama bazen göremıyoruz ıste o ılgıyı alakayı...yırtsanda dövsende öldursende o kişi aynı kısı bazen degıstıremıoruzz öle kabul edıp öle mutlu olmaya calısıcaz sanırsam baska yapıcak bısı yok...

yaslandımm canım benim çok üzüldüm ben böyle şeyler duyunca tanıyayım tanımıyayım farketmiyo çok kötü etkileniyorum..seni tanımıyorum yüzünü bile görmedim ama sanki parçam gibisin..nasıl bi zihniyett anlamıyorum..oturup güzelce konuşsanız dicem ama belliki tam bi kalas eşin kusura bakma böyle dedigim için tutamıyorum kendimi..baştan temelde bozukluk varmış ztn ilişkinin ndn bu kadar süre katlandın ki!!kendini üzüp yıpratma bu kadar gerekirse ayrıl yani..boyun eyme taviz bile verme..ama nolursa olsun hiç kimse için beddua etme sitemde etme..onu ikna etsen piskologa falan ggitse nebiliyim işte aaaaaaayyyy çok bozuldum ne yazacagımı bile kesstiremiyorum..umarım herşey düzelir..CANIM BENİM HAKKINDA HAYIRLISI NEYSE O OLUR İNŞALLLAH AMA BEN HERŞEYİ DEGİŞTİRECEGİNİ DÜŞÜNÜYORUM UMARIM ÖYLEDE OLUR..SEN ARTIK SADECE MELEGİNİ DÜŞÜN..

Sevgili yaslandım, canım yazdıklarını tekrar tekrarokuyorum ve ne diyeceğimi gerçekten bilemiyorum. elleri kırılsın inşallah diyeceğim ama onu da demek istemiyorum sonuç itibari ile eşin. Sen hamilesin artık, sadece bebeğini düşün, o senin bebeğin. İnşallah bebek onu değiştirmeye yardım eder canım, Dualarını hiçç eksik etme, Mevlam büyüktür elbet senin canının acısını o da duyuyor. Herşeyin yoluna girmesi için dualarımız senle...

yaslandımmmmmm sabret canım sabretttttt geçecek elbet bu günlerdeeee boşver sen onuuu bebeğinii düşünnnnn sana onun mutluluğu yeter ......eşinedee sölenecek çok sey vardaaaa banlanılmasaaaa neyseeeeeee boşverrr...çok çok dua ett....geçecek Allahın izniylee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…