- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.261
Dün Salıydı naptın gönlüne göre oldu mu sürprizin
canim sikiliyor asagida 1kisi gözüküyor , cik ortaya ya benden ya senden konusalim yoksa ben yatacam aslinda hic yatasim yok ama boynm agridi, yastik yatak odasinda kaldi yaa:84::84::84::84::84::84::84: ben yastiksiz nasil yaticam anca ceket kiyafet katlayim yastik yapayim kendime. ama benim koltugumda rahat deyil yaa
Ben istanbuldayım canım.Evet aslında haklısın doktorlarda aynı şeyi söyleyecek ama en azından bir seans gitsem diyorum 200 lira çokta bir para değil.Bu arada sen tedavi gördüğün halde hala çözemedin mi?Özel kliniklerde garanti veriyorlar diye biliyorum.Ne kadar zamandır gidiyorsun sen bu arada evet ne anlatırsan can kulağıyla dinlemeye hazırım
nazlıcm sanırım kilo aldım
bebekten değildir herhalde de mi
bebekten dolayı bu kadar erken kilo alınır mı
doktor iki kişilik yeme dedi ama kocam iki kişilik yemem için elinden geleni yapıo
yedıklerıne dıkkat et saglıklı beslen yeter suyunu ıc mutlaka gunde 2-3 lıtre. ben gunde 6 ogun yapıyorum(3 ana-3 ara ogun)canım senin hamileliğin epey ilerledi belki o yüzdendir.
doktor bulantın çoksa tutma dedi ama
çok rahatsız etmior o yüzden tutuyorum ilerde zor olur
seneye de emzirme dönemine gelir en iyisi tutmak
neden oruç tutan hamileler daha çok kilo alıo acaba :44::44:
susuz kalmak sorun olusturabılır tercıh senın tatlım
sana son bi sorum olacak
doktorun folik asit için verdiği hap harici özel hiçbi şey yapmıorm
yani eskisi gibi yiyo içiyorum
yanlış mı yapıorm :44::93:
rabbim insallah en kisa zamanda ya benim canimi yada onun canimi alsin. her zaman kendini 1sey saniyor, kendini bulunmaz hint kumasi saniyor, kendini benim sabibim saniyor, sanki benim efendim havasi,vajiden önce hep bunu derdi, bana kaldirir onuruma kadinligima dokunacak 1sey söylerdi bende her zaman kapi orda derdim.simdi banlanmayacagimi bilsem onun söyledigini kendi söyledigimi yazardimda ama küfre giriyor. o.bana laf söyler ben ona kapi orda derdim. oda buna karsilik her zaman sen benzis ne yapacan perisan olursun, söyle olursun böyle olursun pisman olursun her zaman giderim ha ben de her zaman buna en cok yakisan küfrü söylerdim. kusura bakmayin arkadaslar.suan o,kadar dolu dengesiz yaziyorum, beni hos karsilayin. ben ondan biraz böyle ol mesela erken gel/ yada beni hic gezdirmiyon diye dile getirsem, hep gec geliyor diye tartissam yada sizlansam cevabi hazir: kendine öyle 1rini bul.her zaman benim mutlu olmami cekemeyen ne zaman gülsem onu 1sekilde bozan.benimle ne normal hayatda nede yatakda nasil davranacagini nasil sevecegini nasil yasayasagini bilmeyen beceremeyen, dengesiz 1insan. biz hic 1zaman ne 1mutlulugu ne hüznü ne kötü olay nede güzel olayi bu duygulari beraber paylasamiyoruz. bunu bazen kasitli bazen kasitsiz yapiyoruz. her zaman beni severkende kizarkende agzi bozuk 1.insan hic hosuma gitmeyen huylari yönleri öyle kabul ediyorum,ama bazi huylarinada gecim icin susuyorum ve 1sey desem her zaman elini kaldirmaya hazir. cogu zaman odun duygusuz, her zamanda beni severken canimi acitiyor. 2bucukdaki olayi anlatayim: oturuyorduk hadi kalk yatak dedi, böyle bana arkadan sarili olarak yürüyoruz,romantik] böyle koluyla sardi boynumu, damarima baziyor ama s....... farkinda deyil hani insan böyle ani öpme yada genel olarak 1sey yapmak istediginde kendi yaklasmazda karsidakini kendine pat diye cekerya, iste öyle.böyle kolu gecti boynuma benim kafayi biraz geri beni öyle öpmeye calisiyor. manyak ya geri zekali,tabi can tatli bende kolunu siktim, kasitli yapmadim tam anlatamiyorumda hemen sinirlendi köpek cani pek tatlidir, 1tane tokat gecirdi eli kirilasica ölü haberi gelesice, bana her zaman derki canimi acitma sanki kadin: ne kadar tatli nazik 1cildi vardir bunu gurur yapar cok nazlidir istedigini yapmim hosuna gitmicek 1sey yapim söyledigine ters cevap verim, bazen sex istesin ben yok diyim bunu 1büyütür büyütür büyütür bana hirsini alana kadar küfrede küfrede 1.hal olur. cani acisin benim de canimi yakmadan artik cimdikmi dersin ne olursa olsun, uyuyamaz. offffffffff offffffffff
günaydın arkadaşım sabah sabah okudum moralim bozuldu bende mutluluğu en cok hakedenlerden biri şu an mutluluktan uçuyordur diye düşünüyordum, eli kırılsın inşallah, bebek bekliyosun sen kendini mutlu etmeye bak bebeğine odaklan damarına basma birgün yaptıklarından utanır.rabbim insallah en kisa zamanda ya benim canimi yada onun canimi alsin. her zaman kendini 1sey saniyor, kendini bulunmaz hint kumasi saniyor, kendini benim sabibim saniyor, sanki benim efendim havasi,vajiden önce hep bunu derdi, bana kaldirir onuruma kadinligima dokunacak 1sey söylerdi bende her zaman kapi orda derdim.simdi banlanmayacagimi bilsem onun söyledigini kendi söyledigimi yazardimda ama küfre giriyor. o.bana laf söyler ben ona kapi orda derdim. oda buna karsilik her zaman sen benzis ne yapacan perisan olursun, söyle olursun böyle olursun pisman olursun her zaman giderim ha ben de her zaman buna en cok yakisan küfrü söylerdim. kusura bakmayin arkadaslar.suan o,kadar dolu dengesiz yaziyorum, beni hos karsilayin. ben ondan biraz böyle ol mesela erken gel/ yada beni hic gezdirmiyon diye dile getirsem, hep gec geliyor diye tartissam yada sizlansam cevabi hazir: kendine öyle 1rini bul.her zaman benim mutlu olmami cekemeyen ne zaman gülsem onu 1sekilde bozan.benimle ne normal hayatda nede yatakda nasil davranacagini nasil sevecegini nasil yasayasagini bilmeyen beceremeyen, dengesiz 1insan. biz hic 1zaman ne 1mutlulugu ne hüznü ne kötü olay nede güzel olayi bu duygulari beraber paylasamiyoruz. bunu bazen kasitli bazen kasitsiz yapiyoruz. her zaman beni severkende kizarkende agzi bozuk 1.insan hic hosuma gitmeyen huylari yönleri öyle kabul ediyorum,ama bazi huylarinada gecim icin susuyorum ve 1sey desem her zaman elini kaldirmaya hazir. cogu zaman odun duygusuz, her zamanda beni severken canimi acitiyor. 2bucukdaki olayi anlatayim: oturuyorduk hadi kalk yatak dedi, böyle bana arkadan sarili olarak yürüyoruz,romantik] böyle koluyla sardi boynumu, damarima baziyor ama s....... farkinda deyil hani insan böyle ani öpme yada genel olarak 1sey yapmak istediginde kendi yaklasmazda karsidakini kendine pat diye cekerya, iste öyle.böyle kolu gecti boynuma benim kafayi biraz geri beni öyle öpmeye calisiyor. manyak ya geri zekali,tabi can tatli bende kolunu siktim, kasitli yapmadim tam anlatamiyorumda hemen sinirlendi köpek cani pek tatlidir, 1tane tokat gecirdi eli kirilasica ölü haberi gelesice, bana her zaman derki canimi acitma sanki kadin: ne kadar tatli nazik 1cildi vardir bunu gurur yapar cok nazlidir istedigini yapmim hosuna gitmicek 1sey yapim söyledigine ters cevap verim, bazen sex istesin ben yok diyim bunu 1büyütür büyütür büyütür bana hirsini alana kadar küfrede küfrede 1.hal olur. cani acisin benim de canimi yakmadan artik cimdikmi dersin ne olursa olsun, uyuyamaz. offffffffff offffffffff
rabbim insallah en kisa zamanda ya benim canimi yada onun canimi alsin. her zaman kendini 1sey saniyor, kendini bulunmaz hint kumasi saniyor, kendini benim sabibim saniyor, sanki benim efendim havasi,vajiden önce hep bunu derdi, bana kaldirir onuruma kadinligima dokunacak 1sey söylerdi bende her zaman kapi orda derdim.simdi banlanmayacagimi bilsem onun söyledigini kendi söyledigimi yazardimda ama küfre giriyor. o.bana laf söyler ben ona kapi orda derdim. oda buna karsilik her zaman sen benzis ne yapacan perisan olursun, söyle olursun böyle olursun pisman olursun her zaman giderim ha ben de her zaman buna en cok yakisan küfrü söylerdim. kusura bakmayin arkadaslar.suan o,kadar dolu dengesiz yaziyorum, beni hos karsilayin. ben ondan biraz böyle ol mesela erken gel/ yada beni hic gezdirmiyon diye dile getirsem, hep gec geliyor diye tartissam yada sizlansam cevabi hazir: kendine öyle 1rini bul.her zaman benim mutlu olmami cekemeyen ne zaman gülsem onu 1sekilde bozan.benimle ne normal hayatda nede yatakda nasil davranacagini nasil sevecegini nasil yasayasagini bilmeyen beceremeyen, dengesiz 1insan. biz hic 1zaman ne 1mutlulugu ne hüznü ne kötü olay nede güzel olayi bu duygulari beraber paylasamiyoruz. bunu bazen kasitli bazen kasitsiz yapiyoruz. her zaman beni severkende kizarkende agzi bozuk 1.insan hic hosuma gitmeyen huylari yönleri öyle kabul ediyorum,ama bazi huylarinada gecim icin susuyorum ve 1sey desem her zaman elini kaldirmaya hazir. cogu zaman odun duygusuz, her zamanda beni severken canimi acitiyor. 2bucukdaki olayi anlatayim: oturuyorduk hadi kalk yatak dedi, böyle bana arkadan sarili olarak yürüyoruz,romantik] böyle koluyla sardi boynumu, damarima baziyor ama s....... farkinda deyil hani insan böyle ani öpme yada genel olarak 1sey yapmak istediginde kendi yaklasmazda karsidakini kendine pat diye cekerya, iste öyle.böyle kolu gecti boynuma benim kafayi biraz geri beni öyle öpmeye calisiyor. manyak ya geri zekali,tabi can tatli bende kolunu siktim, kasitli yapmadim tam anlatamiyorumda hemen sinirlendi köpek cani pek tatlidir, 1tane tokat gecirdi eli kirilasica ölü haberi gelesice, bana her zaman derki canimi acitma sanki kadin: ne kadar tatli nazik 1cildi vardir bunu gurur yapar cok nazlidir istedigini yapmim hosuna gitmicek 1sey yapim söyledigine ters cevap verim, bazen sex istesin ben yok diyim bunu 1büyütür büyütür büyütür bana hirsini alana kadar küfrede küfrede 1.hal olur. cani acisin benim de canimi yakmadan artik cimdikmi dersin ne olursa olsun, uyuyamaz. offffffffff offffffffff
sali günü aksama kadar heyecandan ölen aglayan yaslandim esime söylerken, soka girdim sacmaladim böyle insan kendini sasirirya öyle oldu, söyledimde 23.cümle konuyla alakasiz 1.2 cümle eksikle söyledim doktorda oturma odasinda söyledim. bizden haric 1.kisi daha vardi. ikimizinde hali böyleydi
/ 1.kisa an beni gögsüne basti onun titredigini hissettim. baskada 1seyini görmedim gelin oldugumda yani vajiyi yendigimde ondan ne gördümki bu günümde görim. insan 1sevgisini heyecanini dile getirir yada hissettirir, yada gösterir. 1incelik hediyede görmedik yaslandimin her zaman hayatda en cok istedigi sevinecegi menmun olacagi sey eve erken gelmesi. onu bile yapmadi, kaldiki hediye alsin ama sunuda söylim dengesiz ne zaman ne yapilmasi gerektigini bildigi halde yapmaz ama nasil olduysa cok komiktir: ben ameliyat oldum adam bana cicek 1.de 27tl.parfüm almis getirmis, salak a geri zekali. ameliyata parfüm beyinsiz ya. ben bunla ne yapacaksam bilmem
canım ben bursadaym..bursada bi doktordan bahsetmişsin kimdir o !!! bu arada cümleten günaydın..
canım sana özelden mesaj attım almadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?