- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.281
Albunea sen ne yaptın bitti mi regl dönemin egzersizlere başladın mı tekrar?
yaslandımmmmmm sabret canım sabretttttt geçecek elbet bu günlerdeeee boşver sen onuuu bebeğinii düşünnnnn sana onun mutluluğu yeter ......eşinedee sölenecek çok sey vardaaaa banlanılmasaaaa neyseeeeeee boşverrr...çok çok dua ett....geçecek Allahın izniylee.....
Bitti canım dün akşam hemmencecik başladım egzersizlerime. İnşallah cumartesi günü deniycez kocişle:))
Hadi bakalım,iyi sabır varmış sende de=)
good afternoon class:) how are you?
wat??????
ne dion gııııı tünaydın nasılsınızmı dionnn
eyyiyizzz çokkkk şüükür sen nasılsın ne saman dönüon yurdunaaa
Hadi bakalım,iyi sabır varmış sende de=)
sali günü aksama kadar heyecandan ölen aglayan yaslandim esime söylerken, soka girdim sacmaladim böyle insan kendini sasirirya öyle oldu, söyledimde 23.cümle konuyla alakasiz 1.2 cümle eksikle söyledim doktorda oturma odasinda söyledim. bizden haric 1.kisi daha vardi. ikimizinde hali böyleydi
/ 1.kisa an beni gögsüne basti onun titredigini hissettim. baskada 1seyini görmedim gelin oldugumda yani vajiyi yendigimde ondan ne gördümki bu günümde görim. insan 1sevgisini heyecanini dile getirir yada hissettirir, yada gösterir. 1incelik hediyede görmedik yaslandimin her zaman hayatda en cok istedigi sevinecegi menmun olacagi sey eve erken gelmesi. onu bile yapmadi, kaldiki hediye alsin ama sunuda söylim dengesiz ne zaman ne yapilmasi gerektigini bildigi halde yapmaz ama nasil olduysa cok komiktir: ben ameliyat oldum adam bana cicek 1.de 27tl.parfüm almis getirmis, salak a geri zekali. ameliyata parfüm beyinsiz ya. ben bunla ne yapacaksam bilmem
ingilizce öğretmeni misin midye?:)
Ah be güzelim ya bugün de yarın da deneyecek fırsat yok ki:)) Bu akşam alışveriş yapıp yarın akşama yeme kvs. hazırlamam lazım, yarın akşama yemeğe misafirim var. Ben zaten akşamları pert oluyorum. En iyisi dedik cumartesi günü rahat rahat deneyelim. Ben de bu arada iyice p..s boyu aparatla alışmış olucam. Normalde p..s boyu aparatın bir küçük boyuyla çalışıyosum önce ama dün direkt p..s boyu aparatla yaptım egzersizimi ve o ilk baskı hissini kontrol edebilmeyi öğreniyorum:)) İnşallah cumartesi günü bitecek herşey:))
kesınlıkle ıkı kısılık yememek gerek ınsanlar hamıleyım dıye ne bulursa yıyor kı bazen ıstemesede yedırıyorlar yok senın canın cekmez cocugun canı ceker sen bılmezsın dıyorlar sınır oluyorum sevmedıgım seylerı bıle canımın cektıgını soyluyorlar....ınsanlardakı bu zıhnıyetle yenırse 30 kılo almak gerek...sen saglıklı beslen zararlı seyler yeme yeter tabı gercekten canının ıstedıgını yemelısın. ben dıyetısyen kontrolunde devam edıyorum(hem seker hastasıyım hem zaten kıloluyum) cok sukur gıdıyor 16 haftalık hamıleyım sımdılık kılo almadım hatta 4 kılo verdım kusmalardan dolayı, ama bundan sonra az da olsa almam gerek ama aksılık alamıyorum kaynanam soklarda sen hıc bısey yemıyorsun dıyor ona gore bı oturusta bı kılo meyve yemek gerek ben porsıyonla yedıgım ıcın sasırıyor bı oturusta bı pıde yemek gerek ben her ogunde 3 dılım yıyorum vs. lıstemde sut yogurt(gunde 3 kere) meyve(gunde 3 kere) sebze, tavuk et balık var herseyı abartmadan yıyorum yasak lıstesınede uyuyorum:cıps, hazır gıdalar, sucuk sosıs salam sakatat yemıyorum,kola kahve cay ıcmıyorum. netten arastır guvenılır dr sıtelerınden bak orda ayrıntılı anlatıyor canım
yedıklerıne dıkkat et saglıklı beslen yeter suyunu ıc mutlaka gunde 2-3 lıtre. ben gunde 6 ogun yapıyorum(3 ana-3 ara ogun)
bayramdan sonra gıdıyoruz ınsallah bıze ogrencılerden 2 hafta once ıs bası ya bakalım acayıp usenıyorum calısmaya gercı surda calısacagım aralıga kadar sonra ızın Allah ızın verırse dıger eylule kadar ızınlı olcam bebıse bıraz kendım bakmak ıstıyorum bakalım bırazdanda dr gıtcem cınsıyete ne dıyecek bakalım ılkınde buyuk ıhtımal erkek demıstı sonra gıttık kıza benzıyor dedı bunda ne dıyecek merak edıyorum gercı kendı dr um degıl ama bugun gıdecegım saglıklı ve hayırlı bı evlat olsunda kızı erkegı fark etmez benım merak etme sebebım alısverısı gıysılerını rahatca almak pek bısey almadım zıbından baska
evet seker oyleyım bu arada tebrıkler canım taze gelın olmussun
valla canım ben 10 kişiyi ağırladıktan sonra da paşa paşa gidip egzersiz yapıyorumama sen çalışıyorsun sanırım,ben bu ara tatilde olduğum için iyi bir döneme denk geldi,bolca zaman ayırabiliyorum.neyse geç olsun güç olmasın inşallah
Canım çalışıyorum evet ben üstelik her sabah da 5:30 da kalkıyorum her gün 3 saat yolda geçiyor zamanım, eve gidene kadar telef oluyorum zaten:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?