Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:105:üzüldüm onun adına.bir kadına nasıl davranması gerektiğini bilmeyen erkekler hiç evlenmemeli bence başkalarının hayatlarını da kabusa çevirmemek adına...ama işte bir güzellik var ortada o daha öncelikli şu an,umarım tekrar etmez böyle bir olay,alttan alıp kabullenmiş de görünme canım devamı gelmesin,kendini sana affettirsin.bebeğin güzel günleri de getirir umarım sana...

Hadi bakalım,iyi sabır varmış sende de=)

Ah be güzelim ya bugün de yarın da deneyecek fırsat yok ki:)) Bu akşam alışveriş yapıp yarın akşama yeme kvs. hazırlamam lazım, yarın akşama yemeğe misafirim var. Ben zaten akşamları pert oluyorum. En iyisi dedik cumartesi günü rahat rahat deneyelim. Ben de bu arada iyice p..s boyu aparatla alışmış olucam. Normalde p..s boyu aparatın bir küçük boyuyla çalışıyosum önce ama dün direkt p..s boyu aparatla yaptım egzersizimi ve o ilk baskı hissini kontrol edebilmeyi öğreniyorum:)) İnşallah cumartesi günü bitecek herşey:))

wat??????

ne dion gııııı tünaydın nasılsınızmı dionnn
eyyiyizzz çokkkk şüükür sen nasılsın ne saman dönüon yurdunaaa

bayramdan sonra gıdıyoruz ınsallah bıze ogrencılerden 2 hafta once ıs bası ya bakalım acayıp usenıyorum calısmaya gercı surda calısacagım aralıga kadar sonra ızın Allah ızın verırse dıger eylule kadar ızınlı olcam bebıse bıraz kendım bakmak ıstıyorum bakalım bırazdanda dr gıtcem cınsıyete ne dıyecek bakalım ılkınde buyuk ıhtımal erkek demıstı sonra gıttık kıza benzıyor dedı bunda ne dıyecek merak edıyorum gercı kendı dr um degıl ama bugun gıdecegım saglıklı ve hayırlı bı evlat olsunda kızı erkegı fark etmez benım merak etme sebebım alısverısı gıysılerını rahatca almak pek bısey almadım zıbından baska

Hadi bakalım,iyi sabır varmış sende de=)

Ah be güzelim ya bugün de yarın da deneyecek fırsat yok ki:)) Bu akşam alışveriş yapıp yarın akşama yeme kvs. hazırlamam lazım, yarın akşama yemeğe misafirim var. Ben zaten akşamları pert oluyorum. En iyisi dedik cumartesi günü rahat rahat deneyelim. Ben de bu arada iyice p..s boyu aparatla alışmış olucam. Normalde p..s boyu aparatın bir küçük boyuyla çalışıyosum önce ama dün direkt p..s boyu aparatla yaptım egzersizimi ve o ilk baskı hissini kontrol edebilmeyi öğreniyorum:)) İnşallah cumartesi günü bitecek herşey:))

salı söyleyeceğim deyince senle birlikte salıyı bekledm canm
ben eşime sürpriz yapamadm
doktor yüzüme bile bakmadan arkası dönük gebesin perşembe gel dedi gayet odun bi sesle eşim de yanımdaydı öyle öğrendik o yüzden senin sürprizini tepkisini merak ediyordum
ama pek beklediğin gibi geçmedi sanırım doktor ne dedi peki ultrasona girdin mi.

valla canım ben 10 kişiyi ağırladıktan sonra da paşa paşa gidip egzersiz yapıyorumama sen çalışıyorsun sanırım,ben bu ara tatilde olduğum için iyi bir döneme denk geldi,bolca zaman ayırabiliyorum.neyse geç olsun güç olmasın inşallah

maşallah canım sana yapabiliorsan ne ala. ben senin kadar yapamam galiba.
alkol sigara zaten kullanmıorm. eşim sigara içiyo yanımda içmemeye özen gösteriyo.
çay kahve kola içiorm ama madem öyle içmeyim ya da azaltayım.
teşekkürler bilgilendirdiğin için

kuzummmm öğreninceee bize hemen haber ver bebeğin cinsiytini bide doğum tarihi kaççç....ben hiç birşey almadım ablamın kızı 2 yaşındaaa ilk torunduuu herşeyiii aldık onaa en güselinden onların hepsiiiiniii aldımm battaniyelerine kadarr....bi beşik alcam bideee loğusa pijamsı bide hastane çıkısı gibi tulum alcam ama tam hastane çıkısıda değil bildin tulum hastane çıkısını anca bi 1 hafta giyebiliooo boşu boşunaa tam takım almıcam......isim bulamıozzz bizz

evet seker oyleyım bu arada tebrıkler canım taze gelın olmussun

sağol canım henüz çok acemiyim:26:bir de uzmanlaşsam çok iyi olacak:78:senin doğum ne zaman canım?ben de marta denk getirecek şekilde yapayım diyorum 4 ay izinle geçer sonra da yaz tatili bebiş büyür gider

Yaslandim yazdıklarını okudum çok üzüldüm ne deyim ne denir bilmiorm
evlilik bi kumar zar atıyorsun şansına ne çıkarsa
ne kadar tanırsan ne kadar bilirsen bil
evlenince iş şansa kalıo
Rabbim bahtımızı açık etsin
bu çok zor bi şey kimse ayrılmak için evlenmez
ayrılmazsan bi ömür sürecek
bi ömür beraber olacaksın
bazı yanlışları görmezden gelirsin idare edersin alttan alırsın
ama baştan sona yanlışsa ne yapacaksın
idare ede ede ömür mü geçer
yıllarını geçirmişsin inşallah bundan sonra düzelir
bebek her şeyi yoluna sokar inşallah

Canım çalışıyorum evet ben üstelik her sabah da 5:30 da kalkıyorum her gün 3 saat yolda geçiyor zamanım, eve gidene kadar telef oluyorum zaten:))

Canım çalışıyorum evet ben üstelik her sabah da 5:30 da kalkıyorum her gün 3 saat yolda geçiyor zamanım, eve gidene kadar telef oluyorum zaten:))

bismillahhhhh.... ne işi yapıon kısss 3 saat şehir dışınaaa çıkılıooo yokmu yakıınında işşş ne işimiş bu böle.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…