Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evettttttttttttttttt.... çok şükür rabbime Allahıma binlerce kere şükürler olsun yaaa dün öğrendik 4 haftalıkmış herhalde vajiyi yener yenmez hamile kalmışım yaaa rabbim isteyen herkese nasip etsin ve tabiki sizlere de . bu da sizleree moral olsun yenin şu vajiyi ve gelsin bebekler allahın izniyle.. dualarım sizinle sizde eksik etmeyin dualarınızı

bu arada thejust cım, nerde benim tebriğimm, hmm, hani

ben geçmişi okuyamadım burası pek musait olmadığı için .. yoksaaaaaaa yendin mii çokk çokk sevindim canım yaaa biliyordum senn yeneceğini zaten bu aralar. rabbim demek sana da nasip etti bundan sonra güzel günler seni bekliyor inşallah . darisi dier kızların başına ayyyyyyy çifte güzel haber oldu benim için...

işaret parmak tek yapmıştım gel git olmamışta....sonra penis ucu denedim aldım ps ucuyla git gelde yaptık ama sonra regl oldum..dün bitti reglm denedim ama olmadı:78::78::78: aparat deniyeyim dedim oda olmadı..eş parmagndan ürküyodum onu aldım işaret parmak ama hareket ettiremedim..kendi parmagımıdda işaret orta parmak yan yana bir bogum yada yarısını aldım..ama pns ucu hiç alamadım yaaa almıştı halbuki niye öyle oldu ki..aparatı nası alyosunuz ben yapamadım hiç sıralı düzenli yapmıyorum boy boy takip etmiyorum ondanmı acaba..

- Beyonce
- Scarlet82 16.08.2011
- Bıdıkcan 16.08.2011
- OlsadaYesek 17.08.2011
- Yagmur2010 17.08.2011
- Vizon 18.08.2011
- Albuneaa 18.08.2011 ( Yarı gelin sayılırım artık ne de olsa :)

Hadi Kızlar, inşallah bu sayıyı artıracağız;
- Aykurt
- Aybice
- nehirsakarya
- akayy
- buseumut
- belinayy
- fairymm
- yaz_gulu

albune canım tebrikler bak sakın bırakma ne olursa olsun dvm et kesin gelir gerisi...bende almıştım pns ucu reglden sonra yapamadım olmadı..içimde hisssettim gel gitte yaptık ama regl herşeyi berbat etti yaff

günaydın kızlar...........

sonunda oldu bende başardım... yaptım yaptım yaptım.. bi kere değil hemde ..bi çok kez girdi çıktı p.. çok mutluyum ....
herkese çok teşekkür ederim yardımlarınız için.. iki haftalık çalışmadan sonra başardım....yalnız öyle heyecanlandım ki mutluluktan
ağladım felan sesim çok çıkmış olacak ki yan komşu duvara tıkladı.. çok utandık ya...
darısı sizin başınıza kızlar.. acı olmadı ama biraz yanma oldu. oda çok fazla deenemekten olsa gerek.p.. ununa alışıyım diye sürekli çıkartım
soktum felan çok rahattı...

CAnı maslında tam olamadı henüz. Dün kocişle gayr ihtiyar ibir yakınlaşma anında denedik, ve p..s başını alabildim gerisi gelmedi ama bu kadarı oldu şimdilik çok şükür :)) İnşallah ctsi günü tamamın ıalmaya çalışacağım ve tam gelin olacağım:))

Oley oleyy oleyy, tebrikler canım ya :))

E bize de tiyo verirsin artık, nasıl başardın:)?

- Beyonce
- Scarlet82 16.08.2011
- Bıdıkcan 16.08.2011
- OlsadaYesek 17.08.2011
- Yagmur2010 17.08.2011
- Vizon 18.08.2011
- adi_sevda
- Albuneaa 18.08.2011 ( Yarı gelin sayılırım artık ne de olsa :)

Sırada bekleyenler;
- Aykurt
- Aybice
- nehirsakarya
- akayy
- buseumut
- belinayy
- fairymm
- yaz_gulu

ay canım ya ne güzel yaa tebriklerrr allah başka sıkıntı vermesin allahım allahım darısı bizlerin başına inşallahhh:18::18::18::18::18:

ya benim net yok kafayı yiycem ama böyle tablolar görünce çok seviniyommmmmmmm büssürü yenen var sanırım ya çok ama çok mutlu oldum kıslarrrrrr... ben karşı komşu tükandan giriyom nete hemen çıkıyorum kusuruma bakmayın arkadaşlar... tekrar görüşemezsek hepinize hayırlı bayramlar... bayramdan sonra yanınızdayım inşaallah...

kıs aykurt nerelerdesin nezman geldin..sırra kadem bastın valla..mrk ettik:44::44::44::44:naptın egzersizler nası nerde kaldın..

şimdi nasıl yaptığımızı anlatıyorum kızlar..

dün izinli günümdü. sabah kalktım bi egsersiz yapayım dedim.. ben büyük aparattaydım ilk denedim olmadı. girmedi... iki parmağı denedim oldu giriyo.. o aparatı yapamadım ama .. ucuna pamuk dolamıştım.. p..boyutu kadar olmuştu.. biraz zorladım felan baktım kızardı bende bıraktım...
eşim erken geldi eve dışarı çıktık eşim bana beyendiğim elbiseyi aldı...( şimdi ne alaka diyeceksiniz onunda etkisi var tabiki )neyse eve geldik ben başladım egsersize.. bu sefer bi tanedaha aparat yaptım pe..boyutundan küçük ..ilk küçükle denedim oldu çok rahat gelgit yapyorum felan baya alıştırdım. bi on dk. çıkartıp taktım.. sonra küçüğü çıkarıp hemen ardından büyüyü denedim oldu.. ( bu arada bekleyince girmiyordu. hemen ardından yaptımki orası açılmışken rahat oluyoo..) büyüklede gelgit yaptım çıkarttım soktum felan iyice alıştırdım.. bu arada ben egzersizi sırtıma iki tane yastık koyuyorum hafif otur pozisyonda yapıyorum .. sonra eşimi çağırdım gel deneyelim diye .. ben pozisyonumu hiç bozmadım o yan yattı.. hazırda bekledi ben aparatrı çıkartır çıkatmaz hemen p.. soktu vee oldu.. girdi yani.. yalnız söyle bişi var p.. bekleyince küçülüyo.. allahtan fazla küçülmeden başını aldım.. sonra içimde gelgit yaparak büyüdü..sonra çıkartıp tekrar soktuk.. rahat oldu .. alışsın diye çıkarttık soktuk felan ... sonra eşim sırt üstü yattı ben üzerine oturdum oldu..
sonra tabi sevinçten çığlıklarıma komşu dayanamadı duvara iki tıkladıktan sonra biz başka odaya gittik ordada ben sırt üstü yattım gene oldu ama bu seferki biraz zor oldu.. çok yanmam ooldu.. belki zorladığımız için .. bide bu pozisyonda biraz kendimikastım... çok yorulmuştuk üzerimizden terler akıyo resmen...dedik yarın devam ederiz. eşimde boşalınca bıraktık..tabi ben bişi hissetmedim sadece yanmam oldu.. dedim elbise aldınya bana onun için yaptım felan.. bilseydim bir ay beklemezdim sana istediğn büyün elbiseler alırdım dedi. neyse 17.07.11 de düğünümüz olmuştu.. biz o gece hiç yapamamıştık.. 18.07.11 de denedik kırmızı gelmişti biz dedik gitti kızlık ama meğerse zedelenmiş.. ve dün 18.08.11 bitti bu iş.. darısı sizin başınıza kızlar..

bu arada doktor bana kızlık duruyo demiştii. dün bişi olmadı nniyeyse .. açılınca başını çok rahat alıyorsun ilerleyince zor oluyo... ama başını alınca çok rahatlıyorsun.. aldım diye seviniyorsun felan kendine güvenin geliyor...aşkamda bi aksilik olmasın diye.. gene aynı yöntem le denicem.. küçükten büyüğe doğru... bide eşim sırt üstü yattığında ben onun üzerine yüz üstü oturmadım.. tersine oturdum ki. p.. rahat yönünü bulsun diye.. çok rahat oldu..bu şekilde... tabi nefes alıp vermekte önemli zorlandığım yerde nerfes alıp vererek dinleniyordumm...

ay ne güzel canım ya bitti gitti işte hemde kısa sürede ben aparat yapamadım girmedi hiç yaa nası yapıyosnz olmuyo ilerletemiyorum..parmagımı vajinanın içine sokarken minik minik et parçaları deyiyo elime sizdede varmı ondan ötesi boşluk çok dar bi geçit var müthiş sıkıştırıyo..eşimin parmagını ilk defa dün aldım adam büyülendi adetaaakontrol bendeydi elini tutarak soktum bırakmadım çok canını yakmışım farkında olmadan baya sıkmışım elini..ay allahım ben de birgün yazsam şuraya oldu bitti yendim diye yaaaa:78::78::78::78::78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…