- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.481
bu arada thejust cım, nerde benim tebriğimm, hmm, hani
- Beyonce
- Scarlet82 16.08.2011
- Bıdıkcan 16.08.2011
- OlsadaYesek 17.08.2011
- Yagmur2010 17.08.2011
- Vizon 18.08.2011
- Albuneaa 18.08.2011 ( Yarı gelin sayılırım artık ne de olsa :)
Hadi Kızlar, inşallah bu sayıyı artıracağız;
- Aykurt
- Aybice
- nehirsakarya
- akayy
- buseumut
- belinayy
- fairymm
- yaz_gulu
ben geçmişi okuyamadım burası pek musait olmadığı için .. yoksaaaaaaa yendin mii çokk çokk sevindim canım yaaa biliyordum senn yeneceğini zaten bu aralar. rabbim demek sana da nasip etti bundan sonra güzel günler seni bekliyor inşallah . darisi dier kızların başına ayyyyyyy çifte güzel haber oldu benim için...
günaydın kızlar...........
sonunda oldu bende başardım... yaptım yaptım yaptım.. bi kere değil hemde ..bi çok kez girdi çıktı p.. çok mutluyum ....
herkese çok teşekkür ederim yardımlarınız için.. iki haftalık çalışmadan sonra başardım....yalnız öyle heyecanlandım ki mutluluktan
ağladım felan sesim çok çıkmış olacak ki yan komşu duvara tıkladı.. çok utandık ya...
darısı sizin başınıza kızlar.. acı olmadı ama biraz yanma oldu. oda çok fazla deenemekten olsa gerek.p.. ununa alışıyım diye sürekli çıkartım
soktum felan çok rahattı...
günaydın kızlar...........
sonunda oldu bende başardım... yaptım yaptım yaptım.. bi kere değil hemde ..bi çok kez girdi çıktı p.. çok mutluyum ....
herkese çok teşekkür ederim yardımlarınız için.. iki haftalık çalışmadan sonra başardım....yalnız öyle heyecanlandım ki mutluluktan
ağladım felan sesim çok çıkmış olacak ki yan komşu duvara tıkladı.. çok utandık ya...
darısı sizin başınıza kızlar.. acı olmadı ama biraz yanma oldu. oda çok fazla deenemekten olsa gerek.p.. ununa alışıyım diye sürekli çıkartım
soktum felan çok rahattı...
Oley oleyy oleyy, tebrikler canım ya :))
E bize de tiyo verirsin artık, nasıl başardın:)?
ya benim net yok kafayı yiycem ama böyle tablolar görünce çok seviniyommmmmmmm büssürü yenen var sanırım ya çok ama çok mutlu oldum kıslarrrrrr... ben karşı komşu tükandan giriyom nete hemen çıkıyorum kusuruma bakmayın arkadaşlar... tekrar görüşemezsek hepinize hayırlı bayramlar... bayramdan sonra yanınızdayım inşaallah...
ay canım ya ne güzel yaatebriklerrr allah başka sıkıntı vermesin allahım allahım darısı bizlerin başına inşallahhh:18::18::18::18::18:
tşk ederim.. inş. sizlerde başarırsınız.. inan bana hiç zor değil biraz cesaretli olmak lazım...okadar mutluyumkii artık herşey güzel olacak..
şimdi nasıl yaptığımızı anlatıyorum kızlar..
dün izinli günümdü. sabah kalktım bi egsersiz yapayım dedim.. ben büyük aparattaydım ilk denedim olmadı. girmedi... iki parmağı denedim oldu giriyo.. o aparatı yapamadım ama .. ucuna pamuk dolamıştım.. p..boyutu kadar olmuştu.. biraz zorladım felan baktım kızardı bende bıraktım...
eşim erken geldi eve dışarı çıktık eşim bana beyendiğim elbiseyi aldı...( şimdi ne alaka diyeceksiniz onunda etkisi var tabiki )neyse eve geldik ben başladım egsersize.. bu sefer bi tanedaha aparat yaptım pe..boyutundan küçük ..ilk küçükle denedim oldu çok rahat gelgit yapyorum felan baya alıştırdım. bi on dk. çıkartıp taktım.. sonra küçüğü çıkarıp hemen ardından büyüyü denedim oldu.. ( bu arada bekleyince girmiyordu. hemen ardından yaptımki orası açılmışken rahat oluyoo..) büyüklede gelgit yaptım çıkarttım soktum felan iyice alıştırdım.. bu arada ben egzersizi sırtıma iki tane yastık koyuyorum hafif otur pozisyonda yapıyorum .. sonra eşimi çağırdım gel deneyelim diye .. ben pozisyonumu hiç bozmadım o yan yattı.. hazırda bekledi ben aparatrı çıkartır çıkatmaz hemen p.. soktu vee oldu.. girdi yani.. yalnız söyle bişi var p.. bekleyince küçülüyo.. allahtan fazla küçülmeden başını aldım.. sonra içimde gelgit yaparak büyüdü..sonra çıkartıp tekrar soktuk.. rahat oldu .. alışsın diye çıkarttık soktuk felan ... sonra eşim sırt üstü yattı ben üzerine oturdum oldu..
sonra tabi sevinçten çığlıklarıma komşu dayanamadı duvara iki tıkladıktan sonra biz başka odaya gittik ordada ben sırt üstü yattım gene oldu ama bu seferki biraz zor oldu.. çok yanmam ooldu.. belki zorladığımız için .. bide bu pozisyonda biraz kendimikastım... çok yorulmuştuk üzerimizden terler akıyo resmen...dedik yarın devam ederiz. eşimde boşalınca bıraktık..tabi ben bişi hissetmedim sadece yanmam oldu.. dedim elbise aldınya bana onun için yaptım felan.. bilseydim bir ay beklemezdim sana istediğn büyün elbiseler alırdım dedi. neyse 17.07.11 de düğünümüz olmuştu.. biz o gece hiç yapamamıştık.. 18.07.11 de denedik kırmızı gelmişti biz dedik gitti kızlık ama meğerse zedelenmiş.. ve dün 18.08.11 bitti bu iş.. darısı sizin başınıza kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?