Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sana tavsıyem bebe yagı kullanma canım cunku mantar yapabılıyormus. onun yerıne su bazlı kayganlastırıcı yada ultrason jelı al onlar sorun cıkarmaz

mart ayında okey kayganlaştırıcı tüpte jel almıştım. son kullanma tarihi daha gelmedi ama martta açmıştım bozulmuşmudur. kullanabilirmiyim acaba

bazen oluyor oyle seyler hepımızın basına geldı, normaldır canım bız onların hassas olduklarını dusunmuyor erkeklerın kafası hep o ıse calısır dıyoruz ama bızım eslerımız dıger erkeklere gore daha hassas oldukları ıcın bız rahatca ertelıyoruz ya...bı de zaman ılerledıkce bu sorun yasanıyor gecer merak etme senın azımle egzersız yaptıgını senın korkmadıgını gordukce gecer bu durum onlarda haklı olumsuz sonuc aldıkca onlarda etkılenıyor halıyle

mart ayında okey kayganlaştırıcı tüpte jel almıştım. son kullanma tarihi daha gelmedi ama martta açmıştım bozulmuşmudur. kullanabilirmiyim acaba

valla canım uzerınde yazıyordur acıldıktan sonra ne kadar kullanılacagı, tam hatırlamıyorum ama ya 3 aydı yada 6 ay bırınden bırı sanırım netten arastır ıstersen yada once dısına bak yazar orda

canım bizim korkumuz p... başka bişi değil ben bunu eğzersiz yaparkn anlamıştım her türlü aparak denedim ama p.... gelince olmuyordu en son bende p... denemesinde eğzersiz yapıyorum gibi düşündüm ilişki gibi düşünmedim zaten egzersiz yapar gibi denedik ve o şekilde oldu

Rabbim bu ramazan ayında ve sonrasında hiç bir kişinin vajinismusa yenik düşmesine izin vermesin inşallah. Yeterli derecede gevşeyebilmemizi nasip etsin. Sıkmayalım kendimizi vücudumuzu kasmayalım inşallah.bizimde bebeklerimiz olsun. Evli mutlu çocuklu olalım. Maskeyle dolaşmaktan yoruldum. çevremiz bizi eş olduk sanıyor. Hala olamadık. Inşallah oluruz. Her gün üzüntüm biraz daha katlanıyor. Ama başaracağım inşallah.

minelçetin sen vajinismusu yendinmi peki ???

daha eşimle başaramadık. ben doktorun verdiği önce parmak kalınlığında sonra üç kat büyüğü aparatı içime alabiliyorum. eşimle bir kez denedik olmadı. ama şunu hissettim ucundan azıcık girdi içeri sanki bir kademe atlar gibi bir his oldu bende. doktor bebe yağı ve fito kremi bol sür dedi. ama arkadaşlar su bazlı jel daha iyi diyorlar.

oooo bebeğim sen ucunu da içine alırken hissetmişsin gerisi gelir ben hiç inanamıyordumki hep eşime sorup duruyordum oldumu diye bende bi linekolok müşterime sormuştum rahat nasıl olur diye kovanını içine sıcak su koy üstüne 15 dakika otur dedi sonra jel sıktım vajime eşimde kendine normal krem sürdü egzersizi birlikte yapalım dedi konuşurken öyle normal gündelik işlerden (benim dikkatimi dağıtmak için yapmış ) 1.5 cm girdiğinde gerisini vaji hissetmiyormuş dedi dr gerçektende öyle ben hiç hissemedim eşim tamam bitti dedi oldu şaşırdım ben hafifi bi sızlama olmuştu ama ilk aparatla denerken olan bi sızı gibi

kuzum nasilsin bebis nasil, senindemi kiz geliyor. hadi bakalim. nasil gidiyor hamislik kac aylik oldu. bebis ne yapiyor biraz onu anlat

nereye gittin neler yapiyorsun

ıyıyız cok sukur canım su anda 16. haftadayız yanı 4 aylık bakalım cok sukur ıyı gıdıyor bulantı kusmalar arada yokluyor, bebıste ıyı teyzesı persembe gormeye gıttık drun yanına gıtmeden cıkolata attım cocuk cıldırıyor hareketlenıyor hemen sana tavsıyem sende oyle yap sen hareketlerını 9-10 haftalıkken gorursun canım cok seker oluyorlar kolunu bacagını oynatıyor...bızımkıne once erkek dedı sımdıde kız dıyorlar(gercı bu gıttıgım kendı drum degıl memlekette gıttım saglıklı mı dıye baktırmaya) bakalım saglıklı hayırlı olsunda. ben kacıyorum canım ınsulın vurdum da bısey yemem ve yatmam gerek sabaha erken kalkıp kahvaltı yapıyorum, sende bunlara dıkkat et ozellıkle kahvaltını ıhmal etme,meyve sebze,sut yogurt, bunları mutlaka almalısın suyunu ıc 2,5-3 lt ıc bebısın ıcın annesı

ay kuzum sekermi var sende. hadi sen cik 1seyler ye ve yat. su hesaplamalari hic aklim ermiyor.

akayyy nasılsın canım daha iyi misin?egzersizler ne alemde?

biraz daha iyiyim canım.. egzersiz dün yaptım da bugün hiç yapasım yok.. oysa şu doktordan önce ne istekliydim. şimdi ise korkuyorum. pazartesi doktora gitcez inşallah.. bazen şeytan diyo kalk p...s dene, ne olursa olsun sonucunda diyo47:

O kadar çok asılsız dr teşhisleri okudum ki,artık ben çok ciddiye almıyorum ilk söylenenleri canım,sen de kesinleşmeden o psikolojiye girme bence hiç gerek yok,yapacağın varsa da yapamazsın.aynen egzersizlerine devam et kendini hazır hissettiğin anda da pns denemesine geç,baktın çok canın yanıyor,ki sanmıyorum,bırakırsın.pzt de dr ne diyecek bakalım,ona göre netleştirirsin ne yapacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…