- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.721
selamlarrr:80::80::80::80:
selam taze annemiz=)kkelebek sen folik asit kullanıyor musun?
O kadar çok asılsız dr teşhisleri okudum ki,artık ben çok ciddiye almıyorum ilk söylenenleri canım,sen de kesinleşmeden o psikolojiye girme bence hiç gerek yok,yapacağın varsa da yapamazsın.aynen egzersizlerine devam et kendini hazır hissettiğin anda da pns denemesine geç,baktın çok canın yanıyor,ki sanmıyorum,bırakırsın.pzt de dr ne diyecek bakalım,ona göre netleştirirsin ne yapacağını.
nazlı_85 burda mısın?sana özelden bir şey sorsam?
inşallah asılsızdır tatlım.. zaten içime öyle doğuyor ama yine de o psikolojiye girmemem imkansız gibi oluyor.. korkup aparatı ittiremiyorum. oysa önceden hiç sorunum yoktu egzersizde. doktor egzersizi boşuna yapma dedivajinismus değilsin dedi.. genişletemezsin çok zamanını alır dedi daha neler neler..
o doktora hep olumsuz yorum yazıyorum sitelere ben dehiç beni dinlemek istemedi çok belli etti, ancak konuştu.. diğer sorunumu ise kaale bile almadı, egzersizle tahriş etmişindir dedi.. bir de hamile bi bayan gelmişti kontrole, niye ona geliyosa anlamadım gitti.. neyse sizin de moraliniz bozulmasın canım boşver.. tam gaz egzersize devam edin..
oooo bebeğim sen ucunu da içine alırken hissetmişsin gerisi gelir ben hiç inanamıyordumki hep eşime sorup duruyordum oldumu diye bende bi linekolok müşterime sormuştum rahat nasıl olur diye kovanını içine sıcak su koy üstüne 15 dakika otur dedi sonra jel sıktım vajime eşimde kendine normal krem sürdü egzersizi birlikte yapalım dedi konuşurken öyle normal gündelik işlerden (benim dikkatimi dağıtmak için yapmış ) 1.5 cm girdiğinde gerisini vaji hissetmiyormuş dedi dr gerçektende öyle ben hiç hissemedim eşim tamam bitti dedi oldu şaşırdım ben hafifi bi sızlama olmuştu ama ilk aparatla denerken olan bi sızı gibi
parmak şeklinde ile başla. penis boyutuna kadar kalın olsun deneyeceğin şey. ama peçete parçaları içinde kalır. dikkat et
Normalde sevmem karşısındakini dinlemeyenleri bir de dr hiç düşünemiyorum...benim egzersiz falan yalan oldu artık=)haberdar et bizi gelişmelerden,güzel haberlerini bekliyoruz.
Normalde sevmem karşısındakini dinlemeyenleri bir de dr hiç düşünemiyorum...benim egzersiz falan yalan oldu artık=)haberdar et bizi gelişmelerden,güzel haberlerini bekliyoruz.
akay sendeki durum ne ?
tatlım ben zaten şansızım 3 denememizden sonra regl oldum bakalım regl sonrası nasıl olucak
Şükret ben bir denemeden sonra oldum :85:
tamam haber veririm zaten.. aa ben seni kutlamıştım zaten, okudun mu bilmiyorum canım mazur gör unutmuşum yendiğini:) senin branş neydi canım
aramıza hoşgeldin canım.. bende de vajinismus var. bir enfeksiyon probleminden dolayı doktora gittim ve zarın kalın vajinismus değilsin dedi. operasyonla yanlardan keselim dedi. ben de başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum, çünkü burdaki arkadaşların dediği gibi doktorun beni para tuzağına çekmeye çalıştığını düşünüyorum. ama inşallah doğru düşünüyorumdur.........
matematik.sen de mi öğretmensin yoksa?bu vaji faranjit gibi bir şey oldu bizde desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?