Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah asılsızdır tatlım.. zaten içime öyle doğuyor ama yine de o psikolojiye girmemem imkansız gibi oluyor.. korkup aparatı ittiremiyorum. oysa önceden hiç sorunum yoktu egzersizde. doktor egzersizi boşuna yapma dedi vajinismus değilsin dedi.. genişletemezsin çok zamanını alır dedi daha neler neler..

o doktora hep olumsuz yorum yazıyorum sitelere ben de hiç beni dinlemek istemedi çok belli etti, ancak konuştu.. diğer sorunumu ise kaale bile almadı, egzersizle tahriş etmişindir dedi.. bir de hamile bi bayan gelmişti kontrole, niye ona geliyosa anlamadım gitti.. neyse sizin de moraliniz bozulmasın canım boşver.. tam gaz egzersize devam edin..

Normalde sevmem karşısındakini dinlemeyenleri bir de dr hiç düşünemiyorum...benim egzersiz falan yalan oldu artık=)haberdar et bizi gelişmelerden,güzel haberlerini bekliyoruz.

bende sıcak suyu deneyeyim o zaman. her türlü acıya katlanıyoruz. diş çektiriyoruz. bunuda başaracağız Allahın izniyle. kanama durumu nasıl oldu sende ?

parmak şeklinde ile başla. penis boyutuna kadar kalın olsun deneyeceğin şey. ama peçete parçaları içinde kalır. dikkat et

peçete sarma mademki o şekilde deniyorsun dediğin gibi doktorunda verdiği aparat mum gibi. prezervatife sok onu bence.

Normalde sevmem karşısındakini dinlemeyenleri bir de dr hiç düşünemiyorum...benim egzersiz falan yalan oldu artık=)haberdar et bizi gelişmelerden,güzel haberlerini bekliyoruz.

tamam haber veririm zaten.. aa ben seni kutlamıştım zaten, okudun mu bilmiyorum canım mazur gör unutmuşum yendiğini:) senin branş neydi canım

Son düzenleme:
akay sendeki durum ne ?

aramıza hoşgeldin canım.. bende de vajinismus var. bir enfeksiyon probleminden dolayı doktora gittim ve zarın kalın vajinismus değilsin dedi. operasyonla yanlardan keselim dedi. ben de başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum, çünkü burdaki arkadaşların dediği gibi doktorun beni para tuzağına çekmeye çalıştığını düşünüyorum. ama inşallah doğru düşünüyorumdur.........

hoşbuldum :) özel olmayan ya da yarı özel olan bir hastaneye git. ssk anlaşmalı olanlara. onlar o kadar para tuzağına düşürmeye çalışmıyorlar. baktınki o doktorda aynısını dedi kararını verirsin.

matematik.sen de mi öğretmensin yoksa?bu vaji faranjit gibi bir şey oldu bizde desene

evet okumamışmıydın, yeni konusu geçti de bu meselenin ondan sordum.. evet ya yeni bakanımız bu konuyu bi masaya yatırsa neden çoğunlukta biz vajiyiz bütün meslek grupları arasında:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…