- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.741
sen de şükret:)
başbakan diyor ya hep aklıma üzüldüğümde onu getiriyorum: insan madden kendinden aşağıdakilere bakmalı, şükretmeli;
manen de yukarıdakilere bakmalı, onlar gibi olmaya çalışmalı..
Bigün sen yazmıştın dimi bigün "doğuştan vajinası ve rahmi olmayan kadınların topiğini gördüm" diye. Sonra ben de okudum onu ne kadar üzüldüm yaaa öfff iftar burnumdan geldi. Ne kadar şükretsek halimize az. Şimdi sen de üzülme kalın bile olsa olsun sanki çözümü yok mu. Operasyonu çok iğrenç diyorsun ya bütün operasyonlar iğrenç, bitek o değil. Bazen ağda operasyonu bile çok iğrenç geliyor bana mesela
sen yendin deyilmi yoksa 1riylemi karistiriyorum
olsun bi tane ingilizceci o da nazarboncuğu olur ben devletteyim
nasilsiniz sizi gidi ögretmenler sizi ben cahil kaldim sizin yaninizda, nere gitsem
sanırım karıştırdın :) ben egzersiz yapıyorum p..s boyunda aparat deniyorum ve p..s ucunu aldım hem de yarıya kadar ama o kadarcık işte :) yenemedim daha ama yenicem inşallah :)
evettttttttttttttttt.... çok şükür rabbime Allahıma binlerce kere şükürler olsun yaaa dün öğrendik 4 haftalıkmış herhalde vajiyi yener yenmez hamile kalmışım yaaa rabbim isteyen herkese nasip etsin ve tabiki sizlere de . bu da sizleree moral olsun yenin şu vajiyi ve gelsin bebekler allahın izniyle.. dualarım sizinle sizde eksik etmeyin dualarınızı
scarlet bende matematikçiyim:)tesadüfe bak
ben de matematiiiiiiiik :) scarlet82 :) ama ben özeldeyim...
günaydın kızlar...........
sonunda oldu bende başardım... yaptım yaptım yaptım.. bi kere değil hemde ..bi çok kez girdi çıktı p.. çok mutluyum ....
herkese çok teşekkür ederim yardımlarınız için.. iki haftalık çalışmadan sonra başardım....yalnız öyle heyecanlandım ki mutluluktan
ağladım felan sesim çok çıkmış olacak ki yan komşu duvara tıkladı.. çok utandık ya...
darısı sizin başınıza kızlar.. acı olmadı ama biraz yanma oldu. oda çok fazla deenemekten olsa gerek.p.. ununa alışıyım diye sürekli çıkartım
soktum felan çok rahattı...
evet ben yazmıştım, onları getirdim aklıma hep dün.. Evet ne kadar şükretsek az, inşallah Rabbim aldığımız her nefesi kendisine hamd, sevgilisine de salat saysın..
nasilsiniz sizi gidi ögretmenler sizi ben cahil kaldim sizin yaninizda, nere gitsem
nabersinizzz kızlarrr misafirleriii yatırdımmm koştum hemen buraya geldimmmm
Hoşgeldin safalar getirdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?