Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bigün sen yazmıştın dimi bigün "doğuştan vajinası ve rahmi olmayan kadınların topiğini gördüm" diye. Sonra ben de okudum onu ne kadar üzüldüm yaaa öfff iftar burnumdan geldi. Ne kadar şükretsek halimize az. Şimdi sen de üzülme kalın bile olsa olsun sanki çözümü yok mu. Operasyonu çok iğrenç diyorsun ya bütün operasyonlar iğrenç, bitek o değil. Bazen ağda operasyonu bile çok iğrenç geliyor bana mesela

kızlar ben ingilizceciyim kaçmak istiyorum burdaaaaaan.. tam ters branşlar.. aranızda sıkıştım:) biliyosunuz matematikle hiç aramız yoktur:)

evet ben yazmıştım, onları getirdim aklıma hep dün.. Evet ne kadar şükretsek az, inşallah Rabbim aldığımız her nefesi kendisine hamd, sevgilisine de salat saysın..

olsun bi tane ingilizceci o da nazarboncuğu olur ben devletteyim

olsun benim de midye var zümrem.. ben de devletteyim canım, çocukların eğitiminin kalitesi açısından bile yenmemiz lazım bu illeti okul açılana kadar.. egzersize değil onlara ayırmak istiyorum zamanımı okuldan eve gelince mesai bitmiyo ki bizim, asıl yeni başlıyo, bazen vakit hep bilgisayar başında geçiyo.....

yaşlandım ben sana bişe sorcam şimdi biz p..denemesi yapıyoruz sanki biraz giriyo gibi oluyo tam anlayamıyoruz sonra bi bakmışız kaymış p... .sende de böle oluyomuydu ne yapmamız lazım

ayyy cnmm çok sevindimmm hayırlıı olsunn inşallahh sağlıcaklaa kucağına alırsın bebeişiniii... inşalallaaah bende hamile kalırım bu ayyyy

tebrikkkk ederimmmmm cnmmmmmm darısı diğerr arkadaşlarınn başınaaaa

evet ben yazmıştım, onları getirdim aklıma hep dün.. Evet ne kadar şükretsek az, inşallah Rabbim aldığımız her nefesi kendisine hamd, sevgilisine de salat saysın..

Amin Amin Amin
Allahıma çok şükür binlerce şükür

nasilsiniz sizi gidi ögretmenler sizi ben cahil kaldim sizin yaninizda, nere gitsem

yalnız değilsin :) Hem de matemik deyince tansiyonu düşen biri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…