Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyi nolsun vakit geçmiyo sahuru beklemek zor. ayakkabılara bakıyorum offf ooofff güzeller
sen nasılsın ?

iyim bende cnm napim bende sahuru bekliyorum bişişler hazırlayıp misafirleri kaldırcam...ewt çok güzell ayakkabılar varr yaa..ben yendiğim güm eşim dediki tmm al kartı ne istiyosan al dedi bende gittim bayramlık bişler aldım ayakkabı tulum çanta falann mercan rengii aldım çok güzell(bu arada limitte kalmamış kartta bitirmişimm )

selam kizlar cenenizi sivri sinek soksun oku oku oldum be yahu akaycim selam cnm benim napiyosun ne alemdesin bakiyim moraller ne durumda cok gec girdim iftara kayinvalidemler vardi onlari g,nderdim 1 kisi yatiya kaldi onuda simdi yatirdim buraya girdim fazla zamanim yok sahurluk bisiler hazirlicam ve bu gece egzersiz yapmaya vakit kalmadi malesef ama yarindan itibaren aksatmiyorum sen konustunmu esinle anlat bakiyim gelismelerden haberim olsun

oooh sefan olsun hakkındır. benimki de verdi ama ben dedim ki "yok beraber alalım sen öde" ama çok pişmanım üstüne yatar diye korkuyorum şimdi de :26:

cnm 10 dk engeline takildim bende cok opuyorum seni doktora gidecek olman gercekten beni cok cok sevindirdi cnm bnm hic uzulme hersey yoluna girecek allahin izniyle emin ol muck muck hayirli sahurlaaaaaaaaaaaaaaaaar

yardımcı olurmusun ya neler yaptığın konusunda 2 aylık evliyim ve kasılmalarımoluyo u yüzden ilişkiye giremedik çok kötüü durumdayım lütfen yardım edermisin teşekkür ederim şimdiden

ay kuzum sekermi var sende. hadi sen cik 1seyler ye ve yat. su hesaplamalari hic aklim ermiyor.

malesef oyle tatlım hamılelıkten oncede vardı hamılelıkte ınsulıne gecıldı bebıse zarar vermezmıs hayırlısı sekerım napalım nasıp boyleymıs Rabbım dermansız dert vermesın...

kızlar ben ingilizceciyim kaçmak istiyorum burdaaaaaan.. tam ters branşlar.. aranızda sıkıştım:) biliyosunuz matematikle hiç aramız yoktur:)

acılın ben geldım matematıkcıler, yettim gariiiiiiiiiii akay

yardımcı olurmusun ya neler yaptığın konusunda 2 aylık evliyim ve kasılmalarımoluyo u yüzden ilişkiye giremedik çok kötüü durumdayım lütfen yardım edermisin teşekkür ederim şimdiden

tatlım yapacagın sey ılk once vajını tanımak oranın genısleyebıldıgını gormek al bı ayna elıne vajını ıncele, nefes al ver acıldıgını gor sonrada parmak kı eger cok korkuyorsan ılkıne daha ınce bıseyle mesela kulak cöpü(uzerıne strec fılm gecır) al onu ıcıne almaya calıs ıstersen azar azar, ılerleme surecı sana kalmıs bas sayfalardan okumaya baslarsan egzersızlerı daha ıyı anlarsın

Arkadaşlar ben kurtuldum, darısı size...
Ne yaptın derseniz sadece gerçekten inandım
Hem eşime inandım, hem de yapabileceğime...
Umarım en yakın zamanda sizde kurtulursunuz.

Ben de öyle düşünüyorum.. O yüzden okullar açılmadan bu işi başarmam lazım.. Çok şartlandırdım kendimi..

yaşlandım ben sana bişe sorcam şimdi biz p..denemesi yapıyoruz sanki biraz giriyo gibi oluyo tam anlayamıyoruz sonra bi bakmışız kaymış p... .sende de böle oluyomuydu ne yapmamız lazım

evet canım bizde de öyle oluyordu sinir oluyordum.bence kayganlaştırıcıyı fazla sürünce oluyor,bide tam yolunu bulamamktan.biraz tecrübe kazandıkça olmuyor zaten.

yaşlandım ben sana bişe sorcam şimdi biz p..denemesi yapıyoruz sanki biraz giriyo gibi oluyo tam anlayamıyoruz sonra bi bakmışız kaymış p... .sende de böle oluyomuydu ne yapmamız lazım

hamilede kalmak istiyorum. nerede satılıyor acaba eczanede varmıdır ?

eczanede varmıdır bilmiyorum ben internetten aldım.şişise çok küçük.hatta ilk geldiğinde bu ne kazıkladılar beni falan diye düşündüm ama çok etkili o yüzden uzun süre yetiyor,az kullanıyosun yani.içinde alovera,gliserin,su gibi şeyler var,doğal yani.ben genelikle yumurtlama günlerime yakın zamanlarda egzersiz ve denemeler için bunu kullandım.diğer günlerde ise arada bepanten kullandım,doktor tavsiye etmişti. ama 1 aydır hiç birşey kullanmıyorum kayganlaştırıcı olarak.

canım benim sağol.valla senden tavsiye isterken meğer hamileymişim :90: adetim gecikmişti ilk gün test yaptım negatifti.zaten adet düzensizliği var bende diye şüphelenmedim. ama 10 gün geçince gideyim dedim doktora,hiç umutlu değildim ama hamileymişim valla.Allah ın bir mucizesi işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…