- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.761
hoşbuldukkk cnmmm nasılsın
iyi nolsun vakit geçmiyo sahuru beklemek zor. ayakkabılara bakıyorum offf ooofff güzeller
sen nasılsın ?
iyim bende cnm napim bende sahuru bekliyorum bişişler hazırlayıp misafirleri kaldırcam...ewt çok güzell ayakkabılar varr yaa..ben yendiğim güm eşim dediki tmm al kartı ne istiyosan al dedibende gittim bayramlık bişler aldım ayakkabı tulum çanta falann mercan rengii aldım çok güzell(bu arada limitte kalmamış kartta bitirmişimm )
oooh sefan olsun hakkındır. benimki de verdi ama ben dedim ki "yok beraber alalım sen öde" ama çok pişmanım üstüne yatar diye korkuyorum şimdi de :26:
bende ondan korktum gittim ertesi gün aldım hemensonra iç etmesinn
gitti benim istihkak yaa kesin gitti :85: hesap bilmiyorum diye hep kandırıyo zaten beni kesin gitti
daha ne olsun p... boyunda aparat p... ucu ve yarisina kadar maasallh, seninde yenmem yakindir, 1gelin daha geliyor ne güzel.
ay kuzum sekermi var sende. hadi sen cik 1seyler ye ve yat. su hesaplamalari hic aklim ermiyor.
kızlar ben ingilizceciyim kaçmak istiyorum burdaaaaaan.. tam ters branşlar.. aranızda sıkıştım:) biliyosunuz matematikle hiç aramız yoktur:)
yardımcı olurmusun ya neler yaptığın konusunda 2 aylık evliyim ve kasılmalarımoluyo u yüzden ilişkiye giremedik çok kötüü durumdayım lütfen yardım edermisin teşekkür ederim şimdiden
hayatı ertelemeyelim arkadaşlar. yaşamamız gereken en doğal şeyden mahrum bırakmayalım kendimizi. öyle bir stres yapmışımki 2 ay gecikti adetim.umarım başarırız.
olsun benim de midye var zümrem.. ben de devletteyim canım, çocukların eğitiminin kalitesi açısından bile yenmemiz lazım bu illeti okul açılana kadar.. egzersize değil onlara ayırmak istiyorum zamanımıokuldan eve gelince mesai bitmiyo ki bizim, asıl yeni başlıyo, bazen vakit hep bilgisayar başında geçiyo.....
yaşlandım ben sana bişe sorcam şimdi biz p..denemesi yapıyoruz sanki biraz giriyo gibi oluyo tam anlayamıyoruz sonra bi bakmışız kaymış p... .sende de böle oluyomuydu ne yapmamız lazım
yaşlandım ben sana bişe sorcam şimdi biz p..denemesi yapıyoruz sanki biraz giriyo gibi oluyo tam anlayamıyoruz sonra bi bakmışız kaymış p... .sende de böle oluyomuydu ne yapmamız lazım
hamilede kalmak istiyorum. nerede satılıyor acaba eczanede varmıdır ?
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sok olmaz mıyım daha bugun sana mesaj atmıstım masallah canım yane cok sevındım ya kızlar bu mutlu haberlerle benı sevındırıyorsunuz sagolun kızlar
bak bosuna uzulmussun mesajda da demıstım zamanı gelınce dıye demek kı sızın zamanda buguneymıs tebrıkler sekerım koca göbüşlü olacan heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?