- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.801
Bana sebebini anlamamama ragmen gostermis oldugun tepki ve hiddetten bahsediyorum(bu tepki icinde adrenalinde var gibi.. adrenalinde beyin dürtüsü ile salgilanir)
bu tepki dürtüsünü yenmek icin goster belki düzelir.. ben kimseye akil vermedim x bir kisiyide isaret etmedim. siz bilmiyorsunuz ben biiyorum dda demedim. ama sen bana akil verip yol gostermissin.. olur susmasini bilirim.
Allah sifa versin hepimize. (kim ne yasamistir herkes kendi bilir.. sende beni bilemezsin .. biliyorgibi konusmussun)
Arkadaşlar biz konumuza odaklanalım lütfen, ayrıca biz vaji değişsin diye kurcalamıyoruz beynimiz vajiye yabancı bir cisim gireceğine odaklansın diye KURCALIYORUZ. Vaji bizim değil mi istersek bomba koyup patlatırız kime ne
Arkadaşlar ben kurtuldum, darısı size...
Ne yaptın derseniz sadece gerçekten inandım
Hem eşime inandım, hem de yapabileceğime...
Umarım en yakın zamanda sizde kurtulursunuz.
Bana sebebini anlamamama ragmen gostermis oldugun tepki ve hiddetten bahsediyorum(bu tepki icinde adrenalinde var gibi.. adrenalinde beyin dürtüsü ile salgilanir)
bu tepki dürtüsünü yenmek icin goster belki düzelir.. ben kimseye akil vermedim x bir kisiyide isaret etmedim. siz bilmiyorsunuz ben biiyorum dda demedim. ama sen bana akil verip yol gostermissin.. olur susmasini bilirim.
Allah sifa versin hepimize. (kim ne yasamistir herkes kendi bilir.. sende beni bilemezsin .. biliyorgibi konusmussun)
özüm bizi sinir etti sonra çekti gitti
yok benim adrenalinim yükselmiş de
yok bu tepkiyi ben yenmek için sarfetsem yenermişim de
fesuphanallahhh
bilmediği bi konuda gelmiş edebiyat parçalıyo
ben jinekologa da gittim
""fizyolojik değil ki bu rahatsızlıgı atlatmak zor
kendini tanıyacaksın kendine inanacaksın
benim yapabileceğim bi şey yok
burda seni yönlendirebileceğim bi doktor da yok "" dedi.
düşün koca şehirde bu konu hakkında uzman doktor bulamazken
hanım gelmiş burda bize ne diyo
amacı yardımcı olmak olsa o tabirleri kullanmaz
öncelikle herkese merhaba
bu siteyi yaklaşık 2 aydır takip ediyorum ve hergün okuyorum resmen müptelası oldum sizlerin. paylaşımlarınız sayesinde çok yol katettim ve bende artık bu sorundan tamamıyla kurtulmak ve onu hayatımdan defetmek istıyorum. Şuana kadar burdan okuduklarımla hiç yapamam dediğim egzersizlere başladım.Bu akşam 2 parmak denicem. yalnız bende p...s korkusu var ve uzun bi süredir denemıyorum ne yapıcam gerçekten bilmiyorum BaNa Bu kOnuda yardın edin lütfen:18::18:
yine bakıma girmiş yazıyor ya
yooooo ben burdayım bakımda felan değil........anaammmm tekim millet bakımda diemi gelemiyor bazen öyle oluyor üst üste girmeye çalışın olur.......
arkadaşlar dün p..s denemesi yapalım dedik ben üstteydim elimle yerini bularak oturdum biraz acıdı hepsi girmişti gelgit yapmaya çalıştım baskı var.sonra ben altta olunca olmadı kaçırdım canım acıdı. şimdi oldu mu olmadı mı????
arkadaşlar dün p..s denemesi yapalım dedik ben üstteydim elimle yerini bularak oturdum biraz acıdı hepsi girmişti gelgit yapmaya çalıştım baskı var.sonra ben altta olunca olmadı kaçırdım canım acıdı. şimdi oldu mu olmadı mı????
anaaaammmm oldu tabikiyaw üsteyken nasıl yapabiliorsunuzzz ben kilomdan dolayımı yapamııodum acaba bacaklarım hemen ağrıordu üste denerken doktorlarda hep kadınların üste olmasını tavsiye edio denerken.........neyse tbrkler durmak yok çalışmalara hızla devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?