Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu foruma girip bu konu hakkında yorum yazmakla
bu rahatsızlıktan muzdarip olan veya olmuş yüzlerce kişiyi de
kendine muhattap alıyorsun demektir
illa ki x kişi göstermen gerekmez.
bana akıl vermişsin demişsin ama
tepki dürtüsünü yenmek için göster belki düzelir diyerek geri kalmamış akıl vermişsin.
ben yendim çok şükür. yendim ve 6 haftalık hamileyim.
Amacın yardımcı olmaksa su kuyusu tabirini kullanmaz
binlerce kişinin çözümü onda buldugu bi tedavi şeklinden kurcalamak diye bahsetmez
ayrıca bizleri ne sevmeden ne sevişmeden anlamayan kadınlar ilan etmezdin.

ne diyor bu ya konuşsun dursun boşverin,reglim yarın bitiyor inşallah haftaya bende yeni gelin olurum bu sefer nedense çok heyecanlıyım....

koptum kıs gülmekten bomba koyup patlatmak ayyyy çok hoşşşş...çekmeyen bilemez onlara göre o kadar kolay ki...ama doktorlar bile beynin izin vermedikçe hiç bir şey girmez oranın kasları çok kuvvetli ve bu da egzersizle oluyor.zaten biz aylarca yıllarca olur ümidiyle girdik yatağa sanki hi. sevişmeden etmeden direk sokuyoruz gibi konuşmuş heyyy Allahım yaaaaa

siz bizim hastalığımızın sebebini bilmeden yalan yanlış yorum yaparsanız bizde size doğal olarak tepki gösteririz.......biz bilmediğimiz bir konu hakkında yorum yapmazken neden insanlar buraya gelip bişeyler biliormuş gibi yorum yapıp komik duruma düşüyor anlamış değilim.......siz bizi resmen sexten anlamayan kocasıyla sevişmekten anlamayan kadınlar ilan ettiniz vajınusmus eşinle sevişememek haz alamamak değilki bildiğiniz sandığınız konuda yorum yapıosunuz tam aksine bildiğiniz sandığınız konuda çok cahilsiniz boşuna burda konusup zaman kaybediorsunuz....siizi ciddiye alan olmadığı gibi edebiyatınızla gereksiz yorumlara hala devam ediyorsunuz .......amaç ne onuda anlamış değilim yorumlarınızla komik duruma düşüyorsunuz dedikçe yorumlarınıza devam ediyorsunuz......fikirlerinizi kendine saklayın belli olmaz birgün gerçekten size lazım olabilirrrrr.......

Off yazmayayım dedim ama tutamıyorum kendimi...Konuyu ve sorunumuzu bilmeden bu topiğe ilk defa giren herkes bir cinsel terapist edasıyla yazmaya başlıyor...Çok merak ediyorum hangi üniversitenden mezun olup,bu konuda prof olmuş bu arkadaşlar..Sonrada biz tepki vermiş,saldırmış gibi gözüküyoruz..Bizi asıl üzen bu durum,anlatmaya çalışıncada ters tepkiler alıyoruz..

özüm bizi sinir etti sonra çekti gitti
yok benim adrenalinim yükselmiş de
yok bu tepkiyi ben yenmek için sarfetsem yenermişim de
fesuphanallahhh
bilmediği bi konuda gelmiş edebiyat parçalıyo
ben jinekologa da gittim
""fizyolojik değil ki bu rahatsızlıgı atlatmak zor
kendini tanıyacaksın kendine inanacaksın
benim yapabileceğim bi şey yok
burda seni yönlendirebileceğim bi doktor da yok "" dedi.
düşün koca şehirde bu konu hakkında uzman doktor bulamazken
hanım gelmiş burda bize ne diyo
amacı yardımcı olmak olsa o tabirleri kullanmaz

Son düzenleme:

yoo canım ben sinir olmadım ..çookk geldi buraya bilip bilmeden yorum yapan insanlar onlara bilmedikleri için üstüne basa basa söylüorum bilmedikleri için komik gelio bu hastalık........ama bilmiolarki başlarınada gelebileceğini....oyusden sinirlenmeye gerek yok günümüze dönelim......zaten bu arkadaş bana insan psikojisini anlayan psikologlardan olmak isteyipte olamamış bu gibi yerlerde egosunu tatmin eden biri gibi geldi........kötü manada söylemiorum öyle geldiii.....herneyse ya boşverin......derdi çeken bilir

zaten arkadaş bugün üye olmuş daha ilk dikkatini çeken biz olmuşuzzzz niyeyse.......neyse ben biraz ütü yapim gelirimmmmm......sinirlenmek yok relax durmak yok yola davammmmm

öncelikle herkese merhaba
bu siteyi yaklaşık 2 aydır takip ediyorum ve hergün okuyorum resmen müptelası oldum sizlerin. paylaşımlarınız sayesinde çok yol katettim ve bende artık bu sorundan tamamıyla kurtulmak ve onu hayatımdan defetmek istıyorum. Şuana kadar burdan okuduklarımla hiç yapamam dediğim egzersizlere başladım.Bu akşam 2 parmak denicem. yalnız bende p...s korkusu var ve uzun bi süredir denemıyorum ne yapıcam gerçekten bilmiyorum BaNa Bu kOnuda yardın edin lütfen:18::18:

öncelikle hoşgeldin....p...s korkusunu 2 parmağını tamamıyla aldığında beynin tamamdır diyor iki parmak girdiyse p...s te rahatlıkla girer diyor...(bende öyle olmuştu),,,ozaman p...si rahatlıkla alabilirsin..... 2 parmağa geçtinde biraz tedirgin olabilirsin ilkten sadece ucu girer yok mümkün değil 2 parmak tam girmez dersin ama zamanla yaptıkça çok kolay oldunu göreceksin sakın pes etme bak arkdaşlar 1 haftada,10 günde başardı sende başarırsın......bu arada ne kadarlık evlisin[/B]

arkadaşlar dün p..s denemesi yapalım dedik ben üstteydim elimle yerini bularak oturdum biraz acıdı hepsi girmişti gelgit yapmaya çalıştım baskı var.sonra ben altta olunca olmadı kaçırdım canım acıdı. şimdi oldu mu olmadı mı????

yenenler daha iyi bilir ama olmuş herhalde, üstte dene tekrar:44::44::44:

anaaaammmm oldu tabiki yaw üsteyken nasıl yapabiliorsunuzzz ben kilomdan dolayımı yapamııodum acaba bacaklarım hemen ağrıordu üste denerken doktorlarda hep kadınların üste olmasını tavsiye edio denerken.........neyse tbrkler durmak yok çalışmalara hızla devam

p..s hepsi girmişti peki acı zamanla azalacak mı hep olacak mı*

SelaM kizlar muhabbet almis basini gidiyor. Masallah:))) bugun benim buyuk gunum:)) bugun p...s tsmamini almak icin deneme yapicam iftar saatini iple cekiyorum:)))) hamile kalmamak icin tedbir almam lazim ama:))

Fito jrem ve bebeyagi kullanan bir arkadas var, sanirim doktorlarimiz ayni ama canim fito bir nojtadan sonra kayganlastirmiyor, ben onu egzersiz oncesi ve sonrasi tahrise karsi tedbiren kullaniyorum artik. Kayganlastirici jel kullanmani tavsiye ederim cunku aparatlar hemen kuruyo.

Bana sans dileyinbu gece icin opuldunuz hepiniz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…