- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.841
şimdi eşim mum getiriyo ben de mumla yapcam kolay diyosun diye aldırdım
cevap için teşekürler.ben 15 aydır evliyim canım evet su iki parmağı yaparsam gerisi kolay gibi gelio.ama dün denedim olmadı işte.inş.yapıcam ama.
bu arada basaran bütün arkadaşları tebrik ediyorum
tabiki asarsın cnm benım yaa gel bırlıkte mum egzersızlerımızı yapalım aynı gun penis deneyelım 1 haftaya asarız ınsallah ben gercekten cok ınanıyorum ve sana moral olsun dıye söylemıyorum gercekten Allahın ıznıyle cok kolaylıkla asacaksın sende sen pazartesı gunu tabıkı doktoruna gıt aksatma sakın ama gel su egzersızlerı yapalım yaa
tamam varım ortak:) o zaman bunlar önceki konuştuğumuz şeylerin aynısı zaten.. tıpkı doktora gitmemiş gibi hareket ediim o halde, ama bu kez mumla yapiim aynı gün p.....s deneyelim. ama ben bu durumlardan dolayı geri kalırsam sen aksatma yap denemeni canım. zaten pazartesi gitcez yine doktora evet. tamam anlaştık tıpkı eskisi gibi herşey. ben o doktora hiç gitmedim zaten.. yok yok hatırlamıyorum belki rüyamda gitmişimdir
o zamaaaaan çekin halayımıyaşasınnnn başardımmm olduu işte
arkadaşlar nasıl gidiyor egzersizler yapabiliyormusunuz.ben hiç yapamasamda buraya bakmayı hiç ihmal etmiyorum.çünkü merak ediyorum kimler yenmiş diye tabi bide bana gaz oluyor yenen kişiler
bencede sen ruyanda gıttın nerden cıkarıyosun böyle seylerı hey allahım yaaaatmm sözümü aldım artık benden kurtulamazsın bu gece beraber mum denıyoruz yasasın mum denemedıgın ıcın sana söylüyorum cnm muma alısana kadar önce parmak dene orayı esnet sonra mumu strecleyıp denersın 10 15 dk egzersızını yap eger sorunsuz halledersen 1 kat kalınlastırırsın herseyı unut beynın bomboş olsun kendını cok rahat bırak ınan mumla cok kolay olacak bak goreceksın pazartesı tabıkı doktorada gıt cnm ıcın rahatlar en azından egzersızlerde aklına kotu seyler gelırse önceden egzersız yaptıgını ve hıc agrın olmadıgını sorununun olmadıgını dusun rahatlarsınn yasasınnnnnnnnn yaa cok sevındım valla mum deneyecek olmana canım benım bak göreceksın asacagız bırlıktee
inşallaaahhhh canımmm... şu an kuş gibi hissettirdin bana kendimi tamam kabul hepsi.. inşallah bu sıkıntıdan artık eser bile kalmayacak (hepimiz için kızlar).
akşam burda buluşuruz yine o halde.. şimdi yemek yapıyorum fıstıkım ben çıkayım olurmu.. Allaha emanetsin öpüyorum
Bilinc altinda neler sakli biz dahi bilemeyiz.
Oradakileri degistirmek lazim. Esinle anlasabiliyorsan gerisi gelecektir.. bakin birseyin ismini bilmek onu bilmek degildir.
sorunum vajinusmus eee sonuc yok
vajinusmusum ve benimki psikolojik ee sonuc yine yok.
veya anotomik..
vajileriniz sizi degil siz vajilerinizi yonetin. zevk aliyor olmak dogru yoldayiz demekte degildir. kolumuzdaki sivilceyi kasiyincada zevk aliriz.
elbette vajiye dokunulunca az cok bir sekilde zevk alinir.
islakligi iyi halletmek lazim.. drup dururkende islanmaz.. biz türkler sex i tükürük le cozeriz :) ve diyelim iliki 30 dk ... bu 0 dk nin her dk sinda arzuyu uygun seviyede tutmak lazim.. ilk 5 dk daki arzu ve istegin 15 ci dk a ne faydasi olur.
bunu her dk canli tutmak da eslerin marifetidir. bence bu yuz kisiden 90 inin sorunu ama vaji yuz kisiden 30 unun sorunu.. ama ilk sorunu cozersek bence vaji orani yuzde 5 e düser (rakkamlara takilmayalim please ) :)
arkadaslar toplum yapimiz ve ezber kültürden geliyor olmamiz(egitim tv yasam sosyal yasam internet is hatta en basta din) bu vaji ve benzeri sorunlari tetikliyor.
once güne bazi seyleri degiserek baslayalim ne olur.. biz hic degismeyelim hic bir düüsncemiz degismesin esimizin düsünceleri degismesin.. evliligimizi iliskimiz degismesin.. yaklasim degismesin
ama vaji degissin diye orayi kurcalayip durmayalim :))
nasilsin bebis ne yapiyor.
o zamaaaaan çekin halayımıyaşasınnnn başardımmm olduu işte
şimdi eşim mum getiriyo ben de mumla yapcam kolay diyosun diye aldırdım
süpersın mumla ne kadar kolay oldugunu göreceksın canım ılk gırerken zorlanabılırsın bende zorlanıyorum cunku ama önce parmak deneyıp sonra ardından mum deneyınce kolay oluyor bu gece belkı 1 kat 2 kat kalınlastırırsın bıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegercekten mumla kolaaaaaaayy
mrb kızlar ben siteye daha yeni üyü oldum benimde sizinkinden sorunum 2 aylık evliyim ben daha hiç parmak egzersizi yapmadım biraz giriyor ama bazen oda ne yapmamı tavsiye edersiniz???????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?