Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şimdi eşim mum getiriyo ben de mumla yapcam kolay diyosun diye aldırdım

süpersın mumla ne kadar kolay oldugunu göreceksın canım ılk gırerken zorlanabılırsın bende zorlanıyorum cunku ama önce parmak deneyıp sonra ardından mum deneyınce kolay oluyor bu gece belkı 1 kat 2 kat kalınlastırırsın bıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gercekten mumla kolaaaaaaayy

cevap için teşekürler.ben 15 aydır evliyim canım evet su iki parmağı yaparsam gerisi kolay gibi gelio.ama dün denedim olmadı işte.inş.yapıcam ama.
bu arada basaran bütün arkadaşları tebrik ediyorum

bende 2 parmaga geçince mümkün değil hayatta girmez demiştim ama denemeleride bırakmadım 1 haftada olmuştu oyusden sakın pes etme...hadi kolay gelsin......

tamam varım ortak:) o zaman bunlar önceki konuştuğumuz şeylerin aynısı zaten.. tıpkı doktora gitmemiş gibi hareket ediim o halde, ama bu kez mumla yapiim aynı gün p.....s deneyelim. ama ben bu durumlardan dolayı geri kalırsam sen aksatma yap denemeni canım. zaten pazartesi gitcez yine doktora evet. tamam anlaştık tıpkı eskisi gibi herşey. ben o doktora hiç gitmedim zaten.. yok yok hatırlamıyorum belki rüyamda gitmişimdir

bencede sen ruyanda gıttın nerden cıkarıyosun böyle seylerı hey allahım yaaaa tmm sözümü aldım artık benden kurtulamazsın bu gece beraber mum denıyoruz yasasın mum denemedıgın ıcın sana söylüyorum cnm muma alısana kadar önce parmak dene orayı esnet sonra mumu strecleyıp denersın 10 15 dk egzersızını yap eger sorunsuz halledersen 1 kat kalınlastırırsın herseyı unut beynın bomboş olsun kendını cok rahat bırak ınan mumla cok kolay olacak bak goreceksın pazartesı tabıkı doktorada gıt cnm ıcın rahatlar en azından egzersızlerde aklına kotu seyler gelırse önceden egzersız yaptıgını ve hıc agrın olmadıgını sorununun olmadıgını dusun rahatlarsınn yasasınnnnnnnnn yaa cok sevındım valla mum deneyecek olmana canım benım bak göreceksın asacagız bırlıktee

arkadaşlar nasıl gidiyor egzersizler yapabiliyormusunuz.ben hiç yapamasamda buraya bakmayı hiç ihmal etmiyorum.çünkü merak ediyorum kimler yenmiş diye tabi bide bana gaz oluyor yenen kişiler

inşallaaahhhh canımmm... şu an kuş gibi hissettirdin bana kendimi tamam kabul hepsi.. inşallah bu sıkıntıdan artık eser bile kalmayacak (hepimiz için kızlar).

akşam burda buluşuruz yine o halde.. şimdi yemek yapıyorum fıstıkım ben çıkayım olurmu.. Allaha emanetsin öpüyorum

tmm cnm anlastık bugun bız ıftara davetlıyız 11 12 gıbı gırerım ınsallah ok hadı kolay gelsın sana optum muckkkkkkkkkkkk

çok güzel söylüyosunda sazın yok çalmaya..canım benim bu söylediklerin bana göre çooooookkk saçmaa..bizde keyfimizden bu durumda deiliz sen kendince yap yorumunu..bu durumu anlıyamazsın..birşeyin ismini bilmek onu bilmek deildir ne bu yaa ne saçmalık..haklısın kendince çünkü sen vajinismusun sadece ismini bilyosun vajinismusu deil..kusura bakma cnm ama vajili olarak senin şu yazdıkların beni rahatlatmıyo sadece geriyo..

şimdi eşim mum getiriyo ben de mumla yapcam kolay diyosun diye aldırdım

kesınlıkle kızlar mumla daha kolay bende oyle olmustu ben parmaktan huylanıyordum ozellıkle es parmagından muma gecınce surec hızlandı tam hatırlamıyorum ama mumdan sonra galıba 3-4 gun sonra bıtmıstı. mumda onemlı olan ılk gırısı yapmak sonra hepsı gırse bıle anlamıyorsun

mrb kızlar ben siteye daha yeni üyü oldum benimde sizinkinden sorunum 2 aylık evliyim ben daha hiç parmak egzersizi yapmadım biraz giriyor ama bazen oda ne yapmamı tavsiye edersiniz???????????

mrb kızlar ben siteye daha yeni üyü oldum benimde sizinkinden sorunum 2 aylık evliyim ben daha hiç parmak egzersizi yapmadım biraz giriyor ama bazen oda ne yapmamı tavsiye edersiniz???????????

hoş geldin...biraz anlatman lazım ilişkiye hiç girebildin mi?geçmişi okudun mu?geçmiş sayfaları okursan sana çok faydası olur.ama sormak istediğin soruları sorabilirsin

Selam kizlar, o kadar motive etmistimki kendimi bu gece bu dert bitecek diye, malesef bitemedi esim bu defa biraz daha ilerleyebildigini soyledi ama ben hala bacaklarimi kasiyorum(( ve alamadim tamamini. ustune ustluk bir de bu defa kanadi. Acayip moralim bozuk su an.denemelerinde buna benze durum yasayaniniz var mi:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…