- 30 Temmuz 2011
- 1.269
- 414
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.821
arkadaşlar dün p..s denemesi yapalım dedik ben üstteydim elimle yerini bularak oturdum biraz acıdı hepsi girmişti gelgit yapmaya çalıştım baskı var.sonra ben altta olunca olmadı kaçırdım canım acıdı. şimdi oldu mu olmadı mı????
SelaM kizlar muhabbet almis basini gidiyor. Masallah:))) bugun benim buyuk gunum:)) bugun p...s tsmamini almak icin deneme yapicam iftar saatini iple cekiyorum:)))) hamile kalmamak icin tedbir almam lazim ama:))
Fito jrem ve bebeyagi kullanan bir arkadas var, sanirim doktorlarimiz ayni ama canim fito bir nojtadan sonra kayganlastirmiyor, ben onu egzersiz oncesi ve sonrasi tahrise karsi tedbiren kullaniyorum artik. Kayganlastirici jel kullanmani tavsiye ederim cunku aparatlar hemen kuruyo.
Bana sans dileyinbu gece icin opuldunuz hepiniz:))
SelaM kizlar muhabbet almis basini gidiyor. Masallah:))) bugun benim buyuk gunum:)) bugun p...s tsmamini almak icin deneme yapicam iftar saatini iple cekiyorum:)))) hamile kalmamak icin tedbir almam lazim ama:))
Fito jrem ve bebeyagi kullanan bir arkadas var, sanirim doktorlarimiz ayni ama canim fito bir nojtadan sonra kayganlastirmiyor, ben onu egzersiz oncesi ve sonrasi tahrise karsi tedbiren kullaniyorum artik. Kayganlastirici jel kullanmani tavsiye ederim cunku aparatlar hemen kuruyo.
Bana sans dileyinbu gece icin opuldunuz hepiniz:))
p..s hepsi girmişti peki acı zamanla azalacak mı hep olacak mı*
ne kadarlık evlisin...kastığından dolayı adepte olup haz alamıorsunn...sana tavsiyemiz rahat olman ve derin derin nefes alman....evet sen bırak vajınusmus olmayı yanından bile geçmiorsun.....eğer yeni evliysen bazı kadınların ilişkiye alışıp haz alması 6 ay sürer....bence bi jinekologa görün hem sana yapacağını söyler hemde kas gevşetici verir....senin durumun burdakileerden çok farklı burda inan senin durumuna gelmek isteyen çok arkadaşımız varr.....bi jinekologa danış derim
selam forum selam kızlar selam akayyycımm napıyorsunuz bakalım ne durumda egzersızler ben bugece yapıcam egzersızımı ınsallah aparatımı kalınlastırıp yapmak ıstıyorum belkı penıs boyutunada getırebılırım psikolojıme baglısabırsızlanıyorum bır an önce egzersız yapmak ıcın ya
canım gün geçtikçe alışacak alıştıkçada kendini kasmıcaksın böleliklede canın acımıcakkkkk....bitti işte:
bacılar köfte yoğurdum niyeyse biraz cıvık oldu ekmekmi katam ne yapam
napiim canım aynı işte.. psikolojini yesinler kıss senininşallah yaparsın yaparsın.. egzersiz yapmak için sabırsızlandığını nasıl anlıyorum varya.. bir zamanlar ben de öyleydim nitekim.. ama o doktora gidince böyle oldum
o zamaaaaan çekin halayımıyaşasınnnn başardımmm olduu işte
o zamaaaaan çekin halayımıyaşasınnnn başardımmm olduu işte
cevap için teşekürler.ben 15 aydır evliyim canım evet su iki parmağı yaparsam gerisi kolay gibi gelio.ama dün denedim olmadı işte.inş.yapıcam ama.
bu arada basaran bütün arkadaşları tebrik ediyorum
bukme dudagını hanı parmak egzersızı yapcaktın amaaaaaaaaa senın yerıne kendımı koyuyorumda suan ınan bana doktoru falan dusunmez aklımdan cıkarırdım dusunsene doktora gıtmeden önce gayet guzel egzersızlerını yapıyordun agrı yok acı yok en yakın zamanda penis bile deneyecektın kurtulacaktın doktorun dedıklerını unutursan aynı yolda devam edersen 1 haftaya kalmaz sende kurtulursun cnm benım bıraz zorla kendını lutfen
cnm eger parmak egzersızınde zorlanırsan yanı ıkı parmak sokamazsan mumu strecleyıp deneyebılırsın gercekten cok kolay oluyor hangısı kolay gelırse sana artık
yapcam yapcam da yani eski istekle değil canım.. ne de olsa korkuyorum yaparken onun deikleri aklıma geliyor.. ama yapcam akşam merak etme..
inşallah deiğin gibidir tatlım yaa ne güzel olur öyle olsa bak çok ümitlendim bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?