Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrikler canım olmuş ben de hala altta yapamıyorum

selam forum selam kızlar selam akayyycımm napıyorsunuz bakalım ne durumda egzersızler ben bugece yapıcam egzersızımı ınsallah aparatımı kalınlastırıp yapmak ıstıyorum belkı penıs boyutunada getırebılırım psikolojıme baglı sabırsızlanıyorum bır an önce egzersız yapmak ıcın ya

Biz kapıda bekliyoruz şekerimhadi bol şans sana azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz

inşallah basarırsın albunea bızlerede cesaret gelır ha gayret olacak olacak

vajinismus sadece oraya duhül gerçekleşememesi değil, gerçekleştiğinde de kasılma ve ağrı olması olarak da tanımlanıyor özümcüm... yani melek2000 arkadaşımız da vajinismus diye düşünüyorum, doktora anatomik bi bozukluk varmı diye muayene olup egzersiz yapmalı bence canım..

napiim canım aynı işte.. psikolojini yesinler kıss senin inşallah yaparsın yaparsın.. egzersiz yapmak için sabırsızlandığını nasıl anlıyorum varya.. bir zamanlar ben de öyleydim nitekim.. ama o doktora gidince böyle oldum

bukme dudagını hanı parmak egzersızı yapcaktın amaaaaaaaaa senın yerıne kendımı koyuyorumda suan ınan bana doktoru falan dusunmez aklımdan cıkarırdım dusunsene doktora gıtmeden önce gayet guzel egzersızlerını yapıyordun agrı yok acı yok en yakın zamanda penis bile deneyecektın kurtulacaktın doktorun dedıklerını unutursan aynı yolda devam edersen 1 haftaya kalmaz sende kurtulursun cnm benım bıraz zorla kendını lutfen

cevap için teşekürler.ben 15 aydır evliyim canım evet su iki parmağı yaparsam gerisi kolay gibi gelio.ama dün denedim olmadı işte.inş.yapıcam ama.
bu arada basaran bütün arkadaşları tebrik ediyorum

cevap için teşekürler.ben 15 aydır evliyim canım evet su iki parmağı yaparsam gerisi kolay gibi gelio.ama dün denedim olmadı işte.inş.yapıcam ama.
bu arada basaran bütün arkadaşları tebrik ediyorum

cnm eger parmak egzersızınde zorlanırsan yanı ıkı parmak sokamazsan mumu strecleyıp deneyebılırsın gercekten cok kolay oluyor hangısı kolay gelırse sana artık

yapcam yapcam da yani eski istekle değil canım.. ne de olsa korkuyorum yaparken onun deikleri aklıma geliyor.. ama yapcam akşam merak etme..
inşallah deiğin gibidir tatlım yaa ne güzel olur öyle olsa bak çok ümitlendim bi an

tabiki asarsın cnm benım yaa gel bırlıkte mum egzersızlerımızı yapalım aynı gun penis deneyelım 1 haftaya asarız ınsallah ben gercekten cok ınanıyorum ve sana moral olsun dıye söylemıyorum gercekten Allahın ıznıyle cok kolaylıkla asacaksın sende sen pazartesı gunu tabıkı doktoruna gıt aksatma sakın ama gel su egzersızlerı yapalım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…