- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.881
kızlaaar evde ne eldiven ne de prez.. kalmış. hepsinin canına okumuşum:) almayı da unuttumstreçle yapanlar sadece streçle mi yapıyo egzersizi, acıtmıyo mu, olur mu onunla? yani aparatı sadece streçlesem diyorum?
kızlaaar evde ne eldiven ne de prez.. kalmış. hepsinin canına okumuşum:) almayı da unuttumstreçle yapanlar sadece streçle mi yapıyo egzersizi, acıtmıyo mu, olur mu onunla? yani aparatı sadece streçlesem diyorum?
fazla tırtıklı yapmazsan olur güzel sar.yoksa gıdıklar canım
cnm ben strecle yaptım hep duzgun bı sekılde sardım mumu hıc acıtmıyo meraketme rahat oluyo kayıyo
tamam fıstıklar.. umarım düzgün sararım.. hadi ben egzersize gidiyorum, yapınca haber vermeye geliriz ok iki saat git-gel yapma heehadi see u
canııım çok beklettim kusura bakma nolur ne kadar oldu yaa resmen savaş verdimmm her dakika doktor gözümün önüne geldi erol taş gibi pis pis gülerek.. tıpkı filmlerdeki gibi gözümün önündeydi hep doktor.. hayır diyodu yapamazsıııııın zorlama diyodu.. ağladım ağladım geberdim nerdeyse.. ama... ne mi oldu..? dur bi dinleniim bu msj gidene kadar
önce mumu peçeteleyip streçledim baktım ucu çok sert çok korktum, bir türlü sokamadım, halbuki o boyuttan daha büyüğünü önceden yapmıştım ben.. çok ama çok uğraştım sonra baktım doktor gözümün önünden gitmiyo resmen işkence yapıyo bana yapamıcaksın bunu diyo kendini hastanede bulcaksın diyo.. valla aklımda gözümün önünde hep bunlar var.. ağlıyorum dualar okuyorum kriz geçirdim sanki resmen.. ben hiç böyle değildim mahvetti beni. sonra baktım olmuyo ucu sert geldi mumun, peçete sara sara kalınlaştı ve ucuna yuvarlak pamuklar varya ondan koydum, tıpkı bir p...s oldu ve o boyuttaydı.. gittim zırlaya zırlaya eşime gösterdim tamam işte p...s gibi dedi(ama sanki çok az inceydi p....sten). işte onun başından biraz daha fazlasını aldım, daha fazlası gitmedi ittirdikçe. sonra şimdiye dek hiç yapmadığım bişey yaptım iki parmak boyutu aparat yapmıştım ama kendi iki parmağımı hiç yapamıyodum korkuyodum biliyosun. defalarca iki parmağımı soktum ( doktora: buuu benim için, buuu bacım için, buuu anam için der gibi...) ama acı oldu biraz. işte sonra çıktım geldim şu an bitmiş vaziyetteyim. sence nasıl? sen naptın. senin durum nasıl?
önce mumu peçeteleyip streçledim baktım ucu çok sert çok korktum, bir türlü sokamadım, halbuki o boyuttan daha büyüğünü önceden yapmıştım ben.. çok ama çok uğraştım sonra baktım doktor gözümün önünden gitmiyo resmen işkence yapıyo bana yapamıcaksın bunu diyo kendini hastanede bulcaksın diyo.. valla aklımda gözümün önünde hep bunlar var.. ağlıyorum dualar okuyorum kriz geçirdim sanki resmen.. ben hiç böyle değildim mahvetti beni. sonra baktım olmuyo ucu sert geldi mumun, peçete sara sara kalınlaştı ve ucuna yuvarlak pamuklar varya ondan koydum, tıpkı bir p...s oldu ve o boyuttaydı.. gittim zırlaya zırlaya eşime gösterdim tamam işte p...s gibi dedi(ama sanki çok az inceydi p....sten). işte onun başından biraz daha fazlasını aldım, daha fazlası gitmedi ittirdikçe. sonra şimdiye dek hiç yapmadığım bişey yaptım iki parmak boyutu aparat yapmıştım ama kendi iki parmağımı hiç yapamıyodum korkuyodum biliyosun. defalarca iki parmağımı soktum ( doktora: buuu benim için, buuu bacım için, buuu anam için der gibi...) ama acı oldu biraz. işte sonra çıktım geldim şu an bitmiş vaziyetteyim. sence nasıl? sen naptın. senin durum nasıl?
selamlar kızlar .. ben geldim..5 gundur izindeydim nete girememiştim ama hepinizi cok ozledimyenen arkadaslar olmus biraz okudm gecmişi o kadar coks evindimki anlatamam darısı diger arkadasların basına insallah.. bayrama kadar cok gelin olcak
ben yoktum dedim beni soran olmustur ama kimse sormamıs ama yabilen biliyodur regl imi bekliodum hamilemiyim diye ben normalde oldugumdan 2 gun sonra regl oldum ama simdi uztune gorme durumu varmıs hala ihtimal var yani supheleniyorum idrar testi yapmıstım negatif cıkmıstı ama gecen defa cok umutlanmıstım ve cok uzulmustm bu ustune gormeyide arastırdım belirtiler aynı biraz bekleyip ikinci testi yapcam artık olmazsa yenidenc alısmaya baslıcaz.
Yaslandım senin adına cok sevindim canım. saglıklı sıhhatli gelsin bebişler ins.
yeni baslayanlara da onerim su burası essiz bir mtivasyon kaynagı... kesinlikle takipte olun ve basarmaya aslında farkında olmasanızda hergun bi adım yaklasıosunuz
miss figo valla demin aklıma gelmiştin, niye girmiyo aceba naptı diye düşünmüştüm.. hem de egzersiz sırasında aklıma geldin:) hamilesindir inşallah.
mihrimah bi dk bi bakiim
cnm süpersın yaaaa tmm işte yapmıssın bızde tam bunu ıstıyoduk zaten ılkten penıs boyutunda mum sana cok gelır ama sen ınceden baslakı yavas yavas esnesın vajı ayrıca ıkı parmak boyutundakı aparatı alman süper olmus acı olması normal ılk zamanlar bendede olmustu sonra alıstım valla nasıl merak ettım senı bılemezsın aklıma neler geldı yaa ..bana gelınce ılk parmak soktum bıraz esnesın dıye regl araya gırdıgı ıcın zorlandım bıraz aparattta sonra aparatı alayım dedım 20 dk ugrastım olmadı egzersızden önce esımle ufak bı tartısmam oldu moralım bozulmustu sonra bırakıp cıktım odadan esım geldı gonlumu aldı moralım duzeldı hadı gıt yap egzersızını bana uzuldugun ıcın yapamamıssındır dedı hakıkatende öyle oldu moralım duzelınce odaya geldım tekrar denedım aparatı ıkıncı denememde soktum:) bıraz esnettıkten sonra bı kat daha pecete sardım oda ılk seferde gırdı gıt gel yaparken acı oldu bıraz sanırım aparat buyuk geldı ama bırakmadım defalarca sokup cıkardım gıt gel yaptım alıstı sorun yok yani :)
bilmem ama umutlanmıyorum artık cok cok az kanamam var normale gore az. uzerıen gorme durumu varmıs hamilelik olabilirmis ama diyorum ya esimde bende o kadar umutlandık ki teste cocuk gibi baktık ne olcak simdi diye negatif cıkmsıtı cok uzklduk.. simdi bu durum bitsin bidaha test yapcam..
bilmem ama umutlanmıyorum artık cok cok az kanamam var normale gore az. uzerıen gorme durumu varmıs hamilelik olabilirmis ama diyorum ya esimde bende o kadar umutlandık ki teste cocuk gibi baktık ne olcak simdi diye negatif cıkmsıtı cok uzklduk.. simdi bu durum bitsin bidaha test yapcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?