- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.921
günaydinnasilsin canim hersey yolundamu
kahvaltimi yapicaksin canim. afiye olsun., hadi doyurun bakali karninizi kendi karninida iyi doyur bebisinde karnini iyi doyur bebisde uyandimi annnesi.
yaşlandım ben sana bişe sorcam şimdi biz p..denemesi yapıyoruz sanki biraz giriyo gibi oluyo tam anlayamıyoruz sonra bi bakmışız kaymış p... .sende de böle oluyomuydu ne yapmamız lazım
günaydın canım dün yine bi deneme yaptık daha iyi geçti yani herşey yolunda çok şükür.yalnız bende kanama olmadı normal mi?
masallah canımsona az kaldı desene kanı bosver cogumuzda gelmedı zaten cunku egzersızle orası esnedıgı ıcın gelmıyor. gelenlede bıraz zorlamayla oldugu ıcın bı de kuru kuru yapıldıgı ıcın oluyor sız nasılsa jel surmussunuzdur bunları kafaya takma canım zaten kıtaplardada kızlık zarı kanamaz dıyor ama malesef bızım cahıl mıllet cesme gıbı akınca rahatlıyor
ay pardon canım sen deneme falan demıssın bende yenmene az kaldı dusundum kızzzzzzzzzzzz desene 2.-3. yada kacıncı ılıskı dıye net olsun
günaydın canım dün yine bi deneme yaptık daha iyi geçti yani herşey yolunda çok şükür.yalnız bende kanama olmadı normal mi?
canım bu üçüncü ilişkimizdi yani kadın oldum oldum
kanama olmadiysa endise yapma ona takma bosver sen onu. esinede bu konuda bilgilendir. simdi biz vajililer yaptigimiz egzersislerle orayi genisletiyoruz. ve zaten normal 1kizlik zarida kanamaz dr. cem kece.nin kitabindada yaziyor. niye kaniyor, kadinlarin hazir olmadigi icin erkeklerde 1.den pat diye yapmasindan kaniyor. haa bu arada senin kanama belki 1.2 birlesmeden sonrada gelebilir. bazilarinda hemen gelmiyor. esin egzersis yaptigini biliyormu? gerekirse esinede güzel güzel ben bu rahatsizlikdan kurtulmak icin 1cok insanin yaptigi bu egzersisleri yapiyordum,halada yapiyorum kanama olmayabilir, 1cok kisinin basina geliyor dersin.
evet canım aynen tahmın ettıgın gıbı hem burayı okuyorum hem kahvaltı yapıyorum sende yaptın mı kahvaltı bak ıhmal etme...valla bebısın hareketlerını hala hıssetmıyorum yada oluyor ben anlamıyorum ılk hamılelıkte 20. hafta hıssedılırmıs ıkıncısınde 16. hafta normalde bende 16. haftadayım amabılemıyorum var mı yok mu cok heveslenıyorum esımde guluyor bı kac ay sonra tekmeden uyuyamazsan gorursun dıyoeee esınle aran duzeldı mı?ınsallah hatasını anlamıstır gonlunu almıstır emın ol bebısten sonra hersey daha ıyı olacak
soyle desene kız ne oyle acemıler gıbı deneme falan
biliyo canım beraber yapıyoduk zaten onun parmağıyla daha rahat oluyodu.oda takmıyo zaten. yalnız bişey daha sorayım vajinamın 1 2cm içinde bi yerde bi darlık mı desem bi geçit mi desem var onu geçene kadar acıyo sonrası rahat böyle mi olacak hep?
ilk girerken deyilmi. yok hayatim hep böyle olmicak gecicek zaman biraz zaman. vajinanin alisana kadar ayni zamanda sende sende kasilmayi kontrol altina almayi basardiginda daha kolay olucak
bu arada herkes rapor vermeye hazir olsun. bunu okuyan baslasin rapor vermeye, hepiniz yazgülü midye sende. söyleyin bakim sizin profilde temel bilgiler niye bos. anam dedim hele su su su su su su su su su su su su su su su kisiler nerde oturuyordu yada siu kisi nerde oturuyor diye 1bakim dedim anam herkesin temel bilgileri bos. insan böyle yaparmi belki izne geldigimde size ugricam nerden biliyonuz hi bana en yakin kim oturuyor bilmem lazim. alacaginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?