Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kahvaltimi yapicaksin canim. afiye olsun., hadi doyurun bakali karninizi kendi karninida iyi doyur bebisinde karnini iyi doyur bebisde uyandimi annnesi.

evet canım aynen tahmın ettıgın gıbı hem burayı okuyorum hem kahvaltı yapıyorum sende yaptın mı kahvaltı bak ıhmal etme...valla bebısın hareketlerını hala hıssetmıyorum yada oluyor ben anlamıyorum ılk hamılelıkte 20. hafta hıssedılırmıs ıkıncısınde 16. hafta normalde bende 16. haftadayım amabılemıyorum var mı yok mu cok heveslenıyorum esımde guluyor bı kac ay sonra tekmeden uyuyamazsan gorursun dıyoeee esınle aran duzeldı mı?ınsallah hatasını anlamıstır gonlunu almıstır emın ol bebısten sonra hersey daha ıyı olacak

yaşlandım ben sana bişe sorcam şimdi biz p..denemesi yapıyoruz sanki biraz giriyo gibi oluyo tam anlayamıyoruz sonra bi bakmışız kaymış p... .sende de böle oluyomuydu ne yapmamız lazım

bizdede olmustu ama kayganlastiriciyi p... fazla sürdük diye olmustu, ben tutuyordum getiriyordum o.kaciyordu ben getiriyordum o.kaciyordu.
üstde dene yada ben sana özelden 1pozisyon yazayim onu deneyebilisen dene, cesaet ve hirs arkadaslar ne durumda sende bunlaar vajinin en büyük dostu. cesaret hirs varmi

tebrik eden arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim darısı sizlerin başına inş. herkes yensin kimse kalmasın inş. ben bura sayesinde yendim yardımcı olnlara tekrar çok teşekkürler düşünün ben daha deliğin yerini bilmiyodum ve bişey sokamıyodum ben yendiysem sizde azmederseniz yenersiniz oraya parmak girer mi derdim yolu parmaktan geçiyomuş egzersizleri ihmal etmeyin hadi parmaklar vajiye

günaydın canım dün yine bi deneme yaptık daha iyi geçti yani herşey yolunda çok şükür.yalnız bende kanama olmadı normal mi?

masallah canımsona az kaldı desenekanı bosver cogumuzda gelmedı zaten cunku egzersızle orası esnedıgı ıcın gelmıyor. gelenlede bıraz zorlamayla oldugu ıcın bı de kuru kuru yapıldıgı ıcın oluyor sız nasılsa jel surmussunuzdur bunları kafaya takma canım zaten kıtaplardada kızlık zarı kanamaz dıyor ama malesef bızım cahıl mıllet cesme gıbı akınca rahatlıyor

ay pardon canım sen deneme falan demıssın bende yenmene az kaldı dusundum kızzzzzzzzzzzz desene 2.-3. yada kacıncı ılıskı dıye net olsun

günaydın canım dün yine bi deneme yaptık daha iyi geçti yani herşey yolunda çok şükür.yalnız bende kanama olmadı normal mi?

kanama olmadiysa endise yapma ona takma bosver sen onu. esinede bu konuda bilgilendir. simdi biz vajililer yaptigimiz egzersislerle orayi genisletiyoruz. ve zaten normal 1kizlik zarida kanamaz dr. cem kece.nin kitabindada yaziyor. niye kaniyor, kadinlarin hazir olmadigi icin erkeklerde 1.den pat diye yapmasindan kaniyor. haa bu arada senin kanama belki 1.2 birlesmeden sonrada gelebilir. bazilarinda hemen gelmiyor. esin egzersis yaptigini biliyormu? gerekirse esinede güzel güzel ben bu rahatsizlikdan kurtulmak icin 1cok insanin yaptigi bu egzersisleri yapiyordum,halada yapiyorum kanama olmayabilir, 1cok kisinin basina geliyor dersin.

biliyo canım beraber yapıyoduk zaten onun parmağıyla daha rahat oluyodu.oda takmıyo zaten. yalnız bişey daha sorayım vajinamın 1 2cm içinde bi yerde bi darlık mı desem bi geçit mi desem var onu geçene kadar acıyo sonrası rahat böyle mi olacak hep?

yok hayatim ben oruc tutuyorum. doktora sordum ben iste oruc tutuyom dedim,aclikdan bebise 1sey olurmu diye oda, yok dedi o.zaten daha kücük dedi. evet senin dedigini bende okudum 1.bebisde biraz daha fazla beklicekmisiz hissetmek icin. senin esin yine iyiymis. simdi diyor sana1.2 ay sonra görürsün tekmeleri diye bizimki gectigimiz gece bana bebis tekmeliyormu dedi o an aklima gelmedi eger o an aklima gelseydi, evet tekmeliyor eli kulaginda yakinda dogacak derdim hic 1sey bimiyor saf baba.

ilk girerken deyilmi. yok hayatim hep böyle olmicak gecicek zaman biraz zaman. vajinanin alisana kadar ayni zamanda sende sende kasilmayi kontrol altina almayi basardiginda daha kolay olucak

bu arada herkes rapor vermeye hazir olsun. bunu okuyan baslasin rapor vermeye, hepiniz yazgülü midye sende. söyleyin bakim sizin profilde temel bilgiler niye bos. anam dedim hele su su su su su su su su su su su su su su su kisiler nerde oturuyordu yada siu kisi nerde oturuyor diye 1bakim dedim anam herkesin temel bilgileri bos. insan böyle yaparmi belki izne geldigimde size ugricam nerden biliyonuz hi bana en yakin kim oturuyor bilmem lazim. alacaginiz olsun

kız benım yazıyor ya delü gormedın mı sekerım bı daha bak

günaydın kızlar..

biliyorsunuzki üç gün önce başarmıştım ... üç gündür her akşam yapıyoruz.. ama hala egzersiz yapmadan alamıyorum p.. niye acaba....bide gelgitte çok yanmam oluyo regl günüme bir iki gün kaldı.. ondan mı acaba.. yeni yenen arkadaşlar sizde nasıl oluyoo acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…