Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

akayyy bacımmmm senin vajinanın neresi kalın kalın olsa sen bunları dahi yapamazdın.....süpersin sakın bırakma devam ett....

cnm cok sevındım gercekten yapabılmene sözlerınıde tutuyosun cok tesekkur ederım sana aklıma gelenlerı söylemıyım kotu seyler geldı ben pimpirikliyim bıraz cunku..:) penıs boyutundakı aparatı tamamen alamaman cok normal daha ılk gundesın cnm benım ılerleyen gunlerde alırsın ınsallah ıstersen söyle yap penıs boyutundakı aparatın harıc bır tane daha mum yap onu yavas yavas kalınlastır vajıyı esnettıkten hemen sonra da penıs bouyutundakı aparatı dene ozaman alabılırsın ınsallah bıkac gune kadar doktoru unut unut unutt sakın ve sakın aglama moralını bozma pazartesı gunu doktordan sonra daha ıyı olacaksın ınsallah 1 gun daha sabret cnm ben sımdı cıkmak zorundayım malum masa hazırlamam gerek gecıkmeden yarın daha ayrıntılı konusucaz daha cok ılgılenmek dınlemek ıstıyorum senı asacaz bu vajıyı Allahın ıznıyle hıc hıc uzulme bugun cok ii yol kattettın emin ol cok optum senı muck muck Allaha emanetsınnn cnmmmmm

arkadaşlar slm,ben üç gecedir falan forumdayım,bayağı bişey okudum ve cesaret geldi,bu arad 3,5 senedir bu belayı çekiyorum,egzersizlere yeni başladım küçük parmağımı sonuna kadar sokabiliyorum,ama jel kullanmadım,ultrason jelini kullanıyomuş diğer arkaşlar bana aşama aşama anlatabilir misiniz bundan sonrasını sizlerden yardım bekliyorum

tamam tatlım çok sağol.. ben de hem yazıp hem masa hazırlıyorum aynı zamanda.. bu arada eşine söyle sakın seni üzmesin bidaha arkadaşım diyo de.. bak kesinlikle söyle. hadi öpüyorum canım

akayyy bacımmmm senin vajinanın neresi kalın kalın olsa sen bunları dahi yapamazdın.....süpersin sakın bırakma devam ett....

aayyy inşallah kalın değildir özümcümm inşallah..

mihrimahh baktım kayganlaştırıcıya son kullanma tarihi yazmıyor ama açıldıktan 6 ay sonraya kadar kullanılabiliyor

ben de netten baktım, bir sey bulamdm.. üretm tarihine 2007 yazıyr da işkillendm..
kızlar bir de egzerszle ilgili ne yapsam bilemiyrm.. 5 gün önceye kadar çok güzel bir şekilde ilerliyrdm..sonra gerilemeye başladım, apartımı incelttim, vajı çok sızlıyr, aparat içerdeyken, ilerlerken vs.. önceden olmuyrdu. 1-2 gün yapamadım yorgunluktn.. bugün de zorladım kendimi, ara vermk istemiyrm.. ama çok sızı oluyr.. bu durumda aparatımı şu anki durumuna göre kalınlaştırsam mı? yoksa devam mı etsem..

sagol canım evet ben 3 aylık evliyim henuz. cok sartlanmıyoz ama oluruna bırakıoz hayırlısı allahtan diyoruz... sen yenmiştin dimi canım bende unutkanım hatırlayamadım bi an

akayyycım bak aklıma ne geldi böyle egzersizlerle başarırsan (ki eminim başaracağına son egzersizin süper tebrik ediyorum devamını diliyorum zaten p..s boyutunu bir iki gün uğraşıp öyle alabilenler mevcut yani normal bişey bu..) neyse işte başarırsan doktora git de bi naniiiiiiiiik yap

merhaba arkadaşım, hoş geldin..
küçük parmağını rahat sokabiliyorsan, işaret parmağına ve orta parmağa geç. aynı yöntemle onları da ilerletmeye çalış.. bu arada ayna kullanıyr msn bilmiyrm ama iyi olur.. kayganlaştırıcı kullan vajıye ve parmağına sür. kolay ilerlemesi için ıkınırsan rahat olur.. ben de buradaki arkadaşlardan öğrendm.. parmağını içerideyken hareket ettirmrye çalış.. dairesel hareketler mesela..

sagol canım evet ben 3 aylık evliyim henuz. cok sartlanmıyoz ama oluruna bırakıoz hayırlısı allahtan diyoruz... sen yenmiştin dimi canım bende unutkanım hatırlayamadım bi an

yok canım ben yenmedim daha.. ama yencem inşallah:)

yapabilirim onu ha delirtti beni zaten, delidir ne yapsa yeridir.. ama gerçekten kalın çıkmazsa bitti o doktor kızlar.. gidip başhekime şikayet ederim.. eniyihekim sitesinde eksi puan veririm yapabildiğimi yaparım çünkü az önce resmen ter döktürdü bana egzersiz sırasında.. neyse benimki surat yapıyo ya yalnız yiyo hadi gidiyorum ben yarın devam ederiz ayıp oluyo kocişe

slm mihrimah,tavsiyelerin için saol,kayganlaştırıcı derken ne kullanmamı tavsiye edersin,ultrason jeli olru mu bir de zararı olur mu bunlarıın vajinaya?

bence de şikayet güzel olur yani :) ben olsam ben de şikayet ederdim... bi seninle kalmaz başkalarına da aynı şeyi yaparsa büyük günaha girmiş olur yani... hadi canım hayırlı sahurlar size

slm mihrimah,tavsiyelerin için saol,kayganlaştırıcı derken ne kullanmamı tavsiye edersin,ultrason jeli olru mu bir de zararı olur mu bunlarıın vajinaya?

canım, ultrason jelini buradaki arkadaşlar tavsiye ediyr, kullananlar var. ben de aldım.. kullanıyrm ama daha önce aldıgm kayganlaştırıcıdan daha memnun kalmıştm.. onu arıyrm şimdi.. femolub medikal lubricant jel
bunun bir benzeri femore.. doktorum tavsiye etmişti.. bunların vajiye bir zararı yok.. kayganlk sağlaması için zateen su bazlı jeller.. ben femolub u tavsiye ediyrm..

mihrimahcım cevabını bekledim ama sanırım çıktın.. missfigocum inşallah hamilesindir yaa Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim.. hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
ben de çıkayım artık sahur vakti hayırlı sahurlar herkeseeee

aykurtum canim. zamani gelince ve saat dolunda sen ve tüm arkadaslar yeneceksiniz insallah. egzersizler ne alemde. önemli olan her zaman imtihan dünyasinda oldugumuzu unutmadan,üstümüze düsen egzersizle allaha teveküde bulunmak. seninle 1gün özelde görüselim istermisin.

sao lcanim insallah hayirlisiyla tez zamanda sana ve tüm isteyenlere olsun.kac gün gecti. en nemliside dur özelden yazayim, simdi bunu yatarsam utanirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…