- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.901
ne güzel canım sorunsuz olmuş sonucuna bakmak lazım.. nerden nereye geldik.. yaparken hep sana ne diiceğimi düşünüp yaptım,biri beklemeseydi yaparmıydım bilmiyorum, dedimya çok etkiledi beni malum şahsın tavırları..yapamazsın demeleri.. bu arada ben iki parmak boyutu aparatı çok önce yapmıştım birlikte yaptığımız zamanlarda. şimdi kendi iki parmağımı soktum,önceden sokamıyodum, bir de p...s boyutu aparatı alabildim, p...se göre düşünürsek p....s başından biraz daha fazlasını aldım. aparat p...sten gözle çok farkedilmeyecek derecede inceydi biraz. ama ilerletemedim.. inşallah daha sonra ilerler.. bu arada aklıma neler geldi diyosunya ne geldi:)
cnm cok sevındım gercekten yapabılmene sözlerınıde tutuyosun cok tesekkur ederım sanaaklıma gelenlerı söylemıyım kotu seyler geldı ben pimpirikliyim bıraz cunku..:) penıs boyutundakı aparatı tamamen alamaman cok normal daha ılk gundesın cnm benım ılerleyen gunlerde alırsın ınsallah ıstersen söyle yap penıs boyutundakı aparatın harıc bır tane daha mum yap onu yavas yavas kalınlastır vajıyı esnettıkten hemen sonra da penıs bouyutundakı aparatı dene ozaman alabılırsın ınsallah bıkac gune kadar doktoru unut unut unutt sakın ve sakın aglama moralını bozma pazartesı gunu doktordan sonra daha ıyı olacaksın ınsallah 1 gun daha sabret cnm ben sımdı cıkmak zorundayım malum masa hazırlamam gerek gecıkmeden yarın daha ayrıntılı konusucaz daha cok ılgılenmek dınlemek ıstıyorum senı asacaz bu vajıyı Allahın ıznıyle hıc hıc uzulme bugun cok ii yol kattettın emin ol cok optum senı muck muck Allaha emanetsınnn cnmmmmm
akayyy bacımmmm senin vajinanın neresi kalınkalın olsa sen bunları dahi yapamazdın.....süpersin sakın bırakma devam ett....
mihrimahh baktım kayganlaştırıcıya son kullanma tarihi yazmıyor ama açıldıktan 6 ay sonraya kadar kullanılabiliyor
hayırlısı olsun canım.. bugün asmincan diye bi arkadaş bu konuda bişey yazmıştı, çok hoşuma gitti.. yendikten 7ay sonra hamile kalmış, normal böyle şeyler stres yapmayın diyo. eninde sonunda oluyo yani uzak değil.. hem sen yeni evlisin öyle değilmi
mihrimahh baktım kayganlaştırıcıya son kullanma tarihi yazmıyor ama açıldıktan 6 ay sonraya kadar kullanılabiliyor
tamam tatlım çok sağol.. ben de hem yazıp hem masa hazırlıyorum aynı zamanda.. bu arada eşine söyle sakın seni üzmesin bidaha arkadaşım diyo de.. bak kesinlikle söyle. hadi öpüyorum canım
cnm dedıklerını ılettım uzmem ben karımı salak kafam işte dıyıp kafasına vurdumerak etmesın arkadasın dedı hadı afıyetler olsun özum valla cok ii yetıstın akaya yazdıgın msjla ilaç gıbı geldı cnm hadı kactım hepınızı öpuyorummmmmmmmmm
arkadaşlar slm,ben üç gecedir falan forumdayım,bayağı bişey okudum ve cesaret geldi,bu arad 3,5 senedir bu belayı çekiyorum,egzersizlere yeni başladım küçük parmağımı sonuna kadar sokabiliyorum,ama jel kullanmadım,ultrason jelini kullanıyomuş diğer arkaşlar bana aşama aşama anlatabilir misiniz bundan sonrasını sizlerden yardım bekliyorum
sagol canım evet ben 3 aylık evliyim henuz. cok sartlanmıyoz ama oluruna bırakıoz hayırlısı allahtan diyoruz... sen yenmiştin dimi canım bende unutkanım hatırlayamadım bi an
tamam tatlım çok sağol.. ben de hem yazıp hem masa hazırlıyorum aynı zamanda.. bu arada eşine söyle sakın seni üzmesin bidaha arkadaşım diyo de.. bak kesinlikle söyle. hadi öpüyorum canım
cnm dedıklerını ılettım uzmem ben karımı salak kafam işte dıyıp kafasına vurdumerak etmesın arkadasın dedı hadı afıyetler olsun özum valla cok ii yetıstın akaya yazdıgın msjla ilaç gıbı geldı cnm hadı kactım hepınızı öpuyorummmmmmmmmm
evet özümün mesajı iyi geldi..
üzmiicek tabii kağıt bebeğiz biz vajililer:)
kızlar ben de kaçtım herkes Allaha emanet olsun.. başka kimseye değil..
akayyycım bak aklıma ne geldiböyle egzersizlerle başarırsan (ki eminim başaracağına son egzersizin süper tebrik ediyorum devamını diliyorum zaten p..s boyutunu bir iki gün uğraşıp öyle alabilenler mevcut yani normal bişey bu..) neyse işte başarırsan doktora git de bi naniiiiiiiiik yap
Ay tutulması, ne alemdesin kardeş?
merhaba arkadaşım, hoş geldin..
küçük parmağını rahat sokabiliyorsan, işaret parmağına ve orta parmağa geç. aynı yöntemle onları da ilerletmeye çalış.. bu arada ayna kullanıyr msn bilmiyrm ama iyi olur.. kayganlaştırıcı kullan vajıye ve parmağına sür. kolay ilerlemesi için ıkınırsan rahat olur.. ben de buradaki arkadaşlardan öğrendm.. parmağını içerideyken hareket ettirmrye çalış.. dairesel hareketler mesela..
yapabilirim onu ha delirtti beni zaten, delidir ne yapsa yeridir.. ama gerçekten kalın çıkmazsa bitti o doktor kızlar.. gidip başhekime şikayet ederim.. eniyihekim sitesinde eksi puan veririm yapabildiğimi yaparım çünkü az önce resmen ter döktürdü bana egzersiz sırasında..neyse benimki surat yapıyo ya yalnız yiyo hadi gidiyorum ben yarın devam ederiz ayıp oluyo kocişe
slm mihrimah,tavsiyelerin için saol,kayganlaştırıcı derken ne kullanmamı tavsiye edersin,ultrason jeli olru mu bir de zararı olur mu bunlarıın vajinaya?
ya benim net yok kafayı yiycem ama böyle tablolar görünce çok seviniyommmmmmmm büssürü yenen var sanırım ya çok ama çok mutlu oldum kıslarrrrrr... ben karşı komşu tükandan giriyom nete hemen çıkıyorum kusuruma bakmayın arkadaşlar... tekrar görüşemezsek hepinize hayırlı bayramlar... bayramdan sonra yanınızdayım inşaallah...
selamlar kızlar .. ben geldim..5 gundur izindeydim nete girememiştim ama hepinizi cok ozledimyenen arkadaslar olmus biraz okudm gecmişi o kadar coks evindimki anlatamam darısı diger arkadasların basına insallah.. bayrama kadar cok gelin olcak
ben yoktum dedim beni soran olmustur ama kimse sormamıs ama yabilen biliyodur regl imi bekliodum hamilemiyim diye ben normalde oldugumdan 2 gun sonra regl oldum ama simdi uztune gorme durumu varmıs hala ihtimal var yani supheleniyorum idrar testi yapmıstım negatif cıkmıstı ama gecen defa cok umutlanmıstım ve cok uzulmustm bu ustune gormeyide arastırdım belirtiler aynı biraz bekleyip ikinci testi yapcam artık olmazsa yenidenc alısmaya baslıcaz.
Yaslandım senin adına cok sevindim canım. saglıklı sıhhatli gelsin bebişler ins.
yeni baslayanlara da onerim su burası essiz bir mtivasyon kaynagı... kesinlikle takipte olun ve basarmaya aslında farkında olmasanızda hergun bi adım yaklasıosunuz
arkadaşlar nasıl gidiyor egzersizler yapabiliyormusunuz.ben hiç yapamasamda buraya bakmayı hiç ihmal etmiyorum.çünkü merak ediyorum kimler yenmiş diye tabi bide bana gaz oluyor yenen kişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?