- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.941
yaz gülü tebrik ederim canım darısı diğerlerinin olsun inş... nasıl gidiyo bakalım..gelgitlerde varmı yanma felan ...
arkadaşlar dün p..s denemesi yapalım dedik ben üstteydim elimle yerini bularak oturdum biraz acıdı hepsi girmişti gelgit yapmaya çalıştım baskı var.sonra ben altta olunca olmadı kaçırdım canım acıdı. şimdi oldu mu olmadı mı????
SelaM kizlar muhabbet almis basini gidiyor. Masallah:))) bugun benim buyuk gunum:)) bugun p...s tsmamini almak icin deneme yapicam iftar saatini iple cekiyorum:)))) hamile kalmamak icin tedbir almam lazim ama:))
Fito jrem ve bebeyagi kullanan bir arkadas var, sanirim doktorlarimiz ayni ama canim fito bir nojtadan sonra kayganlastirmiyor, ben onu egzersiz oncesi ve sonrasi tahrise karsi tedbiren kullaniyorum artik. Kayganlastirici jel kullanmani tavsiye ederim cunku aparatlar hemen kuruyo.
Bana sans dileyinbu gece icin opuldunuz hepiniz:))
hepsi girmişse olmuştur bence. kanama oldumu ?
selam kızlar bısı sorucam mumla egzersız yapıp penıs boyutuna kadar kalınlastırıp deneyenler varmı?? bugun bı kat daha kalınlastırıp yaptım mumu fakat ılk defa zorlandım ve acı oldu nedendır acaba??
kanama olmadiysa endise yapma ona takma bosver sen onu. esinede bu konuda bilgilendir. simdi biz vajililer yaptigimiz egzersislerle orayi genisletiyoruz. ve zaten normal 1kizlik zarida kanamaz dr. cem kece.nin kitabindada yaziyor. niye kaniyor, kadinlarin hazir olmadigi icin erkeklerde 1.den pat diye yapmasindan kaniyor. haa bu arada senin kanama belki 1.2 birlesmeden sonrada gelebilir. bazilarinda hemen gelmiyor. esin egzersis yaptigini biliyormu? gerekirse esinede güzel güzel ben bu rahatsizlikdan kurtulmak icin 1cok insanin yaptigi bu egzersisleri yapiyordum,halada yapiyorum kanama olmayabilir, 1cok kisinin basina geliyor dersin.
peki kan gelmesi için hemen kalkmak gerekiyormu ? daha o aşamaya gelmedim ama merak ettim ???
hanımlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm epeydir yoğun ve yorgunluktan gelemiyodum topiğe ama artık buralardayımm inş herkesler ıyıdır ben ise tuhaf bir haldeyim şöleki ilk ilişkimden sonra kanama görmüştüm sonraki denememde başarısız oldum sonrada eşimle ramazan ve onun bel hastalığı dolayısıyla pek bir araya gelemdikşimdi adet olmam için tüm belirtilerim var sancım şişkinliğim ama 1 hafta geçmesine rağman olamıyorum ve gebelik testimde negatif çıkıyo dra gidemiyorum sizce nedendir?
kızlar merhaba, egzerszle ilgili ne yapsam bilemiyrm.. 5 gün önceye kadar çok güzel bir şekilde ilerliyrdm..sonra gerilemeye başladım, apartımı incelttim, vajı çok sızlıyr, aparat içerdeyken, ilerlerken vs.. önceden olmuyrdu. 1-2 gün yapamadım yorgunluktn.. dün gece de zorladım kendimi, ara vermk istemiyrm.. ama çok sızı oluyr.. bu durumda aparatımı şu anki durumuna göre kalınlaştırsam mı? yoksa devam mı etsem.. (dün gece de yazmnıştım gerçi...)
Neden bu gece die kisitliosun ki kndinii canim...okuduguma gre bu topici okuyarak cogu kisi basafili oldu ama egzersizlerle..kolay glsi. Hallolur insaallah cnm
ben değil eşimartık son raddede 5 yıldır susuyor
hekres çocuk soruyor mevbur bişey diyemiyor
bu gece kararlı ben bu egsersizleri yapamadım
doktora gitmek istiyorum bana ilaç falan verse ne bilim istek artırıcı
çaresizim burdaki arkadaşlar bana özel atsın lütfen bildiğiniz doktor varsa yada ilaç
egsersizi asla deniyemem yapamıyorum
basarılı olanalrı okudukça sevinçten ağlıyorum bir gün bende başarabilcekmiyim anne olabilcekmiyim...
bu işin tek çözümü egzersiz canım...sen yapamam diye kendini oyalamışsın istesen inan yaparsın.burada ki çoğu kişi bende dahil bir sürü ilaç anestezik kremler doktorlara gittik ama çoğumuz çözüm bulamadık iş yine bizde ve egzersizde bitti.bence sen sen ol daha fazla zaman kaybetme azimle ve çabayla 1 hafta sürmez.bu gece denemende inşallah olur önce kegel egzersizi yap kaslarını sık bırak sonra nefes al burnundan,ağzından ver pe...ıkınarak almaya çalış bunları deneyebilirsin...Rabbim tez zamanda kurtarsın...
o bölgeye dokunamıyorken biledenedım yapamadım egsersizleri
bu gece aklıma geldikçe panik atak oluyorum cinsel istek sıfır hep korku hep korku
deneyip başaran arkadaşlar sizdede istek sıfırmıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?