Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hepsi girmişse olmuştur bence. kanama oldumu ?

sağol canım bende o şekilde denerim.inşallah güzel haberler alırız :)

her yeni boyut biraz acıtıyor sonra alışıyorsun

peki kan gelmesi için hemen kalkmak gerekiyormu ? daha o aşamaya gelmedim ama merak ettim ???

kızlar merhaba, egzerszle ilgili ne yapsam bilemiyrm.. 5 gün önceye kadar çok güzel bir şekilde ilerliyrdm..sonra gerilemeye başladım, apartımı incelttim, vajı çok sızlıyr, aparat içerdeyken, ilerlerken vs.. önceden olmuyrdu. 1-2 gün yapamadım yorgunluktn.. dün gece de zorladım kendimi, ara vermk istemiyrm.. ama çok sızı oluyr.. bu durumda aparatımı şu anki durumuna göre kalınlaştırsam mı? yoksa devam mı etsem.. (dün gece de yazmnıştım gerçi...)

hanımlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm epeydir yoğun ve yorgunluktan gelemiyodum topiğe ama artık buralardayımm inş herkesler ıyıdır ben ise tuhaf bir haldeyim şöleki ilk ilişkimden sonra kanama görmüştüm sonraki denememde başarısız oldum sonrada eşimle ramazan ve onun bel hastalığı dolayısıyla pek bir araya gelemdik şimdi adet olmam için tüm belirtilerim var sancım şişkinliğim ama 1 hafta geçmesine rağman olamıyorum ve gebelik testimde negatif çıkıyo dra gidemiyorum sizce nedendir?

peki kan gelmesi için hemen kalkmak gerekiyormu ? daha o aşamaya gelmedim ama merak ettim ???

valla eskiler yani büyükler dogrul diyor, p... olunca hemen beklemeden dogrul ,yani otur diyor. yoksa kan geri iceri gidiyormis. artik ne kadar dogru bilemiyorum bendede basardigimdada kan gelmemisti ama cok seneler önce denedigimizde benden biraz gelmisti. 1.de bu sabah baska 1arkadasa yazdigim gibi yaptigimiz egzersislerden ve kizlik yapisindan dolayida gelmiyor, ha egzersisi yapan herkestenmi kan gelmiyor öylede deyil okuyoruz burda: egzersis yapan bazi arkadaslardada gelebiliyor, geliyor. 1.de biz egzersislerle orayi esnetiyoruz (genisletiyoruz) ben bu 2.kelimey hep birbirine karistiriyorum. dogrusu esnemek herhalde , bugün sabahda arkadasa dedigm gibi sen ve diger arkadaslar eger gerekirse yada eslerinizi en iyi taniyan sizsiniz. eger böyle 1durumda tepki görücegini düsünen varsa yani kan gelmemesi halinde esinin ne yapacaini kestiremeyen arkadaslarimiz varsa, bunu simdidden eslere söylesinler. 1de unutmayalim normaol 1kizlik zaten kanamaz cem kecenin kitabindada yaziyor. bakma sen simdiye kadar gecmiste herkesten gelmis, bunun en büyük sebebi kadinin vajinasinin hazir olmadan erkegin pat diye yapmasi. ama normail 1sartda, güzel 1ön sevisme vajina kendi islak olursa daha güzel ama olmasada artik bu devird jel var.

hakkinda hayirlisi canim. sen hic ihmal etmeden 1doktora git.

ne olduda geriledin canim önce bunu bul. parmak yapabiliyormuydun? anliyorum sizi simdi yazicaklarimi bazi arkadaslar iyi anliyacaktir. 1egzersis 1egzersisi tutmayabiliyor bazen jel yetmiyor. imkansiz gibi ya kiitleniyor. ben doktora hep derdim ki benimki yine kirpi oldu. onun normal 1anini yakalamak gerek. aceba diger arkadaslarin dedigi gibi , vajinal enfeksiyon yada mantar yani suan vajinada baska 1rahatsizligin varmi, cünkü bazen agri sizi yanma.nin altinda baska neden olabiliyor. böylekuru kuru deyilde kendini rahatlatsan nefes al ver verdiginde it, ikin arkadaslar ikinildiginda kolay oldugunu söylüyor kendini baska 1yerlere ver sevdigin gülgügün 1program dizi ac. parmak yapabiliyormusun? ne kadar ilerledin bilmiyorum ama iste bunu genel olarak herkese söylüyorum parmak olsa cok güzel olucak sayet aynazis.da yapabiliyorsaniz, korkmadan daha güzel olur. en cok sevdiginiz güzel keyif aldiginiz 1dizi 1program acin ama sizi aglatan gerginlestiren 1sey olmasin.cünkü bunu baska arkadaslarda yazmisti onlara katiliyorum parmaginiz orda kalsin öyle oturun uzanin kalkin 1seyler yapin ve 1de böyle deneyin ara ara. plansiz programsiz hazirlanmadan stres yapmadan. bilemiyorum bu yazdigim egzersisi yapan kac arkadasimiz inilgisini ceker merakini arttirir. ama deneyin 1sey kaybetmezsiniz.

yıllardır bu topiği ara ara takip edeyim dedim her seferinde bır korku yaşadım bırakıtm
bende malesef 5 yıla yakın evli olmama rağmen bu korkumu yenemedim şuan yazarken bile fena oluyorum
eşimde artık isyanlarda haklı.. sizden ricam bana acil bu gece yardımcı olucak bilgiler
egsersiz falan onları hiç yapamıyorum
ilaç ne tavsiye edersiniz evde kayganlastırıcı Gleitgelen var emla var
ve doktora gidip tedavi olanınız varmı lütfen acil yardım etsin bana
özel doktor bulursam hemen gidicem of bugun ne yapıcam gece bilemiyorum

Neden bu gece die kisitliosun ki kndinii canim...okuduguma gre bu topici okuyarak cogu kisi basafili oldu ama egzersizlerle..kolay glsi. Hallolur insaallah cnm

Neden bu gece die kisitliosun ki kndinii canim...okuduguma gre bu topici okuyarak cogu kisi basafili oldu ama egzersizlerle..kolay glsi. Hallolur insaallah cnm

ben değil eşim artık son raddede 5 yıldır susuyor
hekres çocuk soruyor mevbur bişey diyemiyor
bu gece kararlı ben bu egsersizleri yapamadım
doktora gitmek istiyorum bana ilaç falan verse ne bilim istek artırıcı
çaresizim burdaki arkadaşlar bana özel atsın lütfen bildiğiniz doktor varsa yada ilaç
egsersizi asla deniyemem yapamıyorum
basarılı olanalrı okudukça sevinçten ağlıyorum bir gün bende başarabilcekmiyim anne olabilcekmiyim...

bu işin tek çözümü egzersiz canım...sen yapamam diye kendini oyalamışsın istesen inan yaparsın.burada ki çoğu kişi bende dahil bir sürü ilaç anestezik kremler doktorlara gittik ama çoğumuz çözüm bulamadık iş yine bizde ve egzersizde bitti.bence sen sen ol daha fazla zaman kaybetme azimle ve çabayla 1 hafta sürmez.bu gece denemende inşallah olur önce kegel egzersizi yap kaslarını sık bırak sonra nefes al burnundan,ağzından ver pe...ıkınarak almaya çalış bunları deneyebilirsin...Rabbim tez zamanda kurtarsın...

o bölgeye dokunamıyorken bile denedım yapamadım egsersizleri
bu gece aklıma geldikçe panik atak oluyorum cinsel istek sıfır hep korku hep korku
deneyip başaran arkadaşlar sizdede istek sıfırmıydı ?

Son düzenleme:
o bölgeye dokunamıyorken bile denedım yapamadım egsersizleri
bu gece aklıma geldikçe panik atak oluyorum cinsel istek sıfır hep korku hep korku
deneyip başaran arkadaşlar sizdede istek sıfırmıydı ?

Canım o yıllarca olan korkunun sonucudur.korku azaldıkça istek artacaktır diye düşünüyorum.Vakit kaybetmeden egzersizlere başlamanı öneririm çünkü çoğumuz egzersizlerle yendik.önce vajene dokunarak ve tanıyarak başlayabilirsin egzersizlere,1 hafta en fazla 10 gün sonra yenebilirsin ama önce yapabileceğine inanmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…