Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşım ilaç falan çözüm olmuyor, ben istek artırıcı kullandım ne artırması valla azalttı baş ağrısından başka bişey yapmadı
egzersiz yapamam diyosun ben de öyle diyordum şuan aparatla bile yapıyorum orda delik yok parmağımı nereye sokacağım
diyordum eline bir ayna al karşısında ıkın açıldığını göreceksin keşke daha önce yapsaymışım bu kadar yılım boşa gitmezdi diyorum sen de diyeceksin yeter ki karar ver.

ille de bu gece denemek zorundayım diyorsun ya panik olmuşsun daha kötü olur, egzersizi ayrıca ille de parmak kullanarak falan yapmak zorunda da değilsin idranını yaparken tut bırak o hissi anla sonra oturduğun yerde, ayakta beklerken bile yapabilirsin bu arada daha önce arkadaşlar yapmıştı sıcak su dolu kovanın üzerine oturup buharından yararlanarak oranın rahatlamasını sağlayıp sonra emla sürmüşlerdi geçmişi oku istersen ama önce biraz sakinleşmeye çalış.

Mihrimahh merhaba moralini bozma bence inceden kalına doğru ilerle daha önce yaptıysan yine yaparsın hemen öyle boşverme

Anammm nöbetçi gibi oldum burda kimsecikler yokkk, neyse herkes egzersiz başındadır diye düşünüp teselli buluyorummm

bana neler yapabılcegımı anlatabılırmısınız nezaman bu topiği okumaya başlasam kriz geliyor
ama artık yenmem lazım yada evliliğim gidicek...
dediğin gibi nefesle egsersiz yapıcam ayna karşısında çok inceledim ama nafile bi nesle ile yada parmakla bilmiyorum denemeye çalışıcam
eşimi ikna edersem hiç olmazsa bayrama kadar egsersizle sizlerin desteğiyle kendimi tedaviye çalışıyım
burdan daha yolun başında olanlara sesleniyorum sakın ama sakın vakit geçirmeyin nekadar zaman geçerse tedavi okadar zor olur
çok pişmanım ilk günlerde daha fazla bu işin üstüne düşmediğime tedavi egzersiz ne ise baştan yapsaydım

tatlım benimde 2 yılım boşa gitti dr gitmeye hiç ama hiç gerek yok ben vajinamda daha aparatları nereye koyacağımı bile bilmiyordum sağolsun burdaki arkadaşlar anlattı dr gerek kalmadı ki son çare randevunu qalmışken yendim ben ama arkadaşlar sağolsun çok destek oldular ve dr gitsende yine eğzersiz yapıcaksın doktorun sihirli değneği yok hayatım tez zamanda kurtulursun umarım

hemen şimdi başlayabilirsin eşin 5 yıl beklemiş 1-2 hafta daha bekleyebilir aynayı karşına al vajinana bak nefes al ıkın ıkınınca görüceksin zaten istersen parmak egzersizi yap istersen kulak çubuklarıyla başla zamanla aparatları kalınlaştır p.. kalınlığına gelince p.. denemesi yap ama p... kalınlığına gelmeden eşinle deneme yapma olmayınca moral bozukluğu olabiliyor yani bende öyle olmuştu

kızlar 1 haftadır adetim geçikmişti yıllardır düzenli olurdum hiç şaşmazdı bende umutlanmıştım bebiş vardır belkı diye gebelik testimde hep negatif çıktı ama malesef şimdi oldum neyse uzatmıyım diyceğim şu iki benim zarın yırtılmasından sonraki ilk adetim acaba bu durum adetimin düzenini değiştirmiş olabilirmi varmı böle şeyler yaşayanınız yoksa mantıksızmı sorum

slm canlarım ben bu sitedinin eski üyelerindenim.çok şükür ki bu site takibimden sonra vajinismus illetinden kurtuldum.bir yılımı aldı kurtulmak.şimdi yeni yeni sıkıntısız birliktelik yaşıyorum çok şükür.offf ne günlerdi Allahım bidaha yaşatmasın yaşayanlarıda tez zamanda kurtarsın inşallah.size tavsiyem asla yılmayın ve sakın sakın ertelemeyin.bu işin tek bir çözümü var oda sizin bunu çok istemeniz.egzersizle yenen biri olarak çok zor gelsede yapmak inanın başlayınca beklediğiniz zaman için üzüleceksiniz.her zaman giremiyorum ama benden yardım isteyen olursa yardıma hazırım.mesaj yazabilirisiniz bana.

iyiakşamlar herkese,
bende bu sorunla uğrasıyorum egzersiz yapıyorum 2 parmağa geçtim fakat çok zorlanıyorum olmuyo ne yapabilirim kızlar? benim bu sorunu kısa zamandaa halletmem gerek

hiçbir zaman geç değil yeter ki o kararı ver, eşin 5 yıl beklediyse sabırlıdır 1-2 hafta daha bekleyebilir, üzerine düşüp 3-4 günde yenenler oldu, sen de yaparsın, yeter ki oraya birşey gireceği fikrine beynini inandır gerisi geliyor, benim de 3 yıl geride kaldı zararın neresinden dönülse kardır, şu bir haftada yaptığım egzersizi daha önce yapsaydım diyorum, imkansız gibi geliyordu ama oluyor bu günler geride kalacak.hemen başla haydi şimdi git hemen eline bir ayna al karşısında derin derin nefes alıp ıkınmaya bak göreceksin açıldığını.

iyiakşamlar herkese,
bende bu sorunla uğrasıyorum egzersiz yapıyorum 2 parmağa geçtim fakat çok zorlanıyorum olmuyo ne yapabilirim kızlar? benim bu sorunu kısa zamandaa halletmem gerek

canım maşallah çok iyi yerdesin sen bitimişin aslında olayı.sakin ol yavaş yavaş oda kolay olacak.ilk egzersize başlarken tek parmakla yap sonra iki parmağa geç .nefesle rahatalayarak ilerle.diğer yaptığın egzersizlerden farkı yok bunun sadece her yeni yaptığın şey alışma süresi gerektiriyor.inşallah başarman yakındır.nefesi unutma sakınn

kızlar size nasıl teşekkür etsem burda yazmak bile insanı ferahlatıyor
geçmişi biraz okumaya çalışıcam ama daha derken panikliyorum off
bişey sorcam belkide daha önce çok soruldu bu egsersizlerde zara herhangi bir zarar gelirmi ?
bugun kulak çöpünü denicem bu aklıma hiç gelmemişti cok ama cok teseşkurler
ve yenen arkadaslar azmedıp ugrasanlar lütfen desteklerini eksik etmesinler özeldende yapabilceklerimi yazabilirmisiniz
birde sadece ayna ve kulak çöpü başka bişeye gerek varmı krem yada başka birşey kullanılıyormu
sorurımla umarım sizi sıkmıyorumdur okadar yıl gelip yazmaya cesaret edemedım şimdi ceremesini çekiyorum işte..

Son düzenleme:

hayır tatlım kendi adıma cvp yazmak gerekirse eğzersizlerde zara herhangi bir şey olmadığı gibi vajiyi yendikten sonra bile benden kırmızı gelmedi rahat ol hiç korkma herhangi birşey olmuyor bende ilkin tedirgin olmuştum ama hiç bir zarar gelmez güzel haberlerini alırız inşallah tatlım

slm ben ilk kulak çöpüyle denemiştim zaten kendiliğnden girio hissetmiyosun bile k.çöpü denizde sadece bi kum zatenegzersiz yaptıkça vajının ne kadar geniş olduğunu görüceksin ve sasıracaksın. ben ilk kulak çöpüyle yaptığımda mutluluktan uçmuştum.sende başla ve erteleme çunku gerçekten yapabilirsin.

Canım zarar vermek derken? bu egzersizler sadece orayı esnetiyor yani kanama olmayabiliyor, eltim görümceme benim öyle bir sorunum olsa abin kız değilde ondan korkup yapamıyordur derdi demiş ben de yıllarca birşey olur da zarar verirsem kocamı nasıl ikna ederim diye düşünüp durdum o yüzden egzersiz falan yapamadım kendiliğinden geçmesini bekledim birkaç tane geri kalmış insanın yüzünden yıllarım heba oldu,sonra eşime böyle düşünüyorlar dedim beni istediğin zaman istediğin doktora götürebilir baktırabilirsin dedim bana kızdı ben seni biliyorum dedi, ha senin de inandırman gereken birileri varsa diye yazdım bunları düşününce bile sinirlerim bozuluyor. krem kullananlar da var kayganlaştırıcı jel kullananlarda ben jel kullanıyorum, niye sıkasın hepimiz aynı durumdayız herkes yardımcı olmaya çalışıyor birbirine çünkü sadece çekenler biliyor nasıl bir eziyet olduğunu hayatı bize nasıl zehir ettiğini.

çok sağolun kızlar geçmişe dönüp biraz okuyum bakalım telaşlandıkca ara veririrm

5 yıl geçtiğine göre kimseye hesap vermeme gerek yok çünkü hiç kimse sorunumu bilmiyor eşim çok gururlu
bir sorunla umarım egsersizde karşılaşmak ki karşılaşırsamda doktorlar herşeyi ispat ederki bu düşünce bile itici
ah hersey hal olsunda o kısmı düşünmem kalsın sizler ne aşamadasınız kızlar egsersizleri nekadardır deniyorsunuz
parmak ile egsersiz yapabilsem başarıcağıma çok daha inanıcam ..

çok sağol msjını yeni okudum bende artık heyecan yok ilk başlardakı gibi ama 2 parmak beni zorlıcak gibi yani bi turlü ittiremiyom of ya çok zor gelıo sen parmakla mı başardın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…