- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.961
ben değil eşimartık son raddede 5 yıldır susuyor
hekres çocuk soruyor mevbur bişey diyemiyor
bu gece kararlı ben bu egsersizleri yapamadım
doktora gitmek istiyorum bana ilaç falan verse ne bilim istek artırıcı
çaresizim burdaki arkadaşlar bana özel atsın lütfen bildiğiniz doktor varsa yada ilaç
egsersizi asla deniyemem yapamıyorum
basarılı olanalrı okudukça sevinçten ağlıyorum bir gün bende başarabilcekmiyim anne olabilcekmiyim...
yıllardır bu topiği ara ara takip edeyim dedim her seferinde bır korku yaşadım bırakıtm
bende malesef 5 yıla yakın evli olmama rağmen bu korkumu yenemedim şuan yazarken bile fena oluyorum
eşimde artık isyanlarda haklı.. sizden ricam bana acil bu gece yardımcı olucak bilgiler
egsersiz falan onları hiç yapamıyorum
ilaç ne tavsiye edersiniz evde kayganlastırıcı Gleitgelen var emla var
ve doktora gidip tedavi olanınız varmı lütfen acil yardım etsin bana
özel doktor bulursam hemen gidicem of bugun ne yapıcam gece bilemiyorum
ille de bu gece denemek zorundayım diyorsun ya panik olmuşsun daha kötü olur, egzersizi ayrıca ille de parmak kullanarak falan yapmak zorunda da değilsin idranını yaparken tut bırak o hissi anla sonra oturduğun yerde, ayakta beklerken bile yapabilirsin bu arada daha önce arkadaşlar yapmıştı sıcak su dolu kovanın üzerine oturup buharından yararlanarak oranın rahatlamasını sağlayıp sonra emla sürmüşlerdi geçmişi oku istersen ama önce biraz sakinleşmeye çalış.
yıllardır bu topiği ara ara takip edeyim dedim her seferinde bır korku yaşadım bırakıtm
bende malesef 5 yıla yakın evli olmama rağmen bu korkumu yenemedim şuan yazarken bile fena oluyorum
eşimde artık isyanlarda haklı.. sizden ricam bana acil bu gece yardımcı olucak bilgiler
egsersiz falan onları hiç yapamıyorum
ilaç ne tavsiye edersiniz evde kayganlastırıcı Gleitgelen var emla var
ve doktora gidip tedavi olanınız varmı lütfen acil yardım etsin bana
özel doktor bulursam hemen gidicem of bugun ne yapıcam gece bilemiyorum
bana neler yapabılcegımı anlatabılırmısınız nezaman bu topiği okumaya başlasam kriz geliyor
ama artık yenmem lazım yada evliliğim gidicek...
dediğin gibi nefesle egsersiz yapıcam ayna karşısında çok inceledim ama nafile bi nesle ile yada parmakla bilmiyorum denemeye çalışıcam
eşimi ikna edersem hiç olmazsa bayrama kadar egsersizle sizlerin desteğiyle kendimi tedaviye çalışıyım
burdan daha yolun başında olanlara sesleniyorum sakın ama sakın vakit geçirmeyin nekadar zaman geçerse tedavi okadar zor olur
çok pişmanım ilk günlerde daha fazla bu işin üstüne düşmediğime tedavi egzersiz ne ise baştan yapsaydım
bana neler yapabılcegımı anlatabılırmısınız nezaman bu topiği okumaya başlasam kriz geliyor
ama artık yenmem lazım yada evliliğim gidicek...
dediğin gibi nefesle egsersiz yapıcam ayna karşısında çok inceledim ama nafile bi nesle ile yada parmakla bilmiyorum denemeye çalışıcam
eşimi ikna edersem hiç olmazsa bayrama kadar egsersizle sizlerin desteğiyle kendimi tedaviye çalışıyım
burdan daha yolun başında olanlara sesleniyorum sakın ama sakın vakit geçirmeyin nekadar zaman geçerse tedavi okadar zor olur
çok pişmanım ilk günlerde daha fazla bu işin üstüne düşmediğime tedavi egzersiz ne ise baştan yapsaydım
iyiakşamlar herkese,
bende bu sorunla uğrasıyorum egzersiz yapıyorum 2 parmağa geçtim fakat çok zorlanıyorum olmuyo ne yapabilirim kızlar? benim bu sorunu kısa zamandaa halletmem gerek
kızlar size nasıl teşekkür etsem burda yazmak bile insanı ferahlatıyor
geçmişi biraz okumaya çalışıcam ama daha derken panikliyorum off
bişey sorcam belkide daha önce çok soruldu bu egsersizlerde zara herhangi bir zarar gelirmi ?
bugun kulak çöpünü denicem bu aklıma hiç gelmemişti cok ama cok teseşkurler
ve yenen arkadaslar azmedıp ugrasanalr kutfne desteklerini eksik etmesinler özeldende yapabilceklerimi yazabilirmisiniz
bişey sorcam belkide daha önce çok soruldu bu egsersizlerde zara herhangi bir zarar gelirmi ?
ve yenen arkadaslar azmedıp ugrasanlar lütfen desteklerini eksik etmesinler özeldende yapabilceklerimi yazabilirmisiniz
birde sadece ayna ve kulak çöpü başka bişeye gerek varmı krem yada başka birşey kullanılıyormu
sorurımla umarım sizi sıkmıyorumdur okadar yıl gelip yazmaya cesaret edemedım şimdi ceremesini çekiyorum işte..
ve yenen arkadaslar azmedıp ugrasanalr kutfne desteklerini eksik etmesinler özeldende yapabilceklerimi yazabilirmisiniz
birde sadece ayna ve kulak çöpü başka bişeye gerek varmı krem yada başka birşey kullanılıyormu
sorulrıla umarım sizi sıkmıyorumdur okadar yıl gelip yazmaya cesaret edemedım şimdi ceremesini çekiyorum işte..
egzersiz yapan yok mu hadi çıkın ortaya hangi aşamadasınız? yardımlaşalım olmuo olmuo of yaaa
canım maşallah çok iyi yerdesin sen bitimişin aslında olayı.sakin ol yavaş yavaş oda kolay olacak.ilk egzersize başlarken tek parmakla yap sonra iki parmağa geç .nefesle rahatalayarak ilerle.diğer yaptığın egzersizlerden farkı yok bunun sadece her yeni yaptığın şey alışma süresi gerektiriyor.inşallah başarman yakındır.nefesi unutma sakınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?