Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

belkı seni rahatlatır diye söyluyorum ben hiç yapamıcam diodum ve süreklı erteledim yapamam oraya hiç bişe girmez ki dıodum şimdi gülüyorum kendime 1.5 ay oldu şimdi işaret ve orta rahat alııyom.aparatla da yapabilirsin.ama bol jel ya da yağ sür yoksa tahriş olur zorlanırsın . bak ben acaba zorlama halınde girermi acaba diye hiç bişe sürmeden yapmıştım ozaman bile acı yok denecek kadar az önce kendini rahatlatmakla başla işe.. görüceksin çok kolayyyy

çok sağol msjını yeni okudum bende artık heyecan yok ilk başlardakı gibi ama 2 parmak beni zorlıcak gibi yani bi turlü ittiremiyom of ya çok zor gelıo sen parmakla mı başardın?

ben parmakla başladım en son aparatla bitiridim tatlım.p... boyutunda aparatla yapıncaya kadar malesef başaramadım ben.çünkü çok korkuyordumm.hiç endişeye kapılma sakın bir iki deneme den sonra iki parmakta çok kolay gelecek inan bana.diğer tek parmakla yaptıklarını yap kalın olması seni korkutmasın vaji öyle esnekki sen dene o sana yol verecekbende başlarda iki parmağı asla yapamam diyodum kalın olmasını büyütüyodum ama sonra inanmayacaksın belki ama tek parmaktan daha rahat gelmeye başlamıştı.şimdi en kolayı p... sende bir zaman sonra bunu söyleyeceksin güven bana.şunuda unutma sen en zor olanı başardın bundan sonrası çok dahah kolay olacak.kendne güven,yakasını bırakma o senden bıkıp terketsin seni

sağol rahatlattın beni benim bayrama kadar yenmem lazım çünkü eylülde iş dolayısıla eşimle ayrı kalıcaz.. şu 2 parmağı bi yapsam p...s denicem tabi ucunu sizin basardığınızı görünce çok umutlanıyorum bi gün olucakkkk umutluyum.

bide ben cesaret edebilsem şu p....e . ben 2 parmak yapmaya çalısıom daha hiç grmedi 2 si geçmio sen nasıl yapıodun

canım yaptıkça bir sonraki aşama için güven geliyor insana, işaret parmağının üstüne orta parmağını getir ben başlarda bu şekilde yapıp üzerine eldiven geçiriyordum sonra üzerine jel sürüp deniyordum bunu başardıktan sonra muma peçete sarıp streçleyip denedim sonra onu kalınlaştırıp denedim şimdi hem mumla hem p.. deneme yapıyorum, benim bacaklarım öyle bir kasılıyordu ki anlatamam bacaklarımı açamıyordum bir türlü ama şu an deneyebiliyorum, gitmediği yerde bırak biraz derin derin nefes al sakinleş sonra ıkın ıkınırken de ilerletmeyi dene hadi bakalım kolay gelsin.

sızınle yazısıp okuyunca ıyı ama gecmişi okuyunca elim ayağım bumbuz daha başlardayım bakalım kaç gün sürer
umarım eşimide ikna ederim bu arada şimdi vakit kaybetmeden ayna karşısına geçiyorum
evde vazelin ve bir tüp gilet gelen var yarın jel alıyım eniyisi ne tavsiye edersiniz
bugun bir tüple önçe kulak çöpü sonra serçe parmak deniyim başarıcam umarım
eşlerimiz için ve bebek istiyorsak bunun için yenmemiz lazım her gece korkucağımıza 1 2 hafta gerekirse 1 ay çekeriz kurtulurz
ki inşallah kurtuluruz

canım kendini yalnız hissetme yaşadığın korkuyu fazlasıyla yaşayan biri olarak söylüyorum bunu.aylarımı aldı egzersize başlamak.psikiyatr,psikoterapi gezdim sonunda anladım ki bu işi birtek kişi çözer oda ben.korktuğum yapamayacağımı düşündüğüm egzersiz benim için harika bir çözüm yolu oldu.kulak çöpü serçe parmak hangisiyle başlarsan başla birkez yaparsan sonu gelecek.ben başta vaji çevresinde dolaştırdım parmağımı önce buna alışması gerekiyordu.çünkü parmağım değdiği anda acıyacak gibi geliyordu.sonra yavaş yavaş içeri doğru ilerletmeye çalıştımm.buda birkaç günümü aldı .ilk başarımsa ilginçtir orta parmakla oldu ve bu benim için anlatılamaz bir mucizeydi.sende azmet tatlım sonunda başaran olacaksın.bir başla yaşadığını paylaş nerde takıldığını bilirsek ona göre yardımcı oluruz.hadi şimdi bekletme ve başla

önce sakin ol ve başaracağına inan ben de çok korkuyodum vajıye elimi değirdiğmde sankı acı varmış hissi oluodu bunların hepsi beynımızın oyunu resmen oynatıyo bizi ama kontrolu artık sen elıne almalısn ve önce beynını snra vajıyı yönetmelısın bu gün sadece ayna karsısında iice bi incele dokun ne hissettiğini düşün o sadece bize ait bi organ ve aslında çok sevimli bana artık öle görünmeye başladıben jel kullanmıorum ama kızlar ultrason jelını tavsiye ediolar ama sendeki de ii. buarada bende hala eşimle başarmış deilim.ama azz kaldı inşallah tabi

selam kıslar ne örüonuz

raaaaaaaaannnnnnaaaaaa hoşgeldin neerelerdesin sen yaaaa nevar neyok nasılsın........buda benim sınıf arkadaşım kııslar yani aynı zamanda egssersiz yapardık ne günlerdi beeeeee:86:

slm canımm iyiyim çok şükür sonunda vajiyi alt ettimmsen nasılsın, bebiş nasıll?.evet ya ne günlerdi aynı yerdeydik egzrsizde sen hamiş kaldın ben başardımm.canımm ya özledim valla çokk.pc gitti gideli giremiyorum malesef.ama artık akşamları gelcem inşallah.şekerlere yardım etmek lazımm..

selam hoşgeldin, şimdi mezun oldunuz biz de o günleri görürüz inşallah

bilgi verdiğin için teşekkür ederim :) bir arkadaş dr love kayganlaştırıcı jel al demiş.acaba eczanelerde satılıyormudur ?

ayna karşısına geçtim amaşuan başım dönüyor tüm gücüm gitmiş gibi
o bölgeye dokunamıyordum serçe parmakla hafif hafif yokladım bira
ve burda bi yazı okumuştum önceden nasıl yazsam parmak yada p.. içeri girdiginde aşağı doğru olucak yoksa duvar gibi birşey hissediyorsun
bunu bildiğimdem aşağı doğru azcık serçe parmağını ittim ama kokrtum bıraktım cok tuhaf bir his bu gece ara ara denerim yine
umarım 5yıldır gösterdiği anlayışı eşim 1 2 hafta daha gösterir
acaba bizde zevk alıcakmıyız ben bunalrdan geçtim bebiş olsun yeter birde eşim mutlu olsun
böyle derkende kızıyorum kendi isteğim nerde elbet bigün bende ister hal gelirim diyorum
off o bölgeye dokunma korkumu bi yensem panik atak hastasıyım zati ikisi birden olunca kaçıyorum işte off

ben çıplak elle yapmaya calışıodum acaba onun için mi olmuyo.:26:.ben en son denedimde üstte denedim ama kendimi hala çok sıktığım için olmadı altta zaten hala cesretim yok. şuan geldiğim noktaya bakınca cesaretim artıo aslında bütün kötü günler geride kalıcak.senin de hayırlı haberlerini en kısa zamanda alırız inş. sede bitirmişsin ne güzel valla çok mutlu oluyorum böyle başaranlara...sanada kolay gele

ooo artık aramızdasın desene bende iyiyim çok şükürr.....hayat herseye rağmen devam ediyoo bildiiğin gibi işşte.....

Mihrimahh merhaba moralini bozma bence inceden kalına doğru ilerle daha önce yaptıysan yine yaparsın hemen öyle boşverme

canım, merhaba.. inceden kalına gidiyrm zaten. 10 cm kalınlığa gelmşken 5-6 gündr ilerleyemedm.. dün 8 cm ile denedm, önceden gayet kolay oluyrdu ,şimdi zorlanıyr.. ama oluyr. dün epey çalıştm onunla. şimdi kalınlaştırmya da bir yandan korkuyrm..

ben doktorun verdiği aparat ile deniyorum. acaba onuda içimde bekletmelimiyim. bir kaç defa takıp çıkarıyorum.

ben doktorun verdiği aparat ile deniyorum. acaba onuda içimde bekletmelimiyim. bir kaç defa takıp çıkarıyorum.

canım ordaki kasları güçlendirmen için içindeyken sıkıp bırakacaksın, beklet çıkarmadan ileri geri yap,nasıl bir aparat bilmiyorum ama ben kendi aparatımla böyle yapıyorum ama yenen arkadaşlar daha iyi bilir.

canımm sakin yıllarca ihmal ettiğin organ sana küs o yüzden ona anlayışlı davranmalısınpes etme devamlılık önemli zamanla baş dönmesi ve kasılmalar hafifleyecek herşeey aşama aşama ilerleyecek.kendine süreyi hatırlatıp panikleme acele etme.herşeyin bir zamanı var.parmağına alıştırmaya çalış.bunu yaparken dişiliğinide kullan koku sür ne bielyim kendini iyi hissedecek şeyler yap,müzik dinle mesela.oflayıp poflayıp parmaklama kendini vajiye nazik davran önemli olduğunu hissettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…