- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.981
çok sağolun kızlar geçmişe dönüp biraz okuyum bakalım telaşlandıkca ara veririrm
5 yıl geçtiğine göre kimseye hesap vermeme gerek yok çünkü hiç kimse sorunumu bilmiyor eşim çok gururlu
bir sorunla umarım egsersizde karşılaşmak ki karşılaşırsamda doktorlar herşeyi ispat ederki bu düşünce bile itici
ah hersey hal olsunda o kısmı düşünmem kalsın sizler ne aşamadasınız kızlar egsersizleri nekadardır deniyorsunuz
parmak ile egsersiz yapabilsem başarıcağıma çok daha inanıcam ..
çok sağol msjını yeni okudum bende artık heyecan yok ilk başlardakı gibi ama 2 parmak beni zorlıcak gibi yani bi turlü ittiremiyom of ya çok zor gelıosen parmakla mı başardın?
olacak olacak başka yolu yok ben p.. başı deniyorum 2 parmaktan sonra mumla denedim biraz sonra geçtim. nerde zorlanıyosun?
ben parmakla başladım en son aparatla bitiridim tatlım.p... boyutunda aparatla yapıncaya kadar malesef başaramadım ben.çünkü çok korkuyordumm.hiç endişeye kapılma sakın bir iki deneme den sonra iki parmakta çok kolay gelecek inan bana.diğer tek parmakla yaptıklarını yap kalın olması seni korkutmasın vaji öyle esnekki sen dene o sana yol verecekbende başlarda iki parmağı asla yapamam diyodum kalın olmasını büyütüyodum ama sonra inanmayacaksın belki ama tek parmaktan daha rahat gelmeye başlamıştı.şimdi en kolayı p... sende bir zaman sonra bunu söyleyeceksin güven bana.şunuda unutma sen en zor olanı başardın bundan sonrası çok dahah kolay olacak.kendne güven,yakasını bırakma o senden bıkıp terketsin seni
bide ben cesaret edebilsem şu p....e . ben 2 parmak yapmaya çalısıom daha hiç grmedi 2 si geçmio sen nasıl yapıodun
belkı seni rahatlatır diye söyluyorum ben hiç yapamıcam diodum ve süreklı erteledim yapamam oraya hiç bişe girmez ki dıodum şimdi gülüyorum kendime 1.5 ay oldu şimdi işaret ve orta rahat alııyom.aparatla da yapabilirsin.ama bol jel ya da yağ sür yoksa tahriş olur zorlanırsın . bak ben acaba zorlama halınde girermi acaba diye hiç bişe sürmeden yapmıştım ozaman bile acı yok denecek kadar az önce kendini rahatlatmakla başla işe.. görüceksin çok kolayyyy
sızınle yazısıp okuyunca ıyı ama gecmişi okuyunca elim ayağım bumbuz daha başlardayım bakalım kaç gün sürer
umarım eşimide ikna ederim bu arada şimdi vakit kaybetmeden ayna karşısına geçiyorum
evde vazelin ve bir tüp gilet gelen var yarın jel alıyım eniyisi ne tavsiye edersiniz
bugun bir tüple önçe kulak çöpü sonra serçe parmak deniyim başarıcam umarım
eşlerimiz için ve bebek istiyorsak bunun için yenmemiz lazım her gece korkucağımıza 1 2 hafta gerekirse 1 ay çekeriz kurtulurz
ki inşallah kurtuluruz
sızınle yazısıp okuyunca ıyı ama gecmişi okuyunca elim ayağım bumbuz daha başlardayım bakalım kaç gün sürer
umarım eşimide ikna ederim bu arada şimdi vakit kaybetmeden ayna karşısına geçiyorum
evde vazelin ve bir tüp gilet gelen var yarın jel alıyım eniyisi ne tavsiye edersiniz
bugun bir tüple önçe kulak çöpü sonra serçe parmak deniyim başarıcam umarım
eşlerimiz için ve bebek istiyorsak bunun için yenmemiz lazım her gece korkucağımıza 1 2 hafta gerekirse 1 ay çekeriz kurtulurz
ki inşallah kurtuluruz
selam kıslar ne örüonuz
raaaaaaaaannnnnnaaaaaa hoşgeldin neerelerdesin sen yaaaa nevar neyok nasılsın........buda benim sınıf arkadaşım kııslaryani aynı zamanda egssersiz yapardık ne günlerdi beeeeee:86:
selam kıslar ne örüonuz
raaaaaaaaannnnnnaaaaaa hoşgeldin neerelerdesin sen yaaaa nevar neyok nasılsın........buda benim sınıf arkadaşım kııslaryani aynı zamanda egssersiz yapardık ne günlerdi beeeeee:86:
valla eskiler yani büyükler dogrul diyor, p... olunca hemen beklemeden dogrul ,yani otur diyor. yoksa kan geri iceri gidiyormis. artik ne kadar dogru bilemiyorum bendede basardigimdada kan gelmemisti ama cok seneler önce denedigimizde benden biraz gelmisti. 1.de bu sabah baska 1arkadasa yazdigim gibi yaptigimiz egzersislerden ve kizlik yapisindan dolayida gelmiyor, ha egzersisi yapan herkestenmi kan gelmiyor öylede deyil okuyoruz burda: egzersis yapan bazi arkadaslardada gelebiliyor, geliyor. 1.de biz egzersislerle orayi esnetiyoruz (genisletiyoruz) ben bu 2.kelimey hep birbirine karistiriyorum. dogrusu esnemek herhalde , bugün sabahda arkadasa dedigm gibi sen ve diger arkadaslar eger gerekirse yada eslerinizi en iyi taniyan sizsiniz. eger böyle 1durumda tepki görücegini düsünen varsa yani kan gelmemesi halinde esinin ne yapacaini kestiremeyen arkadaslarimiz varsa, bunu simdidden eslere söylesinler. 1de unutmayalim normaol 1kizlik zaten kanamaz cem kecenin kitabindada yaziyor. bakma sen simdiye kadar gecmiste herkesten gelmis, bunun en büyük sebebi kadinin vajinasinin hazir olmadan erkegin pat diye yapmasi. ama normail 1sartda, güzel 1ön sevisme vajina kendi islak olursa daha güzel ama olmasada artik bu devird jel var.
canım yaptıkça bir sonraki aşama için güven geliyor insana, işaret parmağının üstüne orta parmağını getir ben başlarda bu şekilde yapıp üzerine eldiven geçiriyordum sonra üzerine jel sürüp deniyordum bunu başardıktan sonra muma peçete sarıp streçleyip denedim sonra onu kalınlaştırıp denedim şimdi hem mumla hem p.. deneme yapıyorum, benim bacaklarım öyle bir kasılıyordu ki anlatamam bacaklarımı açamıyordum bir türlü ama şu an deneyebiliyorum, gitmediği yerde bırak biraz derin derin nefes al sakinleş sonra ıkın ıkınırken de ilerletmeyi dene hadi bakalım kolay gelsin.
selam hoşgeldin, şimdi mezun oldunuz biz de o günleri görürüz inşallah
slm canımm iyiyim çok şükür sonunda vajiyi alt ettimmsen nasılsın, bebiş nasıll?.evet ya ne günlerdi aynı yerdeydik egzrsizde sen hamiş kaldın ben başardımm.canımm ya özledim valla çokk.pc gitti gideli giremiyorum malesef.ama artık akşamları gelcem inşallah.şekerlere yardım etmek lazımm..
Mihrimahh merhaba moralini bozma bence inceden kalına doğru ilerle daha önce yaptıysan yine yaparsın hemen öyle boşverme
ne olduda geriledin canim önce bunu bul. parmak yapabiliyormuydun? anliyorum sizi simdi yazicaklarimi bazi arkadaslar iyi anliyacaktir. 1egzersis 1egzersisi tutmayabiliyor bazen jel yetmiyor. imkansiz gibi ya kiitleniyor. ben doktora hep derdim ki benimki yine kirpi oldu. onun normal 1anini yakalamak gerek. aceba diger arkadaslarin dedigi gibi , vajinal enfeksiyon yada mantar yani suan vajinada baska 1rahatsizligin varmi, cünkü bazen agri sizi yanma.nin altinda baska neden olabiliyor. böylekuru kuru deyilde kendini rahatlatsan nefes al ver verdiginde it, ikin arkadaslar ikinildiginda kolay oldugunu söylüyor kendini baska 1yerlere ver sevdigin gülgügün 1program dizi ac. parmak yapabiliyormusun? ne kadar ilerledin bilmiyorum ama iste bunu genel olarak herkese söylüyorum parmak olsa cok güzel olucak sayet aynazis.da yapabiliyorsaniz, korkmadan daha güzel olur. en cok sevdiginiz güzel keyif aldiginiz 1dizi 1program acin ama sizi aglatan gerginlestiren 1sey olmasin.cünkü bunu baska arkadaslarda yazmisti onlara katiliyorum parmaginiz orda kalsin öyle oturun uzanin kalkin 1seyler yapin ve 1de böyle deneyin ara ara. plansiz programsiz hazirlanmadan stres yapmadan. bilemiyorum bu yazdigim egzersisi yapan kac arkadasimiz inilgisini ceker merakini arttirir. ama deneyin 1sey kaybetmezsiniz.
ben doktorun verdiği aparat ile deniyorum. acaba onuda içimde bekletmelimiyim. bir kaç defa takıp çıkarıyorum.
ayna karşısına geçtim amaşuan başım dönüyor tüm gücüm gitmiş gibi
o bölgeye dokunamıyordum serçe parmakla hafif hafif yokladım bira
ve burda bi yazı okumuştum önceden nasıl yazsam parmak yada p.. içeri girdiginde aşağı doğru olucak yoksa duvar gibi birşey hissediyorsun
bunu bildiğimdem aşağı doğru azcık serçe parmağını ittim ama kokrtum bıraktım cok tuhaf bir his bu gece ara ara denerim yine
umarım 5yıldır gösterdiği anlayışı eşim 1 2 hafta daha gösterir
acaba bizde zevk alıcakmıyız ben bunalrdan geçtim bebiş olsun yeter birde eşim mutlu olsun
böyle derkende kızıyorum kendi isteğim nerde elbet bigün bende ister hal gelirim diyorum
off o bölgeye dokunma korkumu bi yensem panik atak hastasıyım zati ikisi birden olunca kaçıyorum işte off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?