- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.001
ooo artık aramızdasın desenebende iyiyim çok şükürr.....hayat herseye rağmen devam ediyoo bildiiğin gibi işşte.....
yıllardır bu topiği ara ara takip edeyim dedim her seferinde bır korku yaşadım bırakıtm
bende malesef 5 yıla yakın evli olmama rağmen bu korkumu yenemedim şuan yazarken bile fena oluyorum
eşimde artık isyanlarda haklı.. sizden ricam bana acil bu gece yardımcı olucak bilgiler
egsersiz falan onları hiç yapamıyorum
ilaç ne tavsiye edersiniz evde kayganlastırıcı Gleitgelen var emla var
ve doktora gidip tedavi olanınız varmı lütfen acil yardım etsin bana
özel doktor bulursam hemen gidicem of bugun ne yapıcam gece bilemiyorum
ne demek ıstediğini anladım canım ama son bır haftadır esımle yasadığım olaylar onun cıkısmaları bende moral bırakmadıcanımm sakin yıllarca ihmal ettiğin organ sana küs o yüzden ona anlayışlı davranmalısınpes etme devamlılık önemli zamanla baş dönmesi ve kasılmalar hafifleyecek herşeey aşama aşama ilerleyecek.kendine süreyi hatırlatıp panikleme acele etme.herşeyin bir zamanı var.parmağına alıştırmaya çalış.bunu yaparken dişiliğinide kullan koku sür ne bielyim kendini iyi hissedecek şeyler yap,müzik dinle mesela.oflayıp poflayıp parmaklama kendini vajiye nazik davran önemli olduğunu hissettir
merhaba arkadaşım bende henüz çözemedim fakat doktora gittiğim için sana bilgi verebilirim. ankarada hera vajinismus merkezi. istanbulda kayra bera vajinismus merkezi mevcut.doktora gidiyorsun. doktor telkinlerde bulunuyor. moral veriyor. senin diğer kadınlardan farkın yok diyor.doğaya karşı gelemezsin. seninde çocuğun olacak diyor. düşün bir bebeğin omuzu iki elimizin genişliği kadar oradan çıkabiliyor diyor. vajinayı pileli etek gibi file gibi düşün diyor. genişleyebilen bir yapı. ama biz kendimizi kasarsak sıkarsak orası daralıyor ve acı hissetmemize sebep oluyor. bende az önce aparatla denedim bir aydır denememiştim başarılı bir şekilde içime sokabildim. bu sitedeki arkadaşlar güzel bilgiler vermişler. daha bi cesaretli oldum. her gün başarı haberleri okuyorum müthiş bir mutluluk olsa gerek. darısı bizlere inşallah.sitedeki arkadaşlar mum ile deniyorlar oluyormuş. doktorunda verdiği aparat mum gibi plastik bir şey zaten. sana tavsiyem parmak kalınlığında bir mum al. prezervatif tak. üzerine jel sür. yavaş yavaş içeri sokmayı dene. inan başarabilirsin. ben boşu boşuna 2500 tl verdim.sonra daha kalın muma geçersin. benim şu an kullandığım aparat iki parmak genişliğinde neredeyse penis boyutuna yakın. eşlerimizi daha fazla bekletmeye hakkımız yok. ramazan dolayısıyla ara vermiştim. birde nefes egzersizi yap.yatağa uzan. ayna ile vajinanın girişine mumu yerleştir. gözlerini kapat bacaklarını kendine doğru çek iki yana açabildiğin kadar aç. burnundan derin nefes al ağzından ver bunu bir kaç kez tekrarla bak göreceksin içine alabileceksin.her yeni boyuta geçince biraz sancı gibi his oluyor ama olsun geçiyor hafif oluyor. hadi arkadaşım güzel haberlerini bekliyorum.başarılar.
kızlar size nasıl teşekkür etsem burda yazmak bile insanı ferahlatıyor
geçmişi biraz okumaya çalışıcam ama daha derken panikliyorum off
bişey sorcam belkide daha önce çok soruldu bu egsersizlerde zara herhangi bir zarar gelirmi ?
bugun kulak çöpünü denicem bu aklıma hiç gelmemişti cok ama cok teseşkurler
ve yenen arkadaslar azmedıp ugrasanlar lütfen desteklerini eksik etmesinler özeldende yapabilceklerimi yazabilirmisiniz
birde sadece ayna ve kulak çöpü başka bişeye gerek varmı krem yada başka birşey kullanılıyormu
sorurımla umarım sizi sıkmıyorumdur okadar yıl gelip yazmaya cesaret edemedım şimdi ceremesini çekiyorum işte..
bebiş ne alemde ne kadar oldu cinsiyeti ne merak ettim anlatsana cicim
ne demek ıstediğini anladım canım ama son bır haftadır esımle yasadığım olaylar onun cıkısmaları bende moral bırakmadı
ama deıgın gıbı yapıp ortamı guzellestırıp kendımı sıkmamalıyım daha ıl kgun devma ınatla pes etmıcem ...
çok ama çok teşekkür ederim minelcetin aklımda hep doktora gidersem birde istek artırıcı ilaç alırsam olur gibi geliyor
ama sonuçta herşey beyinde bitiyor .. evde prezer.. yok yarın onuda alıyım nasıl alabılceksem artık
bugun kararlıyım serçe parmak ve kualk çöpüyle ara ara yoklama yapıcam
6 ay biti 7. aydayımm....cinsiyeti kızzz....ecrinle venüstende hamile haberin varmı....kuzum klavyem bozuk ekran klavyesini tek tek tıklıyrak yazıom zor oluoo uzun uzun yaşısamıom oyusden:44::44::44::44::44::44:
kızlar size nasıl teşekkür etsem burda yazmak bile insanı ferahlatıyor
geçmişi biraz okumaya çalışıcam ama daha derken panikliyorum off
bişey sorcam belkide daha önce çok soruldu bu egsersizlerde zara herhangi bir zarar gelirmi ?
bugun kulak çöpünü denicem bu aklıma hiç gelmemişti cok ama cok teseşkurler
ve yenen arkadaslar azmedıp ugrasanlar lütfen desteklerini eksik etmesinler özeldende yapabilceklerimi yazabilirmisiniz
birde sadece ayna ve kulak çöpü başka bişeye gerek varmı krem yada başka birşey kullanılıyormu
sorurımla umarım sizi sıkmıyorumdur okadar yıl gelip yazmaya cesaret edemedım şimdi ceremesini çekiyorum işte..
oyle denıcem suan parmak ıle yoklama aşamasındayım bu bile başarı benim içinkulak çöpüne streç film mutfakta kullandığımız onu sar canım. çünkü pamuğu içinde kalmasın. mumda kullanırsın ondan sonra
canım sağlık ocağından rahatlıkla alınıyor ben de daha görmüş değilim ama hemşire sormuştu ister misin diye büyük marketlerden
falan da alabilirsin, kararlı olman güzel, istek artırıcıya da boşa para verme beklentin artıyo daha çok kasıyosun.
merhaba arkadaşım yağ dan kastın bebe yağı sanırım ?
ayrıca ben iki parmak kalınlığında aparatı içime takabiliyorum ama asla parmağımı sokamıyorum. parmak fobisi olan mum gibi aparatlar geliştirsin. hastalık kapmamak için prezervatif geçirin üzerine. ayrıca her defasında yenisi ile değiştirin. iyi akşamlar...
oyle denıcem suan parmak ıle yoklama aşamasındayım bu bile başarı benim için
yarın kimse tutasın beni doğruca sağlık ocağına gidicem :)
kararlı mecbur olmak zorundayım 5 yıldır eşime kendime hayatı zindan ettim
kısır damgası yedim sürekli herkes çocuk çocuk diye başımın etini yiyor
eşimd eyıllar geçıyor hakkı olanı istiyor bu aralar artık son raddesinde..
size bişey sorcam şimdi yine incelerken bişey farkettim gülmeyin ama
serçe parmakla denerkem yumuk yumuk et parçası gibi bi yere geldim aynada nekadar incelesemde ordan ilersini göremedim
korktum benmi anlamıyorum i yanlışlıkmı var p.. ordan nasıl geçicek
ne demek ıstediğini anladım canım ama son bır haftadır esımle yasadığım olaylar onun cıkısmaları bende moral bırakmadı
ama deıgın gıbı yapıp ortamı guzellestırıp kendımı sıkmamalıyım daha ıl kgun devma ınatla pes etmıcem ...
çok ama çok teşekkür ederim minelcetin aklımda hep doktora gidersem birde istek artırıcı ilaç alırsam olur gibi geliyor
ama sonuçta herşey beyinde bitiyor .. evde prezer.. yok yarın onuda alıyım nasıl alabılceksem artık
bugun kararlıyım serçe parmak ve kualk çöpüyle ara ara yoklama yapıcam
serçe parmakla denerkem yumuk yumuk et parçası gibi bi yere geldim aynada nekadar incelesemde ordan ilersini göremedim
bebe yağı zeytin yağı ilk günden bunalrı deneyenler varmış zeytinyağını tavsiye ettiler özellikle
aparat derken mum hariç başka bişeymi kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?