Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar suan 90. sayfadayım baştan okuyorum hızlıca

eşlerin anlayışlı olması bir yandan iyi bir yandan kötü
benimki evlenemden söz vermişti asla zorlamıcam sözünden dönemediği için hep sustu
ama artık o sınırıda geçti şimdi zar zor ikna etmeye çalışıyorum egsersizleri anlatıcam ona burda okuyup aldığım bilgileri aktaricam
biraz daha zaman tanır umarım

gerçekten bu illeti yaşıyan zorluğunu bilir
elimde olsa her yeni evlenenle konuşsam sakın bekleme ara verme olmuyorsa
hergün birşey yap dene ama asla vakit geçirme ..
uyucak arkadaşlara iyi geceler bende bu topıkte sabahlıyım neler paylasılmıs inceliyim
ve dediğim gibi bana yardımcı olmak isteyenler lutfen mesaj atsınlar özelden yazışalım burda herseyı sormaya cekınıyorum
başaranlar lutfen desteğinizi eksık etmeyın bende bır gun basarırsam burdan herkese ulaşmaya çalışıcam inşallah ...

tamam bıyle denıcem bakalım deliği umarım görürürüm ...

ben yazın evlenicem ama böyle bir durumun olmasın dan korkuyorummm napsam

klara sevgili arkadaşım bak suan cok buyuk hata yapıyorsun
bılmedıgn yasamadıgın bısey ıcın sımdıden evham yapma bu topıge gelme
okudukca aklında yer edıcek korkucaksın
herkes aynı olucak dıye bısey yokkı sen belkı o gun bunları hıssetmeden korku olmadan basarıcaksın
sımdıden bunları okuyup nıye olmayan bıseyı kafana sokuyorsunkı
encok kızıdıgım seylerden bırıde bu bekarların yanında acılıacılı ılk gecelerını anlatan
onları korkutan ve bekarlarında boyle yerlere merak dıye gırıp korku sarması
sen kendını evlenıcegıne mutlu olucagına adapte et ha allah muhafaza evlenınce sorun yasarsanda
sakın ama sakın vakıt gecırme tedavını ol ılk basta ustune gıtmekle benım gıbı 5 yıl sonrası aynı değil
umarım kırılmadın bana ne demek istediğmi anlatabildim...

Son düzenleme:

okudum da yazdıklarınızı 5 sene olmamış inş. başarırsınız..Benimde kardeşim in başına gelmişti 4 sene olmamıştı onunda..

sen ben ve diğerleri bu sorunu önce kendimiz için yenmeliyiz çünkü bu zamanla bizimde zevk alarak yaşayacağımız çok özel bi duygu. suan neler hissettiğini ii anlıyorum evet bunu yaşamayan anlamaz bilmez gözyaşlarımızı, bebek görünce iç geçirmelerimizi, mutsuzluğumuzu.. ama sunu asla aklından cıkarma bu çözümü olan bi sorun ve çözümü de sende saklı. ben bu siteyı ilk gördüğümde kendime çok kızdım neden daha önce burayı bulup okumadım ve bu sorunu erteledim burda herkes bişeler yapıo başarmak bu sorundan kurtulmak ve mutlu olmak için. bende yapmalıyım hem de hemen dedim ve başladım.sende büyük bi adım attın şimdi ve gerisi gelıcek merak etme.içindeki isteği söndürme yeter.

tebrikler çok sevindim.bende egzersiz yapıom sen egzersizle mi yendin

Evet ben de egzersizle yendim. Sadece 5 gün egzersiz yaptım kararlılıkla yeneceğime inanarak. Bu sitenin çok büyük yararını gördüm. Yazılanları takip et, kafana takılan her soruyu sor, hergün mutlaka egzersiz yap. Göreceksin çok yakın zamanda sen de kurtulacaksın

cok moralim bozuk kızlar kendimi iyice saldım bıraktım herseyi.ne egzersiz yapıyorum ne de eşimle deniyorum. gecen hafta denediğimizde o kadar acı olduki ertesi gün kıvrandım resmen . o günden beri eşimi yanıma yaklastırmıyorum egzersizi bıraktım,siteye bile girmiyordum bu geceye kadar. çökmüş durumdayım. beynimi cok sartlamıstım yapabilirim diye ama su an dr. ulusoyu bile düşünecek kadar bitirdim olayı kafamda. kendim yapamıcam bu işi diye mahvediyorum kendimi gece gündüz. eşim zaten ben deneyelim demesem bana yaklasamıyor,hemen geri cekiliyorum dokunamıyo bile.artık konusmuyoruz bu olayı aramızda cünkü konusunca ben hemen aglıyorum.psikolojim cok bozuk. her basarısız denemeden sonra da daha kötü oluyorum.yardım edin bu isteksizlik,bıkmıslık nasıl bitecek(((

Ben bu site sayesinde 8 ay önce başardım.boş yere hayatımı kararttığım günler geride kaldı. şimdi çok mutluyum.evlenmeden önce ayna tutup bile bakmamıştım, hızlı otursam bozuldum sanırdım. bu nedenle vaji oldum.. bu siteyi 3 hafta saatlerce okudum ama ayna tutup yine bakamadım dokunamadım bile sonra yavaş yavaş dokundum. egzersiz konusunda acele etmeyin en uzunu 2 ay sürer bence.şu an çok mutluyum hatta kocamı yatağa ben götürüyorum..insanlar evlenmeden yapıyo biz niye mahrum kalalım kızlar. bu aralar tatildeyim ve her dakika yardım etmek isterim , tüm vaktimi size ayırıp bir kişiyi daha kurtarmış olmanın mutluluğunu yaşamak isterim kızlar..isterseniz msn pericikk_83@hotmail.com. siz de başarıp sizde başkalarına yardımcı olacaksınız. çünkü imkansız görünen şeyi bu site sayesinde aşıyorsunuz... sarhoş olmak, azdırıcı hap kullanmak , psikolokla sohbet etmek hiç bir şey egzersizin yerini tutmuyor. herkes aşacak

canım, egzersizleri bitirmeden mi deneme yaptınız? eğer öyleyse bu sonuç normal diyorlar.. biz de egzersz aşamasındayken denedk.. sonuç. hüsran.. ilk günden farkı yoktu sanki hiç fayadası olmamış gibi , kasılmalarım, kendimi kaçırmam vs. oldu.. iyice moralimi bozmuştu bu durum.. sonra dedm p...s boyutundaki aparatı rahat alana kadar denemeycğm.. en iyisi böyle olacak..

ne güzel demişsin yaa işallah bizde başarıp yardım edecez ogünler işallah çok yakındırböle şeyler duyunca insan dahada ümitlenio:44::44:şuan hiç yapamam ,imkansız galiba diorum ama bu site sayesinde aşacağımada inanıorum bu dertten herkes kurtulur işallahh

tatlım ben o aparatı da acıdığı yere kadar alabiliyorum ancak,gerisi yok. 3-4 cm sonra yanmaya baslıyor.belki 4 cm bile değildir. sonra bırakıyorum. ben de bi süre hiç denemicem. cok yıprattım kendimi. peki bu hastalığı yenenler acıdığı yerden sonra da zorluyorlar mı acaba?

doğru söylüyorsun canım 2parmak yapılmadan yada p.. s kalınlığında bir şeyi denemeden geçmemek lazım.bir de ben en son aşamada 2 parmağa prezarvatip geçirmiştim aynı gün pe... s e prezarvatif geçirip yaptım korkunç görünmedi gözüme sıradan bir nesne gibi geldi ve çok kolay olmuştu.bir de benim için en zoru serçe parmak bir boğumu sokmaktı gerisi kolaydı, biraz başarmak yarısından fazlasını aşmak gibi.benim sürecim söyle oldu
6 aylkı evli iken burayı okumaya başladıktan sonra
3 hafta dokunamadım bile, yada zorla dokunuphafif daireler çizdim
4. hafta serçe parmak 1 boğum sonra yine ara veriş bir süre (korkudan)
1, 2 hafta daha böyle sürdü
5,6 hafta serçe parmak tamamı sokabildim
7. hafta eş parmağı bir parmak
8. hafta 2 parmağım aynı akşam eşimin 2 parmağı ve aynı akşam başarı.. hata zevk doruklara ulaşana kadar :81::81::81:

selam kızlar napıyorsunuz bakalım ben egzersızden gelıyorum sızlerede aktarayım istedim muma 2 kat daha pecete sardım bu gece ve denedım ılk baslarda bıraz yanma oldu ama 2 3 dk sonra gectı aparatım artık penıs boyutuna gelıyor baya kalınlastı esime gösterdım oo sen bunu yapıyosan penısıde artık yapabılırsın dedı cok mutlu oldum ama bıkac gun daha penıs denemeye nıyetım yok ıyıce alıstırmak ıstıyorum kendımı ... goruyorumkı yenı gelen arkadaslar var korkularıda var tabıkı sorularında yardımcı olabılırım cunku bende bırak mum sokmayı egzersız yapmayı bıle aklımın ucundan gecırmezdım ama sımdı ne haldeyım goruyosunuz sorularınız varsa yardımcı olabılırım kızlar korkmayın ertelemeyın gercekten egzersız yaptıkca nekadar kolay oldugunu göreceksınız ve cesaretleneceksınız ben vajıye penısın gırecegını hayal bıle edemezdım asla gırmez derdım ama sımdı penıs boyutunda mum sokuyorum azmedın kızlar ha gayret olacakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…