Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım uğraşıyorum napim 12cm kalınlığında aparat aldım en son. 5cm falan alabildim öle işte regl olcam gibi gerginim biraz.. alamıyorum daha fazla.. sen naptın egzersizler nasıl gidiyor?

canım, dün cvp yazamadım, çıkmam gerekti..kusura bakma..
ben de10 cm den 8 cm geriledm..en son dün 8 cmlik ile çalıştm, oluyr ama eskisi gibi rahat değil... bugün ne yapsam bilmiyrm..kalınlaştırsam mı dvm mı etsem..

canım aynı durumdayız bende 2 defa tets yaptım ikiside negatif cıktı ama olsun yeni yendim ben sonucta olur insallah diyorum denemelere devam etcem regl bitsin uzun zmandır giremiyodumda. yeni kızlar gelmiş.
unutmayın kızlar bende burada yendim ve buraya gelmek bnile basaracagınıza kanıt oluyo inanın..

cnm yanman normal dedıgın yerde bendede yanma oluyor fakat bırakma bırakırsan hıc yapamazsın 3 4 cm sok cıkar sok cıkar o acıdıgı yer dıyorsun ya 2 sanıye dısını sık ittir gıt gel yap bak goreceksın bıkac dk ıcınde ne yanma olacak ne acı olacak alısıyorsun ınankı hıc korkma

canım ne güzel anlatmıssın:) ben de parmagımın 2 boğum kadarını sokabiliyorum,ama acıkcası isteksizlik var belki denesem daha cok girecek ama bıkmıs hissediyorum. yarın tekrar baslıcam egzersize. insallah senin gibi biz de yazarız buraya.

bende de bi yerden sonra acıma olmuştu ama ben aparatı denerken hep orada bekledim ilerletmedim sakın zorlama zaten canm bekle bi müddet sonra yavaşça ittirmeye çalış içine çekiyo resmen olmadıysa ertesi gün dene ama mutlaka hergün dene illaki olacaktır ben bi gün dedim bu aparat olacak ilerletemiyordumda acıyo canım bekledim gelebildiğim yere kadar gitgel yaptım içeride dairesel hareketler yaptık neredeyse bi saat oldu ve sonra ilerisi de geldi ama oldu sonunda ..

hiç morelini bozma canım bende senin gibi ümidimi kaybetmiştim yapamıyorum diyordum ama buradan destek aldığımda dediler bizde yapamadığımız zamanlar oldu ama peşini bırakmadık başardık deniilince benim neyim eksik dedim aynı şekilde senin neyin eksik . egzersizleri tamamlayana ve son aparata alışana kadar hiç denemeyin bence çünkü hep hüsran oluyor .. egzersizleri bitirince bak nasıl oluyo rahatlıkla olduğuna inanamıyorsun..

cnmm brawooo sona doğruu yakalaşıyosunnn hadii bakalımmmm yakında halayını çekerizz seninde

maşallah canımm yakında taze gelinimiz sensin inşallah

yazdıklarını tekrar tekrar okudum ve uygulucam hepsini. cok sağol canım. biraz mumu sokabiliyorum ama git gel yapamıyorum. denicem onu da bugün olmazsa yarın elbet alısırım oraya bişey girme hissiyatına.

canım en zor şeyi başarmışsın, önemli olan oraya bir şeyin girebileceğini anlamak. evet zorlamaya bile gerek yok bir boğum girdikten sonra gerisi kolay. derin nefes al nefesini veririken ıkın vajina 2 kat açılıyor ve kolaylıkla giriyor. serçe parmağı başardıktan sonra orta parmak kolay oluyor , günde en az 30 dk parmağın içinde alsın hafif git gelzor gelirse bekle.. içeri sokarkan zorlanırsan tansiyonun düşerse bekle derin derin nefes al bir süre sonra rahatlayacaksın.kendini iyi hissedince biraz daha ilerle ama mutlaka hergün egzersiz yap ve en az 30 dk hatta 1 saat sürsün.

sanki orası kızlık zarı gibi geliyor bana korkuyorum daha fazla ittirmeye. hah yandı işte burası diyip cekiveriyorum elimi. ama aslında orayı esnetmek acısından bırakmamak lazım haklısın canım.

kızlar teker teker yazamıyorum ama ben cok az yapıyorum ben daha bastayım vs demeyim bir milim bile ilerleseniz inanın 1 ay surmez yenmeniz için. ben es parmagı deneyebiliyordum ve az az deneme yaptım ama bunu gorev gibi yapmadım asla sanki o iş olmus gibi yaptım ve daha kolay oldu inanın ..sonra bi gun denemeye gecelim dedim ve aslında emin bile degildim ama kararlıydım sonra dedimki bugun omazsa yarın olur sonucta egzersiz yapıorum ve biliyorumki egzersizle bu iş en cok 1 ay surrer.. bayrama kadar yenecegim dedim ve 25 temmuzda yendim ve simdi yaklasık 1 aydır yenmişken bir zmanlar o cektigim sıkıntıları acaba ilerde hep hatırlıcammı diye dusunurken unuttugumu farklediyorum ve inanın bunu basarmamanız için bir sebebiniz yok bugun olmasa yarın olcak ama durup dururken deil .. egzersizle olacak.. dedigim gibi az oldu demeden devam edin basaracaksınız kızlar..
burada yazanların hepsi cok onemli egzersiz olsun deneme olsun bir yerde takılıomus gibi yanıomus gibi olacak ama inanın bu his uzun surecek sanıyo insan ama surmuyo ve o kadar daha fazlası asla olmyuyo inanın bu herkeste aynı oldu. bendede oldu ve dedimki bundan daha fazlası olmayacak devam et dedim ve oldu... bunları unutmayın kızlar...

egzersızler ıyı cnm sen neler yapıyosun yendıkten sonra denedınmı penis ne alemdesın rahat oluyormu anlat bakalım bızede cesaret gelsın

ewt cnm 3 kere denedikk rahat oluyo cnm hele üsstteyken çok rahat oluyo altta girişte 1 dk kadar zorlanıyorum yani okdar bile değil gerçi öle cnm iştee yanii oluyo cnm...sizlerdee en kısa sürede yenersiniz inşallahh

sanki orası kızlık zarı gibi geliyor bana korkuyorum daha fazla ittirmeye. hah yandı işte burası diyip cekiveriyorum elimi. ama aslında orayı esnetmek acısından bırakmamak lazım haklısın canım.

kendını korkutma cnm telkın et nefes al ver ıkın ve 2 sanıye dayan ittir ınan klaylıkla gırdıgını goreceksın sanıyelık cesarete bakıyor bu ıs senı cok ii anlıyorum cunku bende öyleydım ama gercekten bıldıgımız gıbı degılmıs yanması normal herkezde oluyor daha sonra alısıyorsun rahat oluyor emın ol acı falan hıcbısı yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…