- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.041
canım uğraşıyorum napim 12cm kalınlığında aparat aldım en son. 5cm falan alabildim öle işte regl olcam gibi gerginim biraz.. alamıyorum daha fazla.. sen naptın egzersizler nasıl gidiyor?
kızlar 1 haftadır adetim geçikmişti yıllardır düzenli olurdum hiç şaşmazdı bende umutlanmıştım bebiş vardır belkı diye gebelik testimde hep negatif çıktı ama malesef şimdi oldumneyse uzatmıyım diyceğim şu iki benim zarın yırtılmasından sonraki ilk adetim acaba bu durum adetimin düzenini değiştirmiş olabilirmi varmı böle şeyler yaşayanınız yoksa mantıksızmı sorum
tatlım ben o aparatı da acıdığı yere kadar alabiliyorum ancak,gerisi yok. 3-4 cm sonra yanmaya baslıyor.belki 4 cm bile değildir. sonra bırakıyorum. ben de bi süre hiç denemicem. cok yıprattım kendimi. peki bu hastalığı yenenler acıdığı yerden sonra da zorluyorlar mı acaba?
doğru söylüyorsun canım 2parmak yapılmadan yada p.. s kalınlığında bir şeyi denemeden geçmemek lazım.bir de ben en son aşamada 2 parmağa prezarvatip geçirmiştim aynı gün pe... s e prezarvatif geçirip yaptım korkunç görünmedi gözüme sıradan bir nesne gibi geldi ve çok kolay olmuştu.bir de benim için en zoru serçe parmak bir boğumu sokmaktı gerisi kolaydı, biraz başarmak yarısından fazlasını aşmak gibi.benim sürecim söyle oldu
6 aylkı evli iken burayı okumaya başladıktan sonra
3 hafta dokunamadım bile, yada zorla dokunuphafif daireler çizdim
4. hafta serçe parmak 1 boğum sonra yine ara veriş bir süre (korkudan)
1, 2 hafta daha böyle sürdü
5,6 hafta serçe parmak tamamı sokabildim
7. hafta eş parmağı bir parmak
8. hafta 2 parmağım aynı akşam eşimin 2 parmağı ve aynı akşam başarı.. hata zevk doruklara ulaşana kadar :81::81::81:
tatlım ben o aparatı da acıdığı yere kadar alabiliyorum ancak,gerisi yok. 3-4 cm sonra yanmaya baslıyor.belki 4 cm bile değildir. sonra bırakıyorum. ben de bi süre hiç denemicem. cok yıprattım kendimi. peki bu hastalığı yenenler acıdığı yerden sonra da zorluyorlar mı acaba?
selam kızlar napıyorsunuz bakalım ben egzersızden gelıyorumsızlerede aktarayım istedim muma 2 kat daha pecete sardım bu gece ve denedım ılk baslarda bıraz yanma oldu ama 2 3 dk sonra gectı aparatım artık penıs boyutuna gelıyor baya kalınlastı esime gösterdım oo sen bunu yapıyosan penısıde artık yapabılırsın dedı cok mutlu oldum ama bıkac gun daha penıs denemeye nıyetım yok ıyıce alıstırmak ıstıyorum kendımı ... goruyorumkı yenı gelen arkadaslar var korkularıda var tabıkı sorularında yardımcı olabılırım cunku bende bırak mum sokmayı egzersız yapmayı bıle aklımın ucundan gecırmezdım ama sımdı ne haldeyım goruyosunuz sorularınız varsa yardımcı olabılırım kızlar korkmayın ertelemeyın gercekten egzersız yaptıkca nekadar kolay oldugunu göreceksınız ve cesaretleneceksınız ben vajıye penısın gırecegını hayal bıle edemezdım asla gırmez derdım ama sımdı penıs boyutunda mum sokuyorum azmedın kızlar ha gayret olacakkk
slmmm kızlarr nasılsınızzz egzersizlerr ne alemde bakim aksatmıyosunuz dimii.. kaç gündür misafir var rahat giremiyorumm ya bugünde var yeni yattılarr...
selam kızlar napıyorsunuz bakalım ben egzersızden gelıyorumsızlerede aktarayım istedim muma 2 kat daha pecete sardım bu gece ve denedım ılk baslarda bıraz yanma oldu ama 2 3 dk sonra gectı aparatım artık penıs boyutuna gelıyor baya kalınlastı esime gösterdım oo sen bunu yapıyosan penısıde artık yapabılırsın dedı cok mutlu oldum ama bıkac gun daha penıs denemeye nıyetım yok ıyıce alıstırmak ıstıyorum kendımı ... goruyorumkı yenı gelen arkadaslar var korkularıda var tabıkı sorularında yardımcı olabılırım cunku bende bırak mum sokmayı egzersız yapmayı bıle aklımın ucundan gecırmezdım ama sımdı ne haldeyım goruyosunuz sorularınız varsa yardımcı olabılırım kızlar korkmayın ertelemeyın gercekten egzersız yaptıkca nekadar kolay oldugunu göreceksınız ve cesaretleneceksınız ben vajıye penısın gırecegını hayal bıle edemezdım asla gırmez derdım ama sımdı penıs boyutunda mum sokuyorum azmedın kızlar ha gayret olacakkk
bende de bi yerden sonra acıma olmuştu ama ben aparatı denerken hep orada bekledim ilerletmedim sakın zorlama zaten canm bekle bi müddet sonra yavaşça ittirmeye çalış içine çekiyo resmen olmadıysa ertesi gün dene ama mutlaka hergün dene illaki olacaktır ben bi gün dedim bu aparat olacak ilerletemiyordumda acıyo canım bekledim gelebildiğim yere kadar gitgel yaptım içeride dairesel hareketler yaptık neredeyse bi saat oldu ve sonra ilerisi de geldi ama oldu sonunda ..
hiç morelini bozma canım bende senin gibi ümidimi kaybetmiştim yapamıyorum diyordum ama buradan destek aldığımda dediler bizde yapamadığımız zamanlar oldu ama peşini bırakmadık başardık deniilince benim neyim eksik dedim aynı şekilde senin neyin eksik . egzersizleri tamamlayana ve son aparata alışana kadar hiç denemeyin bence çünkü hep hüsran oluyor .. egzersizleri bitirince bak nasıl oluyo rahatlıkla olduğuna inanamıyorsun..
maşallah canımmyakında taze gelinimiz sensin inşallah
canım ne güzel anlatmıssın:) ben de parmagımın 2 boğum kadarını sokabiliyorum,ama acıkcası isteksizlik var belki denesem daha cok girecek ama bıkmıs hissediyorum. yarın tekrar baslıcam egzersize. insallah senin gibi biz de yazarız buraya.
cnmm brawooo sona doğruu yakalaşıyosunnn hadii bakalımmmm yakında halayını çekerizz seninde
cnm yanman normal dedıgın yerde bendede yanma oluyor fakat bırakma bırakırsan hıc yapamazsın 3 4 cm sok cıkar sok cıkar o acıdıgı yer dıyorsun ya 2 sanıye dısını sık ittir gıt gel yap bak goreceksın bıkac dk ıcınde ne yanma olacak ne acı olacak alısıyorsun ınankı hıc korkma
egzersızler ıyı cnm sen neler yapıyosun yendıkten sonra denedınmı penis ne alemdesın rahat oluyormu anlat bakalım bızede cesaret gelsın
ewt cnm 3 kere denedikk rahat oluyo cnm hele üsstteyken çok rahat oluyoaltta girişte 1 dk kadar zorlanıyorum yani okdar bile değil gerçi öle cnm iştee yanii oluyo cnm...sizlerdee en kısa sürede yenersiniz inşallahh
ay valla cok mutlu oluyorum sız böyle söyleyınce ınsallah canım yaaaaaaaaaaaaaaaa
sanki orası kızlık zarı gibi geliyor bana korkuyorum daha fazla ittirmeye. hah yandı işte burası diyip cekiveriyorum elimi. ama aslında orayı esnetmek acısından bırakmamak lazım haklısın canım.
masallah nazar degmezsınsüpersın valla bızde gorucez ınsallah o gunlerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?