- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.061
canım ne güzel baya ilerlemişsin sen.:))bu hafta haberini alırız umarım:) ben de yarın bi peceteyle falan sarıp deneyim bakalım. jel falan sürüyor musun?
kendını korkutma cnm telkın et nefes al ver ıkın ve 2 sanıye dayan ittir ınan klaylıkla gırdıgını goreceksın sanıyelık cesarete bakıyor bu ıs senı cok ii anlıyorum cunku bende öyleydım ama gercekten bıldıgımız gıbı degılmıs yanması normal herkezde oluyor daha sonra alısıyorsun rahat oluyor emın ol acı falan hıcbısı yokk
yazdıklarını tekrar tekrar okudum ve uygulucam hepsini. cok sağol canım. biraz mumu sokabiliyorum ama git gel yapamıyorum. denicem onu da bugün olmazsa yarın elbet alısırım oraya bişey girme hissiyatına.
gelebildiğin yere kadar gitgel yapmaya çalış bak sonra ileriside alıyor içine. parmak yapabiliyorsan ben iki parmaktada hep pozisyon değiştirerek deneyerek almıştım bazen oturur vaziyette yapabiliyordum bazen yatar şekilde belime yastık koydum birde bacakları iyice açarsan daha iyi olacaktır . elbetteki alışacaksın yeterki peşini bırakma canım
yandıktan sonra kan falan akacakmıs gibi geliyor bana,cok kasıyorum o an kendimi. aparatın en fazla ne kadarın sokabilmiştin sen tatlım. kac cm ?
ayy insallah! umutlandım simdi burayı okuyunca. yarın hemen sokcam.ya nasıl o kadar sokabiliyosunuz kanamıyo mu bu meret nasıl sağlam bişi ya:)
cnm kanı falan unut olsa bendede olurdu 11 cmye kadar soktum ben :) ne kan geldı sımdıye kadar nede ters bısı oldu kendını kasma rahat bırak rahat bıraktıkca cok daha rahat gırıp cıkar aparatın
ezgimm87 yanma oldu diye çıkartma aparatını alışıncaya kadar tut içinde. Aparatı rahat almadıkça da penis denemesi yapma. Moralini bozup egzersize ara vereceğine sabret sonuna kadar, azmin kırılmadan bitir bu işi. Yarın egzersize devam et. Öyle moralim bozuldu bırakıcam demekle başarılmaz bu iş. Bir de canım vajinanın içini canlandırma gözünde oraya değdi burayı yaktı diye düşünme, orası bomboş ve sen neyi hayal edersen o var sanırsın içinde. (Ben ur var sanıyordum) Eğer için rahat etsin istiyorsan gitmediysen bi jinekoloğa git.
kızlar merhaba, egzerszle ilgili ne yapsam bilemiyrm.. 5 gün önceye kadar çok güzel bir şekilde ilerliyrdm..sonra gerilemeye başladım, apartımı incelttim, vajı çok sızlıyr, aparat içerdeyken, ilerlerken vs.. önceden olmuyrdu. 1-2 gün yapamadım yorgunluktn.. dün gece de zorladım kendimi, ara vermk istemiyrm.. ama çok sızı oluyr.. bu durumda aparatımı şu anki durumuna göre kalınlaştırsam mı? yoksa devam mı etsem.. (dün gece de yazmnıştım gerçi...)
ayy insallah! umutlandım simdi burayı okuyunca. yarın hemen sokcam.ya nasıl o kadar sokabiliyosunuz kanamıyo mu bu meret nasıl sağlam bişi ya:)
senin bu iş bitmiş güzelim!! tebrik ederim ! sana gelin gözüyle bakabiliriz artık!cok pis gaza geldim ben de yapmalıyım!
cnm değişiyo demekki kiişiden kişiye bide esnettiğmiz için egzersizlerle kırmızı falan gelmiyo...ben 3 kez girdim ilişkiyee ama hiçç gelmediii kırmızıı yaniii korkmaa
Önceden hiç istemezdim reglimin bitmesini, en rahat olduğum, moralimin en iyi olduğu günlerdi çünkü deneme yoktu hüsran yoktu. Şimdiyse sinir oluyorum bu kadar uzun sürmesine, sabırsızlıkla bekliyorum bitmesini. Valla çok güzel bişeymiş kızlar :78: egzersize asılın, geciktirdiğinize pişman olacaksınız
tamam tatlım yavas yavas girdirmeye calısıcam yarın . ben zannediyordum ki 4 cm den sonra kanlar akıyor. demek alısınca kanamıyo:) cok sağolun kızlar moral buldum sayenizde
yok cnm ya bende çok korkardımm anlatıyolardıı ama hiç korkma hiçte öle değilmiş...bende burdaki arkdaşlar sayesinde yendim cnm inşallah sizde yenceksinizz gerçektem burda insan çok moral buluyooo istek geliyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?