Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım, benim de aklıma gelmişti "kullandğm ilaçtn olblr mi acaba?" dedim. doktora gitsem vajıye aparat soktuğumu söyleyemem.. ne bileyim işte...:44::44:
bir de canım bir jel (s'xtiva) almıştım birkaç gün önce, son kul. tar. yazmıyr,sonradn fark ettm.. ürtm tarihi de 2007. ondan da işkillendm biraz. bıraktım bugün yine femolub aldm. ondan memnunum.
bu arada az önce biraz egzersz yaptm. dünden daha iyiydi sanki.. 1 cm daha kalınlaştırdm öyle yaptm.. :)

evet haklısın( kendimi bahane uydurup dersten kaytaran öğrenciler gibi hissediyorum su an! ur yoktur heralde canım ama biraz dar gibi geliyo bana da

bana da dar geliyordu zannediyordum ki kemik var dört yanında (hiç kemik esner mi diyordum ) Ne kemik varmış ne de esnemeyen bişey Başardığın zaman çok şaşıracaksın bundan mı korkmuşum diye. Başarının yolu egzersizden geçiyor unutma vazgeçmek yok, umutsuzluk yok, acıdı uf cıss diye bırakıp kaçmak yok

anammm aşağıı baktımdaaa ne çok kişii varrr çoşmuş bugün buraaa

evet canım 2 gundur sahurda bakıom cok kiii var esiler yeniler...

kızlar kan diye bişi yok denecek kadar az zaten anlamıyosunuz ne oldugunusanki sivilce varmısta o patlamıs gibi dusunun ama goruntusu o ... hissi yok cunku... sıfır his.. kendinizi o ana kaptırın ve bundan daha cok acı olmicak sadece biraz baskı olcak diyin ve devam edin..

ya kızlar yaaaaaaaaa ne çok konuşmuşsunuz oku oku bitmiyor sahur geliyor herkes kaçıyor... yağmurcum nasılsın doğum günün nasıl geçti :) bu arada senin misafirler neden hep yatılı? Allah yardımcın olsun valla ramazanda yatılı misafir zor olmuyo mu :)

Son düzenleme:
ayy insallah! umutlandım simdi burayı okuyunca. yarın hemen sokcam.ya nasıl o kadar sokabiliyosunuz kanamıyo mu bu meret nasıl sağlam bişi ya:)

canım benim ben vajinin neresi olduğunu bile bilmeyen bi insandım ama burdaki arkadaşlar sayesinde çok yol katettim daha başaramadım ama o da olacak inşallah... benim sana tavsiyem nette vajinin yapısına bak iyice incele googledan görsellerden bak daha iyi anlayacaksın ne neresiymiş... ondan sonra bi de kendini incele sonra parmağını alınca daha iyi kavrıyorsun... bilmiyorum hangi aşamadasın ama yeni başlayanlar için bunu yapmanızı öneriyorum yani googledan görsellerden vajinin yapısını inceleyin derim ben... ayrıca serçe parmak falan içinde kayıyo zaten o boğum dediğimiz yeri geçince ıkındığımızda zaten vakumluyo parmağı...

Son düzenleme:
kızlar bişey sorcam geçmişi okudum da eş parmağı da var egzersizlerde sizler yaptınız mı,şimdi ben kendime kendime yappıyorum da biraz tuhaf geliyo eş parmağı,illa yapmak gerekiyo mu

kızlar bişey sorcam geçmişi okudum da eş parmağı da var egzersizlerde sizler yaptınız mı,şimdi ben kendime kendime yappıyorum da biraz tuhaf geliyo eş parmağı,illa yapmak gerekiyo mu

aslında yapsan da oluyor yapmasan da önemli olan birşeylerin rahatlıkla girebildiğini beynimize iletebilmek amaç ama eş parmağındaki avantaj eşe güven gelmesi ilişkide ben mesela hemen bacaklarımı kapatırdım eş parmağı bu şekilde eşine alışmanı da sağlıyor. birde kendi parmağından aslında daha kolay oluyor :)

kızlar tecrübeli arkadaşlara soruyorum geçmişi okudum da
eş parmağı da var egzersizlerde ,herkes yaptı mı bunu illa gerekiyo mu

canım ben egzersiz yapamadım esimede yapamayacagımı soylemiştim ama baslayacaktım oyalanıodum biraz aslında sonra es parmagı denedik ve ummadıgım bi anda oldu sonra baktımki kolaymıs sen yap dedim oyle basladık

canım bi baktır diye dedim orda bi sorun varsa allah korusun önceden önlemini alırsın ilaçla falan geçer yanman. ama tabi sen bilirsin... ne çok şeyi takıyoruz di mi kafamıza üretim tarihi tüketim tarihi aynı düşünceler bende de var her aldığımın son kullanım veya tüketim tarihine mutlaka bakarım ama jele bakmamışım nedense :)) inşallah egzersizlerin devamı gelir canım.. sıkma canını her gün daha iyiye gidiyoruz inan...

canım merhaba sen yatak odasında yapamayanlardan mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum.. bende de yatak odası fobisi var da.. kanepede egzersiz yapıyorum p..s denemesi falan hep kanepede rahat ediyorum.

peki ben şimdi işaret parmağındayım,hangi aşamadan sonra eş parmağı daha uygun olur ,valla bu arada bu egzersizler tam ev ödevi gibi oldu :)

canım merhaba sen yatak odasında yapamayanlardan mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum.. bende de yatak odası fobisi var da.. kanepede egzersiz yapıyorum p..s denemesi falan hep kanepede rahat ediyorum.

canım benim evet oyleydim ama yendim onuda simdi yapıyorum orda da ne bilim hep yatak odasında husran oldugu için oradan sogumustum biraz korku hala var ama o dusunceleri basımdan savınca kolay oluyo inan yoksa geri gelicek gibi gelio

peki ben şimdi işaret parmağındayım,hangi aşamadan sonra eş parmağı daha uygun olur ,valla bu arada bu egzersizler tam ev ödevi gibi oldu :)

canım eger ,şaret parmagını gel git seklinde rahat yaabiliosan esinin parmagınıda yaparsın ama illa yapcan diye bir kaide yok nasıl rahatsan onu yap sonucta burada onemli olan oraya birsey girebiliyor orası oldukca esnek ve p.s de girebilir ustelik rahat bi sekilde fikrini benimseyebilmek...:79:

canım merhaba... ben ilk önce serçe parmağımı almıştım ikincci gün işaret parmağımı aldıktan sonra eş parmağı daha kalın olduğundan işaret parmağımdan sonra eşli parmak çalışmaya başladık.
(eldivenle denedik tabiiki bunlar pek yazılmamış ama aslında unutulmaması gereken konular hijyen.. çünkü ilerde sıkıntı olabiliyor.. sadece yeni arkadaşlara hatırlatmak istedim.. )

daha sonra eşli orta parmak denedik. sen de artık eş parmağı deneyebilirsin istersen hem eşinden korkmamayı ona güvenmeyi hem de onun yolu öğrenmesi için güzel bir fırsat fazla ilerlemeden başlarsan daha rahat ilerlersin bu sorunu da başlarda halletmiş olursun bence :)

canım ben de 2 senedir hüsran olduğu için yatak odasında yapamıyorum.. kanepede hangi pozisyonda başardın yani p..s denemesini hangi pozisyonda yapsam bi de nasıl başardın bana anlatırmısın biraz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…