- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.081
canım nasılsın? dün konuşamadık ... kendini mi sıkıyorsun bi sıkıntın falan mı var bilmiyorum ama ben de regl olacağım için çok zorlayarak yapıyorum içerisinde yanma oluyor aparatla kaşınıyor gibi oluyor ama aparat varken içinde... sen bi doktora mı gitsenki güzelim ya? içtiğin hap da düşündürdü beni biraz.. sonuçta hormonlarla alakalı.. istersen bi kontrole git bi sıkıntı var mı yok mu kafan rahatlasın.. doktora anlatırsın durumu ona göre daha iyi bakar diye düşünüyorum ama sen bilirsin tabi bugün naptın yapabildin mi bişeyler?
evet haklısın( kendimi bahane uydurup dersten kaytaran öğrenciler gibi hissediyorum su an! ur yoktur heralde canım ama biraz dar gibi geliyo bana da
insallah yağmurcum ben de atlatırsam sayenizde olacak bu. bu siteye girmeden oturmus zırıl zırıl ağlıyodum ama simdi cok motive hissediyorum kendimi. azimle baslıcam yarın. görüşmek üzere canım öptüm
anammm aşağıı baktımdaaa ne çok kişii varrr çoşmuş bugün buraaa
regldenn sonraa kim tutarr seni beee tam gazz dewam diyosun yaniiihadi bakalımm ama ben daha zevk falan almıyorum ya:26: alıştıkça olcak heraldee
ayy insallah! umutlandım simdi burayı okuyunca. yarın hemen sokcam.ya nasıl o kadar sokabiliyosunuz kanamıyo mu bu meret nasıl sağlam bişi ya:)
kızlar bişey sorcam geçmişi okudum da eş parmağı da var egzersizlerde sizler yaptınız mı,şimdi ben kendime kendime yappıyorum da biraz tuhaf geliyo eş parmağı,illa yapmak gerekiyo mu
kızlar tecrübeli arkadaşlara soruyorum geçmişi okudum da
eş parmağı da var egzersizlerde ,herkes yaptı mı bunu illa gerekiyo mu
canım, benim de aklıma gelmişti "kullandğm ilaçtn olblr mi acaba?" dedim. doktora gitsem vajıye aparat soktuğumu söyleyemem.. ne bileyim işte...:44::44:
bir de canım bir jel (s'xtiva) almıştım birkaç gün önce, son kul. tar. yazmıyr,sonradn fark ettm.. ürtm tarihi de 2007. ondan da işkillendm biraz. bıraktım bugün yine femolub aldm. ondan memnunum.
bu arada az önce biraz egzersz yaptm. dünden daha iyiydi sanki.. 1 cm daha kalınlaştırdm öyle yaptm.. :)
canım ben egzersiz yapamadım esimede yapamayacagımı soylemiştim ama baslayacaktım oyalanıodum biraz aslında sonra es parmagı denedik ve ummadıgım bi anda oldu sonra baktımki kolaymıs sen yap dedimoyle basladık
canım merhaba sen yatak odasında yapamayanlardan mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum.. bende de yatak odası fobisi var da.. kanepede egzersiz yapıyorum p..s denemesi falan hep kanepede rahat ediyorum.
peki ben şimdi işaret parmağındayım,hangi aşamadan sonra eş parmağı daha uygun olur ,valla bu arada bu egzersizler tam ev ödevi gibi oldu :)
peki ben şimdi işaret parmağındayım,hangi aşamadan sonra eş parmağı daha uygun olur ,valla bu arada bu egzersizler tam ev ödevi gibi oldu :)
canım benim evet oyleydim ama yendim onuda simdi yapıyorum orda dane bilim hep yatak odasında husran oldugu için oradan sogumustum biraz korku hala var ama o dusunceleri basımdan savınca kolay oluyo inan yoksa geri gelicek gibi gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?