- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.101
canım eger ,şaret parmagını gel git seklinde rahat yaabiliosan esinin parmagınıda yaparsın ama illa yapcan diye bir kaide yok nasıl rahatsan onu yap sonucta burada onemli olan oraya birsey girebiliyor orası oldukca esnek ve p.s de girebilir ustelik rahat bi sekilde fikrini benimseyebilmek...:79:
canım ben de 2 senedir hüsran olduğu için yatak odasında yapamıyorum.. kanepede hangi pozisyonda başardın yani p..s denemesini hangi pozisyonda yapsam bi de nasıl başardın bana anlatırmısın biraz?
maviaraba konyadan mısın?ben de konyadanım.. tanışmak ve konuşmak istersen bildiğim kadarıyla ben de yardımcı olmak isterim.. msn adresimi yazıyorum birazdan silerim eklersin istersen missfigocum sen de eklersen sevinirim canım :)
ben msn kullanmıyorum maleseef canım ama dikkat edin burada msn paylalmayın bence kızlar ozelden yazında bence...
maviaraba konyadan mısın?ben de konyadanım.. tanışmak ve konuşmak istersen bildiğim kadarıyla ben de yardımcı olmak isterim.. msn adresimi yazıyorum birazdan silerim eklersin istersen missfigocum sen de eklersen sevinirim canım :)
ben msn kullanmıyorum maleseef canım ama dikkat edin burada msn paylalmayın bence kızlar ozelden yazında bence...
maviaraba konyadan mısın?ben de konyadanım.. tanışmak ve konuşmak istersen bildiğim kadarıyla ben de yardımcı olmak isterim..
miss.figocum doğru söylüyorsun onu düşünmedim bi an yazdım işte :) sildim şimdi ama sen de silersen msejalarından sevinirim canım :) maviarabacım mail gözükmüyor ama ? ben yenmedim henüz canım ama p..s boyutunda aparat deniyorum ve p..s denemesi yapıyorum inşallah yakındır yenmem...
miss.figocum doğru söylüyorsun onu düşünmedim bi an yazdım işte :) sildim şimdi ama sen de silersen msejalarından sevinirim canım :) maviarabacım mail gözükmüyor ama ? ben yenmedim henüz canım ama p..s boyutunda aparat deniyorum ve p..s denemesi yapıyorum inşallah yakındır yenmem...
yeni gitti mail benim net yavaşladı da gelmiş olması lazım
miss seninolayı ne oldu?
o mesajın altında mesaj düzenleme panelini tıklayınca düzenleyebiliyorsun canım ama hemen yapman lazım çünkü dakika sınırı var
ok canım sanırım sildim adres kısımlarını
kızlar ben yatıyorum artık ,hepinize iyigeceler aytutulması bana mail atarsan sevinirim,gündüz çalışıyorum foruma girme şansım az ama geceleri takılıyorum hepinizi öpt by
miss seninolayı ne oldu?
canım reglim 2 gun gecikmişti test yaptım negatif cıktı sonra regl oldum moralim iice bozuldu ama umut dunyası belki ustune gorme durumu olmustur dedim cunku normalden daha az geldi adetimama işte inanmak istersin ya boyle bi ihtimale karsı reglim bitmeden yine test yaptık yine negatif.. artık erminimki hamile degilim.. saglık olsun zaten 1 aydır deniyorum yendiğim tarihten beri allah nasip ederse olcak ins.
canım reglim 2 gun gecikmişti test yaptım negatif cıktı sonra regl oldum moralim iice bozuldu ama umut dunyası belki ustune gorme durumu olmustur dedim cunku normalden daha az geldi adetimama işte inanmak istersin ya boyle bi ihtimale karsı reglim bitmeden yine test yaptık yine negatif.. artık erminimki hamile degilim.. saglık olsun zaten 1 aydır deniyorum yendiğim tarihten beri allah nasip ederse olcak ins.
Her şeyde bir hayır vardır,umarım en yakın zamanda olur daha yeni yenmişsin nerdeyse.çalışmalara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?