Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet doğru söylüyosun,bakalım benim süreç nasıl işliycek şimdi düşünüyorum da geçen sene kendi parmağımı sokma fikri bile kabus gibiydi ,parmağımı alabilsem zaten bu sorunu yaşamazdım diye düşünüyodum ama öyle değilmiş gerçekten ilk serçe parmağımı aldığımda inanamadım hiç acı yok ve orda bir delik var parmak giriyo,kendime o kadar kızıyorumki her konuda kendimi eğitmişim öğrenmeye çalışmışım herşeyi ama cinsellikğe gelince zırcahil,neyse artık bunları düşünmenin zamanı geçti,3 yıldır zaten yeterince düşündüm artık uygulama ve başarma zamanı değil mi?ilk bu foruma bir sene önce falan girmiştim,doğru düzgün okumadan çıktım bir hafta önce tekrar girdim ve hep önceki mesajları okudum ve yenen arkadaşları okuyunca acayip cesaretlendim ve bu sefer gerçekten inanıyorum başarabileceğime tabi sizlerin sayesinde ,çünkü siz de bilrisiniz anlatacak kimseniz yok bunu,çok tuhaf ve yalnızlaştırıcı bir durum,eşimle de konuşmuyodum doğru düzgün sanki böyle bi şey yokmuş gibi normal rutin bi şekilde hayatına devam ediyosun ve sorun gittiikçe kronikleşiyo,neyse dedim ya bu sefer inanıyorum başaracağıma :)

canım ben de 2 senedir hüsran olduğu için yatak odasında yapamıyorum.. kanepede hangi pozisyonda başardın yani p..s denemesini hangi pozisyonda yapsam bi de nasıl başardın bana anlatırmısın biraz?

canım benim ben ps denemesini ustte basardım ama cok agır yavas yavas ilerlemiştim ama bu bana zor geldi acıkcası kanepe daha rahat geldi nedeni ise suydu be bacaklarımı ilk 2 dk içinde oldukca kasıyorum ne kadar acsamda kasıyorum ve ben mudahale edemiyorum ama kanepede olunca birini kanepe tepesine alıyorum boylece kassamda sorun olmuyo burada bi noktaya parmak basim kasma derken vajiyi asmamayı oğrendim ama bacaklarımı ilk sıralarda dizginleyemiyorum sonrasınd hamuda bile kalkacak gibi oluyorum

Son düzenleme:

Son düzenleme:
miss.figocum doğru söylüyorsun onu düşünmedim bi an yazdım işte :) sildim şimdi ama sen de silersen msejalarından sevinirim canım :) maviarabacım mail gözükmüyor ama ? ben yenmedim henüz canım ama p..s boyutunda aparat deniyorum ve p..s denemesi yapıyorum inşallah yakındır yenmem...

Son düzenleme:

ay tutulması canım nası siliniyo bilmiyorum ki :26:

yeni gitti mail benim net yavaşladı da gelmiş olması lazım

kızlar ben yatıyorum artık ,hepinize iyigeceler aytutulması bana mail atarsan sevinirim,gündüz çalışıyorum foruma girme şansım az ama geceleri takılıyorum hepinizi öpt by

miss senin olayı ne oldu?

canım reglim 2 gun gecikmişti test yaptım negatif cıktı sonra regl oldum moralim iice bozuldu ama umut dunyası belki ustune gorme durumu olmustur dedim cunku normalden daha az geldi adetim ama işte inanmak istersin ya boyle bi ihtimale karsı reglim bitmeden yine test yaptık yine negatif.. artık erminimki hamile degilim.. saglık olsun zaten 1 aydır deniyorum yendiğim tarihten beri allah nasip ederse olcak ins.

inşallah canım en hayırlı zamanda versin Rabbim..

Her şeyde bir hayır vardır,umarım en yakın zamanda olur daha yeni yenmişsin nerdeyse.çalışmalara devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…