Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kızlar günaydın bu vajinismus nasıl bişe bende de var mı acaba diye merak ediyorum.bir yıldır evliyim eşimle birleşemedik tam olarak.doktora gittim muayene etti sorun yok dedi herşey gayet normal dedi.vajinismus kelimesi çıkmadı ağzından.tamamen psikolojikmiş.vajinismus sadece psikolojik bir hastalık mı yoksa fizyolojik olarak da belirtiler var mı sizlerde?

Günaydınnnn kızlar çok özledimm sizi yaa nasılsınız
internet sinir etti be yaaa kaç hafta oldu giremedimmm geçmişe baktımmm offf dedim okuyamam
en son bıdıkcan ve scarleti okumuştum ondan sonrasının özetini istiyorum burda olanlardan
kimler var huuuu
ona göre bak haberlerim var size okuyucu kitlesine göre basın açıklaması yapcamm :44:

Günaydın şeker:)) Neymiş o haberler ver bakiyim:))

Şimdi, kızlar, size bir soru sormak istiyorum: Bildiğiniz üzere; geçen hafta ilk p..s denememde başın ıalabilmiştir, cumartesi günü de her ne kadar sonunu getiremesem de eşim, bu defa biraz daha fazla alabildiğimi söyledi. Şimdi ben, bu durumda gelin oldum mu, olmadım mı??? :44:

günaydın , ne mutlu sana bir iki denemeden sonra hepsini alırsın. e artık olmuş say çünkü zor kısmını atlatmışsın.tebrikler

peki canım seninde yendikten sonra regl dönemin değiştimi tam önceki gibide değil kanamam yaa bakalım yarına kadar eski haline dönemesse dr gitcemm

slm kızlar.. bu vajiyi yeni yenen kızlar size ilişkiye girmeden önce egzersiz yapıyormusunuz ya.. ben egzersiz yapmadan alamıyorum p.. de. çok zorlanıyom . iki dk egzersizle genişletiyom sonra p.. hop diye giriyor...birazda yanmam oluyo. gelgitlerde zorlanıyorum yanmam olduğu için sizde durumlar nasıl...

Günaydın kızlar
fariymm haberleri vermeden gittin mi merak ettik
albuneaa gelin oldun say sen şekerim bugün yarın hepsi de olur
özüüüüm sen kaç yaşındaydın gözümmerak ettim niye bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…