- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.121
Günaydınnnn kızlar çok özledimm sizi yaa nasılsınız
internet sinir etti be yaaa kaç hafta oldu giremedimmm geçmişe baktımmm offf dedim okuyamam
en son bıdıkcan ve scarleti okumuştum ondan sonrasının özetini istiyorum burda olanlardan
kimler var huuuu
ona göre bak haberlerim var size okuyucu kitlesine göre basın açıklaması yapcamm :44:
Şimdi, kızlar, size bir soru sormak istiyorum: Bildiğiniz üzere; geçen hafta ilk p..s denememde başın ıalabilmiştir, cumartesi günü de her ne kadar sonunu getiremesem de eşim, bu defa biraz daha fazla alabildiğimi söyledi. Şimdi ben, bu durumda gelin oldum mu, olmadım mı??? :44:
canım aynı durumdayız bende 2 defa tets yaptım ikiside negatif cıktıama olsun yeni yendim ben sonucta olur insallah diyorum denemelere devam etcem regl bitsin uzun zmandır giremiyodumda. yeni kızlar gelmiş.
unutmayın kızlar bende burada yendim ve buraya gelmek bnile basaracagınıza kanıt oluyo inanın..
günaydın kıslarrr
günaydın kıslarrr
gunaydın özüm senin bu avatarlarına bayılıyorumm yaaa kendimden bişeyler buluyom(bana benziyo sanki hepsi)
Özüüüm, özüm iki gözüm günaydın:))
nasilsiniz hanimlar hersey yolundami takildiginiz 1sey varsa sorun. ozum.ummm nasilsin kuzumbebis nasil, neler yapiyorsun.
Ya cevap versenize kızlar ya, şimdi ben gelin oldum mu olmadım mi???
Günaydın kızlar
fariymm haberleri vermeden gittin mi merak ettik
albuneaa gelin oldun say sen şekerim bugün yarın hepsi de olur
özüüüüm sen kaç yaşındaydın gözümmerak ettim niye bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?