Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nihayet..şimdi bütün yenenler sorunsuz yapıyormuş gibi bir izlenime girince bende bir sorun var galiba demiştim=)Kimseden ses soluk çıkmıyorben ilk 2 denememde egzersiz yapmıştım öncesinde,artık yapmıyorum,ilkinde zorlanıyorum ama ikincisinde daha kolay oluyor.gelgitlere ben de alışamadım ben yapıyorum üstteyken ama eşim yapınca acı oluyo bende de basıyorum çığlığı:26:

Günaydın kızlar
fariymm haberleri vermeden gittin mi merak ettik
albuneaa gelin oldun say sen şekerim bugün yarın hepsi de olur
özüüüüm sen kaç yaşındaydın gözümmerak ettim niye bilmiyorum

ben 22 yaşımda poh varmış gibi evlendim suan 24 üm 1987 liyim....ssizlerrrr

Merhaba arkadaşlar... Sizi uzun zamandır takip ediyordum ama bir türlü üye olup yazma fırsatım olmadı.Artık bende aranızdayım :)..Öncelikle kadınlar klubüne ve sizlere çok teşekkür ediyorum çünkü sizlerin sayesinde en azından biraz yol katedebildim.4-5 ay parmak egzersizi yaptıktan sonra yaklaşık 2 ay önce emla krem ile başarabildik.Ama ondan sonra tekrar tıkandım.Bi kere emlasız olmuylsada yarısı zar zor Yardımınıza ihtiyacım var.Bundan kurtulan arkadaşlar sonrasında emlasız mı yapabiliyolar?yani ne kadar sürcek bu böyle???:26:Allah hepimizin yardımcısı olsun ...

Hoşgeldin boncux
anlamadığım bir şey var,emla ile yapanlar egzersizlerde de mi sürüyor bu kremi?kaç parmağa kadar gelmiştin en son canım?aparat kullandın mı hiç?

ay valla bende de öyle oluyo bende üstte yapıyorum altta olunca canımda acıyo. geltitlerdede ben yapınca bişi olmuyo eşim yapınca bende basıyom çığlığı sonra çıkartıyom. yalnız ben bi kere yapmıyorumiyice alışsın diye sürekli girip çıkartıyorum. pozisyon deniyoruz sürekli.. alışalım diye..şu yanmalarda bitseydi güzel olacaktı.. ama zevk felan alamıyorum henüz..

Ya, kızlar ben ctsi günü denerken tavsiyeleriniz üzerine, gittim 10-15 dakika sıcak suda oturdum, sonra emla krem sürdüm 10 dakika bekledim ve p..s boyu aparatımla egzersiz yaptım sonra gidip kocişin üzerine atladım. aparatla deneme yaparken bişey hissetmedim hatta girişi biraz daha genişleteyim de raaht olsun diye 3 parmak yaptım banamısın demedi ama sanırım kocişle deneyinceye kadar emlanın etkisi geçti çünkü yanmaları vs. hissettim. Bir de ben alttayken denedim, egzersizlerimi de öyle yaptıgım için. Ama ilk girişte o yanmayı hissedince kasmaya başlıyorum(( Neyseki poziyonumuzu bulduk uzun ugraslar sonucu:)) Tahriş olmuşum çok kanadı çünkü bu defa.5 gün yine ilaç kullanıp tekrar deniycem, inşalalh bu defa tamamı olacak:))

albune cnm tebrikler zoru başarmışsın kabusun sona ermesine ramak kalmış....kıs özüm bende seni 30 küsürlerde sanıyodum bendende güççügmüşsüün 22 de evlendin erken çıtır aney olcan ne güsel işte..ben 26 yım ee vajiyi yenip anne olana kadar oookart anne olurumyaslandım sen kaç yaşşındaydınn..

oh my god!bana böle kelli felli,orta yaşlı kadın izlenimi verdin valla özüm yaa(bu iyi bir şey)

Amanınnnn, kıss sen daha tıfılsın:)) Oy kuzum yaa, ben 30' a merdiven dayadım:))

nedemek istionuzzz leyyyyynnnn kuzum ben bu vajınusmus yüzünden 10 yaş yaşlandım zaten, bitirdi beni bu vajınusmus..neşemden ruhumdan eser kalmadı......sizlerin yaşı kaç bacımmmmm

Evet bende de alttayken sıkıntı var,yarıdan sonrasında acı oluyor,pozisyon konusunda gayet sıkıntılıyız anlayacağın.zevk de henüz yok.zamanla her şey rayına biner diye umut ediyorum...

iyiyim canımmm sen nasılsın....bebişin nasıllll nasıl gidio hamilelikkkk

bilmem iyim ama hep hasta gibiyim insan adet deyil normal hasta olacagi zaman heryeri kirilir dökülürya, heryerim agriyor gibi sanki üstmüsüm gibi günes carpmis gibi, hep midem agriyor oructa var.1de hep ates basiyor ama derecede cikicak kadar ates deyil, bana sicak, vücudum sicak, gerci bu yeni 1sey deyil, eskiden,adetim gelmeden ates basardi, sonra hep olmaya basladi, halada devam ediyor. sanki ejderha yüsümü üflüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…