- 30 Temmuz 2011
- 1.269
- 414
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.141
slm kızlar.. bu vajiyi yeni yenen kızlar size ilişkiye girmeden önce egzersiz yapıyormusunuz ya.. ben egzersiz yapmadan alamıyorum p.. de. çok zorlanıyom . iki dk egzersizle genişletiyom sonra p.. hop diye giriyor...birazda yanmam oluyo. gelgitlerde zorlanıyorum yanmam olduğu için sizde durumlar nasıl...
Günaydın kızlar
fariymm haberleri vermeden gittin mi merak ettik
albuneaa gelin oldun say sen şekerim bugün yarın hepsi de olur
özüüüüm sen kaç yaşındaydın gözümmerak ettim niye bilmiyorum
olmus sayılırsın aslında ama tamamıda 1 kaç gün içinde olur ozaman çekeriz halayını....ben öle hamile kaldım ona göre dikkat
Ya cevap versenize kızlar ya, şimdi ben gelin oldum mu olmadım mi???
ben 22 yaşımda poh varmış gibi evlendim suan 24 üm 1987 liyim....ssizlerrrr
Merhaba arkadaşlar... Sizi uzun zamandır takip ediyordum ama bir türlü üye olup yazma fırsatım olmadı.Artık bende aranızdayım :)..Öncelikle kadınlar klubüne ve sizlere çok teşekkür ediyorum çünkü sizlerin sayesinde en azından biraz yol katedebildim.4-5 ay parmak egzersizi yaptıktan sonra yaklaşık 2 ay önce emla krem ile başarabildik.Ama ondan sonra tekrar tıkandım.Bi kere emlasız olmuylsada yarısı zar zor Yardımınıza ihtiyacım var.Bundan kurtulan arkadaşlar sonrasında emlasız mı yapabiliyolar?yani ne kadar sürcek bu böyle???:26:Allah hepimizin yardımcısı olsun ...
Nihayet..şimdi bütün yenenler sorunsuz yapıyormuş gibi bir izlenime girince bende bir sorun var galiba demiştim=)Kimseden ses soluk çıkmıyorben ilk 2 denememde egzersiz yapmıştım öncesinde,artık yapmıyorum,ilkinde zorlanıyorum ama ikincisinde daha kolay oluyor.gelgitlere ben de alışamadım ben yapıyorum üstteyken ama eşim yapınca acı oluyo bende de basıyorum çığlığı:26:
oh my god!bana böle kelli felli,orta yaşlı kadın izlenimi verdin valla özüm yaa (bu iyi bir şey)
Amanınnnn, kıss sen daha tıfılsın:)) Oy kuzum yaa, ben 30' a merdiven dayadım:))
ay valla bende de öyle oluyo bende üstte yapıyorum altta olunca canımda acıyo. geltitlerdede ben yapınca bişi olmuyo eşim yapınca bende basıyom çığlığı sonra çıkartıyom. yalnız ben bi kere yapmıyorumiyice alışsın diye sürekli girip çıkartıyorum. pozisyon deniyoruz sürekli.. alışalım diye..şu yanmalarda bitseydi güzel olacaktı.. ama zevk felan alamıyorum henüz..
bende 27 yaşındayım en yaşlanız benmiyim ayy
nedemek istionuzzz leyyyyynnnnkuzum ben bu vajınusmus yüzünden 10 yaş yaşlandım zaten, bitirdi beni bu vajınusmus..neşemden ruhumdan eser kalmadı......sizlerin yaşı kaç bacımmmmm
Evet bende de alttayken sıkıntı var,yarıdan sonrasında acı oluyor,pozisyon konusunda gayet sıkıntılıyız anlayacağın.zevk de henüz yok.zamanla her şey rayına biner diye umut ediyorum...
Evet bende de alttayken sıkıntı var,yarıdan sonrasında acı oluyor,pozisyon konusunda gayet sıkıntılıyız anlayacağın.zevk de henüz yok.zamanla her şey rayına biner diye umut ediyorum...
iyiyim canımmm sen nasılsın....bebişin nasıllll nasıl gidio hamilelikkkk
Yok yok neşen gayet yerindeben 82'liyim canım yani 28.Belinay'ın deyimiyle kart anne olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?