- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.161
Yok yok neşen gayet yerindeben 82'liyim canım yani 28.Belinay'ın deyimiyle kart anne olucam
Pozisyon olayı komedi zaten :)) Ama bende o azıcık girişte acını yanısıra zevk de olmadı değil
Pozisyon olayı komedi zaten :)) Ama bende o azıcık girişte acını yanısıra zevk de olmadı değil
Merhaba arkadaşlar... Sizi uzun zamandır takip ediyordum ama bir türlü üye olup yazma fırsatım olmadı.Artık bende aranızdayım :)..Öncelikle kadınlar klubüne ve sizlere çok teşekkür ediyorum çünkü sizlerin sayesinde en azından biraz yol katedebildim.4-5 ay parmak egzersizi yaptıktan sonra yaklaşık 2 ay önce emla krem ile başarabildik.Ama ondan sonra tekrar tıkandım.Bi kere emlasız olmuylsada yarısı zar zor Yardımınıza ihtiyacım var.Bundan kurtulan arkadaşlar sonrasında emlasız mı yapabiliyolar?yani ne kadar sürcek bu böyle???:26:Allah hepimizin yardımcısı olsun ...
scarlet' cım ben de 82 liyim da :)))
ozummmm nereye gittin
canım bende bir ayfalan oldu yeneli .bende korkuyodum emlasız yapamayacağım diye ama azalttım ve 1 haftadır falan emla kullanmıyorum sadece kayganlaştırıcı oda çok fazla değil onuda azalttım çok şükür..
scarlet82 teşekkür ederim cvp yazdığın içinben egzersizlerimi emlasız yapıyordum ve 2 parmağı tamamen alabiliyordum biraz zorlanarakta olsa.Emlayı kullandığım gün 3 parmak alabilince hemen deneyelim dedik ve oldu. Ben ondan sonra sorun yaşamam herhalde diyodum ama sonrasında yine başa dönmüş gibiyim.Emlasız olmuyor çünkü ve dediğim gibi olsada yarsı ancak.Egzersiz de yapamıyorum artık çünkü akıntım olmaya başladı.Hiç yoktu halbuki.Doktora gittim akıntı için ama tabi test falan yaptıramadım onlarda hiç bakmadan neo p..... diye bi fitil verdiler.7 gün kullancakmışım.dün ilk defa birini kullandım ama sabah kalktığımda geri gelmişti. bunu bile beceremiyorum.ay ne olcak böyle bilmiyorum.bi yandan kpss bi yandan bu bi yandan milletin çocuk derdi.Tabi Allah başka dert vermesin ..
aşkı memnu yu isliorumya öpüşme sahnelerini göstermiolar kesiolar ne ayıp yaaaaa
canser peki emlasız canın acımıyor mu? ve hala egzersizlere devam ediyor musun ?
bilmem iyim ama hep hasta gibiyim insan adet deyil normal hasta olacagi zaman heryeri kirilir dökülürya, heryerim agriyor gibi sanki üstmüsüm gibi günes carpmis gibi, hep midem agriyor oructa var.1de hep ates basiyor ama derecede cikicak kadar ates deyil, bana sicak, vücudum sicak, gerci bu yeni 1sey deyil, eskiden,adetim gelmeden ates basardi, sonra hep olmaya basladi, halada devam ediyor. sanki ejderha yüsümü üflüyor.
maasallah ne güzel zaten zamanla alisiyorsun, git gide daha iyi olucak. en önemliside insan kendini kasmamayi ögreniyor ama zamanla. evet insan kayganlastiriciyida brakiyor, halbuki insan bu kayganlastiriciya basladiginda 1daha asla brakamam diye düsüynüyor ama öyle olmuyor.
artık acımıyo ama ben üstteyken.gecen altta denedik biraz acıdı aslında acı değilde baskı oluştu rahat olamadım.2 -3 hafta falan kullandım emlayı olmayacakmış gibi geliyo ama oluyo.ben biraz hırs yaptım hergece deniyoduk nerdeyse epey bi genişleme oldu giriş kısmında sanırım o yüzden acı olmuyo .yoksa benim içinde giriş çok büyük bir sorundu yanıyodu resmen. ben egzersizleri bıraktım emlayla birlikte 1 haftayı geçti ..
çok güzel tebrik ederim :81: ben tembellik ettim galiba egzersizleri bıraktım şu akıntı ilacım bitsin tekrar başlıcam ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?