Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bende bir ayfalan oldu yeneli .bende korkuyodum emlasız yapamayacağım diye ama azalttım ve 1 haftadır falan emla kullanmıyorum sadece kayganlaştırıcı oda çok fazla değil onuda azalttım çok şükür..

scarlet82 teşekkür ederim cvp yazdığın için ben egzersizlerimi emlasız yapıyordum ve 2 parmağı tamamen alabiliyordum biraz zorlanarakta olsa.Emlayı kullandığım gün 3 parmak alabilince hemen deneyelim dedik ve oldu. Ben ondan sonra sorun yaşamam herhalde diyodum ama sonrasında yine başa dönmüş gibiyim.Emlasız olmuyor çünkü ve dediğim gibi olsada yarsı ancak.Egzersiz de yapamıyorum artık çünkü akıntım olmaya başladı.Hiç yoktu halbuki.Doktora gittim akıntı için ama tabi test falan yaptıramadım onlarda hiç bakmadan neo p..... diye bi fitil verdiler.7 gün kullancakmışım.dün ilk defa birini kullandım ama sabah kalktığımda geri gelmişti. bunu bile beceremiyorum.ay ne olcak böyle bilmiyorum.bi yandan kpss bi yandan bu bi yandan milletin çocuk derdi.Tabi Allah başka dert vermesin ..

maasallah ne güzel zaten zamanla alisiyorsun, git gide daha iyi olucak. en önemliside insan kendini kasmamayi ögreniyor ama zamanla. evet insan kayganlastiriciyida brakiyor, halbuki insan bu kayganlastiriciya basladiginda 1daha asla brakamam diye düsüynüyor ama öyle olmuyor.

Emlasız egzersizlere devam et bence canım,hatta direkt pns boyutunda aparatla başlayabilirsin.böylece alışırsın kreme de gerek kalmaz,yani sonuçta o kadar insan emlasız yapıyor sen niye yapamayasın?Akıntı oluşmaması için hijyene biraz dikkat etmek gerekiyor galiba,genital bölge için özel şampuanlardan kullanmanı tavsiye ederim.Ayrıca kpssden önce de hiç çocuk falan düşünme bence,ben de geçtim aynı beladan ama çocukla olacak şey değil,iyi bir çalışma istiyor,umarım gönlüne göre olur.

canser peki emlasız canın acımıyor mu? ve hala egzersizlere devam ediyor musun ?

artık acımıyo ama ben üstteyken.gecen altta denedik biraz acıdı aslında acı değilde baskı oluştu rahat olamadım.2 -3 hafta falan kullandım emlayı olmayacakmış gibi geliyo ama oluyo.ben biraz hırs yaptım hergece deniyoduk nerdeyse epey bi genişleme oldu giriş kısmında sanırım o yüzden acı olmuyo .yoksa benim içinde giriş çok büyük bir sorundu yanıyodu resmen. ben egzersizleri bıraktım emlayla birlikte 1 haftayı geçti ..

evet canım haklısın bu yıl kpss nedeniyle çocuk düşünmüyorum.özel bi kurumda çalışıyodum sınava hazırlanıyim diye ordanda çıktım.bakalım denicem bu yıl. sende başarmışsın sanırım tebrik ederim bende de zevk falan olmadı bu arada

normal canım soyun dökün ferahla arada duşa gir yıkan ferahla normal yani,,,,,, bende adet sancısı gibi sancı çektim 3 ay normal yani

kızlar cümleten merhaba, dün bende ucunu alabildim baskı hissedince bıraktın eşim acele etme 1 haftada çok fazla yaptın devamı gelir diyor ama ben bayrama kadar halletmek istiyorum çünkü bayramda memlekete gideceğiz egzersiz falan yapamam geri giderim bu kadar yol almışken diyorum ama bakalım, bir yaş muhabbetidir gidiyor en yaşlınız benim galiba 33 yaşındayım 3 yıl oldu evleneli 34 te Allahım verirse anne olsam kart anne olacam herhalde aşkolunn yani

evet kesinlikle onlarsız olmaz gibi geliyodu ama çok şükür yoluna giriyo herşey..hatta hamile bile olabilirim adet sancısı gibi hafif ağrılı bi durum var ..

kızlar öncedende sormuştum ama ortalıkta kimsecikler olmayınca cevap gelememişti sorumu tekrar ediyorum ilişkiye tam olarak girdikten sonra adet düzeninde değişiklik olurmu varmı aranızda bunu yaşayan geçen ay 28 günden sonra adet olmuşken bu ay 36 gün sonra gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…