Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

denizdery
kızlar öncedende sormuştum ama ortalıkta kimsecikler olmayınca cevap gelememişti sorumu tekrar ediyorum ilişkiye tam olarak girdikten sonra adet düzeninde değişiklik olurmu varmı aranızda bunu yaşayan geçen ay 28 günden sonra adet olmuşken bu ay 36 gün sonra gördüm

canım bende de 1 hafta öne kaymıştı ama şimdi yine düzeldi

kızlar ben geldim tekrar sabah kimsecikler yoktu maşallah toplanmışız
evdekiler anca uyandı sanırımmm ben bu internet yüzünden verem olcam öfff yaa
neyse gelelim benim açıklamaya geçen haftasonu hiç aklımızda yokken denedik ve galiba oldu
bu emin olamamak da garip oluyo ama ne bililm işte daha önce hissetmediğim bi yanma oldu ama kırmızı falan bişi yok gerçi artık ben ondan ümidi kestim gelmeyecek eminim çünkü şimdiye kadar olmadıysa zaten
sonrasında hemen regl oldum ve bakalım 1-2 güne ne olacak asıl şimdi heyecanlıyım bakalım 2. raundta neler olacak
ama süper rahatladım

Çok tatlısın ama çoğumuz senin durumundayız zaten bende 28 yaşındayım bu yıl zaten sınava hazırlanıcam diye çocuk düşünmüyorum zaten tam olarak başarabilmiş değilim.Sınavdı başarmaktı hamilelikti benim de 31 - 32 yi bulur heralde.Allah versinde inşallah hepimize

slm kızlar nabersiniz??albuneaa cım tebrk ederim seni walla 2güne çekeriz halayını:))))))
yaa kızlar artık ben kendimi telkin ede ede kendiimi kasmamayı öğrendim bu ii bişey galiba korkularım da daha azaldı sanki bide egzersizleri doğru düzgün yapabilsem ahh ahh 2güne başarırım yaniii yaa iiki sizi bulmuşum hiçbirinizi tanımıorum ama hepinizi çok sevioreeee))

slm kızlar nabersiniz??albuneaa cım tebrk ederim seni walla 2güne çekeriz halayını:))))))
yaa kızlar artık ben kendimi telkin ede ede kendiimi kasmamayı öğrendim bu ii bişey galiba korkularım da daha azaldı sanki bide egzersizleri doğru düzgün yapabilsem ahh ahh 2güne başarırım yaniii yaa iiki sizi bulmuşum hiçbirinizi tanımıorum ama hepinizi çok sevioreeee))

Son düzenleme:

yaslandım cevapladım

ben cikiyorum kendine iyi bak canim / evet kadin olunca adet degisiyor erken yada gec oluyor, bu normal ama sonra yine 1düzene giriyor. bu arada biraz önce 1.rinin ben kartlasmis anne olucam yazisini okudum bende 33.üm yani bende kartlasmis anne olucam sen elini biraz cabuk tut, bayrama yeni gelin seni cikaralim.

o 1 i benim canım ben arkadaşların dediklerine istinaden dedim, yoksa kendimi öyle hissetmiyorum aksine en bilinçli çağımda anne olmak ki olursa şayet gayet güzel.

Pati22 ne yaptın canım?

selamm iftar sonrasını beklıyorum egsersiz için ama düşündükçe of direk p. denesem dıyorum parmak çok itici geliyor
birazdan alısverişe cıkıcam almam gerekenlerı alıyım
esım suan sessız modda ama her an patlıyabilir yine
bir an karamsarım bir an off ne bilim doktora bi gitsemmi bu parmak egsersizleri bana cok ıtıcı gelıyor ya
aklıma aksam egsersız yapıcaıgm geldıkce afakanlar basıyor
sızler ne alemdesınız kızlar

iyimm cnm saolll doğum günümdedee misafir vardıı yaaa kocişş istediğim telefonu almış ama ..biraz uzaktan geldikleri için iftardan sonra gidemiyolarr kalıyolarr nese az kladı ramazanın bitmesine

bende cnm ilk üstte alabiliyorummm sonra allttaa alabiliyorumm...gelgitlerdee biraz yanma oluyoo ama fazla değil rahat bırakınca kendini bişe hissetmiyosun...bende zevk falan alamıyorum daha demekki zamnala oda olcak :26:

canım yeni yaşın kutlu olsuuuuunnn valla sade okuyorum bu ara 2 günde girmedim..aparat alamyorum yauuff napam bu ara misafirlerimde olcak..regl öncesi pns ucu aldım git gelde oldu..sonra regl oldum bittikten sonra yapamadım olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…