- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.181
kızlar cümleten merhaba, dün bende ucunu alabildim baskı hissedince bıraktın eşim acele etme 1 haftada çok fazla yaptın devamı gelir diyor ama ben bayrama kadar halletmek istiyorum çünkü bayramda memlekete gideceğiz egzersiz falan yapamam geri giderim bu kadar yol almışken diyorum ama bakalım, bir yaş muhabbetidir gidiyor en yaşlınız benim galiba 33 yaşındayım 3 yıl oldu evleneli 34 te Allahım verirse anne olsam kart anne olacam herhalde aşkolunn yani
artık acımıyo ama ben üstteyken.gecen altta denedik biraz acıdı aslında acı değilde baskı oluştu rahat olamadım.2 -3 hafta falan kullandım emlayı olmayacakmış gibi geliyo ama oluyo.ben biraz hırs yaptım hergece deniyoduk nerdeyse epey bi genişleme oldu giriş kısmında sanırım o yüzden acı olmuyo .yoksa benim içinde giriş çok büyük bir sorundu yanıyodu resmen. ben egzersizleri bıraktım emlayla birlikte 1 haftayı geçti ..
çok güzel tebrik ederim :81: ben tembellik ettim galiba egzersizleri bıraktım şu akıntı ilacım bitsin tekrar başlıcam ama.
:)) yok valla 4 sene bekledik her gece denedik nerdeyse...inat ettim birazda insanın hoşuna gidiyo aslında başarabiliyoruz ya :)) başlayın valla inat edin vajiyle
yaslandım cevapladım
ben cikiyorum kendine iyi bak canim / evet kadin olunca adet degisiyor erken yada gec oluyor, bu normal ama sonra yine 1düzene giriyor. bu arada biraz önce 1.rinin ben kartlasmis anne olucam yazisini okudum bende 33.üm yani bende kartlasmis anne olucam sen elini biraz cabuk tut, bayrama yeni gelin seni cikaralim.
Pati22 ne yaptın canım?
ya kızlar yaaaaaaaaa ne çok konuşmuşsunuz oku oku bitmiyor sahur geliyor herkes kaçıyor... yağmurcum nasılsın doğum günün nasıl geçti :) bu arada senin misafirler neden hep yatılı? Allah yardımcın olsun valla ramazanda yatılı misafir zor olmuyo mu :)
ay valla bende de öyle oluyo bende üstte yapıyorum altta olunca canımda acıyo. geltitlerdede ben yapınca bişi olmuyo eşim yapınca bende basıyom çığlığı sonra çıkartıyom. yalnız ben bi kere yapmıyorumiyice alışsın diye sürekli girip çıkartıyorum. pozisyon deniyoruz sürekli.. alışalım diye..şu yanmalarda bitseydi güzel olacaktı.. ama zevk felan alamıyorum henüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?