- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.221
ben mesaj atamıyorum sen bana atarsan maılle benım msn adresımı verırım
bende egsersız ıle kendımı hazırlamak ıstıyorum ama eşim artık isyanlarda
bende her gece korku yaşamaktan bıktım sizlerle konuşarak umarım korkumu yenerim
geçmişi okuyorum dündne beri gözlerim ağrıdı bir çok sayfayı not ettim ama bayağı sayfa var bakalım ne zaman biter
o ağırlık varya işte o beni bi terketseherşey daha güzel olacak ama söz bu akşam yapacam gece gelip haber vericem yaaaaaaaa bayrama nekaldı şunun şurasında:18::18::18:
hımm anladımm cnm..inşallahh cnm bende beklerimmyaa hangi kuaförr söle bakim belki bilirimm
heykele çııkarken tigi bayan kuaförü..
heykele çııkarken tigi bayan kuaförü..
hangl heykel kıs buuu ...nerenin heykeli...hem ne işiniz var köförde....
hımmm hatırlamadımm çıkınca bakarımm
canş çıkmadan haber ver arkadaşla görüşeyim...ok.
buseya ne çok benzeşiyoruz..aynı andada kurtuluruz inşallah..ben tembel sen benden betersin yaf
bursa heykel yafrivajimizi parlatıyok
vajinayaaa ağdamııııı:18::18::18::18: delimisiniz sizz:18::18::18::18: leynnnn siz nasıl vajınusmussunuz zaten ağdayla canına okuosunuz vajinanın o işi nie yapamıonuzzz....ben hayatta kimseye yaptıramam en son kaşımı bıyığımı kuaförde aldırdım ağlıcaktım az dahabaşkasına hiç yaptıramam
tmm cnm haber weririmm çok tırsıyorum ama belli olmaz benim işim
kıs tırsılcak bişey yok..birkere alıştır dvmı gelir ztn inan..rahat yanni..tüy dökücü nereye kadar..sen evdede çok rahatlıkla yapablrsn..
vajinayaaa ağdamııııı:18::18::18::18: delimisiniz sizz:18::18::18::18: leynnnn siz nasıl vajınusmussunuz zaten ağdayla canına okuosunuz vajinanın o işi nie yapamıonuzzz....ben hayatta kimseye yaptıramam en son kaşımı bıyığımı kuaförde aldırdım ağlıcaktım az dahabaşkasına hiç yaptıramam
kızlar slm,işyerindeyim ultrason jelimi ve eldivenimi aldım,çok heyecanlıyım bakalım bu akşam onlarla egzersizlerime devam etcem,inşallah herşey yolunda gider,bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?