Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

altay_ucar@hotmail.com ekle cnm açık şan ztn..

MERHABA BENDE EVLİLİGİMİN İLK 1, 5 YILINDA bu vajinismus yüzünden zor günler gecirdim sonra uşak ilinde kadın dogum uzmanı DR BÜLENT YAZGAN İLE TANIŞTIM VE HAYATIM DEGİŞTİ TEDAVİSİ VARMIŞ üzülme ben kurtuldum darısı hepinizin başına teşekkürler DR BÜLENT YAZGAN

bursa heykel yafri vajimizi parlatıyok

vajinayaaa ağdamııııı:18::18::18::18: delimisiniz sizz:18::18::18::18: leynnnn siz nasıl vajınusmussunuz zaten ağdayla canına okuosunuz vajinanın o işi nie yapamıonuzzz....ben hayatta kimseye yaptıramam en son kaşımı bıyığımı kuaförde aldırdım ağlıcaktım az daha başkasına hiç yaptıramam

yaa bende hiç yaptırmadımmm çok tısıyorummmm kendim almayıı denemek istiyorummm onudaa yapamıyorummmm

kıs ben kuaförüm ondan olsa gerekbaşlarda zordu ama yıllardır agda yaptırıyorum kendimde yapıyombi tek bıyıga dayanamyorum..vajisine agda yaptıran vajinismuslubenden bitane daha varmı acaba

kıs ben kuaförüm ondan olsa gerekbaşlarda zordu ama yıllardır agda yaptırıyorum kendimde yapıyombi tek bıyıga dayanamyorum..vajisine agda yaptıran vajinismuslubenden bitane daha varmı acaba

kızlar slm,işyerindeyim ultrason jelimi ve eldivenimi aldım,çok heyecanlıyım bakalım bu akşam onlarla egzersizlerime devam etcem,inşallah herşey yolunda gider,bana dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…