Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vuuuuuuuuuu..sana haksızlık..enteresansın valla..hayretim şaştı..benim bi dişimi çektiler hastaneyi ayaga kaldırdım..nası aglıyorum hıçkıra hıçkıra..eşimm yanda muayene olyodu oda ordan duymuş sesimi...agdaya dayanyorum ben bile şaşırıyrm..ilkte çok zordu ama şimdi hiç hissetmyrum..alıştı kökler zayıfladı baya seyrek ayda 1 çok hafif çıkıyo..rahat yanni..bende senin kadar yürek yok valla..ne kadarlık evlisin..egzersizde n aşamadasın başladıysan..

sen yine bi cesaret çekmişsin ben kestim geri yıkadım

s.a. kızlar.. tıp fakültesine gittim(yrd. doç.dr'a.). benim zar kalın değilmiş doktor çok ilgilendi.. çok beğendim.. defalarca sordum yok kalın olması lazım dedim ama hayır hiçbir sorunun yok dedi normal hymen dedi her defasında.. hatta hem doktor hem yanındakiler ısrarla vajinismus değilsin, rahatsın dediler ama ben yine de egzersiz yapcam, doktor bilemez ilişki anındaki yaşadıklarımızı. diğer doktorun kalın dediğini söyledim, hayır değil dedi, operasyona falan hiç gerek yok dedi.. ordan çıknca başka bi doktora gitmeyi düşünüyodum önceden ama dr o kadar ilgilendi ve beni o kadar ikna etti ki gerek duymadım.. elhamdülilllah..

aa negüzel hadi geçmiş olsun bakalım walla ben bile takmıştım kafama bu kız kallınsa napcak die çok üzülüodum hemde bayaa etkilendim wallla, çok sevindim ee artık bayrama gelin çıkarsın

önceki doktor, iki parmağını sokabilmen mümkün değil diyordu, esnetemezsin çok zor diyordu.. (ama ben iki parmak sokuyorum zaten.) bu doktora dedim, öncekinin deiğini, esnetmene gerek bile yok dedi

a.s canım çok sevindim...bak ben sana dedim özeller tamamen para tuzağı tabi bazıları iyi istisnalar var.inan için nasıl ferahtır şimdi senin adına çok sevindim.egzersizlere tam gaz devam et...bu arada ince bi çöplemi baktı

ooooooooleeeeeyyyyyyyy biliodum biliodum cicim akıl var mantık var kalın olsa o egsersizleri yapamazdınnn....hepimizin kötü jinekolog tecrübesi oldu seninde okadın oldu....şimdi durmak yok egsersize devam

aa negüzel hadi geçmiş olsun bakalım walla ben bile takmıştım kafama bu kız kallınsa napcak die çok üzülüodum hemde bayaa etkilendim wallla, çok sevindim ee artık bayrama gelin çıkarsın

sağol canım yaa. ne kadar üzülmüştüm.. Allah fakiri sevindirmek için, ineğini kaybettirip tekrar buldurur derlerya onun gibi oldu:) inşallah bayrama kadar halletcem canım..

evet canım o dediğin aklıma geldi zaten.. yok bu da gözle muayene etti.. ayy yoksa anlaması için o çubukla mı bakması lazımdı? :18:
ooooooooleeeeeyyyyyyyy biliodum biliodum cicim akıl var mantık var kalın olsa o egsersizleri yapamazdınnn....hepimizin kötü jinekolog tecrübesi oldu seninde okadın oldu....şimdi durmak yok egsersize devam

çok sağol canımmm.. çok sevindim gerçekten..

çok iyi yapmışsın canım başka bi doktorun da bakması iyi olmuş.. bak nasıl rahatlamıştır için.. kaç gündür boşuna sıktın canını.. egzersiz de yapmasaydın o arada daha çok üzülürdün.. hadi geçmiş olsun artık tam gaz devam... bayram gelinleri sizi artık git de ötekine bi naniiik yap

akaycım canım benim geçmiş olsun hadi..çok sevindik valla..egzersize dvm burda birinin mutsuzlugu herkesi etkiliyo valla..kimse kimseyi tanımıyo ama beraber üzülüp seviniyoz

ona gitcektim ama eşimle tartıştık yolda, o halde gitmek istemedim şöyle düşünüyorum, şimdi değil de yenince o doktorun numarasını bulup, konuşcam iyi bi dille. benim psikolojimi bozdunuz, egzersizimi gerilettiniz.. öyle bişey yokmuş, lütfen başka kimseye bunu yapmayın çok zor bi durum diicem hanımefendiye..nasıl canım sence? ha bu arada bugünkü doktorum erkekti, bayan olan da iyiymiş de o izindeymiş

evet canım o dediğin aklıma geldi zaten.. yok bu da gözle muayene etti.. ayy yoksa anlaması için o çubukla mı bakması lazımdı? :18:

çok sağol canımmm.. çok sevindim gerçekten..

gerçi benim ortada ki köprü için birit soktu onun kalınlığına baktı zarı düz bakıncada görürvalla bazen devlet hastaneleri özellerden daha iyi ilgileniyor.ben bi özele gittim kadın bağırta bağırta muayne etti bi gazlı bezle açtı nasıl açıttı

akaycım canım benim geçmiş olsun hadi..çok sevindik valla..egzersize dvm burda birinin mutsuzlugu herkesi etkiliyo valla..kimse kimseyi tanımıyo ama beraber üzülüp seviniyoz

sağol canım.. evet burda bi aile gibi olduk hem üzüntümüzü, hem sevincimizi hep beraber yaşıyoruz.. üzdüm sizi yaa hakkınızı helal edin canım benim..

sağol canım.. evet burda bi aile gibi olduk hem üzüntümüzü, hem sevincimizi hep beraber yaşıyoruz.. üzdüm sizi yaa hakkınızı helal edin canım benim..

cnm helali hoş olsun tabi varsa hak..yok bitanem ne demek zaten derdimizi sıkıntımızı paylaşmak için burdayız..neyseki bi sorun yokmuş çok şükür

ayy bi an korktum ya anlaşılmaz öyle sandım.. ben bişey sokmayın dedim de, bişey sokamayız kızsın dedi, kızlık zarı gözle muayene edilir dedi.. aynen katılıyorum sana, özeldeki doktor bi açtı nasıl acıttı sızlandım hiç teselli bile etmedi.. ama bu çok nazikçe baktı.. çok kibardı ya.. hitapları da çok ince ve güzeldi.. eşim kıskandı bile çıkınca söylediğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…