- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.241
kıs ben kuaförüm ondan olsa gerekbaşlarda zordu ama yıllardır agda yaptırıyorum kendimde yapıyom bi tek bıyıga dayanamyorum..vajisine agda yaptıran vajinismuslu benden bitane daha varmı acaba
allah yardımcın olsun canm..herkese dua edyorum ama vajili olarak tüm vajililere itinayla dua edyorum valla..
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
öz çok korkakmışsın yafff herkesin korkuları farklı yafff..
kızlar yaa ben kaşlarımı aldıracam ama çok uzamış korkuorum walla emla geldi aklıma az bişicik sürsem olurmuki acep??
özüm ne kullanyosun vajinana sendemi tüy dökücü kullanysn..nekadar sürede yapyosun..vajinam çok kıymetliii yaaaaaa
kıs ben kuaförüm ondan olsa gerekbaşlarda zordu ama yıllardır agda yaptırıyorum kendimde yapıyom bi tek bıyıga dayanamyorum..vajisine agda yaptıran vajinismuslu benden bitane daha varmı acaba
ben ağda dışında hiç bişey kullanmam ki ergenliğimden beridir...tüm vücuduma komple kendim de yaparım, gözüm kesmiyorsa kuafördeyim
jinekolğa gidip çatala küt diye uzanan da benim..ben niye vajinismus olmuşum ya huuu
özüm ne kullanyosun vajinana sendemi tüy dökücü kullanysn..nekadar sürede yapyosun..
ben ağda dışında hiç bişey kullanmam ki ergenliğimden beridir...tüm vücuduma komple kendim de yaparım, gözüm kesmiyorsa kuafördeyim
jinekolğa gidip çatala küt diye uzanan da benim..ben niye vajinismus olmuşum ya huuu
özüm ne kullanyosun vajinana sendemi tüy dökücü kullanysn..nekadar sürede yapyosun..
özüüüüüüüüüüüüüm görüyonmu kıscnm ben okadar yürekli deglm çatalı görünce aglamaya basladm..bana çatala çık diyince doktor benim midem bulandı başım döndü düşüyodumki asistanı tuttu biraz oturdum öyle çıktım ama muayene zor oldum baya oyaladm ugraştırdım ben göz kulak vs ne olsa zor oluyo muayeneler bırakmıyorum..korkuyorum..çok panigim..
ohaaaaaa bu hatunlar kafayı yemiişşşşben bacaklarımı makinaylaaaa alıomdaaaa ter döküomm....vajinam jiletlee tabikiii
bilmem iyim ama hep hasta gibiyim insan adet deyil normal hasta olacagi zaman heryeri kirilir dökülürya, heryerim agriyor gibi sanki üstmüsüm gibi günes carpmis gibi, hep midem agriyor oructa var.1de hep ates basiyor ama derecede cikicak kadar ates deyil, bana sicak, vücudum sicak, gerci bu yeni 1sey deyil, eskiden,adetim gelmeden ates basardi, sonra hep olmaya basladi, halada devam ediyor. sanki ejderha yüsümü üflüyor.
Emlasız egzersizlere devam et bence canım,hatta direkt pns boyutunda aparatla başlayabilirsin.böylece alışırsın kreme de gerek kalmaz,yani sonuçta o kadar insan emlasız yapıyor sen niye yapamayasın?Akıntı oluşmaması için hijyene biraz dikkat etmek gerekiyor galiba,genital bölge için özel şampuanlardan kullanmanı tavsiye ederim.Ayrıca kpssden önce de hiç çocuk falan düşünme bence,ben de geçtim aynı beladan ama çocukla olacak şey değil,iyi bir çalışma istiyor,umarım gönlüne göre olur.
ohaaaaaa bu hatunlar kafayı yemiişşşşben bacaklarımı makinaylaaaa alıomdaaaa ter döküomm....vajinam jiletlee tabikiii
selamm iftar sonrasını beklıyorum egsersiz için ama düşündükçe of direk p. denesem dıyorum parmak çok itici geliyor
birazdan alısverişe cıkıcam almam gerekenlerı alıyım
esım suan sessız modda ama her an patlıyabilir yine
bir an karamsarım bir an off ne bilim doktora bi gitsemmi bu parmak egsersizleri bana cok ıtıcı gelıyor ya
aklıma aksam egsersız yapıcaıgm geldıkce afakanlar basıyor
sızler ne alemdesınız kızlar
ayy hakkaten ne cesaret siz nasıl vajinusmus oldunuz şaştım walla..özümcüm sen şaşırma ben bacaklarımı bile zor alıom makineyle 2saat falan geçiodur yani hele vajinama ağdaa uuuuuuuuu aklım çıkar :18::18:hatta bikere nehikmetse cesaret ettim vajinama ağda yapcaktım yapıştırdım ama çekemedim geri öle binbir rezilllkle kestim yıkadım falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?