Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kıs ben kuaförüm ondan olsa gerekbaşlarda zordu ama yıllardır agda yaptırıyorum kendimde yapıyombi tek bıyıga dayanamyorum..vajisine agda yaptıran vajinismuslubenden bitane daha varmı acaba

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

allah yardımcın olsun canm..herkese dua edyorum ama vajili olarak tüm vajililere itinayla dua edyorum valla..

saol cnm benim allah herkesin duasını kabul etsin inş,bakalım serçe parmağı ve işaret parmağını geçtim,bu akşam eldivenle ve jelle iki parmağa geçmeyi düşünüyorum,inşallah halledebilirim

kıs ben kuaförüm ondan olsa gerekbaşlarda zordu ama yıllardır agda yaptırıyorum kendimde yapıyombi tek bıyıga dayanamyorum..vajisine agda yaptıran vajinismuslubenden bitane daha varmı acaba

ben ağda dışında hiç bişey kullanmam ki ergenliğimden beridir...tüm vücuduma komple kendim de yaparım, gözüm kesmiyorsa kuafördeyim
jinekolğa gidip çatala küt diye uzanan da benim..ben niye vajinismus olmuşum ya huuu

özüüüüüüüüüüüüüm görüyonmu kıs cnm ben okadar yürekli deglm çatalı görünce aglamaya basladm..bana çatala çık diyince doktor benim midem bulandı başım döndü düşüyodumki asistanı tuttu biraz oturdum öyle çıktım ama muayene zor oldumbaya oyaladm ugraştırdımben göz kulak vs ne olsa zor oluyo muayeneler bırakmıyorum..korkuyorum..çok panigim..

özüm ne kullanyosun vajinana sendemi tüy dökücü kullanysn..nekadar sürede yapyosun..

ohaaaaaa bu hatunlar kafayı yemiişşşşben bacaklarımı makinaylaaaa alıomdaaaa ter döküomm....vajinam jiletlee tabikiii

özüm ne kullanyosun vajinana sendemi tüy dökücü kullanysn..nekadar sürede yapyosun..

ohaaaaaa bu hatunlar kafayı yemiişşşşben bacaklarımı makinaylaaaa alıomdaaaa ter döküomm....vajinam jiletlee tabikiii

bende o kadar rahatım ki anlatamam..gözümden lazer ameliyatı oldum ve tek başıma gittim hastaneye..burnumdan nefes alma sorunum var ameliyat dediler hemen işlemlerimi başlattım 2.5 saat sürdü ameliyatım. odaya çıkarıldığımda sedyeyle yatağa yatırmalarını hazmedemedim kendim kalkıp geçtim
sonra dişetlerime lazer işlemi filan uygulattım o da çok acılı sancılıydı ve hepsini tek başıma yaptım..bi burun ameliyatımda ablam vardı yanımda..
bu kadar mücadeleci savaşçı biriyken aahh aahhh :86: ilk gece yapamadığı sülalemin kadınları teyzemler annem filan duyunca yuh dediler sen o kadar ameliyatlar geçirdin buna mı canın yandı die güldüler bana
zaten ben evliliğimin 9. gününde baktım hala ilişkiye giremiyoruz soluğu jinekologda aldım.direkt çatalı gösterdi gittim uzandım bir de erkek genç bir doktor
geldi kurcaladı..cinsel ilişki korkun var mıydı daha önce dedi bende aksine hiç korkmadım bugüne kadar dedim..bencede korkmamalısın..git bi kaç gün kendini psikolojik olarak hazırla sonra yaparsın dedii adam da şaşırdı tabii...

ayy hakkaten ne cesaret siz nasıl vajinusmus oldunuz şaştım walla..özümcüm sen şaşırma ben bacaklarımı bile zor alıom makineyle 2saat falan geçiodur yani hele vajinama ağdaa uuuuuuuuu aklım çıkar :18::18:hatta bikere nehikmetse cesaret ettim vajinama ağda yapcaktım yapıştırdım ama çekemedim geri öle binbir rezilllkle kestim yıkadım falan

yumurtlama dönemiden ateş basar demişti doktor. önemli bir bilgi daha vereyim tüm arkadaşlara doktor tavsiyesi '' biz bacaklarımızı çok açamıyoruz ya egzersiz yapmasak bile otururken yatarken bacaklarımızı açabildiğimiz kadar açmaya çalışalım ''.

sebamed veya numismed vajina için şampuan var tabi taa içine kadar sürmeyin dışını yıkayın.

kıs ben makinanın sesini duyunca kendimden geçiyorumm:18::18::18::18: asla yapamam..hem batık çok olur makina iyi deil..sen delirdinmi jiletle mahvediyosun vajiyiböylemi kıymetlin oluyoagdaya bi alıştırsan çook rahatlarsın inan yavaş yavaş..ben eşimin koltk altı sırt gögüs alyorum başta bırakmıyodu zorla aldım..şimdide yakamı bırakmıyo pis alıştı al al diyo seyreliyo geç çıkıyo acı hissetmyn zamanla..jilet karartır vajiyi nere olursa olsun koltuk altınıda..sıcak suyla yıka uyuşturucu krem kullan sonra al bişey olmaz..

parmak değil aparat kullan canım

bende düğünüme yakın alım dedim üstüne yapıştırdım zar zor üstünü aldım her delikten kan çıktı anam dedim alt tarafa hayatta yapmam orayıda jiletle aldım.annem geliyo teyzem geliyo bırakma az kalmış yat biz alalım yok dedim koparır atar bu ağda benim derimi zor kaçtım ellerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…