Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

süpersin bence canım tam bi öğretmene yakışır şekilde erkek falan olsun nolcak ki adamların işi o benm göğsümde sertlik vardı korktum acaba bişey mi var diye seneler önce erkek doktor varmış gittiğim hastanede adam elledi mecbur napam dedim ayy çok fenaydı sonra bişey çıkmayınca baya bi üzüldüm ellemesine ama kafam rahatladı ultrasonda falan bakmıştı

kıs ben kuaförüm ondan olsa gerekbaşlarda zordu ama yıllardır agda yaptırıyorum kendimde yapıyombi tek bıyıga dayanamyorum..vajisine agda yaptıran vajinismuslubenden bitane daha varmı acaba

bide ben varım yaptıran ggerçi benim vajıye dokunamama gibi bi sorunum olmadı arkadaşlarda bilir hemen parmaklarımıda aldım ama benim sorun derinlerde galibaaa

canım senin adına çok sevindim, ee doktor esnetmene bile gerek yok demiş daha ne duruyosun kız?

Son düzenleme:

sağol tatlım napiim başka kişileri de üzmesin diye öyle yapcam.
evet napiim erkek merkek dedirtmiyo bu sorun insana.. bi de önceden bekarken gittiğim bi erkek dr vardı, adet sorunumdan dolayı ben demeden tedbiren yani göğüs muayenesi yaptı bana.. valla hem de ne elleme iyice ellemişti, çok utanmıştım yaa.. onu hatırlattın bana

kızlar ya ağdayı mağdayı da açığa attınız hee yaa gizlimiz sakılımız kalmadı beee olsun ben söylemicemmmm

canım senin adına çok sevindim, ee doktor esnetmene bile gerek yok demiş daha ne duruyosun kız?

sağolasın canım.. evet dr öyle dedi de, doktordan gelince nehirsakarya ile görüştük ve yine aynı şekilde egzersizlerimize devam etcez.. hem daha kolay olur öyle.. zaten normalde sizin de esnetmenize gerek yok ama kasıldığımızdan yapamıyoz, o yüzden esnetmek istiyoz işte. beni orda doktor rahat buldu biraz(aslında gergindim), vajinismus değilsin mümkünatı yok dedi, yanındaki hemşireyle birlikte, ne vajinismuslar gördük senin uzaktan yakından alakan yok falan dediler.. ama kasılıyorum ben biliyorum ilişkiye girerken yaşadıklarımı.. p....si direkt almak zor olur devam etmem lazım egzersize ben de sizdenim yanii

Son düzenleme:
ölüyommmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrr sancıdannnn bu adet sancısı ne böle canıma okuyo yaaaa senelerdir :84:::84:

kıyamam yaa.. ayağının altına sıcak su torbası falan koysan iyi gelir belki.. ayağın altındaki tam topuk noktası cinsel organlara denk geliyo diye biliyorum.. benim her zaman ağrımaz da adetten önce üşüttüğümde ağrır.. sıcak su iyi gelebilir yaparsan..

kötü olan bayan doktoru merak ettim adı neydi bizde düşmeyelim tuzağa :)

geçmiş olsun şekerim ayyy bende çok çekerdim evlenince geçer dediler ilk ilişkide hamile kaldım doğumdan sonra görcez bakalım

yok canım yaa bana bekarken bile drlar doğumla geçer seninki dediler ama o evlenince lafını bende halktan çok duyardım bende geçen ay evlendim adetimde geçiktiydi hamileyimdir diye düşünürken adet oldum iyi oldu ama evlenınce geçmeyenlerden olduğumu anladım gerçi en son vajınısmus olduğumu keşmeden dr um senelrdir süren acillik olup serumlarla atlattığım sancımın sebebine adet zamanında salgılanan bi hormana karşı duyarlılığım olduğunu anca doğum kontrol haplarıyla azalalacağını söyleyerek bi nevi menopoza kadar çekecen demek istedi yada ben öle anladımmm ha bide doğumla geçer diyenler hep normal doğumlaaa dedi ufffffffffffffff ya bıktım kadın olmaktan

kötü olan bayan doktoru merak ettim adı neydi bizde düşmeyelim tuzağa :)

düşmezsin zaten canım merak etme.. burası ufak bi şehir, siz burda değilsiniz.... profilimde yazan yer değil bulunduğum yer.. bu forumdışardan herkese açık olduğu için söylemeyim canım

sağol tatlım yapıyorum onlarımı ama nafile zaten üşütsem öldüğümün resmi geçiş mevsimlerinde okulda üşütmüşüm bir ayımda acillik oldum 3 serum mun içine toplam 9 ağrı kesici yaptılar bide kabadan vurdular anca dayanabilecek seviyeye indi ağrılarım tam geçmedi bilee

ölüyommmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrr sancıdannnn bu adet sancısı ne böle canıma okuyo yaaaa senelerdir :84:::84:

geçmiş olsun, ben de çok çekiyorum hem regl hem ovulasyon günlerimde oturup ağlıyorum kansızlıktan oluyor galiba evlenince geçer diyorlar ya kanallar açılıyormuş
ondan öyle diyorlar, olacağın günler fazla yorma kendini canım.

O neymiş öyle canım ya pek normal bir durum değil,her ay çekilir mi bu dert ooff

Allah şifa versin ne diyim inşallah geçer ilişki gerçekleşince canım..

sağol canımm ovulasyon günlerindedemi sancı çekiyonnn ay canım ya ben zaten 28 günde adet oluyom bide ovulasyon sancım olsa ben 1 hafta arayla ölürüm demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…