- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.281
ona gitcektim ama eşimle tartıştık yolda, o halde gitmek istemedimşöyle düşünüyorum, şimdi değil de yenince o doktorun numarasını bulup, konuşcam iyi bi dille. benim psikolojimi bozdunuz, egzersizimi gerilettiniz.. öyle bişey yokmuş, lütfen başka kimseye bunu yapmayın çok zor bi durum diicem hanımefendiye..nasıl canım sence? ha bu arada bugünkü doktorum erkekti , bayan olan da iyiymiş de o izindeymiş
kıs ben kuaförüm ondan olsa gerekbaşlarda zordu ama yıllardır agda yaptırıyorum kendimde yapıyom bi tek bıyıga dayanamyorum..vajisine agda yaptıran vajinismuslu benden bitane daha varmı acaba
süpersin bence canım tam bi öğretmene yakışır şekildeerkek falan olsun nolcak ki adamların işi o benm göğsümde sertlik vardı korktum acaba bişey mi var diye seneler önce erkek doktor varmış gittiğim hastanede adam elledi mecbur napam dedim ayy çok fenaydı sonra bişey çıkmayınca baya bi üzüldüm ellemesine ama kafam rahatladı ultrasonda falan bakmıştı
canım senin adına çok sevindim, ee doktor esnetmene bile gerek yok demiş daha ne duruyosun kız?
ölüyommmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrr sancıdannnn bu adet sancısı ne böle canıma okuyo yaaaa senelerdir :84:::84:
ölüyommmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrr sancıdannnn bu adet sancısı ne böle canıma okuyo yaaaa senelerdir :84:::84:
ona gitcektim ama eşimle tartıştık yolda, o halde gitmek istemedimşöyle düşünüyorum, şimdi değil de yenince o doktorun numarasını bulup, konuşcam iyi bi dille. benim psikolojimi bozdunuz, egzersizimi gerilettiniz.. öyle bişey yokmuş, lütfen başka kimseye bunu yapmayın çok zor bi durum diicem hanımefendiye..nasıl canım sence? ha bu arada bugünkü doktorum erkekti , bayan olan da iyiymiş de o izindeymiş
geçmiş olsun şekerim ayyy bende çok çekerdim evlenince geçer dediler ilk ilişkide hamile kaldım doğumdan sonra görcez bakalım
geçmiş olsun şekerim ayyy bende çok çekerdim evlenince geçer dediler ilk ilişkide hamile kaldım doğumdan sonra görcez bakalım
kötü olan bayan doktoru merak ettim adı neydi bizde düşmeyelim tuzağa :)
kıyamam yaa.. ayağının altına sıcak su torbası falan koysan iyi gelir belki.. ayağın altındaki tam topuk noktası cinsel organlara denk geliyo diye biliyorum.. benim her zaman ağrımaz da adetten önce üşüttüğümde ağrır.. sıcak su iyi gelebilir yaparsan..
sağol tatlım yapıyorum onlarımı ama nafile zaten üşütsem öldüğümün resmi geçiş mevsimlerinde okulda üşütmüşüm bir ayımda acillik oldum 3 serum mun içine toplam 9 ağrı kesici yaptılar bide kabadan vurdular anca dayanabilecek seviyeye indi ağrılarım tam geçmedi bilee
O neymiş öyle canım ya pek normal bir durum değil,her ay çekilir mi bu dert ooff
sağol tatlım yapıyorum onlarımı ama nafile zaten üşütsem öldüğümün resmi geçiş mevsimlerinde okulda üşütmüşüm bir ayımda acillik oldum 3 serum mun içine toplam 9 ağrı kesici yaptılar bide kabadan vurdular anca dayanabilecek seviyeye indi ağrılarım tam geçmedi bilee
geçmiş olsun, ben de çok çekiyorum hem regl hem ovulasyon günlerimde oturup ağlıyorum kansızlıktan oluyor galiba evlenince geçer diyorlar ya kanallar açılıyormuş
ondan öyle diyorlar, olacağın günler fazla yorma kendini canım.
Allah şifa versin ne diyim inşallah geçer ilişki gerçekleşince canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?