Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağol canımm ovulasyon günlerindedemi sancı çekiyonnn ay canım ya ben zaten 28 günde adet oluyom bide ovulasyon sancım olsa ben 1 hafta arayla ölürüm demekki

benim de çok düzenli oluyor canım benim kansızlıktan oluyor vücudum fazla zorlanıyor önce kalp ağrısı ile başlıyor sonra göğüs bel ve karın bakalım inşallah şu derten kurtuluruz da belki ona da yarar.

ölüyommmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrr sancıdannnn bu adet sancısı ne böle canıma okuyo yaaaa senelerdir :84:::84:

ayyy çok geçmiş olsun canım yaa..birinin regl oldugunu duyunca bile fena oluyorum..benimde çok kötü geçiyo..ilk gün akşama kadar wc gitmiyorum korkudan..çabuk atlatırsın umarm..cnm kakaolu süt iç..acı olsun ama..sıcak suyadda kakao katablrsn..ayak bileklerinide ov içten iyi gelicektir

canım denicem sağol ben tam tersi 2 dk bi wcdyim psikolojikmidir nedir öle gidip gidip geliyom seniin sancının sebeb ney gittinmi hiç dr a

kızlar ya sizin de üstte denerken bacaklarınız ağrıyor mu? spor mu yapsam bacaklarım hamladı hiç egzersiz yapasım yok.

canım denicem sağol ben tam tersi 2 dk bi wcdyim psikolojikmidir nedir öle gidip gidip geliyom seniin sancının sebeb ney gittinmi hiç dr a

beni kanda tutuyo..ilk gördügm an 1 2 saat kendime gelemiyorum..ilki atlatınca gidiyrum normal şekilde wc ye..benim idrar yollarında iltihap var ona baglıyolar.annem bile kaç yaşında sancılı..ablam teyzelerm bizde herkes öyle yanni.. kakao iyi geliyo sana söylediklerimi uyguluyrum iyi geliyo..majezik kullanyorum bide..

bende majeziksiz atlatamazdım.

cn senin ilişki durumun nedir

bir kere tamamını aldım p.... ardından kanamam oldu zarım duruyodu çünkü o yırtıldı galiba sonra bi daha denememde yapamadım erteledim sonra reglim geçikince hamileyim herhalde diye deemedim ne olur ne olmaz diye şimdiregloldum reglim bitince devam edecem ağrısız oluncaya kadar yendim diyemiyorum maleseff

valla bende hafta 1 yaparsam bazen zorlanıyorum kaslar sürekli açılmadığı için demekki kendini toparlıyor bak bilmiyordum

canım uzun zamandan kastım yıllar, kullanılmayan bütün kaslar güçsüzleşir ya öyle oluyormuş bizim yaptığımız egzersizler ordaki kaslara spor yaptırmaktan ibaret.

Arkadaşlar hepinize iyi geceler, yorgunum ama yine de 1-2 deneme yapsam ölmem, ciddiye almam lazım değil mi?:44::44::44::44:

selam kızlar napıyorsunuz goruyorumkı egzersız yapmamak ıcın bahane bulan kızlar var canlar ertelemeyın yyarım saatınızı ayırıp yapın egzersızlerınızı ben suan okadar yorgunumkı anlatamam ama kalkıp yapıcam bırazdan hem ıcım rahatlasın hem yol katederım belkı dıye..akaycım gelmemıssın henuz ben egzersıze gıdıyorum geldıgımde egzersızını yapmıs olursun umarım bırbırımıze hesap verıcez merak ettıgım bı konu daha var bılıyorsun ne oldugunu onuda ögreneyım umarım guzel seyler duyarım ben sımdı kacıyorum kızlar 1 saate gorusuruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…