- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.301
sağol canımm ovulasyon günlerindedemi sancı çekiyonnn ay canım ya ben zaten 28 günde adet oluyom bide ovulasyon sancım olsa ben 1 hafta arayla ölürüm demekki
ölüyommmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrr sancıdannnn bu adet sancısı ne böle canıma okuyo yaaaa senelerdir :84:::84:
ayyy çok geçmiş olsun canım yaa..birinin regl oldugunu duyunca bile fena oluyorum..benimde çok kötü geçiyo..ilk gün akşama kadar wc gitmiyorum korkudan..çabuk atlatırsın umarm..cnm kakaolu süt iç..acı olsun ama..sıcak suyadda kakao katablrsn..ayak bileklerinide ov içten iyi gelicektir
kızlar ya sizin de üstte denerken bacaklarınız ağrıyor mu? spor mu yapsam bacaklarım hamladı hiç egzersiz yapasım yok.
üst pozisyon kadın için yorucu oluyor
canım denicem sağol ben tam tersi 2 dk bi wcdyim psikolojikmidir nedir öle gidip gidip geliyom seniin sancının sebeb ney gittinmi hiç dr a
sanki öyle daha kolay olacak gibi geliyor ara vermek istemiyorum ama yorgunum
bende majeziksiz atlatamazdım.beni kanda tutuyo..ilk gördügm an 1 2 saat kendime gelemiyorum..ilki atlatınca gidiyrum normal şekilde wc ye..benim idrar yollarında iltihap var ona baglıyolar.annem bile kaç yaşında sancılı..ablam teyzelerm bizde herkes öyle yanni.. kakao iyi geliyo sana söylediklerimi uyguluyrum iyi geliyo..majezik kullanyorum bide..
bende majeziksiz atlatamazdım.
sanki öyle daha kolay olacak gibi geliyor ara vermek istemiyorum ama yorgunum
çok keskin ve güzel favori agrı kesicim
bana bağışıklıkyaptı artık pek işe yuaramıyor ama genede içiyorum
valla her pozisyonu deneyin çünkü hiç ummadığın pozisyonda atlatabilirsiniz
cn senin ilişki durumun nedir
nerde bende o cesaret? kızlar bu pelvik kaslar uzun zaman kullanılmayınca da küsüyormuş ben ondan mı vajiyim ya
yoksa çünkü baskı tabu falan yok bende.
valla bende hafta 1 yaparsam bazen zorlanıyorum kaslar sürekli açılmadığı için demekki kendini toparlıyor bak bilmiyordum
canım uzun zamandan kastım yıllar, kullanılmayan bütün kaslar güçsüzleşir ya öyle oluyormuş bizim yaptığımız egzersizler ordaki kaslara spor yaptırmaktan ibaret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?