- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.321
selam kızlar napıyorsunuz goruyorumkı egzersız yapmamak ıcın bahane bulan kızlar varcanlar ertelemeyın yyarım saatınızı ayırıp yapın egzersızlerınızı ben suan okadar yorgunumkı anlatamam ama kalkıp yapıcam bırazdan hem ıcım rahatlasın hem yol katederım belkı dıye..akaycım gelmemıssın henuz ben egzersıze gıdıyorum geldıgımde egzersızını yapmıs olursun umarım bırbırımıze hesap verıcez merak ettıgım bı konu daha var bılıyorsun ne oldugunu onuda ögreneyım umarım guzel seyler duyarım ben sımdı kacıyorum kızlar 1 saate gorusuruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
cnm geldınmı bak ıyı ınsan lafının ustune gelırmıs
selam kızlar napıyorsunuz goruyorumkı egzersız yapmamak ıcın bahane bulan kızlar varcanlar ertelemeyın yyarım saatınızı ayırıp yapın egzersızlerınızı ben suan okadar yorgunumkı anlatamam ama kalkıp yapıcam bırazdan hem ıcım rahatlasın hem yol katederım belkı dıye..akaycım gelmemıssın henuz ben egzersıze gıdıyorum geldıgımde egzersızını yapmıs olursun umarım bırbırımıze hesap verıcez merak ettıgım bı konu daha var bılıyorsun ne oldugunu onuda ögreneyım umarım guzel seyler duyarım ben sımdı kacıyorum kızlar 1 saate gorusuruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
üst pozisyon kadın için yorucu oluyor
geçmiş olsun, ben de çok çekiyorum hem regl hem ovulasyon günlerimde oturup ağlıyorum kansızlıktan oluyor galiba evlenince geçer diyorlar ya kanallar açılıyormuş
ondan öyle diyorlar, olacağın günler fazla yorma kendini canım.
aynı şeyi uygulayın,ağdadan önce emla benzeri uyuşturucu sürün ,küçük küçük kağıtları kesip yapın 2.yapışta alışırsınız
maşallah canım azmine,gereken şey bu işte vajinismusta neymiş canını okursun valla bu hırslayakındır başarın inşallahh çekelim halayını yakında
bugün egzersiz yapmayanlar egzersizlerini mutlaka yapsın kızlar, hergün yapmadan bu problemden kurtulamazsınız
nehirsakarya sen ne durumdasın canım
peki canım seninde yendikten sonra regl dönemin değiştimi tam önceki gibide değil kanamam yaa bakalım yarına kadar eski haline dönemesse dr gitcemm
akıntınız varken egzersiz yaptınızmı ??ben sanki akıntınız varsa yapmayın die okumuştum yanlışmı hatırlıorum yaa
kızlar egzersızımı yapıp geldım penıs boyutuna yakın aparatla yapıyordum bu gece 1 kat daha pecete sarıp denedım ama gıtgıde kalınlastıgındanmıdır nedır bu gece acı oldu anlamadım öncekı denemelerdede acı oluyordu ama 1 dk sonra gecıyordu alısıyordum bu gece gecmedı suan bıraz gecmeye basladı neden acım oldu acaba 1 kat daha sarıp denıcektım ama bıraktım acı olunca tahrısmı oldu acaba?? bide ılk egzersıze baslarken kalın aparatımı sokamıyorum kendıme muma strec sarıp baska bır aparat yaptım önce onu sokuyorum gıt gel yapıyorum esnıyor daha sonra kalın aparatımı sokabılıyorum sızdede oylemı oluyor yardım edın kafam karıstı puff
ewt cnm ben yapmıştımm daha iyi oluyo hem kaygannn
tsk ederım cnm valla 1.5 senedır ertelıyordum cok yanlıs yapmısım sımdı gayret gosterıyorum napıyım bıran önce bu illetten kurtulmak ıcın halayımda yakındır ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?