Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar slm,bir saat önce egzersizimi yaptım ama biraz moralim bozuldu serçe parmağı ve işaret parmağını halletmiştim ,bu akşam da ilk defa ultrason jeli ve eldivenle orta parmağa geçtim ilk boğumu falan sokabildim ancak tam istediğim gibi rahat olmadı,canım sıkıldı biraz sonra gittim banyo yaptım birazdan tekrar denemeyi düşünüyorum siz ne tavsiye edersiniz eldivenle pek iyi olmadı hissedemedim sanki yalnız parmakla daha iyi oluyo ne dersiniz,parmağıma jel sürüp öyle mi deneyeyim?

kızlar dedıklerım sızı korkutmasın bende hıc acı falan olmadıgı ıcın bu gece olması dıkkatımı cektı ondan sıkıntı yaptım.. mıss figocum adet sancısının 100 de 1 kadar bı acı dayanılmıcak bısı degıl hatta vajı o anda acırken aynada kendıme bakıp guldum takmadım yanı korkmayın sakın kızlar kusura bakmayın korkuttuysam dedıgım gıbı sık olan bısı olmadıgı ıcın kafama takıldı ..esıme aparatı gosterdım tmm artık kalınlastırma tabıkı acır tahrıs olur bu kazık gıbı bısı penısle kıyaslama her ınsanın canını acıtır bukadar kalını dedı..:) ben abarttım sanırım bu aparat olayını bıde kendımı kastım sanırım farkında olmadan ondan oldu suan gectı ama kalmadı acı sızı

cnm bozma moralini olur böle şeyler bigün alamazsın ertesi gün hepsini alırsınn ...sen nasıl rahat ediyosan öle yap cnmm

bakalım tekrar deniycem bu akşam sanki kapalı gibiyidi,almak istemiyodu anlamadım gitti valla,ama tabi devam etmek lazım bu arada ultrason jelinin zararı yok değil mi vajinaya?

bazen kapatıyoo ewt cnm bendede oluyoduu ama sen üstüne git pes etmee jelin hiç zararı yok cnm bol bol kullan bende bol bol kullanıyodum halada kullanıyorumm :)

bilmiyomusun cnm sennn yendimm benn 16 sının gecesiii :)))) 1 hafta olduuu

ayy ben tamamen unuttum sekerim yoktum ya bi haftadır hızlandırarark okudum burayı.. kutlamıstım hatta yanılmıyosam bi kac kişi daha yenmişti hatta cok sevinmiştim nasılda unuttum tekrar tebrikler canıım.. hadi bakalım unutma ben ilk yendigim zamanlar hep aklıma yine o korkular gelirdi ben savardım basımdan sakın izin verme ıo korkuların girmelerine içine

saollll cnmmmm.... tmm cnmmm korkuların üstüne gitmek gerekkk zatenn

canımm tahriş olmuştur ondan acımıştır.. bence de eşin haklı.. artık o aparatla çalış.. öncesinde daha küçüğünü sokmadan o aparatı alabildiğin zaman büyüt bence artık.. anlatabildim mi bilmiyorum:) yani onu iyice rahat almaya çalış, çok alışınca da ister peçeteyle daha kalınlaştır, ister direk denmeye geç Rabbim kolaylık versin.. Bence çok iyi gidiyosun, o kadarcık sızı olur bişi olmaz:) ben de yaptım egzersizimi, ama ben verimsizdim, iki parmak yaptım.. aparatı alamadım, ben streçle yapamadığımı anladım, prez. almam lazım bitmişti.. streçte rahat olamıyorum.. bi de pek keyfim yerinde değildi biliyosun

kız burnun akıyo burnunu sil bencede tahrıs oldu sanırım ya o kalın aparatı almadan penıs denemıcem ınat ettım baska seyle esnetmeden o aparatı alıcam

kız burnun akıyo burnunu sil bencede tahrıs oldu sanırım ya o kalın aparatı almadan penıs denemıcem ınat ettım baska seyle esnetmeden o aparatı alıcam

yanlıslıkla bastım gitti devam edeyım msja acı gectı sorun yok ıyıyım cnm sen nasıl rahatsan öyle yap yarın hemen prezervatıf al gecıktırme egzersızını onunla yap ozaman ... özel msjını beklıyorummm ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…