- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.341
cidden mi kız yapılıo yani ayy ben korktum enfeksiyon falan kaparım bide onla uğraşmiim die
canım korkma bazen insan aslında rahat zanendiyo kendini ama az da olsa kasıyodur farkında bile olmadan o zaman boyle hissedersin ama inan bu hissettiğin sey diger kızları korkutmasın oyle dayanılmayacak acılar degil dimi? bendede olmustu ama cok hafif bi şekilde hatta regl acılarım daha agırdı ki ben agır da gecirdigini dusunmuyorum bu donemlerimi... dedigim gibi az zamanla gececektir. ilk basta girişte hafif yanma oluyor ama orada sunu dusunun kızlar inanın oanda hissettiğinizden daha fazlası olmuyor olmayacak ve zmanla gececek.. o yanma hissi de bi yerinizi hafif jiletle alırken keseriz ya oyle bi yanma inanın fazlası olmuyor ben ilk ps denemesinde bunu hissetmiştim sonra burdaki kızların yazıları gecti aklımdan dedim korkma bundan daha fazlası olmayacak ve oyle oyle denerken yarısını aldım sonra bi aktım tamamı oldu demem o ki.. illa hepsi bi anda olcak demeyin ve ben sunu diyorum kızlar beyin olarakta kendinizi hazırlayın her sferinde o oluyosa ps de deneyelim olmazsa yine egzersize doneriz die kendinizi dusunundurun .. hazırlayın beyin oalrakda dusunsel olarakta kendinizi.. basaracaksınız en kıza zamanda .. siz egzersizle zaten yolun yarısını gectiniz kızlar emin olun..
yagmurr ne zaman deneyeceksin kız sen oldun bence ne dersin ?
ben yaptımm gerçekten cnm hiç bişe olmadıdaa yaniii yap sen yapp egzersizeee dewammm
kızlar slm,bir saat önce egzersizimi yaptım ama biraz moralim bozuldu serçe parmağı ve işaret parmağını halletmiştim ,bu akşam da ilk defa ultrason jeli ve eldivenle orta parmağa geçtim ilk boğumu falan sokabildim ancak tam istediğim gibi rahat olmadı,canım sıkıldı biraz sonra gittim banyo yaptım birazdan tekrar denemeyi düşünüyorum siz ne tavsiye edersiniz eldivenle pek iyi olmadı hissedemedim sanki yalnız parmakla daha iyi oluyo ne dersiniz,parmağıma jel sürüp öyle mi deneyeyim?
ee devam edim ben ozaman egzersizeüff varya hep yapmamak için bahane üretiorum galiba ama nebilim öle duymuştum sanki akıntı varken yapılmıo die:44::44:
cnm bozma moralini olur böle şeyler bigün alamazsın ertesi gün hepsini alırsınn ...sen nasıl rahat ediyosan öle yap cnmm
bakalım tekrar deniycem bu akşam sanki kapalı gibiyidi,almak istemiyodu anlamadım gitti valla,ama tabi devam etmek lazım bu arada ultrason jelinin zararı yok değil mi vajinaya?
bilmiyomusun cnm sennn yendimm benn 16 sının gecesiii :)))) 1 hafta olduuu
ewt bahanee arama bakimmhadi git ayapta gell bekliyoruzzz bak burdaaa koşş hadiii
şeyy tamam ben bi gidip geleyip ozaman:18::18:
ayy ben tamamen unuttum sekerim yoktum ya bi haftadır hızlandırarark okudum burayı.. kutlamıstım hatta yanılmıyosam bi kac kişi daha yenmişti hatta cok sevinmiştim nasılda unuttumtekrar tebrikler canıım.. hadi bakalım unutma ben ilk yendigim zamanlar hep aklıma yine o korkular gelirdi ben savardım basımdan sakın izin verme ıo korkuların girmelerine içine
saollll cnmmmm.... tmm cnmmm korkuların üstüne gitmek gerekkk zatenn
şeyy tamam ben bi gidip geleyip ozaman:18::18:
kızlar egzersızımı yapıp geldım penıs boyutuna yakın aparatla yapıyordum bu gece 1 kat daha pecete sarıp denedım ama gıtgıde kalınlastıgındanmıdır nedır bu gece acı oldu anlamadım öncekı denemelerdede acı oluyordu ama 1 dk sonra gecıyordu alısıyordum bu gece gecmedı suan bıraz gecmeye basladı neden acım oldu acaba 1 kat daha sarıp denıcektım ama bıraktım acı olunca tahrısmı oldu acaba?? bide ılk egzersıze baslarken kalın aparatımı sokamıyorum kendıme muma strec sarıp baska bır aparat yaptım önce onu sokuyorum gıt gel yapıyorum esnıyor daha sonra kalın aparatımı sokabılıyorum sızdede oylemı oluyor yardım edın kafam karıstı puff
ya aslında venustenin listesini yasaya biri yenenler hamişler egzersizler ve tembişler diye :) bizde topluca gorsek
canımm tahriş olmuştur ondan acımıştır.. bence de eşin haklı.. artık o aparatla çalış.. öncesinde daha küçüğünü sokmadan o aparatı alabildiğin zaman büyüt bence artık.. anlatabildim mi bilmiyorum:) yani onu iyice rahat almaya çalış, çok alışınca da ister peçeteyle daha kalınlaştır, ister direk denmeye geçRabbim kolaylık versin.. Bence çok iyi gidiyosun, o kadarcık sızı olur bişi olmaz:) ben de yaptım egzersizimi, ama ben verimsizdim, iki parmak yaptım.. aparatı alamadım, ben streçle yapamadığımı anladım, prez. almam lazım bitmişti.. streçte rahat olamıyorum.. bi de pek keyfim yerinde değildi biliyosun
kız burnun akıyo burnunu silbencede tahrıs oldu sanırım ya o kalın aparatı almadan penıs denemıcem ınat ettım baska seyle esnetmeden o aparatı alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?