- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.021
egsersiz deniyorum ama olmuyor bırakıyorum
eşimde bunuda bahane edicen oyalıcan diyor kabul etmiyor
buraya yazmadan önce istek artırıcı ilaç almayı düşünüyordum ama asla işe yaramıcağını anladım sayenizde
egsersiz ve beyni kandırma şart yarında yine kaçıcam bahane uydurucam sonra gerginlik tartışma olucak ...
ama bır an burda başaranları görünce hadi durma sende başarıcaksın kaçma dıyorum
bugun cok dua edıcem hepımıze bayram sonu bızlerde hakettiğimiz bayramı yaşıyalım inşallah
TBRKKLER CANIM
ben 1 yıl cektım o agrıyı zamnlan alısacaksın ınsallah
agrıda kalmayacak
tatlım benm
sana tavsıye edecegım sey
bnce senın beynını raahatlatacak ılaclardan baslamak lazım duruma
gusel bır psıkolojık destek almalısın
hem panık atagında varmıs
o yuzden bu senın rahatszlıgını bıraz daha zorlastırıor
bnde senın durumundaydım
once psıkolojık destek aldım 1 ay surdu zaten
sonra beynen rahatlayınca asama asama 1 hafta ıcınde tamamını almıs basarmıstım
sende öle olacaksın allhın ıznıylennnnnnnnn
niye olmuyor nerde takılıyosun? daha olmadan olacaklar hakkında olumsuz düşünüyorsun beynini şartlıyorsun öyle yapma canım sen şu an panik durumdasın biraz rahatlamaya çalış.
panık atagım yuzunden bazı korkularım vardı yılların ustune daha yenı yendım
bu sorunumu doktora soyledgımde cisede gıtmemı soyledı
sen hangı bölüm doktordan destek aldın ?
off aynen dediğin gibi beyin şartlanmış korkudan zerre istek yok
napıcam bılmıyorum yıen bugun zorlayıp kendımı denıyım dıyorum sonra kacıcak bahane arıyorum
eczaneye gıdıp kas gevsetıcı ve bebe yağı alıyım
ama kaslarımızı kendımız kasıyoruz kı dun ben farketmedım esım uyardı bacaklarımı hemen kapıyorum
bu istem dışı kas gevşetici ile çözülürmü ki ..
merhabalar tam 2 sene vajinusmus neddeniyle essimle iliskiye giremedim cok zor gunler gecirdim tessaduf eseri mucize gibi bir sekilde elime gecen bir receteyle 2 ssenenin sonunda bu problemimi 1 gecede halletim o ankii mutlulugumu anlatamam.benim gibi kabus dolu gunler yassayan birileri varsa yardimci olurum.sizdende hayir dualari alirsam ne mutlu bana
canım onları bende denedim işe yaramadı ama yarayanlarda var forumlardan okuduğum kadarı ile. ben şuan tedavi oluyorum. gerçekten çok işe yaradı yendim sayılır. ama şunu anladım bu tamamen beyinde biten bişey. nefes egzersileri yapmanı öneririm. vede kegel egzersizleri. nefesini burnundan alıp ağzından verip gevşe. sonra istersen parmak egzersizi yap. nefesini verirken parmağını yavaşça vajinana sokmaya çalış. kötü olduğun yerde dur nefes al ver. ama nefes verirken içine almak çok kolaylaşıyo sanırım o ara ordaki kaslarda gevişiyo. bende vajinama ilk parmağımı soktuğum zaman inanılmaz kötü olmuştum tansiyonum düşmüştü öyle olursa korkma gayet normal vücudun sana tepki verio demişti doktorum. ben şuanda doktorun vermiş olduğu bi aletle çalışıyorum. 5seansıma gidicem cumartesi günü. umarım sende en kısa zamanda çözersin ama inan imkansız diil. eğer kendin halledemiyosan tedaviyi geciktirme derim. geciktirdikçe daha kötü oluyo. doktor tavsiyesinde bulunabilirm özelime mesaj atarsan. yardımcı olabilirsem çok sevinirim. iyi bak kendine
selamlar bende 14 aylık evliyim ve aynı sorunu yaşıyorum... o mucize reçeteyi özelden atabilirsen çok mutlu olurum..
saygılar...
lutfen su mucıze recete her ne ıse bızımlede paylasırmısınnn cok sıkıldım artık su yukten kurtulmak ıstıyorumm
canım ben bi bakmaya geldim çıkcaktım ama şunu söylemeden gidemedim: senin iş bitmiş canım.. ben gerçekten öyle düşünüyorum.. korkunu yenip şimdi denesen şimdi alırsın sen p....s. neden dersen, eşlerin parmağı daha kalın oluyor, eşinin iki parmağını almışın işte.. olay bitmiştir..p...s de yabancı cisim, eş parmağı da.. kendi parmağını veya mumu denemeden bile senin bunu başarabileceğini şiddetle düşünüyorum. tabii onları yapma demiyorum kesinlikle.. ama bu işi daha fazla uzatmasan iyi olur.. süpersin.
kızlar gecen hafta esım tek parmak ardından ıkı parmak denedı gıt gel yaptı ama bu bırden olustu tekte hıc sorun olmadı ıkı parmakta da ılk etapta ıdrar hıssı oldu bı ıkı dakıka sonra rahatladım gectı daha sonra p..s denemek ıstedı denedık ama olmadı bas kısmı gırer gıbı oluyo orda olay bıtıyo esım ıkı parmak rahatlıkla gıt gel yapmıstı benım asıl degınmek ıstedıgım sey esım bana kızlık zarın nerde dıye sordu nıye kırmızı gelmedı fılan dıe sordu bende gırdıgın yer dıyorum kırmızı baskı ve zorlama netıcesınde olurmus normalde olmazmıs dıyorum oyle seymıs olurmuss dıyor bı turlu kabul etmıyor daha vajıyı yenmeden bı baska sıkıntı daha ılk baslarda bana gırıs kısmını fılan dahı o bana gostermıstı gırıs kısmını bılen bırı nasıl olurda sonrasında neler olup olmayacagını bılemez lutfen bana bu konuda yardımcı olurmusunuz ne yapacagımı bılmıyorum kırmızı olurmu olmazmı kızlık zarı deyınce ben ınce zar seklınde bısı sanıyodum onu delıp gececek sanıyodum dr gırıs kısmı demıstı ama ortulu fılan bısı degıl acaba ben mı yanlıs bılıyorum yanlıs bısılermı yapıyorum anlamadım gıttı mal gıbı oldum resmenn yardımm lutfennn bı an once olsa bıtseee de cumleten rahatlasakk her sey cok guzel gıdıy hayatımda ama ıs buraya gelınce alt ust oluyorummm
kızlar gecen hafta esım tek parmak ardından ıkı parmak denedı gıt gel yaptı ama bu bırden olustu tekte hıc sorun olmadı ıkı parmakta da ılk etapta ıdrar hıssı oldu bı ıkı dakıka sonra rahatladım gectı daha sonra p..s denemek ıstedı denedık ama olmadı bas kısmı gırer gıbı oluyo orda olay bıtıyo esım ıkı parmak rahatlıkla gıt gel yapmıstı benım asıl degınmek ıstedıgım sey esım bana kızlık zarın nerde dıye sordu nıye kırmızı gelmedı fılan dıe sordu bende gırdıgın yer dıyorum kırmızı baskı ve zorlama netıcesınde olurmus normalde olmazmıs dıyorum oyle seymıs olurmuss dıyor bı turlu kabul etmıyor daha vajıyı yenmeden bı baska sıkıntı daha ılk baslarda bana gırıs kısmını fılan dahı o bana gostermıstı gırıs kısmını bılen bırı nasıl olurda sonrasında neler olup olmayacagını bılemez lutfen bana bu konuda yardımcı olurmusunuz ne yapacagımı bılmıyorum kırmızı olurmu olmazmı kızlık zarı deyınce ben ınce zar seklınde bısı sanıyodum onu delıp gececek sanıyodum dr gırıs kısmı demıstı ama ortulu fılan bısı degıl acaba ben mı yanlıs bılıyorum yanlıs bısılermı yapıyorum anlamadım gıttı mal gıbı oldum resmenn yardımm lutfennn bı an once olsa bıtseee de cumleten rahatlasakk her sey cok guzel gıdıy hayatımda ama ıs buraya gelınce alt ust oluyorummm
canım kızlık zarı vajinin 2,5 - 3 cm içindedir fakat tüm zarların yapısı bir olmuyor, kimisi parmak girdiğinde bozuluyor kimisi defalarca ilişkiye girsen bile bozulmuyor.. yapısına göre.. Doktora görünmenizde fayda var, eşinde neolup bittiğini anlar.. Senin onun ilki olduğuna inanmıyor sanırım ?
canım kızlık zarı vajinin 2,5 - 3 cm içindedir fakat tüm zarların yapısı bir olmuyor, kimisi parmak girdiğinde bozuluyor kimisi defalarca ilişkiye girsen bile bozulmuyor.. yapısına göre.. Doktora görünmenizde fayda var, eşinde neolup bittiğini anlar.. Senin onun ilki olduğuna inanmıyor sanırım ?
canım benım sımdıye kadar sosyal erkek arkadasım dahı olmadı esımde bende parmagımızı sonunda kadar alabılıyoruz hala anlamıyorum dr bana vajı gırıs kısmı demıstı hanı su gırdıgımız delık..delık te yırtık olursa bu kızlık zarının bozlması anlamına gelıyormus halk dılınde bole ama normalde baskı zorlama olmadıgı zaman kanama fılan olmazmıs dr a gıtmıstım ben ılıskıye gıremıyorum dıye dr muayene ettı ve hıc bır sorun hıc bır problemın yok dedı tamamen psıkolıojık dedı psıko yonlendırmek ıstedı hatta ama zarın yapısı esnek belkı hıc kanaman dahı olmayacak dedı
canım benım sımdıye kadar sosyal erkek arkadasım dahı olmadı esımde bende parmagımızı sonunda kadar alabılıyoruz hala anlamıyorum dr bana vajı gırıs kısmı demıstı hanı su gırdıgımız delık..delık te yırtık olursa bu kızlık zarının bozlması anlamına gelıyormus halk dılınde bole ama normalde baskı zorlama olmadıgı zaman kanama fılan olmazmıs dr a gıtmıstım ben ılıskıye gıremıyorum dıye dr muayene ettı ve hıc bır sorun hıc bır problemın yok dedı tamamen psıkolıojık dedı psıko yonlendırmek ıstedı hatta ama zarın yapısı esnek belkı hıc kanaman dahı olmayacak dedı
es parmagı fılan denedıgımızde ılk etapta zorlanmıs olmama ragmen sonuna kadar alabıldım ne zar nede kayaya vs toslamadık nasıl oluyor yaaa
es parmagı fılan denedıgımızde ılk etapta zorlanmıs olmama ragmen sonuna kadar alabıldım ne zar nede kayaya vs toslamadık nasıl oluyor yaaa
canım bendede olmadı kanama..egsersizle yavaş yavaş yapğımız için orası esniyordur. ilişki sırasında esniyo demekki kanama olmuyo.. bende çook merak ettim neden kanama olmadı diye.. doktora gitme fırsatım olursa bunuma bi sormam lazım..
kızlarr nerdesiniz? vajiden kurtuldum. nasıl mı? eşimden ayrılıyorum tam da sona yaklaşmışken, beni başından atmak istiyor herşeyden kavga çıkarıyordu, 3 yıldır evliyim ikide bir araba değiştiriyor kredi çekiyor baştan beri hep maddi zorluk çektim kendi derdime bile konsantre olamadım yine yapmaya kalktı karşı çıkınca da beni annemlerde bırakıp gitti her bayram gibi bu bayramı da bana zehir etti. üzüleceğimi biliyorum ama ayrılacağım vaji yüzünden kendimi hep borçlu hissettim herşeye sustum ama artık yoruldum.
kızlarr nerdesiniz? vajiden kurtuldum. nasıl mı? eşimden ayrılıyorum tam da sona yaklaşmışken, beni başından atmak istiyor herşeyden kavga çıkarıyordu, 3 yıldır evliyim ikide bir araba değiştiriyor kredi çekiyor baştan beri hep maddi zorluk çektim kendi derdime bile konsantre olamadım yine yapmaya kalktı karşı çıkınca da beni annemlerde bırakıp gitti her bayram gibi bu bayramı da bana zehir etti. üzüleceğimi biliyorum ama ayrılacağım vaji yüzünden kendimi hep borçlu hissettim herşeye sustum ama artık yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?