Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

niye olmuyor nerde takılıyosun? daha olmadan olacaklar hakkında olumsuz düşünüyorsun beynini şartlıyorsun öyle yapma canım sen şu an panik durumdasın biraz rahatlamaya çalış.

panık atagım yuzunden bazı korkularım vardı yılların ustune daha yenı yendım
bu sorunumu doktora soyledgımde cisede gıtmemı soyledı
sen hangı bölüm doktordan destek aldın ?

niye olmuyor nerde takılıyosun? daha olmadan olacaklar hakkında olumsuz düşünüyorsun beynini şartlıyorsun öyle yapma canım sen şu an panik durumdasın biraz rahatlamaya çalış.

off aynen dediğin gibi beyin şartlanmış korkudan zerre istek yok
napıcam bılmıyorum yıen bugun zorlayıp kendımı denıyım dıyorum sonra kacıcak bahane arıyorum
eczaneye gıdıp kas gevsetıcı ve bebe yağı alıyım
ama kaslarımızı kendımız kasıyoruz kı dun ben farketmedım esım uyardı bacaklarımı hemen kapıyorum
bu istem dışı kas gevşetici ile çözülürmü ki ..

kaçma erteledikçe büyüyor kas gevşetici ve bebe yağını dene denemekten ne çıkar kendine özel zaman ayır ben spora başladım bacaklarımı daha rahat kullanayım diye esnetmeye çalışıyorum istem dışı değil bacakların beynini öyle şartlama sen kasıyosun canım aynı durumdaydım taş kesiliyordum eşin bişey yapmasın sen dene üstte dene bana imkansız gelirdi düşünmek bile iğrenç geliyordu kendine telkin yap sabah kalktığında yapacağım başaracağım yeneceğim diye hadi pes etme.

selamlar bende 14 aylık evliyim ve aynı sorunu yaşıyorum... o mucize reçeteyi özelden atabilirsen çok mutlu olurum..

saygılar...

SELAMLAR,

bu sıkıntıyı yendiğine sevindim... ben 14 aylık evliyim ve uğraşıyorum.. merak ettiğim şey doktorunuzun verdiği bir alet nedir? özelden yazabilirseniz çok sevinirim...

Arkadaşlar zar kenarlarda doktor öyle bir iki parmakla bozulacak birşey değil demişti eşinin şüpheleri varsa
doktora gidin zaten yaptığımız egzersizler esnetiyor kanama da olmayabilir aslında anormal olan kanama olmasıymış
bir de aklınızı bunlara takmayın lütfen benim eşimin ailesi de öyle saçmasapan şeyler düşündü doktora gidelim dedim eşim kabul etmedi inanıyorum dedi ama öyle kuşkuları varsa biran önce gidin en azından onun stresinden kurtulun.

kızlarr nerdesiniz? vajiden kurtuldum. nasıl mı? eşimden ayrılıyorum tam da sona yaklaşmışken, beni başından atmak istiyor herşeyden kavga çıkarıyordu, 3 yıldır evliyim ikide bir araba değiştiriyor kredi çekiyor baştan beri hep maddi zorluk çektim kendi derdime bile konsantre olamadım yine yapmaya kalktı karşı çıkınca da beni annemlerde bırakıp gitti her bayram gibi bu bayramı da bana zehir etti. üzüleceğimi biliyorum ama ayrılacağım vaji yüzünden kendimi hep borçlu hissettim herşeye sustum ama artık yoruldum.

canım vajiden kurtuluyorum derken eşinden ayrılmayı mı düşünüyorsun ne desem bilemedim buna vajiden kurtulma denmez ama neyse... hakkında hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin rabbim yar ve yardımcın olsun

canım egzersizlerini aksatma Allahın izniyle atlatacağız bu yüzden yuvanın dağılmasına izin verme lütfen

gece gece topikte tek başımayım, merhaba muhittin bayan mısın? bayansan niye erkek nicki aldın insan işkilleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…