Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim, inan çok üzüldüm, İnşallah herşey yoluna girer.öncelikle kimseye vaji yüzünde sorumlu hissetme kendini, bak sona yaklaşmışsın zaten.en baştan beri olayları bilen sensin, Zor bir zaman yaşıyorsun ama ayrılmaya karar vermeden önce iyice düşün acele karar verme derim. Allah hakkında hayırlısını versin canım

sınırlerın suan gergın yasadıgın rahatszlıktan dolayı
hersey gececek allhın ıznıylen
sen basaracagını kafanda odakla
esınıde duzeltırsın ınsallah
rabbm kımsenın yuvasını bzmasın
gece gece topikte tek başımayım, merhaba muhittin bayan mısın? bayansan niye erkek nicki aldın insan işkilleniyor.
:)))))))
once uzuyorsun sonra gulduruorsun :)

arkadaşlar bende nursena gibi bayramı berbat geçirdim.ve eşimla boşanmaya karar verdik ailelere boşanmak istediğimizi söyledik yani bende artık parmak egzersizlerinden kurtuldum elvada vaji .. elvada egzersizler...

arkadaşlar bende nursena gibi bayramı berbat geçirdim.ve eşimla boşanmaya karar verdik ailelere boşanmak istediğimizi söyledik yani bende artık parmak egzersizlerinden kurtuldum elvada vaji .. elvada egzersizler...

arkadaşım böyle bir sebep yüzünden boşanıp kurduğunuz aileye yazık etmeyin..inan aşılamayacak bişey değil bu..ben de asla yenemem zannediyordum,herkes kurtulur ama ben sonsuza kadar böyle kalıcam zannediyordum..tüm korkular 1 saatin sonunda sona erdi.sanki 2 ay öncesine kadar vajili olan ben değilmişim gibi,herşeyi unuttum..ani kararlar vermeyin,birbirinize destek olarak yenebilirsiniz bunu

kızlar bu arada yorumlarda denk geldiğim kadarıyla söylemek istedim..egzersizlerde ya da ilişkiyi denerken kesinlikle bebe yağını kullanmayın..jinekolog kesinlikle tavsiye etmiyor,vajinanın florasını bozarmış..su bazlı jeller kullanmak daha doğru..mutlaka biliyorsunuzdur ama belki bebe yağı deneyenler varsa diye söylemek istedim..eskiden egzersiz yaparken ben de onu deniyordum çünkü

eger tek neden vajıyse yazık edersınız evlılıgınıze cozumu o kadar basıt kı ben 3,5 sene sonra yenmıs bırı olarak bunu soyluyorum yenmeden once basına gelebılecek en kotu sey gıbı gelıyor ama ınan ugrasınca 2-3 haftada cozulecek bısey bu dedıgım uzunu ıstenınce 1 haftada bıtebılır baska nedenınız yoksa lutfen bı daha dusunun konusun hemen karar vermeyın

merhaba arkadaşlar..
uzun süredir giremedim foruma. ama aklım hep burda.bende henüz gelişme yok vajiyi yenemedim. yarın tatile çıkıyoruz otelde denemelere başlıcaz.

slm kızlar umarım herkes iyidir,herkeste iyi gelişmeler vardır;araya bayram girdi tabi egzersizlere ara vermek durumunda kaldık ama döndüm evime egzersizlere tam gaz devam,biraz önce aparatımı biraz daha kalınlaştırdım rahattı iki parmağıma da iyice alıştım,ama anladım ki aparat parmaktan daha kolay oluyo,sizde durumlar nasıl?

selamlar... 15 aylık evliyim... 1 buçuk ay önce terapiye başladım... buradaki bilgiler de etkili oluyor, 2 parmak egzersizini geçtim, mumla deniyorum.. inşallah kısa sürede geçer !!!

herkese merhaba..
bende burdaki bi çok arkadaşım gibi bayrama yeni gelin olarak girme hevesindeydim ama olmadı. bi de araya regl girdi. uzuuuunca bir ara verdik. sanırım yarın tekrar denemelere başlarız. umarım herkes en kısa sürede kurtulurr ....

mrb cnm bende 3 aylık evliyim bayramdan önce yendim cok sükür sen ne kadarlık evlisin

senin adına çok sevindim canım.ve sen çok yeniymişsin.çok şükür ilerlemeden atlatmışsın tebrikler.
ben 10 yıllık evliyim birtürlü atlatamadım.çok zordayım.sen nasıl atlattın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…