- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.041
kızlarr nerdesiniz? vajiden kurtuldum. nasıl mı? eşimden ayrılıyorum tam da sona yaklaşmışken, beni başından atmak istiyor herşeyden kavga çıkarıyordu, 3 yıldır evliyim ikide bir araba değiştiriyor kredi çekiyor baştan beri hep maddi zorluk çektim kendi derdime bile konsantre olamadım yine yapmaya kalktı karşı çıkınca da beni annemlerde bırakıp gitti her bayram gibi bu bayramı da bana zehir etti. üzüleceğimi biliyorum ama ayrılacağım vaji yüzünden kendimi hep borçlu hissettim herşeye sustum ama artık yoruldum.
panık atagım yuzunden bazı korkularım vardı yılların ustune daha yenı yendım
bu sorunumu doktora soyledgımde cisede gıtmemı soyledı
sen hangı bölüm doktordan destek aldın ?
TATLIM BEN PSIKIYATRI BOLUMUNDE tedavı oldum
psıkolog deıl
ınsallh sende faydasını gorursun canıms
off aynen dediğin gibi beyin şartlanmış korkudan zerre istek yok
napıcam bılmıyorum yıen bugun zorlayıp kendımı denıyım dıyorum sonra kacıcak bahane arıyorum
eczaneye gıdıp kas gevsetıcı ve bebe yağı alıyım
ama kaslarımızı kendımız kasıyoruz kı dun ben farketmedım esım uyardı bacaklarımı hemen kapıyorum
bu istem dışı kas gevşetici ile çözülürmü ki ..
sınırlerın suan gergın yasadıgın rahatszlıktan dolayıkızlarr nerdesiniz? vajiden kurtuldum. nasıl mı? eşimden ayrılıyorum tam da sona yaklaşmışken, beni başından atmak istiyor herşeyden kavga çıkarıyordu, 3 yıldır evliyim ikide bir araba değiştiriyor kredi çekiyor baştan beri hep maddi zorluk çektim kendi derdime bile konsantre olamadım yine yapmaya kalktı karşı çıkınca da beni annemlerde bırakıp gitti her bayram gibi bu bayramı da bana zehir etti. üzüleceğimi biliyorum ama ayrılacağım vaji yüzünden kendimi hep borçlu hissettim herşeye sustum ama artık yoruldum.
:)))))))gece gece topikte tek başımayım, merhaba muhittin bayan mısın? bayansan niye erkek nicki aldın insan işkilleniyor.
arkadaşlar bende nursena gibi bayramı berbat geçirdim.ve eşimla boşanmaya karar verdik ailelere boşanmak istediğimizi söyledik yani bende artık parmak egzersizlerinden kurtuldum elvada vaji .. elvada egzersizler...
arkadaşlar bende nursena gibi bayramı berbat geçirdim.ve eşimla boşanmaya karar verdik ailelere boşanmak istediğimizi söyledik yani bende artık parmak egzersizlerinden kurtuldum elvada vaji .. elvada egzersizler...
canım nasılsın?
canım iyiyim şükür sağolasın sorduğun için :) egzersizlere devam ediyorum bakalım... sen nasılsın bebiş var mı ? belli olmuştur artık di mi
merhaba arkadaşlar..
bende vajinismus sorunuyla uğraşıyorum.
sizlerden düzelen varmı acaba ?
mrb cnm bende 3 aylık evliyim bayramdan önce yendim cok sükür sen ne kadarlık evlisin
senin adına çok sevindim canım.ve sen çok yeniymişsin.çok şükür ilerlemeden atlatmışsın tebrikler.
ben 10 yıllık evliyim birtürlü atlatamadım.çok zordayım.sen nasıl atlattın..
10 yıl çok uzun bir süre,hi doktora falan gitmedinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?