- 25 Ağustos 2011
- 225
- 11
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.061
evet canım bende biliyorum çok uzun zaman olduğunu.gittim canım ama aşamadım.
aparat çalışıyorum o ana gelince tıkanıp kalıyorum işte..
psikiyatriye gittin mi bide o yolu dene yada maddi durumunuz iyi ise eğer 1 seansta bu işi çözen doktorlar var yok eer iyi değilse formu takip et arkadaşların yazdıklarını oku önerilerini dene umarım işe yarar bende salı günü başlıyıcam inşallah en kısa zamanda yeneriz
psikiyatriye gittin mi bide o yolu dene yada maddi durumunuz iyi ise eğer 1 seansta bu işi çözen doktorlar var yok eer iyi değilse formu takip et arkadaşların yazdıklarını oku önerilerini dene umarım işe yarar bende salı günü başlıyıcam inşallah en kısa zamanda yeneriz
bebiş yokmus sekerim :) yanlıs teshis koymusum :)
kızlarr nerdesiniz? vajiden kurtuldum. nasıl mı? eşimden ayrılıyorum tam da sona yaklaşmışken, beni başından atmak istiyor herşeyden kavga çıkarıyordu, 3 yıldır evliyim ikide bir araba değiştiriyor kredi çekiyor baştan beri hep maddi zorluk çektim kendi derdime bile konsantre olamadım yine yapmaya kalktı karşı çıkınca da beni annemlerde bırakıp gitti her bayram gibi bu bayramı da bana zehir etti. üzüleceğimi biliyorum ama ayrılacağım vaji yüzünden kendimi hep borçlu hissettim herşeye sustum ama artık yoruldum.
arkadaşlar bende nursena gibi bayramı berbat geçirdim.ve eşimla boşanmaya karar verdik ailelere boşanmak istediğimizi söyledik yani bende artık parmak egzersizlerinden kurtuldum elvada vaji .. elvada egzersizler...
kızlar bu arada yorumlarda denk geldiğim kadarıyla söylemek istedim..egzersizlerde ya da ilişkiyi denerken kesinlikle bebe yağını kullanmayın..jinekolog kesinlikle tavsiye etmiyor,vajinanın florasını bozarmış..su bazlı jeller kullanmak daha doğru..mutlaka biliyorsunuzdur ama belki bebe yağı deneyenler varsa diye söylemek istedim..eskiden egzersiz yaparken ben de onu deniyordum çünkü
senin adına çok sevindim canım.ve sen çok yeniymişsin.çok şükür ilerlemeden atlatmışsın tebrikler.
ben 10 yıllık evliyim birtürlü atlatamadım.çok zordayım.sen nasıl atlattın..
haberlerinizi okuyunca elim ayağım boşaldı kızlarbaşka sorunlarınıza birşey diyemem ama vaji için boşanmak
off bende çok düşündüm ama çözümmü bu hayır
nursena bana ılk gunden destek verenlerden birisin lütfen pes etme bende hala korkup kacıyorum
ve eşim ilk defa ayrılmayı ima etti aslında bunu baştan deseydi biraz baskı görseydik bukadar rahat olmazdık
şuan hastalık bitimini bekliyoruz üstüne gitmeliyiz başka yolu yok off sıze derken kendımede dıyorum bunu cok cok
bebe yağı bılgısı için çok teşekkürler su bazlı jel ile devam o zaman
10 yıl en fazlası ben sanıyordum 5 yılla off hayatı nasıl zehir ediyoruz kendimize inşallah canım yenersin
kendim yenmiş kadar mutlu olucam ..
kızlar dediğim gibi dr. gittim çok fazla bişey değişmedi sadece aparat çalışabilir hala geldim.
gerçi bu bile benim için çok büyük bi aşamaydı.artık eşim dr. gitmek istemiyor.
bizde dr. 4 milyar verdik .ya yine gitmem gerekiyor biliyorum ama.
daha önce bu aparatları yaparsam kesin onuda yaparım diyordum.ama öyle olmuyormuş işte..anlıyamıyorumm
niye böyleyiz bizlerr..
canım doktora gitmişsin zaten aparatları da yapabiliyorum diyosun niye tekrar doktora gitmek istiyosun? vakit kaybı ertelemek için bir bahane senin için, o aparatları yaptıysan onu da yaparsın emin ol yeter ki beynine kabul ettir, bizler pireyi deve yaptığımız için böyleyiz:44::44::44:
nursena hayırdır canım yeni gördüm neler oluyor.ne kararlar almışsın öyle
sen ne durumdasın canım .evet aynen öyle pireyi deve yapıyoruz.ya benim beynim kesinlikle kabul etmiyor çıldırcam.
aslında aparat en zoru ama gel gelelim zihnim anlamıyor..zihnimin içine nasıl sokcam bunu bilmiyorum.
gunaydın kızlarr tek parmak oluyo ıkı parmakta bı sekılde oluyo ama penıse gelınce kontrolden cıkıyorumm canım cok acıyor ve ılk baslardda yasadıgım sıkıntı cektıgım acı hıc aklımdan cıkmıyo bı turlu adapte olamıyorumm dun bende esımle tartıstım egzersıze fılan karsı cıkıyo artık benı sevmıyoo parmak calısmasında canın acımıyo hadı gel deneyelım dedı ucu gırıyo ama sonrası husrann hemen kendımı cekıyuorumm allahım lutfenn hyardımm ett kafayı yıceeeemmmm neden hep bız acıyı yasıyoruzzzeskıden bole anlayıssız degıldı neden ıs bu noktaya gelınce agresıf oluyo bunlarr bız yokken ne halt edıyorlardı acaba
ben 3 yıllık evliyim son birkaç haftadır gerçekten üstüne düştüm egzersiz yaptım şimdi p... deniyoruz ama sadece ucu girebildi, canım geçecek hepimiz aynıydık kendi parmağımızı bile dokunduramıyorduk geçmişi okuyorum herkes yeniyor bir şekilde imkansız diyenler bugün hamile, ille doktora gidecem diyosan hipnoterapi falan dene, eş parmağı dene bir de.
niye sevmesin canım seviyordur ama onların doğasında var sabırsızlık istediğini elde edemeyince herkes agresifleşir bizler gibi karamsar mutsuz kadınlarla yaşamak kolay değil onun için bir an önce yenmeliyiz eşlerimiz de değişecek biz de, biz yokken ettikleri haltları etseler kıyameti koparırız canım vaji bizi fazlasıyla kıskanç yapıyor eşimin gözü bir kadın resmine bile kaysa çıngar çıkarıyorum ben yapamıyorum ondan bakıyosun diye
eş parmağı dene diyorsunda o bana çok ürpertici gelir.sadece aparatlarla çalışabiliyorum.aslında tedavideyken senin gibi birazı girmişti ama sonra devamını getiremedim.hep kendimi geri çekiyorum.hipnoterapi yapan dr. gitmiştim ben zaten.
herşey olur eşim olmaz diyosun yani eşine mi güvenmiyorsun canım ben de başlarda öyleydim canımı yakar fazla sokar falan diye ama sonra sonra geçti çünkü ben ne dersem o kadarını yapıyordu daha fazlasını değil böyle böyle güvendim şimdi p... deniyoruz ya ben ne dersem o kadar dayanamaz diyordum birşey yapmayacağını anlayım diye dayanıyor, kendini geri çektiğin yerde durup sakinleşip yeniden dene hemen bırakma bak o kadar yılın gitmiş hırs yap biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?