Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet canım bende biliyorum çok uzun zaman olduğunu.gittim canım ama aşamadım.
aparat çalışıyorum o ana gelince tıkanıp kalıyorum işte..

psikiyatriye gittin mi bide o yolu dene yada maddi durumunuz iyi ise eğer 1 seansta bu işi çözen doktorlar var yok eer iyi değilse formu takip et arkadaşların yazdıklarını oku önerilerini dene umarım işe yarar bende salı günü başlıyıcam inşallah en kısa zamanda yeneriz

psikiyatriyemi başlıcaksın..ben gittim orada aff olmuyor..inşallah canım atlatırız hiç kimse bu dertte kalmaz inşallahhh..

bencede uzun olmuş canım bnm önerim eğer maddi olaral imkanın varsa doktora git ama güvenilir tabi.parmakla çözende cok insan var ama cok uzun bi zaman olmuş daha fazla zaman kaybetme derim.5 bin civarında tedavi ücreti.bi kaç doktor var onlar gidip çözüm bulmayan kimseyi duymadım bende düşünmüştüm ama gerek kalmadı şükür.nerde oturuyosun

arkadaşlar bende nursena gibi bayramı berbat geçirdim.ve eşimla boşanmaya karar verdik ailelere boşanmak istediğimizi söyledik yani bende artık parmak egzersizlerinden kurtuldum elvada vaji .. elvada egzersizler...

haberlerinizi okuyunca elim ayağım boşaldı kızlar başka sorunlarınıza birşey diyemem ama vaji için boşanmak
off bende çok düşündüm ama çözümmü bu hayır
nursena bana ılk gunden destek verenlerden birisin lütfen pes etme bende hala korkup kacıyorum
ve eşim ilk defa ayrılmayı ima etti aslında bunu baştan deseydi biraz baskı görseydik bukadar rahat olmazdık
şuan hastalık bitimini bekliyoruz üstüne gitmeliyiz başka yolu yok off sıze derken kendımede dıyorum bunu cok cok

bebe yağı bılgısı için çok teşekkürler su bazlı jel ile devam o zaman

senin adına çok sevindim canım.ve sen çok yeniymişsin.çok şükür ilerlemeden atlatmışsın tebrikler.
ben 10 yıllık evliyim birtürlü atlatamadım.çok zordayım.sen nasıl atlattın..

10 yıl en fazlası ben sanıyordum 5 yılla off hayatı nasıl zehir ediyoruz kendimize inşallah canım yenersin
kendim yenmiş kadar mutlu olucam ..

kızlar dediğim gibi dr. gittim çok fazla bişey değişmedi sadece aparat çalışabilir hala geldim.
gerçi bu bile benim için çok büyük bi aşamaydı.artık eşim dr. gitmek istemiyor.
bizde dr. 4 milyar verdik .ya yine gitmem gerekiyor biliyorum ama.
daha önce bu aparatları yaparsam kesin onuda yaparım diyordum.ama öyle olmuyormuş işte..anlıyamıyorumm
niye böyleyiz bizlerr..

canım sağol vaji yüzünden değildi kavgamız ama bendeki ve eşimdeki bu sinirlilik hali ondan kaynaklanıyor, sona gelmişken pes etmek istemedim eşim benden uzaktayken atar tutar boşar ama beni görünce dayanamaz eve geldim eşyalarımı toplayım diye, geldi, hırgür sonra dayanamadı bütün gün gönlümü almak için uğraştı barıştık, benim de boşanmak gibi bir niyetim yoktu bir öfkeyle düşündüm ama şu vajiyi atlatmadan böyle birşey yaparsam ömür boyu kendimi suçlar dururum bunu biliyorum, egzersizlere devam ettim bayramda ama regl girdi araya bitsin çok az kaldı bu sorunun da tarih olmasına hem bebek istiyorum hem de kadınlığımı tam yaşamak.

canım doktora gitmişsin zaten aparatları da yapabiliyorum diyosun niye tekrar doktora gitmek istiyosun? vakit kaybı ertelemek için bir bahane senin için, o aparatları yaptıysan onu da yaparsın emin ol yeter ki beynine kabul ettir, bizler pireyi deve yaptığımız için böyleyiz:44::44::44:

sen ne durumdasın canım .evet aynen öyle pireyi deve yapıyoruz.ya benim beynim kesinlikle kabul etmiyor çıldırcam.
aslında aparat en zoru ama gel gelelim zihnim anlamıyor..zihnimin içine nasıl sokcam bunu bilmiyorum.

sen ne durumdasın canım .evet aynen öyle pireyi deve yapıyoruz.ya benim beynim kesinlikle kabul etmiyor çıldırcam.
aslında aparat en zoru ama gel gelelim zihnim anlamıyor..zihnimin içine nasıl sokcam bunu bilmiyorum.

ben 3 yıllık evliyim son birkaç haftadır gerçekten üstüne düştüm egzersiz yaptım şimdi p... deniyoruz ama sadece ucu girebildi, canım geçecek hepimiz aynıydık kendi parmağımızı bile dokunduramıyorduk geçmişi okuyorum herkes yeniyor bir şekilde imkansız diyenler bugün hamile, ille doktora gidecem diyosan hipnoterapi falan dene, eş parmağı dene bir de.

günaydın arkadaşlar bayram da bitti, bu kızlar nereye kayboldu hadi bakalım şu tatil modundan çıkın biran önce

gunaydın kızlarr tek parmak oluyo ıkı parmakta bı sekılde oluyo ama penıse gelınce kontrolden cıkıyorumm canım cok acıyor ve ılk baslardda yasadıgım sıkıntı cektıgım acı hıc aklımdan cıkmıyo bı turlu adapte olamıyorumm dun bende esımle tartıstım egzersıze fılan karsı cıkıyo artık benı sevmıyoo parmak calısmasında canın acımıyo hadı gel deneyelım dedı ucu gırıyo ama sonrası husrann hemen kendımı cekıyuorumm allahım lutfenn hyardımm ett kafayı yıceeeemmmm neden hep bız acıyı yasıyoruzzz eskıden bole anlayıssız degıldı neden ıs bu noktaya gelınce agresıf oluyo bunlarr bız yokken ne halt edıyorlardı acaba

niye sevmesin canım seviyordur ama onların doğasında var sabırsızlık istediğini elde edemeyince herkes agresifleşir bizler gibi karamsar mutsuz kadınlarla yaşamak kolay değil onun için bir an önce yenmeliyiz eşlerimiz de değişecek biz de, biz yokken ettikleri haltları etseler kıyameti koparırız canım vaji bizi fazlasıyla kıskanç yapıyor eşimin gözü bir kadın resmine bile kaysa çıngar çıkarıyorum ben yapamıyorum ondan bakıyosun diye

eş parmağı dene diyorsunda o bana çok ürpertici gelir.sadece aparatlarla çalışabiliyorum.aslında tedavideyken senin gibi birazı girmişti ama sonra devamını getiremedim.hep kendimi geri çekiyorum.hipnoterapi yapan dr. gitmiştim ben zaten.

ınanırmısın ben esıme gıt tecrube edın oyle gel dedım cunkı yanlıs bıldıgı dogrular var vee bazen can acıtıcı olabılıyor kafasındakı kalıplasmıs dusuncelerı yanlıs bıldıgı dogruları bı turlu degıstıremıyorum ama senınde soyledıgın gıbı bırak dısardakılerı benım dısımda kımlerle ılgılenırse ılgılensın aılesıde dahıl artık bana rahatsızlık verıyor ve bu anlamda yetersız oldugum ıcın hep kendımı ezık hıssedıyorumm bana karsı sevgıyı gectım kımı zaman saygı duymadıgını da dusunmeden edemıyorumm bu anlamda sunu bı assam herseyın daha farklı olacagına ınanıyorum

herşey olur eşim olmaz diyosun yani eşine mi güvenmiyorsun canım ben de başlarda öyleydim canımı yakar fazla sokar falan diye ama sonra sonra geçti çünkü ben ne dersem o kadarını yapıyordu daha fazlasını değil böyle böyle güvendim şimdi p... deniyoruz ya ben ne dersem o kadar dayanamaz diyordum birşey yapmayacağını anlayım diye dayanıyor, kendini geri çektiğin yerde durup sakinleşip yeniden dene hemen bırakma bak o kadar yılın gitmiş hırs yap biraz.

ya yapamıyorummmm.artık deneme bile yapamıyorum.işte asıl sorunda orda bi dursam tamam desem olacak belki.ama haala bacaklarımı kapatıyorum denemiyorum bile.evet ya o kadar yılım boşu boşuna gitti ve haalada gidiyor.bunu düşünmesi bile berbat.belkide evet güvenemiyorum.aparat çalışırken bazen ona bırakıyorum.aparatı gelişi güzel tutuyor,bende şöyle tut dediğimde ohooo bu böyle olmaz denemededemi böyle yapcaz diyor.doğru tutmadığında rahim duvarına çarpar buda benim canımı acıtır. ama anlamıyor beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…