- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.081
ınanırmısın ben esıme gıt tecrube edın oyle gel dedım cunkı yanlıs bıldıgı dogrular var vee bazen can acıtıcı olabılıyor kafasındakı kalıplasmıs dusuncelerı yanlıs bıldıgı dogruları bı turlu degıstıremıyorum ama senınde soyledıgın gıbı bırak dısardakılerı benım dısımda kımlerle ılgılenırse ılgılensın aılesıde dahıl artık bana rahatsızlık verıyor ve bu anlamda yetersız oldugum ıcın hep kendımı ezık hıssedıyorumm bana karsı sevgıyı gectım kımı zaman saygı duymadıgını da dusunmeden edemıyorumm bu anlamda sunu bı assam herseyın daha farklı olacagına ınanıyorum
ya yapamıyorummmm.artık deneme bile yapamıyorum.işte asıl sorunda orda bi dursam tamam desem olacak belki.ama haala bacaklarımı kapatıyorum denemiyorum bile.evet ya o kadar yılım boşu boşuna gitti ve haalada gidiyor.bunu düşünmesi bile berbat.belkide evet güvenemiyorum.aparat çalışırken bazen ona bırakıyorum.aparatı gelişi güzel tutuyor,bende şöyle tut dediğimde ohooo bu böyle olmaz denemededemi böyle yapcaz diyor.doğru tutmadığında rahim duvarına çarpar buda benim canımı acıtır. ama anlamıyor beni..
günaydın kızlarr bende ilişki sırasında yanma ve ağrı oluyo sanırım doktora görünmem lazım sizcede öyle mi 1 ay oldu ben yeneli ama ağrılı olması normal değil sanırım dimi yenen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim(((((((((((
canım sürekli sayfayı takip etmeye çalış.tecrübeli arkadaşlar buralarda yok bir ara gelir yazarlar.sana yardımcı olurlar.bi arkadaş vardı yenmeden hamile kalmıştı.sürtünme ile kalmış.sanırım sende onun gibi olmuşsun. içine girse bence mutlaka hissederdin..
günaydın kızlarr bende ilişki sırasında yanma ve ağrı oluyo sanırım doktora görünmem lazım sizcede öyle mi 1 ay oldu ben yeneli ama ağrılı olması normal değil sanırım dimi yenen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim(((((((((((
o arkadaş benim ben:))))
hadi ya vallaa unutmuşum kusuruma bakma .sen kaç aylık hamileydin
canım doğdu bile şimdi kızım 5,5 aylık:)))
evet canım bende biliyorum çok uzun zaman olduğunu.gittim canım ama aşamadım.
aparat çalışıyorum o ana gelince tıkanıp kalıyorum işte..
canım doğdu bile şimdi kızım 5,5 aylık:)))
ben her iliskiden sonra muhakkak ayaklarimi havaya dikiyordum ki dollenme olsun. belki o sekilde hamile kalmisimdir. icime girmedigine eminim. girse bile az bir kismi giriyor. takipteyimcanım sürekli sayfayı takip etmeye çalış.tecrübeli arkadaşlar buralarda yok bir ara gelir yazarlar.sana yardımcı olurlar.bi arkadaş vardı yenmeden hamile kalmıştı.sürtünme ile kalmış.sanırım sende onun gibi olmuşsun. içine girse bence mutlaka hissederdin..
ben her iliskiden sonra muhakkak ayaklarimi havaya dikiyordum ki dollenme olsun. belki o sekilde hamile kalmisimdir. icime girmedigine eminim. girse bile az bir kismi giriyor. takipteyim
ben her iliskiden sonra muhakkak ayaklarimi havaya dikiyordum ki dollenme olsun. belki o sekilde hamile kalmisimdir. icime girmedigine eminim. girse bile az bir kismi giriyor. takipteyim
doğrudur canım.
yaww kızlar nerdesiniz.sabahtan beri sayfaya girip çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?