Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok valla yanlış bilsin ne olursa olsun izin vermem benim eşimin de hiç tecrübesi yok ama hayatta izin vermem önce kendimizle barışmamız gerek canım ezik hissetmek, alttan almak, kendini kadın gibi görmemek, bütün kadınlara hasetle bakmak şu bile yapıyo ben niye yapamıyorum demek vs. vs. bunların hepsnii bizim gibi kadınların hepsi hissetmiştir ama gçti diyorlar biz de de geçecek.

öyle canım aksileşiyorlar yani ben de elimde olsa çıkarıp bana verse sanki yaparmışım gibi geliyor onun için eş parmağı dene az çok yapısını anlar

günaydın kızlarr bende ilişki sırasında yanma ve ağrı oluyo sanırım doktora görünmem lazım sizcede öyle mi 1 ay oldu ben yeneli ama ağrılı olması normal değil sanırım dimi yenen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim (((((((((((

merhaba
bende 2 yillik evli ve bakireyim:) evlenmeden once yada ilk gecemizde kesinlikle bir korkum yoktu. ama esim ilk gecemizde ve onu takip eden gunlerde o kadar aceleci davraniyordu ki ben daha hazir hale gelmeden, gereken kayganlik olusmadan girmeye calisiyor olmuyordu bir turlu. kendimi rahat birakmami falan soyleyip durdu kafaya takti gece gunduz ugrasti, hemen hamile kalmamida istedigi icin hergun iki defa iliskiye giriyorduk( giremeden). ben aci falanda hissetmiyordum ona engel olmuyordum ama o hep zorluyor ilerleyemiyor disariya bosaliyordu yada bir kac cm iceriye. 3 ay sonra hamile oldugumu ogrenince ki bu nsil oldu hic bilmiyorum, israrindan vazgecti farkinda olmadan basardik diye dusunuyordu herhalde. hamile kaldiktan sonra nisbeten daha rahatti iliskilerimiz ama hicbir zaman tamamen icime giremedi. hamileligimin son gunlerinde cati muayenesinde doktor daha muayene bile olamadigimi normal dogum yapamayacagimi soyleyince bende baska bir doktora daha muayene olmak istedim. oda muayeneden sonra cinsel iliskide zorluk yasayip yasamadigimi sordu. catimin dar oldugunu normal dogumun cok riskli oldugunu falan soyledi ve sezeryanla dogum yaptim.
uzattim konuyu ama benimde kafama cok takiliyor bu mesele. orasi penis giremeyecek kadar dar olabilirmi? bir ara biz bu isi becerebildik sonradan mi tekrar yapamamaya basladik? esim yeteri kadar sertlesmiyor olabilir oyle hissediyorum o yuzden mi iceri giremiyor ilk zamanlar daha iyiydi cunku. onunlada konustum o birseyin farkinda degil olmasi gerektigi gibi yaptigimizi dusunuyor. Allahim ne kadarda cahilim bu konularda. penisin boyu uyarilmadan 8 cm mis ki ben adim gibi eminin 8 cm iceri girmedi.

kizlar farkli bir baslikta bunlari paylasmistim. istanbul anadolu yakasinda bana onerebileceginiz bayan bir doktor varmi?

ben yenmedim ama...sanırım sen kendini haala kasıyorsun ondan canın yanıyor.bencede bi dr. görün.

canım sürekli sayfayı takip etmeye çalış.tecrübeli arkadaşlar buralarda yok bir ara gelir yazarlar.sana yardımcı olurlar.bi arkadaş vardı yenmeden hamile kalmıştı.sürtünme ile kalmış.sanırım sende onun gibi olmuşsun. içine girse bence mutlaka hissederdin..

canım benimde 20 gün oldu ama.. bende yanma oluyo..gelgitlerde yanmam ağrım oluyoo.. geçer diyorlar ama hergün ilişkiye giriyorum bi türlü geçmedi... yanmadan dolayı zevk felan da olmuyo zaten.. en iyisi bi doktoro görünmemiz....belki enfeksiyon kapmış olabilir...ilişki sonrası idrarını yaparken yanma oluyormu acaba.. oluyorsa enfeksiyon olabiliriş.. bende bazen oluyo bazen olmuyoo anlamadım ki..

evet canım bende biliyorum çok uzun zaman olduğunu.gittim canım ama aşamadım.
aparat çalışıyorum o ana gelince tıkanıp kalıyorum işte..

canım kesinlikle burayı takişp et senin gibi 10 snelik evli arkadaslar vardı yendiler. inans ende yeneceksin. cok sanslısın burayı bulmussun ve ustelik aparata yada egersize baslamıssın. cok sanslısın inan az kaldı yolu yarısından cok ilerlemişsin. nerede takıldıgını yaz sana adım adım yardım ederiz.

ben her iliskiden sonra muhakkak ayaklarimi havaya dikiyordum ki dollenme olsun. belki o sekilde hamile kalmisimdir. icime girmedigine eminim. girse bile az bir kismi giriyor. takipteyim

mima canım biz birlikte yenmiştik hatırlıosan o bendede oldu ama yeni yeni gecti canım herkeste oluyomus..

ben her iliskiden sonra muhakkak ayaklarimi havaya dikiyordum ki dollenme olsun. belki o sekilde hamile kalmisimdir. icime girmedigine eminim. girse bile az bir kismi giriyor. takipteyim

dusuk bir ihitmal bile olsa hamile kalma olasılıgı vardır bu sekilde bir ilişkide. ayakları havaya vs kaldırmak hamile dollenmeye yardımcı olmaz canım. zaten spermlerden içeriye giren girmistir dısarı kacan olması da normal olacaktır bir 20 dk içerisinde tamamen gidecegi yere ulaşırlar onlar ayrıca sen ovulasyon doneminde degilsen henuz yumurtaolusmamıs ise dusuk bir ihtimaldir dollenme ama bu donemde isen yumurtaya ulaşır canım ve dollenme o zzaman baslar yani biz o anda hemen bu iş içerde baslar sanırız ama aslında bebek o anda olmuyor canım..

doğrudur canım.

yaww kızlar nerdesiniz.sabahtan beri sayfaya girip çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…