- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.101
canım benimde 20 gün oldu ama.. bende yanma oluyo..gelgitlerde yanmam ağrım oluyoo.. geçer diyorlar ama hergün ilişkiye giriyorum bi türlü geçmedi... yanmadan dolayı zevk felan da olmuyo zaten.. en iyisi bi doktoro görünmemiz....belki enfeksiyon kapmış olabilir...ilişki sonrası idrarını yaparken yanma oluyormu acaba.. oluyorsa enfeksiyon olabiliriş.. bende bazen oluyo bazen olmuyoo anlamadım ki..
mima canım biz birlikte yenmiştik hatırlıosan o bendede oldu ama yeni yeni gecti canım herkeste oluyomus..
canım ilişki sonrası idrarda yanmam olmuyo ama ilk zamanlar bu kadar ağrımamıştı noldu anlamadım(((((( zevk falan almıyorum zaten o ayrı bi kere yapıyoruz ikincisi olmuyo bırakıyoruz dayanamıyorum çünkü 1 ay falan oldu benimde yeneli
benim baştan beri oluyo.. bizde ilkini yapıyoruz ikincide daha çok yanma oluyo bırakıyoruz dayanamıyorum çünkü.. izin günüm gelsinde doktora gidecem. bakalım ne diyecek.. çok yaptığımız için tahriş ffelan mı oldu bilmiyorum.. .. inş. buda geçer .. zevkde almaya başlarızda.. bizde normal ilişki yaşarız inş..
geçmesine sevindim canım ama benim geçmedi gitgel yaparken canım acıyo yanıyo gerçi regl den çıktım bide doğum kontrol kullanıyorum ben o da isteksizlik yaptı galiba bende hiç ilişkiye girmek istemiyorum bide bu yanmalar yüzünden hiç ilişki yaşayasım yok((((((((
canım ovulasyon dönemi nezaman oluyo. hiç anlamadım ya..
canım benim durumu özetlemişsin özelden mesaj attım
bakalım dr ne dicek merak ettim şimdi bende gitmek istiyorum dr a ama izin alamıyorum işten(((( benim tahriş olmadı çok sık yapmıyoruz çünkü kesin bi problem var ama hayırlısı bakalım canım ((((((((((( çok moıralim bozuldu yaa
kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuu
canım bendeki yanmalar anlık oluyodu o kadar fazla degildi istersen bi dra gorunun enfeksiyon olabilir krem verir hemen gecer. bence erteleme bunu..
sonunda oldu.bir buçuk aydır kendimi evli gibi hissetmiyodum ama şükürler olsunki bitti.parmak egzersizi yapmadım parmağımı hala götüremiyorum.p.... yarısına kadar giriyodu aşırı ağrı olduğu için itiyodum.doktorun verdiği kremi kas gevşeticiyi her akşam kullandım ama acıyı hafifletmedi. ilaç almadığım krem sürmediğim birgün oldu ve kesinlikle çok az acıdı kendiğim kastığım zamanlarda çok fazla acıyodu.rahat olmak gerektiğini geç de olsa anladım:)
Arkadaslar ben yeniyim bu sayfada ve yardiminiza ihtiyacim var(( ben almanyada yasiyorum ve ayni sorun bendede var. 7ayilk evliyim ama henüz kendimi evli gibi his etmiyorum, kadin doktorunada gittim hersey yolunda dedi, sen kendini cok kasiyorsun ondan olmuyor dedi (tabi demesi kolay) ,alttan baktigi icin kolayca girebildi o elindeki seyle iceri, ondan önce parmagiyla denedi o da oldu, ama neden esimde olmuyor ((( haftaya "balayina" gidecegiz ve gitmeden bu is olsun istiyorum. Cok arastirdim doktor falan ama maalesef tek türkiyede var burda öyle birsey yok. Lütfen bana biri yardim etsin bir haftada yenmem icin yardim edin bana (( Canim cok yaniyor esim girmeye calisinca duvara carpmis gibi oluyormus.offf bu isin bu kadar zor olacagini hic tahmin etmemistim, umarim bunu yenen arkadaslar bana msj atarlar, inanin cooook sevinirim cünkü yardiminiza cok ihtiyacim var, artik kaldiramiyorum piskolojigim bozuldu ((((
senin adına sevindim canım hayırlı olsun. çok özel olmazsa nasıl yendiğinden bahsedebilir misin?
canım ben de senin gibiydim doktora gittim tek sorunun kasmak dedi.kasmayla o kadar acı olmaz diye düşünüyodum orda yara,duvar var gibiydi.doktorun verdiği krem, ilaç da bi işe yaramamıştı.en son bayram dönüşüne başka bi doktordan randevu aldım.bayram tatilinde kendiliğinden oldu ben üstteydim yine yarısı girer diye düşünüyodum sonra anladımki hepsi girmiş:) ve nerdeyse acımadı. olacakmı olmayacakmı diye stres yapma rahat ol ve iste istemeyince acı iki katına çıkıyo.istersen üstte dene benim o şekilde rahat oldu.inşallah atlatırsın bu günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?