Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

öncelikle cevap yazdigin icin cok tsk ederim, ben simdiye kadar üstten hic denemedim bilmiyorum hep yapamam diyordum esim deneyelim demisti birkac kere ben red ettim, ya bilmiyorum cok zor birsey hic böyle olacagini tahmin etmemistim artik bende kendimi evli bir kadin gibi his etmek istiyorum bu aksam birde üstdeyken deneyim! Bir sorum daha olacak p...si yukari dogrumu itmemiz lazim yoksa daha cok iceri girerken asaga dogrumu?Biz sanki düz hep yukari dogru yapiyoruz kafam allak bullak

ah be canim ( dualarim hepinizle, bu sorunu yasayan herkezle gercekten cok zor! 2,5yil cok uzun zaman ama sakin olaki üzülme sende yeneceksin, bende, hepimiz insallah!! Ben bu sayfayi dün buldm ve bulduguma cok sevindim!!Insallah bizde basaracagiz!

allah yardımcın olsun canım ben de parmaktan korkuyodum hala dokunamıyorum.eğer doktora gittiysen ve problem yoksa tamamen kasmayla alakalı.doktor bana problem yok ama istersen bunu bunu problem haline getirirsin demişti.acıdan bağırıyodum ağlıyodum.kendimi sıktığım içinmiş.yavaş yavaş alıştır p...in önce birazını al içine bisüre öyle devam et.iyice ıslan bi de.inşallah bu sorunu atlatırsın bebeğini de kucağına alırsın canım.

canım benim oncelikle sakinleş..
bu iş rahat olmaktan gecitor.
ben de parmak egzersizini itivi bulurdum yapamadımda.. ama esim bana yaptı ve ben hiç bişi hissetmedim bu işin tek cozumu var oda egzersiz..
eger az da olsa birazı oluyo deerseniz size onerim kayganlaştırıcı kullanmanız..ve burayı kesinlikle takip edin kızlar ve yılmayın.. olacak bu iş..
bakınsimdi sizinden donenlerde olcak yardım etmek için.. hadi bakalım.. burayı en bastan itibaren okuyun bi.. ben ole yaptım ve cok sey oğrendim. sonunda ise yendim.

canım inan ben nasıl girdi aşağı doğru mu yukarı doğru mu bilmiyorum.sadece ben alttayken yukarı doğru oluyodu o zaman olmuyodu. üstteyken nasıl oldu anlamadım.

canım düz değill popoya doğru eğimli parmaktan korkuyosun sanırım ama yönünü en iyi o şekilde kavrayabilirsin üste de denesen yine popoya eğimli.

canim ya esim diyor ben deneyim parmagimla diye, ama acicak diye istemiyorum onuda itiyorum öyle ( haftaya gidemedigimiz "balayina"gidecegiz gitmeden yenermiyim sizce, esim izinde olacagindan cok umutlu ama ben cok umutsuzum ben dün gece okudum bastan baya bir sayfa, krem alacagim bugün ve aksama yine deneyecegiz insallah olur ya dua edin kizlar bende artik KADIN olmak istiyorum! Senin yenmene cooook sevindim, peki simdi sorun oluyorumu yapinca??yoksa hersey yolundami?

canım düz değill popoya doğru eğimli parmaktan korkuyosun sanırım ama yönünü en iyi o şekilde kavrayabilirsin üste de denesen yine popoya eğimli.

evet canim cok korkuyorum. Popoya dogru??Tamam ozaman bu aksama yine deneyelim ( ahh kizlar cok sagolun azda olsa umut girdi icime iyiki varsinizzz allah hepimize yardim etsin. bu durumu simdidye kadar kimseye demedim,inanin sadece esim ve ben biliyorduk. Ayni sorunu yasayan okadar kadin varmiski, burda bunu paylasmak cok güzel

arkadaşlar bir sorum olacak kayganlaştırıcı kullanınca bende aksine o bölge daha çok kuruyor ben de mi sorun var yoksa korunmaya mı geçiyorum anlamadım normalde kendimi rahat hissettiğim zaman denediğimde daha ıslak:44::44::44::44:

canım sen ne yaptın nasıl gidiyor egzersizlerin?

mrb canm 10gün tatil yaptım memlektte olduğum için egzersiz yapamadım işallah 10gün aradan sonra devam edebilirimsenn yazdıklarını okudum üzüldüm ama barıştığını okuyunca sevindim, işte öyle hassas oluoruz biz nese canm atlatacaz işallah enyakın zamanda

canım kayganlaştırıcı olarak ne kullanıyosun..15 dk.bir yeniden sürüyomusun?

merhaba kızlar,ben kayganlaştırıcı önceden egzersiz yaparken kullanıyordum ama artık kullanmıyorum zaten yeterince ıslanma oluyor bende..bu aada 3-4 seferdir bi kısmı giriyor p...in ama devamını getiremiyoruz ne yapmalıyım bilemiyorum hep üstte deniyoruz acaba bu sefer alttamı denesek o anda derin nefes alıyorum ama bi yanma oluyor devamı gelmiyor ne yapıcam bilemiyorum..
egzersiz yapmayı itici bulan arkadaşlar yavaş yavaş başlayın doktora da gitseniz doktor da egzersiz verecek yaparsınız kızlar size güveniyorum bende sizleer gibiydim ama bakın p... aşamasına geldim inşallah yakında başaracağım ayrıca ben 3 yıllık evliyim biraz sabredin egzersiz yaparken kayganlaştırıcı kullanın kuruluk va demiş bi arkadaş ben egzersizlerde gleitgelen kullanmıştım faydası olabilir..yenen kızlar bu arada bana da ne yapacağım konusunda yardım edebilirmisiniz bundan sonra nası bi süreç????

Kızlar çok üzüldüm durumunuza gerçekten..bu sorunu yaşama sebebiniz ilk gece korkusu mu? Sürekli çok acıyacağından filan mı bahsettiler size..gerçekten merak ediyorum..yani problemin sebebi çok önemli çözüm için..

arkadaşlar ben denemeye bile cesaret edemiyorum.birde üstteyke denemek istesem bile uygun pozisyon bulamıyorum.

canım üstteyken senin kontrolünde ya kendini daha rahat hissediyosun bir eşinin yüzüne dönük olarak deneyebilirsin ki bacakları fazla ağrıtıyor birde yatak ucunda yada sandalyede sırtın eşine dönükken deneyebilirsin ayakların yere basıyor bu dediğimde biraz daha rahat sen aparatı alıyorum demiştin yönüne dikkat et bi dene bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…