- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.121
canım tebrik ederim sarısı başımıza bende parmak egzersizi yapamıyorum hatta p... den korkmuyorum parmaktan korktuğum kadar diyebilirim ben 2,5 yıllık evliyim ve hala canımın yanmasından korkuyorum yapamıyorum . dua edin yalvarırım dua edin herkes bebeğimizin olmadığını kısır olduğumu düşünüyor benim içinde dua edin tek siz varsınız dertleşebildiğim
canım tebrik ederim sarısı başımıza bende parmak egzersizi yapamıyorum hatta p... den korkmuyorum parmaktan korktuğum kadar diyebilirim ben 2,5 yıllık evliyim ve hala canımın yanmasından korkuyorum yapamıyorum . dua edin yalvarırım dua edin herkes bebeğimizin olmadığını kısır olduğumu düşünüyor benim içinde dua edin tek siz varsınız dertleşebildiğim
ah be canim( dualarim hepinizle, bu sorunu yasayan herkezle gercekten cok zor! 2,5yil cok uzun zaman ama sakin olaki üzülme sende yeneceksin, bende, hepimiz insallah!! Ben bu sayfayi dün buldm ve bulduguma cok sevindim!!Insallah bizde basaracagiz!
öncelikle cevap yazdigin icin cok tsk ederim, ben simdiye kadar üstten hic denemedim bilmiyorum hep yapamam diyordumesim deneyelim demisti birkac kere ben red ettim, ya bilmiyorum cok zor birsey hic böyle olacagini tahmin etmemistim artik bende kendimi evli bir kadin gibi his etmek istiyorum bu aksam birde üstdeyken deneyim! Bir sorum daha olacak p...si yukari dogrumu itmemiz lazim yoksa daha cok iceri girerken asaga dogrumu?Biz sanki düz hep yukari dogru yapiyoruz kafam allak bullak
öncelikle cevap yazdigin icin cok tsk ederim, ben simdiye kadar üstten hic denemedim bilmiyorum hep yapamam diyordumesim deneyelim demisti birkac kere ben red ettim, ya bilmiyorum cok zor birsey hic böyle olacagini tahmin etmemistim artik bende kendimi evli bir kadin gibi his etmek istiyorum bu aksam birde üstdeyken deneyim! Bir sorum daha olacak p...si yukari dogrumu itmemiz lazim yoksa daha cok iceri girerken asaga dogrumu?Biz sanki düz hep yukari dogru yapiyoruz kafam allak bullak
canım benim oncelikle sakinleş..
bu iş rahat olmaktan gecitor.
ben de parmak egzersizini itivi bulurdum yapamadımda.. ama esim bana yaptı ve ben hiç bişi hissetmedim bu işin tek cozumu var oda egzersiz..
eger az da olsa birazı oluyo deerseniz size onerim kayganlaştırıcı kullanmanız..ve burayı kesinlikle takip edin kızlar ve yılmayın.. olacak bu iş..
bakınsimdi sizinden donenlerde olcak yardım etmek için.. hadi bakalım.. burayı en bastan itibaren okuyun bi.. ben ole yaptım ve cok sey oğrendim. sonunda ise yendim.
canım düz değill popoya doğru eğimli parmaktan korkuyosun sanırım ama yönünü en iyi o şekilde kavrayabilirsin üste de denesen yine popoya eğimli.
canım sen ne yaptın nasıl gidiyor egzersizlerin?
arkadaşlar bir sorum olacak kayganlaştırıcı kullanınca bende aksine o bölge daha çok kuruyor ben de mi sorun var yoksa korunmaya mı geçiyorum anlamadım normalde kendimi rahat hissettiğim zaman denediğimde daha ıslak:44::44::44::44:
canım kayganlaştırıcı olarak ne kullanıyosun..15 dk.bir yeniden sürüyomusun?
selam kızlar...
arkadaşlar ben denemeye bile cesaret edemiyorum.birde üstteyke denemek istesem bile uygun pozisyon bulamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?