Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bir sürü sebebi olabilir; tabular, eşi sevmeme, güvenmeme, kötü bir deneyim yaşama, çocuksu bir ruha sahip olma, kulaktan dolma yanlış bilgiler vs. vs. nedenini bilmek önemli ama beyin odaklanmış acıyacağına yok öyle değil deseler de kabul etmiyor kolay kolay çoğumuzun ilk geceye dair korkusu yok sanki o aşamaya gelince oluyor en azından bende öyle oldu böyle olacağımı bilsem evlenmezdim birden bir panik yaşadım olmaz allah olmaz dedim erteledikçe de katmerlendi. bizim çektiğimiz acıların yanında o acı devede kulak kalır hepimiz tahmin ediyoruz ama yine de beynimiz algılamada güçlük çekiyor.

peki lokal anestezi gibi uyuşturucu bişey filan olmuyo mu vajinaya? yani ilk bikaç sefer kadın hiçbşey hissetmese doğal olarak kasılma,geri itme de olmaz.. ya ne biliyim çok üzülüyorum gerçekten bu duruma..eşlere de yazık..herkes psikolojik destek alamazki böyle bi konuda..Allah yardımcısı olsun kim bu sorunu yaşıyorsa..Bigün eminim aşılıcak bu engel...

canım hangi birgün anestezi yaptıralım beyne lazım anestezi hadi bir kere oldu ki hiç bir doktor önermiyor, kendi adıma konuşuyum beni tümden bayıltması gerekir hadi bayılttı yaptı diyelim daha sonrasında kendimizi tecavüze uğramış gibi hissetme olasılığımız var ki bu psikolojimizi çok daha fazla bozacak birşey emin ol hem çoğumuzun eşi böyle birşeye kalkışmaz bu bizim beynimizde bitirmemiz gereken bir olay yada durum, eşlere yazık tabi ama bize daha yazık hem onlara çektiriyoruz diye hem kendimiz çekiyoruz diye çok fazla bunalıma giriyoruz denemediğimiz yol aramadığımız çare kalmıyor ama tek çare yine kendimizde hepimiz yeneceğimize inanıyoruz fakat erteleme gibi durumlarımız var, desteğin için sağol...

kendim yazıp kendim okuyorum gibi oluyor ama ne yapıyım bekçi gibi oldum burda motivasyona ihtiyacım var belki ondan, umarım herkes yenmiştir geçmişte kaldı diye uğramıyordur yada ne biliyim egzersiz deneme falan yapıyorlardır, ama yine de ara sıra uğrayın kızlar birilerinin yardıma ihtiyacı olabilir

sen ne yaptın canım başladın mı egzersizlere?

slm cnm,egzersizlere devam ediyorum,tabi bayram girdi araya memlekete gittik 3-4 gün bişey yapamadım iki gündür yeniden başladım,iki parmak ve aparatlarla yapıyodum,dün akşam da eşim iki parmağıyla denedi,biraz gerildim tabi ama sonra alıştım,acı falan olmadı hatta sonuna kadar girdiğini bile anlamamışım ,meğerse girmiş,rahattı yani,bikaç gün daha eşimle iki parmak çalışmayı düşünüyorum,sonra da penis aşamasına geçeyim diyorum,gerçi regl dönemim de geldi bikaç güne olurum hrld bakalım hayırlısı regl sonrasına kalcak hrld,sen nasılsın cnm sen hangi aşamadasın?

evet canım son aşamaya gelmişsin sen bu gidişle kısa zamanda kurtulursun çok sinir oluyorum regl dönemine tam gaz ilerken birden ara vermek zorunda kalıyoruz şuan oluyorum da, ben p.. deniyorum sadece ucunu alabildim az kaldı gibi geliyor bakalım.

aynı yerdeyiz ozaman...beraber ilerleyelim canım yaa.sen üstteykenmi deniyorsun kayganlaştırıcı kullanıyomusun..ben üstteyken deniyorum ve şu an kullanmıyorum hiçbişey 3-4 seferdir birazı giriyor işte devamı olmuyor bugün ben alttayken deniycez..

inş canım ben de öyle düşünüyorum,regl dönemi canımı sıkıyo ama napalım 3 yıldır zaten bekliyodum bi hafta daha beklerim,valla ben kendimi öyle motive ettimki bu sefer,doğacak çocuğumun ismini bile düşünmeye başladım tabi allah izin verirse,o kadar yorulmuşumki bu durumdan kurtulmamak gibi bi şansım yok,hiç kötü düşünmüyorum,sanırım kafamda iyice genişlettim vajyi sonunda allah hepimizi en kısa zamanda kurtarsın inş,senin de çok az kalmış sevindim umarım herşey yolunda gider

üstteyken deniyorum kendimi daha rahat hissediyorum, kayganlaştırıcı kullanmıyorum artık kendi kayganlaşıyor, regl dolayısıyla ara verdim ama bitsin hemen deniyecem az kaldı gibi hissediyorum, dene bakalım inşallah olur canım, hayırlı haberlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…