- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.161
Arkadaslar daha yeni yine denedik, sanki hepsi girdi gibi ama ben hic zevk alamiyorum sanki hala birsey eksik birseyi daha gecmesi lazim p..s nasil anliyorum acaba??Su an cok agrim var oram yaniyor resmen(( Kusura bakmayin böyle söylüyorum ama inanki tek dert ortagim sizsiniz! Ilk defa ben üsteyken denedik böyle sanki daha cesaretliydim ama sonra bacaklarim agridi ben alta gectim öyle zaten dahada bi korkuyorum ama ikinarak esim yavastan girmeye calisti sanki p..sin hepsi girdi ama dedigim gibi benim icin girmedi sanki ne olur yardim edin biktim artikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Ben sorununu tam olarak anlamadım canım,problem zevk alamaman mı?
Canim bilmyiroum tam girdmi, girmedi sanki bir asama daha var ama devami gelmiyor iste girmiyor daha fazla, cok agrim oldu ama kan falanda gelmedikadin doktoru rahatlikla girmisti parmagiyla ve aletle ama esim neden giremiyor acaba yanlis mi yapiyoruz inanin kafayi yemek durumdayim ((((((((( su an bile cok yaniyor off
belli bir aşamadan sonra sen hissediyorsun nereye kadar ilerlediğini ama elinle de yoklasan anlarsın şu aşamada,kaldı ki bir anda olmuyor zaten ilk dönemlerde,ben de yeneli bir aya yakın zaman oldu ama bir anda olmasını beklemiyorum,zaman ilerledikçe her şey daha kolay oluyor.Canının çok yanması da normal değil,baskı bahsediyorsan oluyor ilk zamanlarda ama yanma zorlamadan dolayı olabilir.Kendini rahatlatmaya çalış,nefes egzersizlerini uygulamanı öneririm ve bacaklarını açabildiğin kadar açmayı dene.Üstte olduğun pozisyon en rahatı bence,yani bizde öyle,alttayken pns daha çabuk ilerlese de canın daha çok yanabilir,üstteyken kontrol sende olur yavaş yavaş ilerlersin.Ben de henüz profesyonel değilim ama yaşadıklarımdan öğrendiklerim bunlar
parmagimla giremiyorum iste, yani hic denemedim ama cok itici geliyor bana( ben haftaya "balayina"gidiyorum ozamana kadar yenmek istiyorum hergün denesek olur herhalde, ja hepsi girdi sandim ama iste sanki daha bir asama kalmis gibi orda duruyoruz iste devami yok ( cok umutsuzum bilmiyorum sanki hic olmicakmis gibi, esim biraz zevk aldim dedi bu beni cok mutlu etti ama ben maalesef hayal kirikligina ugruyorum herzaman !Iyiki varsiniz cok tesekkür ederim. Almanyada yasiyorum burda hic doktor falan yok, kadin doktoru hersey yolunda dedi bana o kolayca parmagiyla girebildi ama eve gelince olmuyor neyse cok yazdim galiba. Tesekkürler canim, sence 1 haftaya yenermiyim bunu
Parmak bir ölçüt değil ki,ben de kendi parmağımı alamıyorum ama pns alıyorum.Vuslat yakındır sende canım,Ben yarıya kadar alabildikten 2 gün sonra tamamını alabilmiştim ama önce şu umutsuzluğu üzerinden atıp yapabileceğine olan inancının artmasını sağla bence.Pns denemesi yapmadan önce o boyutta aparatlarla çalışıp sonra pns denemek daha kolay ilerlemeyi sağlıyor,kayganlaştırıcı da çok etkili ve de nefes verirken ıkınırsan o bölge açılıyor.Tüm bunları uygularsan zaten sonuca ulaşıyorsun.Balayından önce yenebilirsin eğer gerçekten istiyorsan.Bekliyoruz güzel haberler artık senden de en kısa zamanda,çok yaklaşmışsın hedefe yılmadan devam..
ayy bunlari duymak cok güzel inan bana, ama 2 gündür deniyoruz ve ne zaman orama degince cok kötü yaniyor, dogum kontrol hapi kullaniyorum ondan kaynaklanabilirmi acaba?Affedersin tuvaletimi yaparken bile yaniyor :S:S ama bir kac gün sonra düzeliyor, yani denemeyince! Aparatlar diyorsun, tam olarak neyi kast ettin?? ikindim bugün zaten o yüzden herhalde biraz girdi ama dedigim gibi sonra durdu bir yerdeahhh insallah bu hafta hersey oluverirde bende güzel haberimi burda paylasirim
Aparat derken şöyle,mesela büyükçe bir mum önce pamukla sonra streçle sarıyorsun,baş kısmına özellikle biraz fazla pamuk koyuyorsun girişte acı olmaması için sonra bolca jel sürüp onunla egzersiz yapıyorsun,gittikçe havlu kağıtlarla kalınlığını artırabilirsin ama sen kalından başlasan olur bence,o bölge genişliyor böylece ilişki daha kolay oluyor,sonra ona gerek bile kalmıyor zaten.Bir de pns denemelerinden sonra genital şampuan kullanmayı dene belki enfeksiyon gibi bir durum olabilir sende,hapla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum.Belli bir yer var evet ilerlemenin durduğu ilk zamanlarda acı hissedilen ama genişleme oldukça vajina alışıyor o acı da kalmıyor.
beni cok rahatlattigin icin cok cok tsk ederim allah senden razi olsun! elimden geleni yapacagim ilk isim o seyleri yarin almak olacak, ama inan düsündükce yapamam diyorum ama denicem! Umarim o acida en kisa zamanda yok olup gider ve bende o "güzel" duyguyu yasarim! COK COK tesekkür ederim
canım üstteyken senin kontrolünde ya kendini daha rahat hissediyosun bir eşinin yüzüne dönük olarak deneyebilirsin ki bacakları fazla ağrıtıyor birde yatak ucunda yada sandalyede sırtın eşine dönükken deneyebilirsin ayakların yere basıyor bu dediğimde biraz daha rahat sen aparatı alıyorum demiştin yönüne dikkat et bi dene bakalım.
ben varım canım aranıza yeni katıldım.sen ne durumdasın.
figocum mrb kimseler uğramaz oldu ya iki gündür buralara nazaramı geldi ne topiğimiz
canım herkes izinde bide sşmdi izin dnusu işleri toparlamak da zor yogunluk var ben bile arada bakıyorum.. ama haftaya duzelir ccanım..
yeni arkadaslar hadi biraz gayret, unutmayın bu arada ben o dusunce ile yenmiştim bakın o anda hissettiğiniz hafif baskı dısına gececek bir agrı olmuyo ben o anda bundan daha cok olmıcak en cok bu kadar diye dusundum ve oldu bitti. sizde ole dusunun.. :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?