- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.181
haklısın canım benim işlerde birikmiş. ama meraktan ölüyorum kim ne yaptı yenen oldumu diye arada girip çıkıyorum
sen ne yaptın canım sen de p... deniyordun?
günaydınn albuneaa nasılsın cnm
Sorma nursena cım, benim başıma gelen pişmiş tavugun başına gelmiyor herhalde bu illet iyenecem diye. p..s denemesinden sorna tahriş olmuştum. Tahriş biter bitmez hemen p..s boyu aparatımla egzersiz yaptım ki hemen sonrasında p..s denemesi yapayım diye. Biz deneme yapmadan küt misafir geldi, yorgunluk vs .derken gece de deneyemedik. Ertes igün bende bir kaşıntı birr kaşıntı, ve şişlik oldu sorma gitsin. Anladığım kaddarıyla mantar oldum bu sefer de. Gemek üzere şimdi o da. Bundan sonra ne olacam çok merak ediyorum. Geçen gün bir arkadaş enfeksiyon vs gibi şeyler için "açılışı duyan gelmiş" diyodu. Hakkaten açılışı duyan geldi
2 gün önce p..s deneyelim dedik girişte acayip bir yanma oldu, şimdi de korkuyorum sanki ya
şükür kavuşturuna
albuneaa cnm özelden nasıl mesaj yazıcam ??
Arkadaslar daha yeni yine denedik, sanki hepsi girdi gibi ama ben hic zevk alamiyorum sanki hala birsey eksik birseyi daha gecmesi lazim p..s nasil anliyorum acaba??Su an cok agrim var oram yaniyor resmen(( Kusura bakmayin böyle söylüyorum ama inanki tek dert ortagim sizsiniz! Ilk defa ben üsteyken denedik böyle sanki daha cesaretliydim ama sonra bacaklarim agridi ben alta gectim öyle zaten dahada bi korkuyorum ama ikinarak esim yavastan girmeye calisti sanki p..sin hepsi girdi ama dedigim gibi benim icin girmedi sanki ne olur yardim edin biktim artikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ayy bunlari duymak cok güzel inan bana, ama 2 gündür deniyoruz ve ne zaman orama degince cok kötü yaniyor, dogum kontrol hapi kullaniyorum ondan kaynaklanabilirmi acaba?Affedersin tuvaletimi yaparken bile yaniyor :S:S ama bir kac gün sonra düzeliyor, yani denemeyince! Aparatlar diyorsun, tam olarak neyi kast ettin?? ikindim bugün zaten o yüzden herhalde biraz girdi ama dedigim gibi sonra durdu bir yerdeahhh insallah bu hafta hersey oluverirde bende güzel haberimi burda paylasirim
aybice duvağın açılmış yoksaben de daha yeni bakıyorum foruma
Sorma nursena cım, benim başıma gelen pişmiş tavugun başına gelmiyor herhalde bu illet iyenecem diye. p..s denemesinden sorna tahriş olmuştum. Tahriş biter bitmez hemen p..s boyu aparatımla egzersiz yaptım ki hemen sonrasında p..s denemesi yapayım diye. Biz deneme yapmadan küt misafir geldi, yorgunluk vs .derken gece de deneyemedik. Ertes igün bende bir kaşıntı birr kaşıntı, ve şişlik oldu sorma gitsin. Anladığım kaddarıyla mantar oldum bu sefer de. Gemek üzere şimdi o da. Bundan sonra ne olacam çok merak ediyorum. Geçen gün bir arkadaş enfeksiyon vs gibi şeyler için "açılışı duyan gelmiş" diyodu. Hakkaten açılışı duyan geldi
2 gün önce p..s deneyelim dedik girişte acayip bir yanma oldu, şimdi de korkuyorum sanki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?