Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın arkadaşlarr, iyi bakalım millet yavaş yavaş gelmeye başlıyor, bayram kesat geçti öyle yenen falan yok kızlar herkes egzersize ara verdi.

sen ne yaptın canım sen de p... deniyordun?

Sorma nursena cım, benim başıma gelen pişmiş tavugun başına gelmiyor herhalde bu illet iyenecem diye. p..s denemesinden sorna tahriş olmuştum. Tahriş biter bitmez hemen p..s boyu aparatımla egzersiz yaptım ki hemen sonrasında p..s denemesi yapayım diye. Biz deneme yapmadan küt misafir geldi, yorgunluk vs .derken gece de deneyemedik. Ertes igün bende bir kaşıntı birr kaşıntı, ve şişlik oldu sorma gitsin. Anladığım kaddarıyla mantar oldum bu sefer de. Gemek üzere şimdi o da. Bundan sonra ne olacam çok merak ediyorum. Geçen gün bir arkadaş enfeksiyon vs gibi şeyler için "açılışı duyan gelmiş" diyodu. Hakkaten açılışı duyan geldi

2 gün önce p..s deneyelim dedik girişte acayip bir yanma oldu, şimdi de korkuyorum sanki ya

cnm az önce yazdım net gitti geldi yine... bayram tatilini uzattım ben daha yeni bakıyorum foruma da var mı gelişmeler kızlardan yeni haberler... yazdıklarını okudum cnmm sıkma canını bunlar seni yıldırmasın ve sakın inancını kaybetme hala inanamıyorum arada kendime bu kadar kolay yapabildiğime ve inan bu sıkıntıyı atlattıktan sonra herşey o kadar farklı ki sanki dünya şimdi bi başka güzel.. az kaldı cnm inanıyorum ben

biraz ara ver canım önce şu dertlerini hallet sonra tekrar başla geçmeden denediğin için daha da çoğalıyor galiba, yok ben sende azim görüyorum korkun enfeksiyondandır yoksa oldu olacak ilk atlatacaklardan biri sensin.

slm kıslar nasılsınızzzzz nasıl gidior egsersiz....ben gelemiom pc m hala bozukkk((((((

livaaaaaaa hamilemisinnnnnnnnn

canım üriner enfeksiyon vardır belki, bi doktora gidip idrar tahlili yaptırmanda fayda var bence. zevk alma meselesini de sorun yapma, yenenler zeten genelde hemen zevk alamıyor. girdi diyosun ne güzel, sevinmen bile gerek.. bir de balayı sistiti diye bişey var, ilk ilişkilerde enfeksiyon oranı yüksek oluyor, normal karşılanıyor.

selamün aleyküm kızlar nasılsınız.. ben de döndüm bayram tatilinden.. en son bayramdan önce daha p...s boyutuna geçmeyi beklmeden p..s denemesi yapmıştım. üstte denedim o kadar uğraştım ki heryerim tutuldu ama başaramadık, sadece ucu girdi. ama hiç korku, kaygı, heyecan, ağlama vs. yok.. çok rahatım denerken, ama bi türlü tutturamıyorum:) olsun bitsin istiyorum.. egzersizlere tekrar başliicam bugün, aksatmadan yapıp daha sonra da denemeye geçicem inşallah..

egzersiz yapan hatunlar nerde niye kimse yok burda ? bayramda taze gelin çıkmadımı yaaa sayfadan ????? taze gelinler çıkın ortaya bakimmmm kahve yapacanız bize

canım cok iyi gitmişsin o girişteki yanma hissinin daha fazlası yok inanki duyduyun o yanma hissi sadece o kadar oalcak kendine bunu sarla ve soyle.. ki bu zamanlada gececek canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…