Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim bundan yaklasik 1 ay önce gitmistim doktora ve hersey yolunda oldugunu söyledi, ve simdi izin telasinda oldugum icin doktora gidemem herhalde dün degil evelsi gün yine denedigimizde yiprandi oram herhalde ama dedigim gibi dün sanki girdi ama benim icin sanki bir kisim daha girmesi lazim gibiydi, yani hic güzel degildi ( artik bende yenmek istiyorum kizlar allah hepimize yardim etsin, ve iyiki bu siteyi yapmislar yoksa bende hic bir gelisme olmazdi ( inanin hic kimse bilmiyor sadece esim ve ben, simdide sizler :) iyiki varsiniz!!

canim benim dün bir arkadas dedi bana, popoya dogru itirecekmissin, bende ilk defa dün üsteyken denedim, elimle ititrdim daha kolay geldi sanki, sende bir öyle dene!Heyecan kasilma falan yok diyorsun iste ne güzel, insallah sende basaracaksin, inaniyorum sana!!

canım inan bende oyleydim bi ara surekli ucu luyodu milim milim derken oluyo pes yok dogru yoldasın

anladım canım. inşallah geçer yanmaların o halde. ben de popoya doğru deniyorum, zaten öyle olması için ters dönüyorum eşime.. öyle okumuştum burda. ama olmadı işte, yorgunluktan da olabilir bilmiyorum ki.. iyi dileklerin sağolasın tatlım, inşallah yencez hepimiz de. egzersizlerimi tamamlayınca tekrar denicem bakalım..

olacak canim, kendine inan kendine güven, herkes yapabiliyor ben neden yapamiyorum diye düsün herzaman! Belkide yorgunluktan kendini tam o ise veremiyorsun!GÜzel güzel dinlen kendini onun icin hazirla, insallah olacak canim

canım senin durumunu takip ediyordum simdi sana bir kac onderim olacak. oncelikle sen şin buyuk oranını basarmıssın canım sevinebilirsin :80: sanki girdi ama ben inanamadım emin degilim demişsin ya işte bende oyleydim hatta burada bir cogumuz oyleydik ben esime sorardım oldumu dogru sle die bu site o kadar yardımcı oluyoki insanlar burada arkadaslaıktan ote aile gibi oluyor bayramdaydık hep baktım kim n yapmıs naskıl yardım ederim diye popo yonune dogru ittirin canım o konuda dogru bi yontem hatta p.s denemesinde isen altına hafif yastık koy bu sekilde yonuunu bulması daha rahat olur.. birde kayganlaştırıcı fayda saglıo diyolar canım.esin eger duvara carpıomus gibi oluosa ki bu hepimize oldu o anda senin kendini sakinleştirmen esinin de once sen skinles diye hareket etmemesi gerek cunku o anda asluında kaslar gerildigi için vajiş acılamıo ve giriş olmuyor..birde canım kegel egzersizini yap mutlaka surekli.. ayrıca o dediğim anda nefesini burnundan derin derin al ve verirken agzıdnan ver ve ıkın boylece vajina acılacaktır..

olacak canim, kendine inan kendine güven, herkes yapabiliyor ben neden yapamiyorum diye düsün herzaman! Belkide yorgunluktan kendini tam o ise veremiyorsun!GÜzel güzel dinlen kendini onun icin hazirla, insallah olacak canim

teşekkür ederim canım.. kendimize güvenmek, olacağına inanmak en önemlisi zaten. Hepimizin de olacak inşallah. Rabbim hepimize yaşatsın o mutluluğu.

bacaklar kapalıyken nasıl olur ya düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum:44::44::44::44::44:

slm kızlar beni pek tanımazsınız ama ben sürekli takip ediyorum bende yndim galiba dün p..tamamı girdi ve zevk aldım eger sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım

inanın ben o anda kendi kendime olcek degilim ya diye bile dusundum ve unutmayın oradaki o ufacık yanma hissinden daha fazlası yok acı diye bişi zaten yok unutmayın orası bunu yapmak için yaratılmıszaten..

ayrıca bu olay psikolojik oldugundan biz en ufak ani hareketi bile panik ataga cevirioz kızlar , nolur hayatımızı mahvetmeyelim taze gelin olalım kendimize en buyuk hediyeyi verelim basarıcaz. azmedelimm

canim ya cok mutlu ediyorsun beni, dahada bir güveniyorum sanki kendime böyle seyler okuyunca :) demek az kaldi yaa inanamiyorum INSALLAHHHHH. esim dün biraz zevk alabildigini söyledi ama ben onu sonra yine ittirdim, cünkü baya bir icinde durdu bende dayanamadim artik, yani esimin altina yastik koyalim diyorsun??? bak öyle denemedik birde onu yapayim. bende dün ilk defa öyle nefes alip verdim, ve nefesi verirken ikindim sanki ozaman oldu ama iste su yanmalar olmasa (( ah be canim dua et ki bu hafta olsun bitsin, rahat rahat izine gideyim ( ama beni cok mutlu ettin bu yazdiklarinla, gercekten bir aile gibi burasi, COK COK tesekkür ederim.

kız selcaan öldürecen beni eşinin değil senin altına o yastık

cok haklisin miss figocum, ama iste su beyini bazen kontrol edemiyoruz o durumda, ama olacak kizlar olacak hepimiz basaracagiz!!! INSALLAAAAAAAAH

bacaklar kapalıyken nasıl olur ya düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum:44::44::44::44::44:

bacaklarını kapatıp karnına çekmiştir yatarken, ya da kapatıp havaya kaldırmıştır bence.. bi yensek sanırım her şekilde olur da şimdi anlamak zor oluyor haklısın canım.. bacaklar açıkken girmeyince, kapalıyken hiç girmez gibi düşünüyor insan.. denesek mi bakarsın olur.. bu arada eşinle sorun yaşadığını okuduğumda çok üzülmüştüm ama düzelmişiniz şükür, Allah birdaha yaşatmasın canım.

slm kızlar beni pek tanımazsınız ama ben sürekli takip ediyorum bende yndim galiba dün p..tamamı girdi ve zevk aldım eger sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım

tebrik ederiiiiiiim..Rabbim mutluluğunu daim etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…