- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.221
canim ya cok mutlu ediyorsun beni, dahada bir güveniyorum sanki kendime böyle seyler okuyunca :) demek az kaldi yaa inanamiyorum INSALLAHHHHH. esim dün biraz zevk alabildigini söyledi ama ben onu sonra yine ittirdim, cünkü baya bir icinde durdu bende dayanamadim artik, yani esimin altina yastik koyalim diyorsun??? bak öyle denemedik birde onu yapayim. bende dün ilk defa öyle nefes alip verdim, ve nefesi verirken ikindim sanki ozaman oldu ama iste su yanmalar olmasa(( ah be canim dua et ki bu hafta olsun bitsin, rahat rahat izine gideyim ( ama beni cok mutlu ettin bu yazdiklarinla, gercekten bir aile gibi burasi, COK COK tesekkür ederim.
selam kızlar bende buranın uzun zamandır takipçisiyim 2 yıllık evliyim ve burayı 5 yada 6 aydır hergun okuyordum sonunda kalın kafam anladıkı sadece egzersiz ve kendini kasmadıgın zaman olabilir diye yaklasık 2 hafta once cok sınırlendım kendıme hem hergun okuyodum yazılanları hemde egzersiz arada yapıyodum bayram tatılı vs esımle bayadır deneme yapmamıstık dun aksam denedık bıraz ısrarcıydı bu sefer ve yarısından fazlasını aldım galıba sonra bı yanma oldu sadece ve hafif pempe kan gıbı su gibi bişey oldu bu aksam tekrar denemek ıstıyorum acaba oldumu ben anlamadım çünkü..:18:
canım popon egimli dursun diye kendi altına yastık al demek istedim. sevindim yardımcı olabiirsem ne mutlu bana canım.. nefes cok ise yarıor birde o anda ittirdim dedin ya hani işte orda kendini tut canım esine yavas olmasını sole sakin ol sende ve itme gerekirse kıpırdatma yavas yavas sonra kıpırdasınmilim milim ama sakın itme.. işte bu itme vajinismustur canım.. orda yanma oluyo itiom dedin ya sunu dusun o andaki hissettiğin yanmadan daha fazlası olmayacak emin olabilirsin binlerde insan yapıo ve burda bi cok insan da o andaki o yanma hissinden dahasının olmadıgını soyluyor inan bana bu dediklerimi yaparsan olcak bu iş. bide moral bozmak kesinlikle yok bugun olmaz yarın olur milim milim bile ilerlemek basarıya gider sekerim ben once basını aldım sonra gunlerce yarısı oldu seviniyoudum oldu die sonra bi baktım hopp oldu :)
slm gelinlerrrrrrrrr neler yaptınız bakalım ben dün akşam deneyemedim korkudan çok moralim bozuluyo(((((((((( bu yanma tarzı durum ne zaman geçicek allahım
aklıma geldi ayna aldım baktım yok hiç açılmıyo öyle ama denemek lazım belli mi olur.eşimle düzelttik canım vaji yüzünden değil arada kavga iyi oluyor da ailelere yansımasa şimdi sanki vernelle banyo yapmış gibi..
canim korkma ve sakin sakin moralini bozma lütfen, bende deneme asamasindayim ve insallah olacak!! Bak miss figonun dedigini aklindan cikartma o yanmadan daha fazla bir yanma olmayacak, ve gececek tamamiii sende yapacaksin INSALLAH
vernelle banyo yapmış gibi miiidemek gerçekten arada kavga iyi oluyordediğin gibi1:
ya bu arada biraz felsefik olacak ama kızlar, vajinismus gerçekte var mı, yoksa sırf anlayışlı eşten veya bizim naz yapmamızdan mı kaynaklıyor diye arada bir düşünürken, şu bacaklarını kapayarak yenen arkadaşın yabancı bir siteden öğrendim demesi üzerine, dur bi de yabancı sitelerden araştırayım dedim ve anında karşıma 'Does vaginismus exist?'(vajinismus var mıdır) diye bir makale çıktı.. ama hepsini okumak için satın almak gerekiyormuş.. araştırıyorum hala.. bişey bulursam söylerim
ben yendim zaten canım 1 ay önce yendim ama şimdi yanmalarım başladı ağrılı oluyo sanırım bi sorun var dr a gitmem gerek
yenenlerin çoğunda var bu sorun sürtünmeden dolayı tahriş falan mı oluyor yoksa şu balayı sistiti dedikleri şey mi? zor kısmı geçmiş senin canım bunu da atlatırsın ama önce doktora görün bence.
canım vajinismus bizde var onlarda niye olsun 12-13 yaşında başlıyor cinsel hayatları bizim gibi tabularla büyümüyorlar ki, naz bir olur iki olur bu kadar uzun süre naz olur mu?:44:
canım o yanma hissi ilk 2 denememizde bu kadar değildi ok hafifti ama, sefer daha fazlaydı acılı bir yanma idi. Ben bu derdi başımdan atıcam diye inat ettike vajinam da benle savaşıyor sanki
benimde aynen öyleydi canımmm
canım napıyorsun ay çok yoğunum ben ya işim bitipte giremedim:126:
Napiyim canım ya, sorma bende de durum aynı, 2 gündür bitiremedim bür türlü birikmiş işleri. Sende ne var ne yok şekercim:)?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?