Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

miss figoucum bir sorum daha olacak sende kan geldimi?? doktor bana demisti kan gelebilir kizlik zariniz hala duruyor diye ama kan falan gelmedi dün. ilerleyen vakitdemi gelir yoksa hic mi gelmez?? cok soru soruyorum kusura bakmayin kizlarrr:44:

selam kızlar bende buranın uzun zamandır takipçisiyim 2 yıllık evliyim ve burayı 5 yada 6 aydır hergun okuyordum sonunda kalın kafam anladıkı sadece egzersiz ve kendini kasmadıgın zaman olabilir diye yaklasık 2 hafta once cok sınırlendım kendıme hem hergun okuyodum yazılanları hemde egzersiz arada yapıyodum bayram tatılı vs esımle bayadır deneme yapmamıstık dun aksam denedık bıraz ısrarcıydı bu sefer ve yarısından fazlasını aldım galıba sonra bı yanma oldu sadece ve hafif pempe kan gıbı su gibi bişey oldu bu aksam tekrar denemek ıstıyorum acaba oldumu ben anlamadım çünkü..:18:

selam kızlar bende buranın uzun zamandır takipçisiyim 2 yıllık evliyim ve burayı 5 yada 6 aydır hergun okuyordum sonunda kalın kafam anladıkı sadece egzersiz ve kendini kasmadıgın zaman olabilir diye yaklasık 2 hafta once cok sınırlendım kendıme hem hergun okuyodum yazılanları hemde egzersiz arada yapıyodum bayram tatılı vs esımle bayadır deneme yapmamıstık dun aksam denedık bıraz ısrarcıydı bu sefer ve yarısından fazlasını aldım galıba sonra bı yanma oldu sadece ve hafif pempe kan gıbı su gibi bişey oldu bu aksam tekrar denemek ıstıyorum acaba oldumu ben anlamadım çünkü..:18:

canım popon egimli dursun diye kendi altına yastık al demek istedim. sevindim yardımcı olabiirsem ne mutlu bana canım.. nefes cok ise yarıor birde o anda ittirdim dedin ya hani işte orda kendini tut canım esine yavas olmasını sole sakin ol sende ve itme gerekirse kıpırdatma yavas yavas sonra kıpırdasın milim milim ama sakın itme.. işte bu itme vajinismustur canım.. orda yanma oluyo itiom dedin ya sunu dusun o andaki hissettiğin yanmadan daha fazlası olmayacak emin olabilirsin binlerde insan yapıo ve burda bi cok insan da o andaki o yanma hissinden dahasının olmadıgını soyluyor inan bana bu dediklerimi yaparsan olcak bu iş. bide moral bozmak kesinlikle yok bugun olmaz yarın olur milim milim bile ilerlemek basarıya gider sekerim ben once basını aldım sonra gunlerce yarısı oldu seviniyoudum oldu die sonra bi baktım hopp oldu :)

bundan sonrada hissettiğin bundan fazlası olmayacak canım. o yuzden kendine guven ve korkma.. arayı sogutmadan denemelere devam et. ilk baslarda korkuların olacak cunku emin olmayacaksın oldumu diye zamanla gececek .. tebrik ederim seni yakamoz basardı... canım emin olmama durumu benimde yasadıgım bişidi ama dediklerimi unutma bundan fazla yanma yada acı dediğimiz sey yok inan bana. sinek ısıtrıgı gibi bu kadarmıymıs diyebilecegimiz bir sey bu...

simdi anladim canim inan cok yardimci oluyorsun allah szlerden razi olsun. Evet maalesef elimde degildi ittirirken dayanamiyorum sanki, birde orda sanki demistim ya bir kisim daha girmesi lazimmis diye bu da bana panik veriyor niye olmadi diye. AMa sizlerdede öyle oldugu icin icim simdi dahada rahat acisada yansada devam bu yola cünkü baska care yok, bizlerede yazik degilmi.Kizlar hepimiz yenecegiz bu durumu.

slm gelinlerrrrrrrrr neler yaptınız bakalım ben dün akşam deneyemedim korkudan çok moralim bozuluyo (((((((((( bu yanma tarzı durum ne zaman geçicek allahım

slm gelinlerrrrrrrrr neler yaptınız bakalım ben dün akşam deneyemedim korkudan çok moralim bozuluyo (((((((((( bu yanma tarzı durum ne zaman geçicek allahım

canim korkma ve sakin sakin moralini bozma lütfen, bende deneme asamasindayim ve insallah olacak!! Bak miss figonun dedigini aklindan cikartma o yanmadan daha fazla bir yanma olmayacak, ve gececek tamamiii sende yapacaksin INSALLAH

vernelle banyo yapmış gibi miii demek gerçekten arada kavga iyi oluyordediğin gibi1:

ya bu arada biraz felsefik olacak ama kızlar, vajinismus gerçekte var mı, yoksa sırf anlayışlı eşten veya bizim naz yapmamızdan mı kaynaklıyor diye arada bir düşünürken, şu bacaklarını kapayarak yenen arkadaşın yabancı bir siteden öğrendim demesi üzerine, dur bi de yabancı sitelerden araştırayım dedim ve anında karşıma 'Does vaginismus exist?'(vajinismus var mıdır) diye bir makale çıktı.. ama hepsini okumak için satın almak gerekiyormuş.. araştırıyorum hala.. bişey bulursam söylerim

canim korkma ve sakin sakin moralini bozma lütfen, bende deneme asamasindayim ve insallah olacak!! Bak miss figonun dedigini aklindan cikartma o yanmadan daha fazla bir yanma olmayacak, ve gececek tamamiii sende yapacaksin INSALLAH

ben yendim zaten canım 1 ay önce yendim ama şimdi yanmalarım başladı ağrılı oluyo sanırım bi sorun var dr a gitmem gerek

canım vajinismus bizde var onlarda niye olsun 12-13 yaşında başlıyor cinsel hayatları bizim gibi tabularla büyümüyorlar ki, naz bir olur iki olur bu kadar uzun süre naz olur mu?:44:

ben yendim zaten canım 1 ay önce yendim ama şimdi yanmalarım başladı ağrılı oluyo sanırım bi sorun var dr a gitmem gerek

yenenlerin çoğunda var bu sorun sürtünmeden dolayı tahriş falan mı oluyor yoksa şu balayı sistiti dedikleri şey mi? zor kısmı geçmiş senin canım bunu da atlatırsın ama önce doktora görün bence.

durumun ne olduğunu bilmiyorum tatlım regl olmuştum zaten 2 3 gün önce bitti denedik yanmam oluyo bende geçer diye bekledim ama dün korkudan deneyemedim bu akşam yine deniycem işten izin alabilsem hemen gidicem dr a da izin alamıyorum ((((((( belki enfeksiyondur ama bilemiyorum tabii

canım vajinismus bizde var onlarda niye olsun 12-13 yaşında başlıyor cinsel hayatları bizim gibi tabularla büyümüyorlar ki, naz bir olur iki olur bu kadar uzun süre naz olur mu?:44:

yok ben zaten nazdan olduğunu falan savunmuyorum.. ama bizde var onlarda yok diye bişey yok, onlarda da var ama bizde daha çok rastlanıyordur. . amerikada %2 oranındaymış.

canım o yanma hissi ilk 2 denememizde bu kadar değildi ok hafifti ama, sefer daha fazlaydı acılı bir yanma idi. Ben bu derdi başımdan atıcam diye inat ettike vajinam da benle savaşıyor sanki

Napiyim canım ya, sorma bende de durum aynı, 2 gündür bitiremedim bür türlü birikmiş işleri. Sende ne var ne yok şekercim:)?

aynen canım ya .bende napim en son denem yapmıştım sonra ara verdik zaten araya bayram girdi evde değildik. ortamda olmadı zaten deneme için .şimdide hastalandım bitmesini bekliyorum.bakalım tekrar denicez .sende yine tahriş olmuşun galiba.seninki biraz hasssas galiba bayrama yetişemedik ya ne güzel çifte bayram edecektik sözde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…