Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

minelçetin sen ne yaptın nasıl gidiyor?

merhaba nursenacım. ben bayramda bir kez deneyebildim. p.. ucunun girdiğini hissettim ama gerisi gelmedi. burada bir arkadaş bahsetmiş eşi yatağın kıyısında oturmuş. sırtı dönük şekilde oturmuş diye. öyle denediğimde sadece ucu girebildi.eşim üstteyken çok basınç hissediyorum. kasıyorum kendimi

canım benim kıyamam sana. niye öyle oldu çabuk pes etme. düzelir inşallah. hepimiz kavga ediyoruz. size özel değil.

arkadaşlar bende nursena gibi bayramı berbat geçirdim.ve eşimla boşanmaya karar verdik ailelere boşanmak istediğimizi söyledik yani bende artık parmak egzersizlerinden kurtuldum elvada vaji .. elvada egzersizler...

bu bayram hiçbirimize iyi gelmedi. bende eşiğine geldim ama ayrılma kararı vermedim. çünkü öyle kolay karar verilecek bi şey değil. acele etmeyin kızlar lütfen eşlerinizden ayrılmayın. sonunu düşünmeden karar vermeyin.

nursenacım barıştığına sevindim. eşini kurda kuşa bırakıp gitme.

tebrikler canım

selamlar... bende yeni üyeyim... 15 aylık evliyim, terapiye gidiyorum 1 buçuk aydır... parmak egzersizleri devam ediyor, iki parmak alıyorum, geçenlerde deniyim dedim yanma hissiyle vazgeçtim... bugün terapide doktorum p... egzersizine başlamam gerektiğini söyledi, parmak egzersizinde sorun olmuyorsa bu iş bitmiş demektir dedi ama ben nedense hiç öyle olumlu hissedemiyorum :44:

beni motive eden tek şey burada yazılanlar... bu sıkıntıdan kurtulanları gördükçe geçiceğine inanabiliyorum...

inşaallah herkes kurtulur bu rahatsızlıktan...

canım buradaki tecrübeli arkadaşların dediğine göre aşağı doğru ittirmek gerekiyormuş.

selam.. bacaklar kapalıyken nasıl oluyor? bunu pek anlıyamadım da

selcan eşinin altına yastık koyma. senin belinin altına yastık koy demek istedi mis.figo

olmuş olmuş tebrikler canım

miss.figo sen resmindeki gibi iyilik meleğisin. Allah senden razı olsun

az önce tekrar denedim, önce tek parmak sonra iki parmak...

sonrasında mumun etrafına 4 kat kağıt havlu sardım, bol bebek yağı ile denedim nefes egzersizleri yaparak...

oldu, inşaallah yakında tamamen kurtuluruz hepimiz...

oo canım bu ne hız sen bu gidisatını korur inancını ve azmini yitirme sana tas catlasın 2 haftaya taze gelinsin diyorum

canım dr a gorunmenizde fayda var tahriş olmamıssa bile denemeyle bi puruz cıkarmayalaım kontrol ettirelim bencede. bendede bi donem yanmam fazla olmustu ama oyle cok dayanılmayacak gibi degildi bide farkediyorum eger ps içerde hiçbişi yapmadan kalırsa yanma oluyo garip oluyo hareket ettirince geciyo hatta artı zevkli bilem oluyo :26:

Son düzenleme:
kizzzzzzzz cok sevindim senin adinaaaaa
nasil basardin anlat birazda sen tiyolar ver bize :))

bende çok mutluyum canım allah herkeze yasatsın bu mutlulugu artık çok bunalmıstım canım ama sürekli yapacagım olacak diyordum yaparkende öyle dedim vaz gecmedim busefer her sey kesinlikle kafanda bitiyor acımayacak olacak diye motive edin kendinizi bide burayı sürekli takip edin çok moral oluyor isteğiniz gittiğinde üzülmeyin tekrar hazırlayın kendinizi ben de parmak egzersizine başlayacaktım amagerek kalmadı 2 kutuda kayganlastırıcı almıs tım sadce bir tüpü bitti ama cok faydası oldu :)ben bide hep üste denedim ve tam dik durdugunuzda giriyor hep bacaklarım tutuluyordu kendimi kasmakdan şimdi oda olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…