- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #67.241
minelçetin sen ne yaptın nasıl gidiyor?
kızlar gecen hafta esım tek parmak ardından ıkı parmak denedı gıt gel yaptı ama bu bırden olustu tekte hıc sorun olmadı ıkı parmakta da ılk etapta ıdrar hıssı oldu bı ıkı dakıka sonra rahatladım gectı daha sonra p..s denemek ıstedı denedık ama olmadı bas kısmı gırer gıbı oluyo orda olay bıtıyo esım ıkı parmak rahatlıkla gıt gel yapmıstı benım asıl degınmek ıstedıgım sey esım bana kızlık zarın nerde dıye sordu nıye kırmızı gelmedı fılan dıe sordu bende gırdıgın yer dıyorum kırmızı baskı ve zorlama netıcesınde olurmus normalde olmazmıs dıyorum oyle seymıs olurmuss dıyor bı turlu kabul etmıyor daha vajıyı yenmeden bı baska sıkıntı daha ılk baslarda bana gırıs kısmını fılan dahı o bana gostermıstı gırıs kısmını bılen bırı nasıl olurda sonrasında neler olup olmayacagını bılemez lutfen bana bu konuda yardımcı olurmusunuz ne yapacagımı bılmıyorum kırmızı olurmu olmazmı kızlık zarı deyınce ben ınce zar seklınde bısı sanıyodum onu delıp gececek sanıyodum dr gırıs kısmı demıstı ama ortulu fılan bısı degıl acaba ben mı yanlıs bılıyorum yanlıs bısılermı yapıyorum anlamadım gıttı mal gıbı oldum resmenn yardımm lutfennn bı an once olsa bıtseee de cumleten rahatlasakk her sey cok guzel gıdıy hayatımda ama ıs buraya gelınce alt ust oluyorummm
canım eşinle bence doktora git doktor ona kızlık zarını anlatsın. biz kayganlaştırıcı türü şeyler kullandığımız için esnetiyoruz. hiç kırmızı gelmeyedebilirmiş. bende tamamıyla kapalı sanıyordum fakat öyle değilmiş. girişteki çevreleyen bölgeymiş.
kızlarr nerdesiniz? vajiden kurtuldum. nasıl mı? eşimden ayrılıyorum tam da sona yaklaşmışken, beni başından atmak istiyor herşeyden kavga çıkarıyordu, 3 yıldır evliyim ikide bir araba değiştiriyor kredi çekiyor baştan beri hep maddi zorluk çektim kendi derdime bile konsantre olamadım yine yapmaya kalktı karşı çıkınca da beni annemlerde bırakıp gitti her bayram gibi bu bayramı da bana zehir etti. üzüleceğimi biliyorum ama ayrılacağım vaji yüzünden kendimi hep borçlu hissettim herşeye sustum ama artık yoruldum.
arkadaşlar bende nursena gibi bayramı berbat geçirdim.ve eşimla boşanmaya karar verdik ailelere boşanmak istediğimizi söyledik yani bende artık parmak egzersizlerinden kurtuldum elvada vaji .. elvada egzersizler...
canım sağol vaji yüzünden değildi kavgamız ama bendeki ve eşimdeki bu sinirlilik hali ondan kaynaklanıyor, sona gelmişken pes etmek istemedim eşim benden uzaktayken atar tutar boşar ama beni görünce dayanamaz eve geldim eşyalarımı toplayım diye, geldi, hırgür sonra dayanamadı bütün gün gönlümü almak için uğraştı barıştık, benim de boşanmak gibi bir niyetim yoktu bir öfkeyle düşündüm ama şu vajiyi atlatmadan böyle birşey yaparsam ömür boyu kendimi suçlar dururum bunu biliyorum, egzersizlere devam ettim bayramda ama regl girdi araya bitsin çok az kaldı bu sorunun da tarih olmasına hem bebek istiyorum hem de kadınlığımı tam yaşamak.
sonunda oldu.bir buçuk aydır kendimi evli gibi hissetmiyodum ama şükürler olsunki bitti.parmak egzersizi yapmadım parmağımı hala götüremiyorum.p.... yarısına kadar giriyodu aşırı ağrı olduğu için itiyodum.doktorun verdiği kremi kas gevşeticiyi her akşam kullandım ama acıyı hafifletmedi. ilaç almadığım krem sürmediğim birgün oldu ve kesinlikle çok az acıdı kendiğim kastığım zamanlarda çok fazla acıyodu.rahat olmak gerektiğini geç de olsa anladım:)
bundan sonrada hissettiğin bundan fazlası olmayacak canım. o yuzden kendine guven ve korkma.. arayı sogutmadan denemelere devam et. ilk baslarda korkuların olacak cunku emin olmayacaksın oldumu diye zamanla gececek .. tebrik ederim seniyakamoz basardı... canım emin olmama durumu benimde yasadıgım bişidi ama dediklerimi unutma bundan fazla yanma yada acı dediğimiz sey yok inan bana. sinek ısıtrıgı gibi bu kadarmıymıs diyebilecegimiz bir sey bu...
öncelikle cevap yazdigin icin cok tsk ederim, ben simdiye kadar üstten hic denemedim bilmiyorum hep yapamam diyordumesim deneyelim demisti birkac kere ben red ettim, ya bilmiyorum cok zor birsey hic böyle olacagini tahmin etmemistim artik bende kendimi evli bir kadin gibi his etmek istiyorum bu aksam birde üstdeyken deneyim! Bir sorum daha olacak p...si yukari dogrumu itmemiz lazim yoksa daha cok iceri girerken asaga dogrumu?Biz sanki düz hep yukari dogru yapiyoruz kafam allak bullak
tam 4 ay cektim bu illeti. ve en sonunda yabanci bir forumdan okudugum uygulama ile yendim.
madem vajinusmusun nedeni kasilma, oyleyse bu istem disi kasilma engellenmeliydi.
peki bu kasilma en fazla ne zaman olurmus? tabi ki bacaklar acikken. okudugum forumda iliskiyi bacaklarinizi kapali tutarak gerceklestirmeye calisin diyordu. kapali derken, bacaklarinizi acmayacaksiniz, ne olursa olsun paralel duracaklar (bitisik vaziyette). ilk basta tuhaf geldi, biraz zor oldu esim icin bacaklar kapaliyken ama mucizem gerceklesti, ve sadece baski hissettim, aci yoktu. gercekten de kasilmam en az duzeye inmisti. zaten vajinusmuslu bir kadin daha bacaklarini actigi an bir tuhaf olur ki ben de oyleydim. tabi burda erkege biraz is dusuyor, deneye yanila bacaklar kapali iken nasil yapabilirimi bulmak cok kolay. sonra ilerki iliskilerde yavas yavas bacak kendiliginden aciliyor
umarim birilerine faydasi olur...
slm kızlar beni pek tanımazsınız ama ben sürekli takip ediyorum bende yndim galiba dün p..tamamı girdi ve zevk aldım eger sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım
canim ya cok mutlu ediyorsun beni, dahada bir güveniyorum sanki kendime böyle seyler okuyunca :) demek az kaldi yaa inanamiyorum INSALLAHHHHH. esim dün biraz zevk alabildigini söyledi ama ben onu sonra yine ittirdim, cünkü baya bir icinde durdu bende dayanamadim artik, yani esimin altina yastik koyalim diyorsun??? bak öyle denemedik birde onu yapayim. bende dün ilk defa öyle nefes alip verdim, ve nefesi verirken ikindim sanki ozaman oldu ama iste su yanmalar olmasa(( ah be canim dua et ki bu hafta olsun bitsin, rahat rahat izine gideyim ( ama beni cok mutlu ettin bu yazdiklarinla, gercekten bir aile gibi burasi, COK COK tesekkür ederim.
hahahah tamam ben üstteyken sandim esimin altina yastik diye...ayyy ne yapim heyecanlandim birden :))))
selam kızlar bende buranın uzun zamandır takipçisiyim 2 yıllık evliyim ve burayı 5 yada 6 aydır hergun okuyordum sonunda kalın kafam anladıkı sadece egzersiz ve kendini kasmadıgın zaman olabilir diye yaklasık 2 hafta once cok sınırlendım kendıme hem hergun okuyodum yazılanları hemde egzersiz arada yapıyodum bayram tatılı vs esımle bayadır deneme yapmamıstık dun aksam denedık bıraz ısrarcıydı bu sefer ve yarısından fazlasını aldım galıba sonra bı yanma oldu sadece ve hafif pempe kan gıbı su gibi bişey oldu bu aksam tekrar denemek ıstıyorum acaba oldumu ben anlamadım çünkü..:18:
canım popon egimli dursun diye kendi altına yastık al demek istedim. sevindim yardımcı olabiirsem ne mutlu bana canım.. nefes cok ise yarıor birde o anda ittirdim dedin ya hani işte orda kendini tut canım esine yavas olmasını sole sakin ol sende ve itme gerekirse kıpırdatma yavas yavas sonra kıpırdasınmilim milim ama sakın itme.. işte bu itme vajinismustur canım.. orda yanma oluyo itiom dedin ya sunu dusun o andaki hissettiğin yanmadan daha fazlası olmayacak emin olabilirsin binlerde insan yapıo ve burda bi cok insan da o andaki o yanma hissinden dahasının olmadıgını soyluyor inan bana bu dediklerimi yaparsan olcak bu iş. bide moral bozmak kesinlikle yok bugun olmaz yarın olur milim milim bile ilerlemek basarıya gider sekerim ben once basını aldım sonra gunlerce yarısı oldu seviniyoudum oldu die sonra bi baktım hopp oldu :)
miss.figo sen resmindeki gibi iyilik meleğisin. Allah senden razı olsun
az önce tekrar denedim, önce tek parmak sonra iki parmak...
sonrasında mumun etrafına 4 kat kağıt havlu sardım, bol bebek yağı ile denedim nefes egzersizleri yaparak...
oldu, inşaallah yakında tamamen kurtuluruz hepimiz...
kizzzzzzzz cok sevindim senin adinaaaaa
nasil basardin anlat birazda sen tiyolar ver bize :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?