Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

AMIIIIIIIIIIIIIIIN insallah canim, inanki bende cok bunaldim artik, ne yalan söyleyim esim icinde üzülüyorum (ki bunu yapamayan bayanlarin coguda böyledir (( ) ama olacak insallah bende bu sayfayi buldugumdan beri daha bir azimli oldum ve aklimdan hep sunu söylüyorum :acimicak korkma falan filan!Insallah bu aksam tekrar deneyecegiz ve INSALLAH olurda bende güzel haberi burda paylasirim! Ben parmak egzersizden cok korkuyorum ne bilim cok itici geliyor insallah ona hic gerek kalmadan oluverir :)
senin adina coook sevindim canim benim darisi bizlerin basina :))))))))))

ins canım mutlaka olacak ama en kısa zamanda kendimizi yıpratmadan sende üstte oldugun pozisyonda dene ve derin nefes al ve acıdığında bekle öyle devam et çıkarttırma rahatlat kendini devam et ve dik durmaya çalış:)

cok sagol canim hepinizden allah razi olsun, insana daha cok moral veriyorsunuz gercekten. Dik durmaya calistim pek beceremedim insallah bu sefer beceririm :)))

kızlar regl oldum..benim egzersiz ve denemeler regl sonrasına kaldı..

insan tam böyle hırslanmışken regl oluyor ya sinir oluyorum bitsin diye gün sayıyorum ben de, canım ben regl iken nefes egzersizi yapıyorum bacaklarımı esnetmek için spor yapıyorum sen de dene istersen vakit daha verimli geçiyor.

cok sagol canim hepinizden allah razi olsun, insana daha cok moral veriyorsunuz gercekten. Dik durmaya calistim pek beceremedim insallah bu sefer beceririm :)))

canım üstüne git.ben de burada okurken üstte olmayacağını düşünerek oyaladım kendimi ama üstteyken başardım.dik olarak otur.şu anda başaralı 20 gün oldu ama hala ilk denemede yönünü ayarlayamadığım zamanlar oluyor.altta olmayıp üste geçip deneyip de yaptığım oluyo.şunu unutma acı yok kan yok gerçekten.girerken ağrı hissedebilirsin ama ondan daha fazlası yok inan bana.

öyle yapacagim bende canim cok sagol. Bir sorum olacakti, dün denedigimizde baya girmisti dedim ya size, ve ilk defa üsteyden denedik, ögleden beri kalcamin orasi, yani nasil anlatsam vajinin yanindaki kaslar agriyor kalca baslangici, bacaklarimin arasi iste, ama o tarafta anladinizmi??cok kötü agriyor yürümekte zorluk cekiyorum neden acaba böyle oldu?? Dün birsey yoktu baya yanma vardi, ve aslinda tam yapamadik o isi ama neden simdi böyle (( off arkadaslar insallah anlamissinizdir beni ne demek istedigimi, simdiden cok tsk ederim!

benimde öyle oluyordu canım etkesilir derler ya bilirmisin çok fena tutuluyor kasmakdan ama aynı benim gibi oluyorsun bence az kalmış sen de en kısa zamanda halledeceksin sakın pes etme her seferinde daha hevesli yap zaten hafif bi zevk alsan kaslar kendiliğinden açılıyor olduguna inanamıyorsun bile birazı giriyor diyorsun ya öyle girmişken bekle kendini rahatlat sonra ya sen yada esin yavas yavas ittirsin dik durmaya çalısırkende esini kallarını kaldırsın sende ellerinden kuvvet al

iyi günler arkadaşlar...

dün iki parmakla denedim rahat oldu, mumu kalınlaştırıp denedim oldu... akşam da eşimle parmak egzersizi yaptım, canım yanmadı...

p....... ile denemek istedim ama canım yandı

şu illetten kurtulsak artık ya...

Selam arkadaslar,

Bende evleneli 1 yil oldu, ama hala yapamadik.
Internette arastirdim ve herhalde vajinusmus ama kesin teshis yok.
Doktora gitmedim cunku, gitmekte istemiyorum. Evde kendimiz denemeler yapiyoruz.
Dun aksam nette yine arastirma yaparken burayi buldum.Dun aksamdan beri okuyorum burda, ve belki biraz bencil olacak ama tek olmadigini bilmek yinede iyi geliyo insana. Esimden baska kimseyle konusamiyorum bu konuyu, kimseye anlatamiyorum. Esimlede artik fazla bu konuyu acip canini sikmak istemiyorum. Allaha binlerce kez sukur ediyorumki esim cok anlayisli.
Ama icim daraliyo, korkuyorum olmicak diye. Artik o isten vazgectim ama cocuk sahibi olamicam korkusu basladi.
1 yildir ugrasiyoruz, artik kafayi yemek uzereyim, herkesin yapabildigini benim neden yapamadigimi dusunuyorum deli olcam. Biliyorum bunlarin hepsi psikolojik ve moralimi duzeltmem lazim. Ama aklimdan cikmiyor, esim yanima yaklastigi an bile aklima geliyo.
Bunlari yazarken bile cok kotu oldum, aglamamak icin kendimi zor tutuyorum, isteyim cunku.
Allahim bu sorunu olan butun herkesi kurtarsin. Cok kotu bir durum cunku, Allah kimsenin basina vermesin. Bize ve eslerimizede buyuk sabir versin.

inanirmisin ta bacaklarima vuruyor agri ve hala gecmedi, sanki hamlamissim gibi :)) insallah gecer canim, böyle seyler duydukca insan cok mutlu oluyor, dün deneyemedik bu agrilarim yüzünden insallah bu aksam öyle denerim ve olur! Cok sagol canim iyiki varsiniz

Canim kendini yipratma, bende 7 aylik evliyim hala olmadi,ama bu sayfayi buldugumdan beri daha cok ilerleme oldu bende. Inanki arkadaslar sagolsun cok yardim ediyorlar, sürekli takip et, sayfalari hep oku.Zaten birazdan gelirler sana yardim etmek icin birseyler yazarlar. Sendede olacak canim, azimli ol istekli ol, hersey beyinde bitiyor evet, ama beyine iste söz geciremiyoruz bu durumda ama bizde yapacagiz!! Aglama güclü ol, hersey tez zamanda yoluna girer insallah.

Baya ilerlemissin canim, ben parmak egzersizlerine hic baslamadim, bana cok itici geliyor ( ama sende olmasina cok sevindim. Bak arkadaslarin dedigi gibi, o yanmadan daha fazla bir yanma olmacakmis, herzaman kafandan bunu söyle tamammi canim, insallah sendede olur, gercekten cok kötü bir durum ALLAH yardimcimiz olsun

slm kızlar yazmya cesaret edemıyodum ama okuyorum buryı sreklı.2 yıl oldu evlenelı hala olmadı olcagından umıdımı kestım artık ( yenemıyorum bu korkuyu bır turlu,parmak egzerszlerını kremlerı okudum burada ama esım ızın vermıyo bunları yapmama.o yapacakmış ama olmuyo işte ılşkıye gıremıyorum.herkes bebek soruyo kusur kımde dıyolar yaa,içimi dokemıyrumkı kımseye,nnıye böyleyım yaa nıyee (((

bence esini bi şekilde ikna et yada sen dene nerden haberi olcak biyerden başlaman lazım canım umutsuzluga kapılma burda olupda ugrasanların hepsinde bi ilerleme oluyor ben de bu siteden sonra yendim darısı senin basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…